3 dages juicekur – sådan gik det!

For et par uger siden tikkede der en mail ind om jeg havde lyst til at teste en 3 dages juicekur fra Restart Juice. Det har jeg længe tænkt på at gøre, så nu sprang jeg på muligheden. Jeg var selvfølgelig også lidt nervøs, for at jeg både skulle blive sulten og sur. Men jeg ville også gerne prøve at give min krop en lille “udrensning” og mærke hvad det kan gøre for mig.Juicekur, Restart Jucie, detox, udrensning, krop

Dag 1 – knaldende hovedpine!

Jeg plejer at starte med at lave en kop kaffe som det allerførste om morgenen. Det er den kop, som sparker lidt liv i mig og som jeg virkelig er afhængig af. Men sådan er det ikke, når man er på juicekur. 🙂 Kaffen blev skiftet ud med et glas kogt vand med citron samt et lille shot, der var med i kassen. Derefter holdte jeg mig til planen (se nedenfor), som kom sammen med juicerne.Juicekur, Restart Jucie, detox, udrensning, kropJeg har ikke følt mig særlig sulten i løbet af dagen og jeg fik sørget for at drikke vand og te ved siden af, som anbefalet. I løbet af eftermiddagen kom jeg dog til at spise en banan. Det værste var den knaldende hovedpine, som kom ret hurtigt og så blev jeg træt og energiforladt resten af dagen. Jeg endte med at gå tidligt i seng bare for at få overstået den dag.

Smag og variation i min juicekur

Jeg var meget positivt overrasket over, hvor lækre juicerne var Restart Juce er. De er alle slow juicede og økologiske, så jeg fik masser af gode vitaminer i min krop. Til en dags måltider hører 1 shot for en god start til maven og 5 juicer. Der fulgte også en citron med, som jeg kunne putte i mit glas med kogt vand om morgenen. Der var også lækre tebreve med, som alle pegede på udrensning og detox. Juicekur, Restart Jucie, detox, udrensning, kropJeg var især vild med eftermiddagssnacken Oh Happy Day, som mindede mest af alt om en lækker, iskold kakao. Det føltes som en lille luksustreat efter de første tre juicer med frugt og grønt.

Dag 2 –

Det gode ved en juicekur er, at man ikke skal forholde sig til hvad man skal have at spise. Det frigiver en masse tid, fordi man kan tage en juice med på farten. På dag 2 skulle jeg til et møde i byen, hvor jeg kunne drikke min juice m, mens de andre fik lækker morgenmad. Jeg var meget misundeligt, skal jeg ærligt indrømme. 😀 Juicekur, Restart Jucie, detox, udrensning, kropSulten er mere udpræget end på dag 1. Så de røg to jordbær og en banan ned. 🙂 Men generelt følte jeg meget langt bedre tilpas end på dag 1. Hovedpinen aftog i løbet af dagen og var  stort set væk om eftermiddagen.

Dag 3 – jeg blev dårlig og spiste

Åh, dagen startede med tung hovedpine. Så jeg gik i gang med det lille shot og et stort glas kogt vand med citron. Og så min morgenmadsjuice. Desværre fik jeg tynd mave efterfølgende, måske var det en del af udrensningen. Måske var det en virus.  Det skal siges, at jeg har nemlig en ret sensitiv mave i forvejen.  Nå, jeg havde i hvert fald ondt i maven, hovedet og var utilpas. Jeg konsulterende også de søde mennesker hos Restart Juice for rådgivning. De siger, at det IKKE er normalt og ikke meningen, at man får det dårligt af en juicekur. Juicekur, Restart Jucie, detox, udrensning, krop

Løsningen blev mere mad

Jeg endte med både at spise en banan, et blødkogt æg og et ristet rugbrød for at få lidt fast føde ned i maven. Det hjalp, så jeg gik tilbage og gennemførte resten af min juicekur, som jeg skulle.  Jeg følte mig slatten og afkræftet resten af dagen, derfor spiste også en let aftensmad. Øv, jeg er lidt skuffet over mig selv, men jeg fik det altså bedre af at spise.

Min vurdering af juicekuren

Min juicekur gjorde mig bestemt lettere i kroppen generelt. Jeg er ikke i tvivl om, at det gør kroppen så godt at få renset lidt ud. Jeg kan også stadigvæk mærke nu et par dage efter. Min mave føles fladere, jeg er godt tilpas og jeg har fået et godt vitaminboost. Og ja, det ER hårdt at gennemføre! Især når hovedpinen sætter ind og man bliver træt. Og man er lige så glad for mad og for at snacke som mig. 😀 Men det er et godt startskud til alle, der gerne vil lægge dumme vaner fra sig og starte på en frisk. Så jeg siger go – hvis du har lidt mere rygrad og en mindre sensitiv mave end mig. 🙂

Vil du læse mere om mig, kan du evt læse dette indlæg “Sådan blev jeg skønhedsredaktør og blogger”.

 • Lise
  april 26, 2021

  Jamen søde Silke… så er du jo helt normal og understøtter bare det som al forskningen siger: vores egen krop er den allerbedste til at rense ud 😉

  • Silke
   Lise
   april 26, 2021

   Ja, det blev da godt nok kickstartet af juicekuren, må man sige. 😀

 • Karina Normann
  december 15, 2021

  Skøn skøn præmie 👏👏 deler med min søde datter ♥️🎄✨✨🤶🏻🎅🏻🎄🍀🍀

Add Comment

5 gode makeup budgetkøb
Anti-age serum i Rolls Royce klassen