To slags selvbruner fra Vita Liberata

Posted In: Anmeldelse | Krop | Reklame | Test

For mig er selvbruner det bedste skønhedstip til de dage, hvor man føler sig bleg, grå og træt at se på. Og det virker hver gang! 🙂 Faktisk er jeg så glad for selvbruner, at  jeg endte med at blive “selvbruner-eksperten” blandt dommerne til Danish Beauty Award. 😀 Jeg har nemlig prøvet mange forskellige slags og bruger det stort set hver uge. Hos Vita Liberata er de virkelig dygtige til at få lavet nogle selvbrunere, som alle kan bruge. Jeg har testet deres nye Organic Tan Infused Cloth og Invisi Foamin Tan Water. Her får du min mening om de to. 🙂

Vita Liberata, Selvbruner, Organic Tan Infused Cloth, Invisi Foamin Tan Water, nyhed,

Selvbrunerservietterne koster 89 kr for 4 styk ( eller 60 kr for 2 styk). Selvbrunermouusen Invisi Foaming Tan Water koster 290 kr.

Den nye og supernemme selvbruner

Den nyeste selvbruner fra Vita Liberata er Organic Tan Infused Cloth, som er en stor selvbrunerserviet.  Den elsker jeg virkelig! Med hånden på hjertet er det nok den selvbrunerserviet, som har været mest effektiv. Selve servietten er tilpas våd og rækker uden problemer til både ansigt, hals, decolleté og skuldre.

Vita Liberata, Selvbruner, Organic Tan Infused Cloth, Invisi Foamin Tan Water, nyhed,

Den har ingen guidefarve, så du kan ikke se hvor den er påført henne – men du kan nærmest ikke komme galt afsted med den. Jeg bruger som regel selvbruner inden jeg skal i seng, for så kan farven udvikle sig mens jeg sover. Jeg bruger den til ansigtet som det sidste efter min almindelige natplejerutine, dvs efter natcremen. Jeg smører det på i cirklende bevægelser for at få en jævn farvefordeling og smører helt op til hårgrænsen, øreflipper osv. Det er SÅ nemt at bruge den og derfor får jeg oftere brugt selvbruner i ansigtet end på kroppen.

Vita Liberata, Selvbruner, Organic Tan Infused Cloth, Invisi Foamin Tan Water, nyhed,

Nyrenset, skrubbet og klar til at gå i gang med selvbrunerservietten.

Som en ægte sommerkulør

Med servietterne får jeg en kulør, som om jeg har været en tur på Mallorca. Farven bliver flot gylden og du skal ikke være nervøs for at blive orange. Faktisk giver den så meget sommerkulør, at jeg ikke behøver ret meget makeup den efterfølgende uge. Ja, det er faktisk lige noget andet jeg må rose den for. Den holder virkelig længe og godt, det har jeg ikke oplevet med andre selvbrunere medmindre jeg bruger en spraytan. 🙂 Det er ret imponerende.  Farven udvikler sig i løbet af 4 – 8 timer og den giver godt med farve. Den dufter ikke ret meget af selvbruner, men lidt er der selvfølgelig. Selvbrunermoussen er også rigtig god og giver den samme sommerkulør som servietten. Moussen er klart bedst at fordele med en påføringshandske.

Lækker glød til kroppen

Selvbrunermoussen Invisi Foaming Tan Water er også rigtig god og giver en natulig, fin sommerglød. Moussen er klart bedst at fordele med en påføringshandske. Dels fordi den hjælper med en mere jævn fordeling af selvbruneren, men også fordi man slipper for at få orange håndflader. 🙂 Påføringshandsken koster 60 kr og kan skylles op i varmt vand efter brug.

Vita Liberata, Selvbruner, Organic Tan Infused Cloth, Invisi Foamin Tan Water, nyhed,

Mine ben har lidt svært ved at blive ordentligt brune, så det er godt at man kan snyde sig til lidt lækker kulør. 🙂

Moussen er bare hvid og uden guidefarve, så du skal være lidt omhyggelig med at få fordelt den alle steder.  Men handsken er altså en god hjælper. Jeg har også brugt denne Invisi Foamin Tan Water om aften en halv time inden sengetid, så jeg er ikker på den er helt tør. Jeg bruger et par pump for et lår og 1-2 pump til underbenet.

Vita Liberata, Selvbruner, Organic Tan Infused Cloth, Invisi Foamin Tan Water, nyhed,

Jeg er hoppet i mit hvide sengetøj med selvbruneren på og den smitter overhovedet ikke af. Så den kan du også roligt bruge til lyst tøj. 🙂 Farven bliver også meget naturlig og smuk. Jeg synes, at den måske dufter en anelse mere af selvbruner end servietterne. men så er det jo smart at man bare skal sove. 😀 Farven holder også en lille uges tid og fader langsomt ud, hvilket jeg godt kan lide.

Vita Liberata, Selvbruner, Organic Tan Infused Cloth, Invisi Foamin Tan Water, nyhed,

Mine stænger, som normalt ligner to panodiler. Farven er helt naturlig og fin efter kun én gang med selvbrunermoussen. 🙂

3 hurtige tips til at bruge selvbruner

  1. Det er alfa omega, at huden både er blevet eksfolieret og renset grundigt. Hvis du ikke eksfolierer huden inden, kan du risikere mørke plamager der, hvor du putter selvbruneren. Den suger ind og giver ekstra farve lige præcis der. Det gør alle selvbrunere!
  2. Smør lidt creme på tørre albuer, hæle, rundt om neglene på hænder og fødder. I det hele taget alle de steder, hvor du måske er lidt ekstra tør. På den måde undgår du, at selvbruneren bliver mørkere der.
  3. Sørg for at bruge selvbruner, når du ikke har travlt. De gange jeg har haft for travlt, har det endt med helligdage eller steder, hvor jeg ikke har fået smurt det ordentligt ud. Det er netop den del du skal være mest omhyggelig med.

Hvilken selvbruner skal du vælge?

Skulle jeg selv vælge ville jeg faktisk bruge dem begge. Servietterne er så nemme og bekvemme at bruge, men det ville være en dyr løsning at bruge 3-4 servietter til det hele hver gang. Derfor ville jeg nok vælge at bruge dem til ansigt/overkrop – eller hvis ansigtet skal have en touch up. Det er jo i ansigtet farven oftes forsvinder først, da man rester lidt oftere og mer grundigt der. Moussen er så selvsagt til resten og mere økonomisk til brug af hele kroppen. Skal jeg ikke tænke på prisen, ville jeg kun bruge servietterne for de er altså fantastiske. 😀

Vita Liberata, Selvbruner, Organic Tan Infused Cloth, Invisi Foamin Tan Water, nyhed,

Har du hørt om Body Blur fra Vita Liberata? Det er den vildeste red carpet creme til kroppen. Den findes både med og uden indbygget selvbruner og du kan læse om den her.

    Add Comment

    Det bedste engangs quick fix – sheetmasken!
    Sengetøj i bambus er det nye sort