Svenskerhår på den rigtig gode måde

Posted In: Hår | Silkes favoritter | Skønhed | Test

Hvis der er nogen, der har prøvet MANGE volumengivende hårprodukter, så er det mig. For jeg elsker fylde i håret og har nu endelig fundet et produkt, som kan give holdbar fylde på under 1 minut.

Jeg bruger ret lang tid hver eneste dag på at få noget volumen i mit fine hår. Som regel lykkedes det ved først at vaske håret og så bruge en stor rundbørste og en volumenspray, som skal varmeaktiveres med en hårtørrer.

Sachajuan, volume powder, hårpudder, volumen, fylde, hår

Jeg har prøvet at bruge tørshampoo som alternativ til daglig hårvask og den møjsommelig stylingsproces, men det bliver bare ikke rigtig godt. For det første mangler jeg følelsen af friskhed efter hårvask, men mest af alt bryder jeg mig ikke super meget om følelsen af tørshampoo i håret. For mig føles det stift i håret og får let min hovedbund til at klø og så er jeg heller ikke vild med st håret bliver mat. Så jeg var også lidt skeptisk, da jeg så testede denne hårpudder fra det svenske prisvindende hårmærke Sachajuan.

Men denne hårpudder er intet mindre end fantastisk. For det første skal den sprayes i håret og fungerer på samme måde som en hårspray. Ikke noget med at drysse rundt og ramme lidt hist og pist, mens resten lander på skulderen som et hvidt støvlag. Nej, denne hårpudder er så nem at fordele grundet sprayfunktionen, at det er overstået på under 30 sekunder. Og den lander der, hvor den skal. Jeg er VILD med det! Og jeg skal også lige huske at nævne, at den virkelig dufter godt. Sådan lidt som nyvasket sengetøj, de har hængt ude og tørret.

Jeg bruger den helt enkelt i tørt hår på tre områder (jeg vasker stadigvæk håret hver dag), jeg løfter op i det øverste hårlag og sprayer hårpudderet ind under håret med ca. 20 cm afstand ved hårrødderne og også let hen over længderne (men kun under det løftede hår!!) for at give lidt struktur. Hvis du sprayer det ovenpå dit hår, får dit hår en mat overflade. Derefter lader jeg det tørre et øjeblik og lægger det øverste hårlag tilbage igen. Det gør jeg på begge sider og på baghovedet. Afsluttende kører jeg en børste igennem hele håret og så er jeg faktisk færdig. Håret har fået en god struktur, men føles stadigvæk blødt og bevægeligt. Men det bedste er, at den volumen faktisk holder hele dagen.

Hvis du selv vil prøve denne hårpudder, så kan du blandt andet få den hos Matas ved at klikke her.

  Add Comment

  Smukke bryn – på den økologiske måde!
  Et kig i skabet hos en professionel skønhedsnørd

  Min top 3 favorit foundations lige nu

  I dag skal det handle om mine favorit foundations, så jeg har udvalgt de tre jeg bruger allermest lige nu. Bortset fra mascara er foundation nok det makeupprodukt, som jeg går mest op i bare skal fungere. Og det lader til, at I gør det samme, for spørgsmålet om en god foundation kommer igen og igen i min indbakke.  Så here it goes. :) Hvad skal en god foundation kunne? For mig skal en god foundation have følgende kvaliteter. Den skal være nem at smøre ud, virke udglattende, ikke sætte sig i porer og linjer, dæk[...]

  Blød smokey eyes og lækkert hår

  Jeg har en mega nem måde at lave en blød mini smokey eyes makeup på.  Til det bruger jeg kun fire produkter, som jeg alle har købt hos Cocopanda. Jeg har lavet en lille trin for trin billedeguide, hvor jeg viser hvor nemt det er. Og så skal du også lige høre om en hårstyler jeg har prøvet, som jeg er helt skudt i. :) Nem mini smokey eye I min optik skal makeup ikke være et kompliceret projekt, men nemt og uden at skulle bruge 79 forskellige produkter. Min mini smokey eyes makeup er lavet med kun 4 produkter. Nem[...]

  Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

  Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
  Jeg har længe gået og luret på nogle veganske skønhedsprodukter fra Sanzi Beauty. Det var specifikt 3 produkter, som havde fanget min interesse. Nu fik jeg dem endelig prøvet! Og netop disse 3 har du og en veninde mulighed for at vinde i en konkurrence her på bloggen. Men først lidt mere om disse 3 skønne, veganske skønhedsprodukter. :) Effektive, veganske skønhedsprodukter Jeg har prøvet min del af skønhedsprodukter gennem de sidste 25 år som skønhedsredaktør. Jeg er hurtig til at spotte om det blot er det[...]