Øjencreme til moden hud

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame

Jeg har netop testet en øjencreme til moden hud – meget moden hud! Faktisk er denne øjencreme Age Perfect Golden Age fra L’Oréal Paris til kvinder på 60+ år. Men jeg går overhovedet ikke op i, hvilken alder der står på et produkt – så længe det virker på mig!

Det er klart, at jeg ikke ville kunne bruge et produkt, som var til akne,  men når det er alderen er mindre vigtigt. Tværtimod synes jeg ofte, at der er flere nærende og aktive ingredienser i cremerne til moden hud. Så jeg er ekstra glad for at teste produkter i den kategori, som nu denne Age Perfect Golden Age øjencreme. 🙂

Age Perfect, øjencreme, 60+, L'Oréal Paris, mørke rande, moden hud

Hvorfor bliver vi mørke om øjnene?

Jeg er selv 48 år og kan sagtens se og mærke, at min hud er blevet mere tør og “pergament-agtig” med alderen. Der sker også noget med området omkring øjnene, der kommer ikke kun flere rynker, men jeg kan se at fylden langsomt forsvinder. Det betyder, at huden omkring øjenområdet synker lidt ind og gør området mere mørkt. Det er helt normalt og naturligt, men derfor kan man jo godt prøve at gøre noget alligevel. 😉

Age Perfect, øjencreme, 60+, L'Oréal Paris, mørke rande, moden hud

Jeg pøser gerne meget rige øjencremer på hele øjenområdet, som regel efter min serum og dagcreme. Og nogle gange endda igen ovenpå makeuppen.

Det er også øjenområdet, hvor man først kan se ældningstegn fra de små linjer omkring øjnene. Senere kommer den fase, hvor øjenområdet så bliver mørkere, da mikrocirkulationen i huden også bliver sløvere og huden mere slap. Og med mindre fylde, kommer huden tættere på de små blodkar ved øjnene.

God øjencreme til moden hud

Denne rosa Age Perfect Golden Age øjencreme fra L’Oréal Paris er helt genial på flere punkter. Den  er rig og cremet i konsistensen og indeholder pæonekstrakt, som giver en diskret glød til huden.

Age Perfect, øjencreme, 60+, L'Oréal Paris, mørke rande, moden hud

Jeg kan bruge den helt tæt på øjenområdet og også under brynbenet uden at få tunge øjenlåg af den. Det får jeg nemlig med nogle, men ikke med denne. Den trænger lynhurtigt ind og giver også en rigtig god base til den efterfølgende makeup.

Age Perfect, øjencreme, 60+, L'Oréal Paris, mørke rande, moden hud

Øjencremen indeholder også kalcium B5, som virker styrkende og opstrammede på huden omkring øjnene. Så når jeg bruger øjencremen, synes jeg at den rosa farve får mine mørke rande til at synes lidt mindre tydelige. Jeg bruger selvfølgelig stadigvæk concealer, men der er en lille forskel også uden. De små linjer ved øjnene får godt med næring, så huden synes udglattet og fugtet. Så jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med hvad denne øjencreme gør. Cremen står i øvrigt til en vejledende pris på 190 kr, men jeg har lige spottet den lidt billigere hos Matas. 

Et lille tip!

Skulle du have det problem, at du får tunge øjenlåg af din øjencreme har jeg et godt tip. Prøv at nøjes med at bruge øjencremen om morgenen. Det kan afhjælpe dette problem, det gør det i hvert fald hos mig. Så tippet er hermed givet videre.

Age Perfect, øjencreme, 60+, L'Oréal Paris, mørke rande, moden hud

 • Tina
  april 7, 2019

  God formiddag Silke,
  meget fin øjencreme, den må jeg ønske mig til fødselsdag.
  Jeg kommer tit lidt fed Nivea på mine øjne og områderne ved øjnene før natten. Det mætter og tager det mørke område væk og giver ligesom friskere øjne. Men om det er så godt i længden ved jeg ikke.
  Men det er selvfølgelig ikke en øjencreme som denne med de rigtige vitaminer, som hjælper øjenområdet på rette vej, så den skal helt sikkert hjem og i brug hos mig 🙂
  Du ønskes en smuk søndag 🙂

Add Comment

Biotin Strong – sådan gik det med testen
Kan strygejernet skiftes ud med en steamer?

Budgetvenlig mode fra Ellos

I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]

Krystaller og hvordan jeg bruger dem

Dette indlæg er helt sikkert ikke for alle, for i dag handler det om krystaller. Nogle synes krystaller er noget hippieagtig pjat og at man er rablende sindsyg, når man tror på energier fra nogle smukke sten. Andre sværger til det og ja, jeg er selv en af dem som har opdaget den gode energi krystallerne giver mig.  Det er på ingen måde hokus pokus, men en måde at bruge energier på. Og det vil jeg gerne dele med dig, hvis du er interesseret. :) Moderne med krystaller Jeg startede først for alvor med krystaller for[...]

Vind et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen

Posted In: Anmeldelse | Konkurrence | Reklame
Vi trænger i den grad til oplevelser og til at komme ud, så hvad med at deltage i konkurrencen om et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen til en værdi af 3.750 kr. :) Lige nu er alt foreløbig lukket ned, men vi skal jo også have noget at glæde os til - og det kan man i hvert fald på det skønne slot i Hørsholm. Slottet er i øvrigt en del af Small Luxury Hotels of the World. Forkælelse i spa'en Jeg var selv så heldig at besøge slotte i starten af december, dvs lige før det hele lukkede ned igen. Det var en oplev[...]