5 gode makeup budgetkøb

Posted In: Makeup | Reklame | Skønhed

Jeg har fundet 5 gode makeup budgetkøb hos Cocopanda, som absolut skal have en anbefaling med. Ingen af produkterne koster over 70 kr og jeg har testet dem alle med stor fornøjelse. 🙂 Så skal makeuppungen opgraderes, så kan du måske bruges et par af disse skønne produkter. Der er også en rabatkode, der giver yderligere 15% rabat også på allerede nedsatte varer, men det kommer jeg tilbage til.  budgetkøb, makeup, Cocopanda, mascara, highlighter, matte læber

Let foundation med naturlig dækning

Denne Serum foundation fra The Ordinary har jeg faktisk skrevet om før. Det er et af de bedste budgetkøb du kan gøre, når det gælder en virkelig god foundation. Konsistensen er meget let og flydende, så den føles på ingen måde tung på huden. Den er pigmentrig og dækker let til medium, så resultatet bliver meget naturligt. Jeg kan godt lide, at min foundation bliver lidt lettere til forår/sommer, så huden skinner igennem. Men skavankerne dækkes stadigvæk! Det er altid svært at vælge farve, når det er online køb, men læs farveguiden oppe i linket. Heldigvis er de jo ikke dyrere end at man evt kan købe to farver og mikse og matche. Se min anmeldelse af begge foundations her. 

budgetkøb, makeup, Cocopanda, mascara, highlighter, matte læber

Huden får lov til at se levende og naturlig ud med Serum foundation fra The Ordinary. 🙂

Få huden til at stråle

Næste budgetkøb er denne fine Baked Highligher Moonlight fra E.L.F.Cosmetics. Jeg kan generelt godt lide highlightere, fordi de med det samme kan trylle huden smuk og strålende.

budgetkøb, makeup, Cocopanda, mascara, highlighter, matte læber

Highlighteren giver en holdbar glød til huden og jeg er imponeret over kvaliteten til den pris!

budgetkøb, makeup, Cocopanda, mascara, highlighter, matte læberDenne er i pudderform har har fine metalliske partikler, som ikke sætter sig i rynkerne. Det er perfekt, når man som jeg, dupper den på toppen af kindbenene. 🙂

Prisvindende mascara

Jeg har haft denne False Lash Effect mascara fra Max Factor i flere omgange og må sige, at den bare gør hvad den skal! Og selvom dette er et budgetkøb, synes jeg ikke den er dårligere end de dyre mascaraer. Børsten har bittesmå “pigge”, som gør det nemt at fordele mascaraen jævnt og uden at klumpe eller drysse. Den giver både volumen og længde, især til de tynde og små vipper forneden. Se mine vipper på billedet lidt længere oppe. budgetkøb, makeup, Cocopanda, mascara, highlighter, matte læber

Matte læber, lang holdbarhed

Jeg kendte ikke Rouge Edition Velvet Lipstick fra Bourjois, så jeg var spændt på hvordan den var. Den påføres som en lipgloss og er som en let, flydende læbestift i konsistensen. Den tørrer til gengæld hurtigt op og efterlader helt matte, som lovet. Et godt tip er lige at tage en læbebalm på inden, så læberne ikke ender med at se tørre ud. Farven holder sindsygt godt og kan både klare kys og en kop kaffe, farven bare fader stille og roligt. Farven “Don’t Pink of it” er mega flot og en anelse mere lyserød end den ser ud i emballagen. Men den er sindsygt flot og jeg har brugt den næsten hver dag siden den landede hjemme hos mig. Se farven på på billedet længere oppe. budgetkøb, makeup, Cocopanda, mascara, highlighter, matte læber

Rosa toner til neglene

Mit sidste bud på gode budgetkøb er neglelakkerne fra IsaDora. Jeg har valgt to rosa nuancer, som er superflotte begge to. Farverne jeg har på på billedet hedder Cool Mauve, den er lidt mere kold i tonen. Canyon Rose er en anelse lysere og varmere i det, men begge er perfekte forårsfarver. 🙂budgetkøb, makeup, Cocopanda, mascara, highlighter, matte læberKort om det praktiske: der en god, bred pensel, som gør det nemt at lægge lakken i et snuptag. Den dækker rigtig godt allerede med et lag, men to giver lige den ekstra dybde til farven. Den tørrer hurtigt og holder godt, så alt i alt er jeg godt tilfreds med købene.

Skal makeuppungen opdateres?

Har du fået lyst til at forkæle dig selv med et par gode budgetkøb, så skal du endelig huske at bruge rabatkoden SG15  – den 15% rabat.

  • Gælder alle produkter også de til nedsat pris, eller produkter som aldrig bliver nedsat!
  • Koden er gyldige fra d. 6. april til d. 13. april 2021 – en gang per kunde – kun en rabatkode per ordre!
  • Ved køb over 399,- er der automatisk gratis fragt!

Cocopanda afslutter påskesalg med mindst 20% på store mængder på tirsdag d. 6. april 2021.

  • Rikke
    april 7, 2021

    Hvilken én neglelak er det du har på?

Add Comment

Jeg skifter navn! :)

Styrk huden indefra med kollagen

Glædelig 4. søndag i advent, hvor du i dag kan deltage i konkurrencen om den ypperste indre hudpleje med ren kollagen. Nemlig 6 måneders forbrug af Oslo Skin Labs kollagenpulver "The Solution". Værdi 2.094 kr. Dem som har fulgt med her, ved sikkert allerede, at jeg selv sværger til dette kosttilskud. Jeg har haft virkelig gode erfaringer med kollagenpulveret og det synes jeg en af jer skal have mulighed for at prøve selv. :) Hvad er kollagen for noget? Kollagen er et protein, som vi allerede har naturligt i huden[...]

Fyret fra jobbet

Posted In: Personligt
For præcis 4 år siden blev jeg fyret - og ironisk nok for denne blog! Det var et hårdt slag og noget, der tog mig lang tid at komme over - især at finde troen på mig selv igen. Intens voksenmobning og systematisk ekskludering fra en ny chef havde sat sit aftryk i mig.Men nu er det hele heldigvis kommet på afstand, jeg er et helt andet sted. Jeg vil gerne at dele den historie, fordi jeg er sikker på at andre har prøvet noget lignende. Eller bare har prøvet at blive fyret, som i sig selv er hårdt. Så nu kan du læse[...]

Forkæl huden med japansk silke fra Sensai

Glædelig 3.søndag i advent, hvor jeg udlodder en luksuriøs hudplejepakke fra japanske Sensai til en værdi af 3.400 kr. :) Kort fortalt er Sensai kendt for at indeholde den reneste Koishimaru Silke. Silken findes i hjertet af hvert produkt og har mange fine egneskaber. Den giver en helt vidunderlig tekstur til produkterne, der plejer, udglatter og gør huden smukkere. Og i dag kan du deltage i konkurrencen om et komplet sæt til dig selv. Men nu lidt mere om de enkelte produkter, som jeg også gennemgår  hele den kommen[...]