5 hårprodukter jeg gerne anbefaler

Posted In: Anmeldelse | Guide | Hår

De rigtige hårprodukter kan virkelig gøre ens liv lidt lettere og derfor vil jeg gerne slå et slag for fem jeg selv kan lide. Der er både lidt til styling, men også et par stykker der kan friske hårfarven op på en naturlig måde. 🙂 De er alle købt hos Cocopanda, som jeg også har en rabatkode til, som jeg deler lidt senere. 🙂Wella, Sebastian, hår, hårstylingprodukter, hårfarve, Cocopanda

Frisk hårfarven op

Jeg starter i badet, når jeg skal friske farven op. Color Fresh 10/81 fra Wella er ikke et nyt produkt, men et jeg selv har brugt i flere år. Color Fresh 10/81 er beregnet til det lyse hår og giver håret et mere koldt, perleagtigt skær. Så det er genialt, hvis du gerne vil reducere det gyldne i lokkerne. Det skal bruges i nyvasket, håndklædetørt hår og skal virker i mellem 5 – 20 minutter. Jeg lader det sidde i 10 minutter, som jeg synes er passende og giver en klar, blond hårfarve. Wella, Sebastian, hår, hårfarve, CocopandaDet er meget nemt at bruge, jeg fordeler det først med hænderne (med handsker på) og reder det derefter igennem. Efter 10 minutter vasker jeg det ud. Derefter kan du bruge en balsam eller hårkur. Wella, Sebastian, hår, hårfarve, Cocopanda

Hårprodukter der frisker farven op

Når håret enten er nyvasket eller jeg har brugt Color Fresh 10/81, så er Color Fresh Mask fra Wella i Pearl blonde den perfekte afslutning. Den kommer jeg i længderne og lader virke i 5-10 minutter, alt efter hvor travlt jeg har. Den indeholder blødgørende avokadoolie, som plejer de tørre længder. Og så giver den også lige en kølig nuance til det lyse hår. Wella, Sebastian, hår, hårstylingprodukter, hårfarve, CocopandaDet er ikke noget, som er voldsomt, men en meget naturlig farveopfriskning. Den kan også sagtens bruges når du bare har vasket hår. Wella, Sebastian, hår, hårstyling, hårfarve, Cocopanda

Vanvittig god shampoo

Da mit hår er ret fint og nemt klasker har det brug for lidt hjælp til mere fylde. Det tænker jeg over lige fra jeg vasker håret til jeg styler det. Mine hårprodukter starter med en volumengivende shampoo, der ikke tynger håret. Og hvis du ikke kender Sebastians Volupt Volume Boosting Shampoo, så kan jeg varmt anbefale den. Den siges at give op til 75% mere volumen i ubehandlet hår – og det virker!  Det er nok til dato den shampoo jeg har prøvet, der har givet allermest fylde til mit fine hår!! Wella, Sebastian, hår, hårstylingprodukter, hårfarve, Cocopanda

Føntør fylde i håret

De fleste hårprodukter kræver varme for at blive aktiveret og gøre det de skal. Jeg elsker, elsker, elsker denne lille, supereffektive Volupt Spray spray-gel fra Sebastian som jeg bruger mest i toppen a håret. Wella, Sebastian, hår, hårstylingprodukter, hårfarve, CocopandaDen sprayer en fin mist ud, så ingen store, klistrende dråber. Det er nok med en 3-4 pift og så føntørrer jeg håret for en luftig og let fylde.

Når frisuren skal holde

Et af de hårprodukter jeg ALTID bruger er hårspray – og jeg mener jeg bruger det hver eneste dag! Her er endnu et genialt produkt, nemlig Shaper Zero Gravity fra Sebastian. Den hjælper med at holde på frisuren, lægger små afstikkeren ned og giver let hold uden at tynge. Faktisk kan jeg ikke mærke, at den er i håret. Men får stadigvæk effekten og det er jeg helt vild med.

Vil du selv prøve nogle af hårprodukterne?

Så kan du med rabatkoden SILKEBLA få 10% rabat.

  • Det gælder alle produkter, også de til nedsat pris eller produkter som aldrig bliver nedsat!
  • Koden er gyldige fra d. 23. november til d. 3. december 2021 – en gang per kunde – kun en rabatkode per ordre!
  • Ved køb over 399,- er der automatisk gratis fragt!

Og husk, at der er Black Week med 25-55% rabat på næsten alt – tilbuddet slutter på Black Friday d. 26. november 2021.

Vil du læse mere om mit hår, så læs også om mine extensions her. 

  • VenterPaaVinBlog
    november 26, 2021

    Åh, mit hår kunne godt bruge lidt fylde; særligt fordi jeg fælder sådan pt.😅

Add Comment

3 spørgsmål jeg altid får til extensions
Vind lækre gaveæsker fra Biotherm

Enkel makeup og pleje til håret

Posted In: Hår | Makeup | parfume | Reklame
Jeg har bestilt nogle lækre produkter til en enkel makeup og pleje til lokkerne hos Cocopanda. Nogle af produkterne var i forvejen nogle af mine favoritter, andre kendte jeg ikke. Men nu er det hele prøvet og ingen af produkterne skuffer, tværtimod. Så her får I en gennemgang af produkterne og hvad de kan. Og husk der kommer også en rabatkode til sidst. :) Virkelig god, budgetvenlig mascara Jeg starter med en super god mascara til kun 28 kr fra Essence. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke forventede det store, men[...]

Ny, lækker øjencreme med Vitamin A

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
Der findes masser af øjencreme, men ikke nogen som kan det samme som den nye øjencreme fra Elizabeth Arden. Retinol Ceramide Line Erasing Eye Cream indeholder nemlig retinol, bedre kendt som Vitamin A. Og dette er til dato den mest dokumenterede anti-age ingrediens, så what’s not to like? :)15 ml,520 kr. Øjencreme med retinol giver mening Jeg må indrømme, at jeg ikke altid har været lige god til at bruge øjencreme. Mest fordi jeg har brugt mit serum og ansigtscreme tæt på øjnene, så huden fik masser af fugt.[...]

Åh, jeg vil have alt fra denne makeupkollektion!

Posted In: Anmeldelse | Fashion | Makeup | Reklame
Der er lige kommet den smukkeste makeupkollektion jeg længe har set! Måske kender du allerede de lækre parfumer fra Elie Saab og makeuppen fra L'Oréal Paris. De to brands har indgået et samarbejde og lanceret den fineste, limited edition produkter. Jeg er HELT vild med kollektion, de er så fin og feminin - lige mig! :D Så den skulle selvfølgelig lige have lidt omtale her.   Designermakeup til budgetvenlige priser Jeg har alle dage elsket parfumerne fra Elie Saab, som altid er feminine og eksklusive i duft og udtry[...]