Flotte sommerben på 30 dage

Posted In: Krop | Reklame | Test

Drømmer du om flotte sommerben, som bliver blødere, glattere og måske endda med lidt færre buler? Så læs med her. Jeg er nemlig i fuld sving med at teste fire skønne produkter fra vores egen danske Beauté Pacifique, der skulle hjælpe på den slags. Og så skulle der være resultater allerede efter 30 dage – what’s not to like? 🙂

Beauté Pacifique, kropspleje, stram op, fugt, body lotion, Anti-cellulite, scrub, shower gel, sommerben

Ærligt, det er nok ikke heeelt sådan her jeg sidder derhjemme og smører mig ind i virkeligheden, men ville spare jer for de nøgne sandheder.. 😀

Du behøver ikke alle fire, men…

De fire produkter, som jeg har fået tilsendt skal ikke nødvendigvis bruges sammen, men de supplerer bare hinanden rigtig godt. Der er den supermilde kropssæbe, som hedder Seriously Mild Shower Gel, som nænsomt renser selv den mest sensitive hud.  Den dufter helt mild og frisk og indeholder også let citrusekstrakt. Og så er der den fine, blå Softly Exfoliating Body Scrub, som indeholder helt runde korn der ikke kradser huden op, men eksfolierer blidt.

Beauté Pacifique, kropspleje, stram op, fugt, body lotion, Anti-cellulite, scrub, shower gel, sommerben

Min hud er ret sensitiv, når det gælder skrubbecremer og med denne bliver den hverken rød eller irriteret. Kun blød, glat og mere fin i overfladen. Scrubben indeholder også beroligende lakridsekstrakt.

Beauté Pacifique, kropspleje, stram op, fugt, body lotion, Anti-cellulite, scrub, shower gel, sommerben

I øvrigt kan du købe pumper til alle kropsprodukterne, som jeg synes er helt genialt. (14 kr.) Jeg har valgt at bruge pumpe på de to produkter, som jeg skal smøres på kroppen. Nemlig Anti-Cellulite Gel og Enriched Moisturizing Body lotion Dry Skin

Beauté Pacifique, kropspleje, stram op, fugt, body lotion, Anti-cellulite, scrub, shower gel, sommerben

Sådan gør jeg

Jeg har fundet frem til en god, lille rutine, som jeg skal lave hver dag de næste 30 dage. På den måde får jeg brugt produkterne, der hvor kroppen har mest glæde af dem. 🙂 Det siger jo sig selv, at jeg bruger Seriously Mild Shower Gel (169 kr.) i badet hver morgen. Softly Exfoliating Body Scrub (249 kr.) bruger jeg “kun” én til to gange om ugen, men jeg eksfolierer særlig grundigt på mine ben, da det jo gerne skulle ende op med flotte sommerben. Det tager vitterligt max. 1 minut mere i badet, så ingen gode undskyldninger her.

Beauté Pacifique, kropspleje, stram op, fugt, body lotion, Anti-cellulite, scrub, shower gel, sommerben

Enriched Moisturizing Body Lotion (249 kr) er fuldstændig fantastisk til den tørre hud. Den behøver man nærmest kun at prøve én gang før man kan mærke effekten af den. Især mine mega tørre skinneben har haft glæde af den og nu støver det ikke mere, når jeg tager et par stramme jeans af. 😀 Men jeg bruger den kun på de ekstra tørre steder på kroppen. Duften er mild, ren og den genkendelige Beauté Pacifique lidt “sæbede” duft.  🙂

Til kamp mod appelsinhud

Mine 48-årige lår har været gode ved mig og jeg er nok også lidt heldig at have nogle forholdsvis gode gener, for jeg er ikke plaget af voldsomt meget appelsinhud. MEN der er da noget på indersiden af lårene og på numsen, som  jeg alligevel er for blufærdig til at ville flashe her. 🙂

Beauté Pacifique, kropspleje, stram op, fugt, body lotion, Anti-cellulite, scrub, shower gel, sommerben

Og lige præcis på disse områder bruger jeg Anti-Celluite Gel, som er en lidt tyktflydende, brunlig gele. (249 kr.) Den fordeler jeg der, hvor jeg gerne vil arbejde på appelsinhuden. De første gange prøvede jeg at give lårene en knibe-massage med fingrene, men det var altså lidt svært og det føltes ikke så effektiv.  Og jeg vil lige understrege, at massage-delen er lige så vigtigt som at bruge gelen.

Massagen sætter gang i blodcirkulationen og hjælper også med at få transporteret affaldsstofferne bedre ud af kroppen. Anti-Cellulite gelen hjælper med at fjerne væskeophobninger under huden, så en win win at kombinere de to. I øvrigt er den også blevet klinisk testet og har vist god effekt og i gennemsnit har den fjernet 22 procent af cellulite på testpersonerne.

Beauté Pacifique, kropspleje, stram op, fugt, body lotion, Anti-cellulite, scrub, shower gel, sommerben

Gode venner med rullen

Jeg var ellers sikker på, at jeg bedre ville kunne lide at bruge hænderne end Cellulite Roller. Men nu ELSKER jeg rullen og kører den med temmelig fast hånd op og ned på lårene. Det niver lidt og lårene bliver godt røde og jeg kan mærke, at der er gang i en god blodcirkulation. Og det er altså en god følelse, for så sker der noget. Den koster 149 kr.

