Lidt om drømme og juleshopping

Posted In: Krop | Reklame | Silkes favoritter

Kender du det med at have drømme, som man ender med at forfølge langt op igennem livet? I år har The Body Shop lavet et samarbejde med Plan International for at hjælpe unge kvinder i Indonesien og Brasilien med at opnå deres drømme. Det har også inspireret mig til at skrive lidt om en af mine egne drømme, som jeg gerne vil dele her.

The Body Shop, Juicy Pear, gaveidéer, drømme, gaveæske,

Jeg var i The Body Shop butikken på Strøget i dag og kigge på de fine julegaveæsker. 🙂 Det kan anbefales!

Du støtter, når du shopper!

Men først kort om det gode samarbejde og hvordan DU kan støtte op. Ved at shoppe i The Body Shop i november og december, er du nemlig med til at støtte Plan International. De har fokus på at undervise og støtte unge kvinder, så de lærer at forstå deres rettigheder og få deres drømmejobs. Målet er at indsamle over to millioner kroner, der i første omgang skal bruges på 1.500 kvinder i Indonesien og Brasilien. Jeg synes det er SÅ fint, at du rent faktisk kan støtte et godt formål ved at forkæle dig selv med lækre produkter fra The Body Shop. Det er ren win win. 🙂

The Body Shop, Juicy Pear, gaveidéer, drømme, gaveæske,

Mine egne favoritter

Der er jo masser af lækre sager i The Body Shop, men hvis du virkelig vil have noget for pengene kan jeg varmt anbefale at kigge nærmere på gaveæskerne. Der er både til små værtindegaver, adventsgaver til større, forkælende julegaver. Og jeg synes, at de er ekstra smukke i år i en fin vintageagtig stil. Jeg havde lidt svært ved at vælge kun én favorit ud, så nu viser jeg dig altså tre styks  jeg godt kan lide. 😀 Sorry, det kunne ikke blive anderledes, men måske giver det lidt inspiration.

Luksus til kroppen

Min favorit gaveæske hedder Spa Of The World Relaxing Escape og indeholder en cremet Body Scrub i krukke, samt en rig og nærende Body Cream. Denne bodyscrub er i det hele taget en favorit, for den er nemlig ikke for flydende og dermed nemmere at styre i badet. Den fjerner effektivt de døde hudceller og huden bliver babyblød af den. Uhm!

The Body Shop, Juicy Pear, gaveidéer, drømme, gaveæske,Den anden store krukke byder på en meget nærende creme, den får seriøst bugt med de tørre vinterben og efterlader en dejlig spaagtig duft. 395 kr.The Body Shop, Juicy Pear, gaveidéer, drømme, gaveæske,

Den lille gave

Dette er efter min mening The Bodys Shops allerbedste håndcreme!! Hold nu op, hvor har den reddet min tørre vinterhænder mange gange. Den er rigtig rig i konsistensen og fugter og blødgører ru, tørre hænder med det samme. Og sammen med håndcremen får du en neglefil, så du kan holde neglene velformede. Dette sæt Winter Protection Hemp Hand & Nail Set koster kun 65 kr, så alle kan være med. 🙂

The Body Shop, Juicy Pear, gaveidéer, drømme, gaveæske,

Gaven alle kan bruge

En af de nyeste dufte finder du hos Juice Pear produkterne. Jeg er vild med duften, som  er frisk og sødmefuld uden at være for overvældende. Lige nu kan du få den fineste lille mini-julesæk Juicy Pear Festive Sack med fire produkter i. I sækken er der en full size Shower Gel, en 50 ml Body Butter, en 50 ml Body Scrub og en 30 ml håndcreme. Det er sådan en gave, som passer til de fleste og man får virkelig meget for pengene. 145 kr.

The Body Shop, Juicy Pear, gaveidéer, drømme, gaveæske,

En af mine drømme

Personligt drømmer jeg om en fælles bolig til min kæreste Kasper, mig og vores tre sammenbragte børn. Vi har i over 5 år kun boet sammen hver anden uge, dvs de uger vi ikke har børn. Det skyldes, at Kaspers børn går i skole i Ringsted og Carla og jeg bor  i Charlottenlund.  Men vi er fast besluttede på at bo sammen og at det skal være i København. 🙂 Vi er i fuld sving med at lede, men det er ikke så nemt at finde det rette. Jo, hvis økonomi var underordnet kunne vi hurtigt finde et fælles hjem, men der er flere ting som skal hænge sammen.  Så en af mine store drømme er at finde en fælles bolig, som ikke ruinerer os og hvor der er plads til os alle.

The Body Shop, Juicy Pear, gaveidéer, drømme, gaveæske,

Hvad drømmer du om?

Det lyder måske lidt langhåret, men jeg tror på, at man kan sende sine drømme ud i universet. Hvis du ønsker det stærkt nok, så går de i opfyldelse. Troen flytter som bekendt bjerge! 😉 Det giver så god energi at dele sine drømme og jeg håber, at du har lyst til at skrive en lille kommentar med en af dine drøm her. Jeg vil i hvert fald glæde mig til at læse dem! 🙂

Ps.: Har du læst mit indlæg om 5 geniale måder du kan bruge sheasmør på? Hvis ikke, kan du læse det lige her. 

Kærlig hilsen, Silke

    Add Comment

    5 ting jeg har lært af at blogge
    Den skønneste Biotherm hudpleje