Bedre hud på 4 uger

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame

For nogle uger siden skrev jeg om den nye 4 ugers peeling fra Elizabeth Arden, som jeg var i gang med at teste. Peelingen Progressive Reneal Treatment lover bedre hud på 4 uger i form af udviskning af de små linjer, mindskning af alderspletter og en mere frisk, klar hud.  Jeg er forlængst blevet færdig med min test og ville selvfølgelig også gerne lave en opfølgning på denne smarte peeling. 🙂

Prevage, Elizabeth Arden, peeling, anti age, kur, Progressive Renewal Treatment,

Peelingen hører til Elizabeth Ardens eksklusive Prevage serie, som henvender sig til den modne hud.

Når huden er sensitiv

Jeg kan ikke tåle for skrappe produkter grundet min rosacea på kinderne, så jeg var selvfølgelig lidt bekymret for hvordan min hud ville reagere. Men det gode ved netop dette peelingforløb er, at styrken langsomt bliver trappet op uge for uge. Det gør, at huden kan vænne sig til styrken og jeg har på intet tidspunkt haft problemer med kinderne.

Prevage, peeling, bedre hud på 4 uger, Elizabeth Arden, Progressive Renewal Treatment, test

Min hud er sensitiv, men kunne godt tåle denne 4 ugers peeling og jeg har fået en sundere og mere frisk glød. 🙂

Og så vil jeg lige komme med et par ekstra tips her:

 • Du skal bruge en helt fuld pipette hver aften. Der er rigeligt, så du kan også bruge det på halsen. Det er ikke meningen, at du skal bruge indholde fra hver lille flaske mere end en uge. På den måde er du sikret et helt friskt og aktivt produkt.
 • Brug peelingen om aftenen på nyrenset hud. På de måde kan peelingen arbejde i huden hele natten, mens du får din skønhedssøvn.
 • Vent et par minutter til peelingen er trukket helt ind i huden inden du bruger din natcreme. Mest for at du får den optimale effekt fra peelingen inden du lægger din natcreme ovenpå.
Prevage, peeling, bedre hud på 4 uger, Elizabeth Arden, Progressive Renewal Treatment, test

Den sidste fase er fase 4. I det orange låg ligger der helt frisk Idebenone, som er stjereningrediensen i hele Prevage serien fra Elizabeth Arden. Den blandes med væsken med et lille tryk på låget.

Synlige forbedringer allerede i uge 1

Allerede i den først uge så jeg ret hurtigt, hvordan min hud blev så fin og klar at se på. Den havde tydeligt fået mere glød og fik også en fin glans, som jeg er helt vild med. Jeg kunne godt mærke, at min hud gerne vil have masser af rig nærig om dagen, så for at passe godt på den, fik lidt ekstra pleje med en olie. Den brugte jeg sammen med både serum og fede cremer. Min hud blev så blød og  fik også en forfinet overflade.

Fik jeg bedre hud på 4 uger?

Jeg blev bestemt heller ikke skuffet i de tre efterfølgende uger, for jeg fik vitterligt bedre hud på 4 uger. Den har ikke fjernet rynkerne eller de små linjer, men de synes mere udviskede og mindre synlige. Hele ansigtet ser i det hele taget friskere ud og den helt store forskel er klart, at min makeup lægger sig langt bedre. Jeg føler også, at jeg måske har brug for lidt mindre end ellers. Jeg bruger jo foundation hver dag, da min hudtone er lidt ujævn og jeg skjuler lidt pigmentpletter i panden. Apropos dem, så synes jeg også de virkede knap så fremtrædende end ellers, men jeg har også været god til at huske min City Smart med spf 50.

Så alt i alt et fantastisk produkt, som holder hvad det lover.  Det er specielt godt til den modne hud, som trænger til fornyet glød, liv og glans. Jeg kan kun give det mine varmeste anbefalinger med til alle, som drømmer om en pænere, mere jævn og glattere hud. 🙂

 • Tina
  marts 5, 2019

  Elisabeth Arden har jeg brugt meget før i tiden.
  Ville gerne selv prøve denne peeling, da det jo lyder som du har haft en positiv oplevelse af at teste 🙂
  En god dag ønskes!

  • Silke
   Tina
   marts 5, 2019

   Hej Tina,
   Ja, helt vildt! 🙂 det var en total luksusoplevelse og helt sikkert en peeling kur jeg kun kan anbefale. 🙂 God dag til dig også! Kh, Silke

 • Lise
  marts 5, 2019

  Hej! Hvor kan man købe det lille sæt, som på billedet. Synes ik jeg kan finde andet end produkter fra prevage enkeltvis?

  • Silke
   Lise
   marts 5, 2019

   Hej Lise,
   jeg har linket til hele sættet i indlægget, men du kan i hvert fald få det i Magasin og også online hos dem. 🙂 Kh, Silke

 • Dorthe
  marts 5, 2019

  Hej Silke,
  Jeg kunne godt tænke mig at høre om du har gode råd til hvilke produkter man kan komme ovenpå. Du skriver natcreme. Må det gerne være med A-vitamin feks BP eller er det for skrapt? Har også lidt sensitiv hud som du beskriver. Eller hvad med EGF serum fra Bioeffect? Eller skal det mere bare være en god fugtcreme, har en rigtig god fra Bioelements.
  Pft. Kh Dorthe🤗

 • Brita
  marts 7, 2019

  Jeg er selv på tredie uge, og synes også at jeg kan se en lille forbedring af min hud, der er meget skadet af sol m.m.
  Jeg undrer mig bare over, hvordan du Silke registrerer hvad der virker, er der collagenpulver, produkter du afprøver m.m.
  Er meget glad for at følge din blog, og at den også indeholder andre ting end blot hudpleje.

Add Comment

En ny, frisk og ukompliceret duft fra Clean
Allergivenlig hudpleje til sensitiv hud