Virker kollagenpulver på huden – her er mit resultat!

For otte uger siden startede jeg en test med kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab. Og med hånden på hjertet, var jeg ærligt talt selv meget i tvivl om hvad man egentlig får ud af at tage kollagenpulver og om det overhovedet virker på huden. 

Oslo Skin Lab, The Solution, kollagenpulver, test, scanning, hudscanning

Jeg har taget kollagenpulveret The Solution hver morgen i otte uger nu.

Det viser scanningen

Jeg startede derfor med at besøge Emilie Ekstrand Skincare klinikken i Helsingborg, som har en særlig maskine der kan scanne huden. Maskinen scanner alt fra pigmentpletter, rødme, porestørrelsen, rynker og i det hele taget hudstrukturen. Den afslører ALT og fortæller sig også alderen på din hud. Du kan læse om og se billeder fra min første scanning her. 

Oslo Skin Lab, The Solution, kollagenpulver, test, scanning, hudscanning

Visia maskinen scanner huden forår og begge sider af ansigtet.

Ved mit første besøg mente den søde kosmetolog og klinikejer Emelie Ekstrand, at det nok ville blive svært at se forskel på min hud. Hun synes, at min hud var ret pæn og velholdt og den første scanning sagde også, at min hud er 46 år.  Så et år yngre end mine 47 år. Ikke meget, men jeg blev da alligevel glad. 🙂

Oslo Skin Lab, The Solution, kollagenpulver, test, scanning, hudscanning

Billedet fra første scanning taget d.20.august i år. Bemærk, at der er mange flere af de små, lysegrønne linjer ift efter-billedet.

Min egen fornemmelse

Jeg har hele vejen igennem de otte uger forsøgt at få øje på, om rynkerne var blevet færre eller min hud fastere. Men når man er vant til at se sig selv i spejlet hver eneste dag, så er det svært at få øje på resultaterne. Og måske også svært at se med det blotte øje. Derfor var det godt at have en før-scanning af hvordan min hud så ud og var i strukturen.

Dog havde jeg en fornemmelse af, at min hud havde det bedre end før jeg startede med The Solution og at min makeup lagde sig flottere. Men jeg ville ikke kunne sige, at jeg ligefrem havde fået færre rynker. 

Fra 47 år til 41 år

Mine førbilleder var blevet gemt i maskinen og nu kom sandhedens øjeblik. Maskinen måler på samme måde som første gang linjer, rynker, porer, kollagenniveau, rødme og pigmentpletter og sammenligner med de første billeder. 

Oslo Skin Lab, The Solution, kollagenpulver, test, scanning, hudscanning

Her gennemgår Emelie Ekstrand fra skønhedsklinikken i Helsingborg mine resultater med mig.

Og resultatet er klokkeklart: Jeg har fået en forbedring og mindsket linjer og rynker med 51%!!!! På den ene side af ansigtet var det 2% bedre end i den anden side, hvilket kan hænge sammen med hvilken side man sover mest på. Det passede også i mit tilfælde. Derudover min huds alder også faldet fra 47 år til 41 år, mens min hudstruktur generelt blevet mere glat i overfladen. 

Oslo Skin Lab, The Solution, kollagenpulver, test, scanning, hudscanning

Her ses min anden scanning fra i går, d. 24.oktober. 
Min hud blev renset grundigt inden scanningen, derfor er den lidt mere rød end ellers. De mørkegrønne linjer er de dybere rynker, de lysegrønne de mindre. De mindre er der forsvundet flest af.

Jubiii, mine fornemmelser var altså gode nok og nu kan jeg oprigtigt bekræfte, at The Solution i den grad virker.

Pleje indefra, men også udenpå

Selvfølgelig blev jeg mega glad og meget overrasket over, at jeg fik SÅ gode resultater. Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forventet, men nok ikke så store forbedringer. Jeg passer og plejer jo min hud i forvejen, så en person med mindre velplejet hud, må virkelig kunne få noget ud af det kollagenpulver. Omvendt hænger tingene jo sammen, for huden kan jo ikke blive bedre hvis man ikke også plejer den udefra. 

Vil jeg fortsætte med at tage The Solution? 

