3 spørgsmål jeg altid får til extensions

Posted In: Guide | Hår | Reklame

I sidste uge var jeg hos min frisør Nordic Hair Concept og få ordnet mine extensions. Et emne jeg er meget åben omkring og som altid afføder de samme spørgsmål. Så nu tænkte jeg at samle dem og lavet et lille indlæg om det. 🙂extensions, nordic hair concept, hår, frisør

Derfor bruger jeg extensions

Mit eget hår er ret tyndt og kan højest vokse sig langt til skuldrene uden at blive for slidt i spidserne. Hvad jeg ikke har brugt af produkter for mere fylde kan slet ikke beskrives. 😀 Så jeg har altid drømt om mere fylde og lidt mere længde. Da jeg for snart et par år siden blev introduceret for de flotte extensions fra Hairtalk, var jeg klar på at prøve det af. Håret er ægte og fås i et hav af farver, så jeg kan få en farve der matcher fuldstændig min egen. Jeg er meget glad for dem og derfor prøver jeg også at sprede budskabet om dem.

extensions, nordic hair concept, hår, frisør, før og efter

Uden og med extensions, se lige hvor naturligt det ser ud. 🙂

Hvordan er disse extensions sat på?

Det er det første spørgsmål jeg altid får. De er sat på med en speciel og meget skånsom tape, så der er ikke noget der gør ondt eller niver. Tapen bliver med tiden lidt mere blød og “træt” og så skal det skiftes ud i forbindelse med en oprykning. De sidder jo fast på håret, så når det vokser ud, skal de flyttes op ca. hver 8.uge. Som regel kan man godt mærke, når de begynder at hænge lidt. Her på billedet nedenfor trænger de ganske meget, som man måske fornemmer. 😀 Udgroning fik også en tur med lyse striber. extensions, nordic hair concept, hår, frisørNår de er på plads igen ser det ud som på billedet nedenfor.extensions, nordic hair concept, hår, frisør

Skader det håret?

Mange tror fejlagtigt, at håret tager skade af extenions. Det gør de ikke med Hairtalk. Tværtimod er mit hår kommet sig og ser bedre og sundere ud end det længe har gjort. Det er der flere grunde til. Før vaskede og føntørrede jeg håret hver dag for at få mere fylde. Nu vasker jeg hver anden til tredje dag, da jeg har mere fylde. Jeg styler også langt mindre, da mine extensions bare gør frisuren pænere i længere tid. Så håret får mere ro og mindre slid. 🙂extensions, nordic hair concept, hår, frisørHåret bliver også klippet til, så det falder naturligt ind i dit eget. Det er dygtige Katrine hos Nordic Hair Concept i Hellerup, der ordner mit.

Hvordan behandler man extensions?

Faktisk som dit eget hår, det kan både vaskes, styles, krølles og glattes på samme måde. Det eneste der er vigtigt er, at du tørrer håret grundigt ved tapen efter vask. På den måde giver det en bedre holdbarhed, da tapen ellers opløses hurtigere. Du skal heller ikke komme hverken balsam eller hårkur helt ved ved tapen. Håret holder som regel et lille års tid før det skal skiftes ud med noget nyt. Det kommer også an på, hvor god du er til at pleje det.

Har du selv lyst til at prøve?

Du kan altid få en konsultation hos frisæren inden du beslutter dig. Prisen varierer alt efter om du vil have fylde, længde eller begge dele. Spørg evt på konkrete priser hos Nordic Hair Concept. 

    Add Comment

    Cryo hva’ for noget?
    5 hårprodukter jeg gerne anbefaler