Svenskerhår på den rigtig gode måde

Posted In: Hår | Silkes favoritter | Skønhed | Test

Hvis der er nogen, der har prøvet MANGE volumengivende hårprodukter, så er det mig. For jeg elsker fylde i håret og har nu endelig fundet et produkt, som kan give holdbar fylde på under 1 minut.

Jeg bruger ret lang tid hver eneste dag på at få noget volumen i mit fine hår. Som regel lykkedes det ved først at vaske håret og så bruge en stor rundbørste og en volumenspray, som skal varmeaktiveres med en hårtørrer.

Sachajuan, volume powder, hårpudder, volumen, fylde, hår

Jeg har prøvet at bruge tørshampoo som alternativ til daglig hårvask og den møjsommelig stylingsproces, men det bliver bare ikke rigtig godt. For det første mangler jeg følelsen af friskhed efter hårvask, men mest af alt bryder jeg mig ikke super meget om følelsen af tørshampoo i håret. For mig føles det stift i håret og får let min hovedbund til at klø og så er jeg heller ikke vild med st håret bliver mat. Så jeg var også lidt skeptisk, da jeg så testede denne hårpudder fra det svenske prisvindende hårmærke Sachajuan.

Men denne hårpudder er intet mindre end fantastisk. For det første skal den sprayes i håret og fungerer på samme måde som en hårspray. Ikke noget med at drysse rundt og ramme lidt hist og pist, mens resten lander på skulderen som et hvidt støvlag. Nej, denne hårpudder er så nem at fordele grundet sprayfunktionen, at det er overstået på under 30 sekunder. Og den lander der, hvor den skal. Jeg er VILD med det! Og jeg skal også lige huske at nævne, at den virkelig dufter godt. Sådan lidt som nyvasket sengetøj, de har hængt ude og tørret.

Jeg bruger den helt enkelt i tørt hår på tre områder (jeg vasker stadigvæk håret hver dag), jeg løfter op i det øverste hårlag og sprayer hårpudderet ind under håret med ca. 20 cm afstand ved hårrødderne og også let hen over længderne (men kun under det løftede hår!!) for at give lidt struktur. Hvis du sprayer det ovenpå dit hår, får dit hår en mat overflade. Derefter lader jeg det tørre et øjeblik og lægger det øverste hårlag tilbage igen. Det gør jeg på begge sider og på baghovedet. Afsluttende kører jeg en børste igennem hele håret og så er jeg faktisk færdig. Håret har fået en god struktur, men føles stadigvæk blødt og bevægeligt. Men det bedste er, at den volumen faktisk holder hele dagen.

Hvis du selv vil prøve denne hårpudder, så kan du blandt andet få den hos Matas ved at klikke her.

  Add Comment

  Smukke bryn – på den økologiske måde!
  Et kig i skabet hos en professionel skønhedsnørd

  Mine kjolefavoritter fra Ellos

  I samarbejde med Ellos: Jeg har udvalgt nogle af mine personlige kjolefavoritter blandt de lækre nyheder fra Ellos. Denne blev jeg forelsket i den smukkeste, blå kjole med ballonærmer og retromønster.  Men jeg elsker kjoler, så jeg har selvfølgelig også fundet en masse andre til inspiration - udover de fedeste sneaks og et par vildt fine øreringe. :) Der er også en rabatkode til jer, som jeg kommer tilbage til senere. Blå og retrocool Jeg starter lige med en af mine egne kjolefavoritter, som hedder Jolina. Den e[...]

  Budgetvenlig mode fra Ellos

  I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]

  Krystaller og hvordan jeg bruger dem

  Dette indlæg er helt sikkert ikke for alle, for i dag handler det om krystaller. Nogle synes krystaller er noget hippieagtig pjat og at man er rablende sindsyg, når man tror på energier fra nogle smukke sten. Andre sværger til det og ja, jeg er selv en af dem som har opdaget den gode energi krystallerne giver mig.  Det er på ingen måde hokus pokus, men en måde at bruge energier på. Og det vil jeg gerne dele med dig, hvis du er interesseret. :) Moderne med krystaller Jeg startede først for alvor med krystaller for[...]