Scanningen er nok det tætteste jeg kan komme på en dokumenteret test og jeg er så glad for, at jeg har den til at understøtte min test. 🙂 Med de resultater er jeg helt sikker på, at jeg fortsætter med The Solution og så tager jeg en scanning igen på et senere tidspunkt. 

Oslo Skin Lab, The Solution, kollagenpulver, test, scanning, hudscanning

Det er nemt at bruge The Solution. Du kan blande det i vand, kaffe, te eller blande det i din havregrød. Det er fuldstændig uden smag.

Jeg skal i øvrigt lige understrege, at Oslo Skin Lab hverken ejer Visia maskinen eller klinikken. Tværtimod har Oslo Skin Lab selv opfordret mig til denne uvildige scanning og de var, som mig, spændte på resultatet.

Stadigvæk skeptisk? Så prøv selv!

Du kan som følger hos mig få The Solution – Anti-Wrinkle Collagen med hele 40% rabat! Ved at bruge linket her får du automatisk rabat på 40% på første bestilling på medlemskab til en pris på kun 299 DKK og herefter 349 DKK pr. måned.

På medlemskab får du endda også leveret The Solution med gratis porto til din postkasse hver måned, og der er absolut ingen binding eller opsigelsesperiode – nemmere bliver det faktisk ikke.

Bruger du ikke linket kan du også selv gå ind på hjemmesiden og blot bruge rabatkoden SILKE.

 • Mia
  oktober 25, 2018

  Mega spændende!! Jeg skal til USA i næste måned, og havde netop skrevet Collagenpulver/kapsler på min “Køb i NYC”! Du kender vel ikke til gode collagenprodukter i kapselform?

  Mange hilsner
  Mia

  • Silke
   Mia
   oktober 27, 2018

   Hej Mia, ja det er virkelig et spændende område. Nej, det er det første rene kollagen-kosttilskud, som jeg har taget. Og det er jo i den grad resultatet der nu gør, at jeg i hvert fald fortsætter med The Solution. Og lige nu kan du også få 40% igennem mig her på bloggen. 😉 Kh, Silke

 • Stine
  oktober 25, 2018

  Jeg tænker også om der mon er nogen der kender til billigere produkter?🤞🏻🤞🏻🤞🏻

  • Silke
   Stine
   oktober 27, 2018

   Hej Stine, jeg ved ikke, om de findes billigere, men der findes sikkert andre slags kollagenprodukter. Men det vigtigste er jo at kigge på ingredienslisten, så du er sikret et rent og dermed effektivt produkt som dette. 🙂 Kh, Silke

  • Camilla Gaudesen
   Stine
   februar 2, 2019

   Der er masser af gode og langt bililgere alternativer. Jeg køber en fra USA der pt koster 100 kr ( normalt 139) for en måned forbrug. Den indeholder præcis samme mængte og type kollagen. De fåes også med type et og tre kollagen, ud over verisol, hvis man gerne vil have det. Mener det virker mere på led etc.
   Jeg køber ved Iherb. Man skal dog være ops på at bruge den rigtige porto for at (næsten altid )undgå told. Eller købe flere af gangen , så det stadigt kan betale sig med tolden Eller er der sikkert også mange amazon uk.

   • Laila
    Camilla Gaudesen
    februar 2, 2019

    Hvad er den rigtige Porto?

   • Nina
    Camilla Gaudesen
    februar 27, 2019

    Hvad hedder det du køber derinde?

    • Silke
     Nina
     februar 27, 2019

     Det hedder The Solution. 🙂

   • Tina
    Camilla Gaudesen
    april 16, 2019

    Hvilken køber du på Iherb Camilla ?

   • Tina
    Camilla Gaudesen
    februar 26, 2020

    Jeg køber Collagenpiller hos Jala Helsekost i DK.
    2 måneder koster 274 kr, Det er rent fiskecollagen og C vitamin. Og det virker .

  • Sophie Pedersen
   Stine
   marts 2, 2019

   Hej Stine. Kan anbefale kollagen pulver fra hhv Myprotein.dk eller Bulkpowders.dk 🙂 meget billigere og ligeså godt! Og det er hydroliseret kollagen præcis som Oslo Skins også er.