Beauté Pacifique, kropspleje, stram op, fugt, body lotion, Anti-cellulite, scrub, shower gel, sommerben

Dette gør jeg både morgen og aften i et par minutter, så jeg er sikker på at få en effekt efter de 30 dage. Jeg er ikke færdig med testen endnu, men vender tilbage om en lille måneds tid, hvor jeg vil fortælle lidt om mine resultater. Jeg har til eget privat brug taget nogle før-billeder, så jeg har noget at sammeligne med. Måske er jeg modig nok til at dele dem til den tid. 🙂 Vi får se…

Forresten kører Beauté Pacifique resten af denne uge med en kampagne, hvor du får rolleren gratis med, hvis du køber Anti-cellulite delen. Det virker på den måde, at når du køber Anti-Cellulite delen, så ryger rolleren automatisk med i kurven. Der har været lidt bøvl med linket, men nu skulle det altså virke. 🙂 

 • Maria
  marts 19, 2019

  Hej Silke
  Hvordan virker linket med gratis roller? Synes ikke det virker.
  Mvh
  Maria

  • Silke
   Maria
   marts 20, 2019

   Hej Maria, beklager mange gange – der var noget som jeg ikke misset og ikke fik skrevet på, men det kommer her. Du skal bare klikke på linket og tilføje rolleren til din kurv, derefter skriver du Cellulite-roller ind i rabatrubrikken, når du går til kassen. 🙂 Kh, Silke

  • Silke
   Maria
   marts 21, 2019

   Hej Maria,
   Ja, der har altså været lidt bøvl me det link, det beklager jeg virkelig. De har haft lidt tekniske udfordringer med det link, men nu skulle det altså virke. Det sådan, at når du køber Anti-Cellulite delen, ryger rolleren automatisk med i kurven. 🙂 Skriv endelig igen, hvis der er mere bøvl med det! kh, Silke

 • Annette
  marts 19, 2019

  Hej – har du nogen erfaring med deres bodyoil? Er den mon pengene værd?

  • Silke
   Annette
   marts 20, 2019

   Ja, den er også helt fantastisk. Skrev om den sidste år, prøv at søge på Beauté Pacifique her på bloggen, så finder du den. 🙂 Kh, Silke

 • Lotte
  marts 19, 2019

  Hej Silke 😊 synes ikke linket virker, når man lægger de 2 produkter i kurven er det til fuld pris.

  Tak for altid gode indlæg

  • Silke
   Lotte
   marts 20, 2019

   Hej Lone, ja beklager – der var noget som jeg ikke misset, men det kommer her. Du skal bare klikke på linket og tilføje rolleren til din kurv, derefter skriver du Cellulite-roller ind i rabatrubrikken, når du går til kassen. 🙂 Kh, Silke

 • Tina
  marts 21, 2019

  Meget fristende !
  Jeg ville gerne have shinet mine ben op inden solen for alvor er klar til os 🙂
  En smuk dag ønskes du herfra landet !

  • Silke
   Tina
   marts 21, 2019

   Tak i lige måde, kære Tina!:)

 • hanne Hyldborg
  marts 27, 2019

  Hej Silke – jeg har købt hele kittet og glæder mig til at komme i gang, men hvordan gør man med pumperne? Kan ikke lige regne ud, hvordan man monterer dem? KH Hanne

 • Henriette
  marts 29, 2019

  Hej Silke
  Jeg har nu købt gelen og rollerne som jeg glæder mig til at prøve på min sarte hud 🤗. Nu er jeg blot blevet i tvivl om rollerne bruges på tør hud eller våd hud sammen med gelen ??
  Hilsen Henriette

Add Comment

VIND en makeover – og få en lækker goodiebag fra The Makeup Library
Vind 3 White Tea parfumer fra Elizabeth Arden

Budgetvenlig mode fra Ellos

I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]

Krystaller og hvordan jeg bruger dem

Dette indlæg er helt sikkert ikke for alle, for i dag handler det om krystaller. Nogle synes krystaller er noget hippieagtig pjat og at man er rablende sindsyg, når man tror på energier fra nogle smukke sten. Andre sværger til det og ja, jeg er selv en af dem som har opdaget den gode energi krystallerne giver mig.  Det er på ingen måde hokus pokus, men en måde at bruge energier på. Og det vil jeg gerne dele med dig, hvis du er interesseret. :) Moderne med krystaller Jeg startede først for alvor med krystaller for[...]

Vind et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen

Posted In: Anmeldelse | Konkurrence | Reklame
Vi trænger i den grad til oplevelser og til at komme ud, så hvad med at deltage i konkurrencen om et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen til en værdi af 3.750 kr. :) Lige nu er alt foreløbig lukket ned, men vi skal jo også have noget at glæde os til - og det kan man i hvert fald på det skønne slot i Hørsholm. Slottet er i øvrigt en del af Small Luxury Hotels of the World. Forkælelse i spa'en Jeg var selv så heldig at besøge slotte i starten af december, dvs lige før det hele lukkede ned igen. Det var en oplev[...]