 • Tina
  oktober 25, 2018

  Ej hvor spændende 🙂
  Det kunne jeg godt tænke mig at prøve. Gad vide hvor gammel min hud er!
  Efterårshilsner herfra 🙂

  • Silke
   Tina
   oktober 27, 2018

   Ja, det er virkelig også spændende! Og pludselig var jeg mere tæt på 30’erne end 50’erne. 😀 Kh, Silke

 • Mette
  oktober 26, 2018

  Mon man kan tage det som en kur? F.eks. 3 mdr om året.

  • Silke
   Mette
   oktober 27, 2018

   Hej Mette, det kan du godt, men effekten vil jo lige så stille aftage igen. For naturen har jo desværre sin gang, så det er jo bedst at vedligeholde huden. 🙂 Kh, Silke

 • Helene
  oktober 27, 2018

  Super cool og fint resultat, tillykke med det. Jeg bruger både kollagenpulver og spiser mega sundt, så jeg håber det betaler sig for mig også. Hvis ikke andet er kollagenpulver det nemmeste og bedst smagende af alle proteinpulver jeg testet (og uden tilsætning). Jeg har desværre ikke mulighed at skanne huden som du, har gjort, men det er super motiverende at se og læse om det resultat du opnået! Yay!

  • Silke
   Helene
   oktober 29, 2018

   Tak søde Helene! Jeg var selv meget overrasket og glad over resultatet, så er glad for, at jeg tog den scanning med. Det giver i hvert fald et tydeligt billede af, at det virker. 🙂 Stort kram, Silke

 • Lenea
  november 25, 2018

  Nu er jeg en gammel kone på 68 og vil lige fortælle at dette kollagen pulver også er godt for
  Artrose udsatte led,( man kalder det slidgigt men det har intet ned slid og gøre). Det er dette lille slidlag der ligger mellem ledene og på nogen mennesker forsvinder det.
  Har fået mere og ikke så smertefulde led inhverdagen efter indtagelse af dette pulver

  • Silke
   Lenea
   november 30, 2018

   Hej Lene, wauuwwww det anede jeg ikke. TAK fordi du ville dele det her på bloggen og dejligt, at det gør en forskel for dig. Jeg ved, at Oslo Skin Lab jo ikke må skrive sådan noget selv, men jeg vil med glæde dele din erfaring med dem. 🙂 Kh, Silke

  • Oslo Skin Lab Danmark
   Lenea
   december 4, 2018

   Hej Lenea.

   Hvis det er vores produkt du har fået denne fine virkning på, hører vi gerne fra dig på stephaniei@osloskinlab.dk

   Rigtig god dag.

   Venlige hilsner
   Oslo Skin Lab Danmark

 • Birgit Soffie Buhr
  marts 19, 2019

  Det er virkelig et spændende produkt, jeg har selv lige modtaget en pakke Idag og glæder mig til at følge resultatet, jeg er 57 år ..VH Birgit Soffie 🙂

  • Silke
   Birgit Soffie Buhr
   marts 20, 2019

   Uh, det er spændende. Håber du bliver lige så glad for det som mig. 🙂 Kh, Silke

 • May-lis Holmegaard
  november 29, 2019

  Har fået det anbefalet af min datter Så jubi gælder mig til at prøve det. Er en årgang 1959. Hilsen May Lis Holmegaard

 • Pernille
  marts 1, 2020

  Hej Silke
  Denne form for scanning er det en man kan booke og ved du hvad det så kunne ske at koste?

  • Silke
   Pernille
   marts 2, 2020

   Hej Pernille, ja det kan du sagtens. 🙂 Det er jo klinikkens maskine og ikke en, som Oslo Skin Lab ejer. Og selvfølgelig er det bedst at gøre det inden du begynder med kollagenpulveret. Jeg ved ikke hvad prisen er for en scanning, men. prøv at kontakte klinikken Emelie Ekstrand i Helsingborg. Kh, Silke

 • Jette Al saffar
  august 22, 2020

  Hej ..kan nogen fortælle mig hbilken forskel der er på fiske kollegaen vs ko kollagen …mener at have læst at fiske marine collagen er beddt mod rynker og det andet mod knogler mm ..dbh jette

Add Comment

Når man ikke kan nøjes med én efterårsfrakke
En dag i mine sko