Virker kollagenpulver stadigvæk efter et år?

Jeg bliver ofte spurgt om hvor længe man skal tage det kollagenpulver fra Oslo Skin Lab før man kan se resultater. Og derefter hvor længe man skal tage det? Det vil jeg gerne besvare lidt bedre nedenfor. Derudover skal I selvfølgelig også høre, om der stadigvæk kan ske forbedringer efter at have indtaget kosttilskuddet i et år. 🙂

Min første scanning

Min første scanning fik jeg slut august 2018 og så igen efter otte uger, hvor jeg fik meget tydelige og overbevisende resultater. Dengang kendte jeg intet til kollagenpulver som kosttilskud og gik med til scanningen som en test. Min hud havde forbedret sig markant på de otte uger – ifølge scanningen var min hud 41 år (min reelle alder var på det tidspunkt 47). Så jeg var jo ikke til at skyde igennem. 🙂 Men endnu bedre var, at mine rynker på de otte uger var blevet mindsket med 51%. Jeg linker også lige til mit indlæg, hvor du kan se de første billeder fra scanningen her.

kollagenpulver, Oslo Skin Lab, The Solution, indre skønhed, hudpleje, kosttilskud

I fuld sving med min scanning hos Emelie Ekstrand SkinCare i Helsingborg. Maskinen er derfor ikke ejet af Oslo Skin Lab – bare lige for at understrege dette! 🙂

Individuelle resultater

For mit vedkommende var der synlige resultater efter de første otte uger, men det er lidt individuelt hvornår man kan begynde at mærke eller se en forskel. Nogle mærker det hurtigere andre første efter 12 uger. Med kosttilskud skal man bare have lidt mere tålmodighed. Jeg kunne heller ikke selv se det i starten, mens folk omkring mig begyndte at kommentere på min hud. Der er også sket et par andre ting, som Oslo Skin Lab ikke selv claimer. Min rosacea er ikke så hidsig mere, selvom den godt kan bryde ud indimellem. I det hele taget virker min hud mere robust og mindre sart. Men det er bare min egen oplevelse og den tilskriver jeg The Solution kollagenpulver fra Oslo Skin Lab. Bemærk lige hvor irriteret min hud faktisk ser ud på den første scanning.

Et år senere

Jeg har fået flere scanninger siden og der er sket små forbedringer hver gang, dog ikke så vilde som første gang. Nu er jeg netop kommet hjem fra min seneste scanning hos klinik Emelie Ekstrand i Helsingborg. Nu er det jo lidt over et år siden min første scanning og jeg var lidt spændt på, om The Solution kollagenpulver stadigvæk kunne have en effekt efter SÅ lang tid. Jeg har taget det hver dag siden min første scanning, men havde helt ærligt ikke de store forventninger…

Det viste den nyeste scanning

Jeg tør jo næsten ikke at skrive det, men der VAR rent faktisk forbedringer også denne gang. 😀 Maskinen måler på forskellige dybder og områder i huden og sammenligner med det første billede. Det er svært at se med det blotte øje, men scanneren husker jo dybden/størrelsen på linjer, rynker og porer. Den kan også se rødme, underliggende pigmentpletter og analyserer hudstrukturen generalt. Jeg fik billederne med før og efter fra selve scanningen, som I kan se nedenfor.

Oslo Skin Lab, The Solution, indre skønhed, hudpleje, kosttilskud

Dette er mit yndlings før- og efterbillede. Mine porer er blevet mindsket med 5%, hvilket betyder at min hud er blevet strammet op.

Finere hudstruktur og mindre porer

Min hudstruktur er samlet forbedret med 18%, den er blevet finere, mere glat og jævn i overfladen. Og én ting jeg virkelig er glad for er, at mine porer er blevet mindsket med 5%. Det lyder ikke ikke af meget, men husk på at jeg samtidig er blevet et år ældre og huden bliver naturligt mere slap. Det gør også, at porerne normalt bliver større med alderen. Hurra for det, for det betyder at min hud er blevet lidt fastere. 🙂 Min hudtone er også blevet mere jævn og jeg har færre pigmentpletter, hvilket jeg tror mest af alt skyldes en dårligere sommer end sidste år.

Oslo Skin Lab, The Solution, indre skønhed, hudpleje, kosttilskud

Hudstrukturen viser en forbedring på 18%, så hele overfladen er blevet forfinet.

Færre rynker og én større rynke

Min pande har fået færre rynker midt på, mens en enkelt tværgående rynke var blevet lidt tydligere. Jeg er meget mimisk og løfter meget på mine øjenbryn, så det er helt klart det som har fået den mere frem. Til gengæld er der sket en ret drastisk forbedring specielt under øjnene. Her har jeg fået mindsket de små linjer med 50%!! Dét havde jeg seriøst slet ikke set komme og jeg er mega glad for, at The Solution kollagenpulver alligevel har givet så meget. Specielt når det ikke var forventet, at jeg ligefrem ville få en forbedring. Jeg havde nok mest af alt regnet med en stilstand og at jeg havde sat huden på pause. Så nu fortsætter jeg selvfølgelig og ville sådan ønske, at alle som læser med her kunne prøve sådan en før- og efter scanning.

kollagenpulver, Oslo Skin Lab, The Solution, indre skønhed, hudpleje, kosttilskud

En dybere rynke i panden, men til gengæld en forbedring på 50% på de små linjer under øjnene. Jeg er mere end glad! 🙂

Vinterrabat til dig

Du kan som følger hos mig få The Solution – Anti-Wrinkle Collagen med hele 65% rabat! Ved at bruge linket her får du automatisk rabat på 65% på første bestilling på medlemskab til en pris på kun 179 DKK på første pakke og herefter 349 DKK pr. måned.

På medlemskab får du endda også leveret The Solution med gratis porto til din postkasse hver måned, og der er absolut ingen binding eller opsigelsesperiode – nemmere bliver det faktisk ikke.

Bruger du ikke linket kan du også selv gå ind på hjemmesiden og blot bruge rabatkoden SILKE65.

 • Tina Krull
  november 4, 2019

  Kære Silke.

  Hvor er det sjovt med et før og efter billede, så kan du virkelig se forskellen. Jeg kan huske, da du begyndte at tage kollagen og jeg havde aldrig hørt om det før, men så lærte jeg også noget nyt 😉 Nu havde jeg jo fornøjelsen af, at sidde ved siden af dig på Skt. Petri for nylig og du ser altså virkelig godt ud 😍 Jeg vil lige gå ind og læse lidt mere om kollagen, har du oplevet nogle bivirkninger? Noget knas undervejs?

  Kh Tina

 • Karin
  november 4, 2019

  Kære Silke Grane. Har du også erfaring med New Nordic Skin Care Collagen Filler , som jeg har spist over 1 år nu ? Eller skal jeg mon skifte til det der pulver ?

 • Linda Ann Luck
  november 7, 2019

  Hej Silke, Tak fordi du fik mig i gang med at tage det lille Oslo kollagen pulver. Nu har jeg så taget det i 1 1/2 måned og ja det virker. Kan se og mærke det bla i mit ansigt og mørke det på min hud. Så helt klart at jeg fosætter med at tage det hver morgen knus Linda

 • Pia
  februar 13, 2020

  Hvad koster en scanning?

 • Sara
  april 7, 2020

  Hvad koster en scanning og hvor får man den fortaget?

 • Jeanette
  september 2, 2020

  Hej Silke.
  Jeg håbede spændt på at du ville nævne hvor ‘gammel’ din hud så var blevet nu? 😀
  Da du fik reduceret til 41 år og så nu 1 år senere, hvad siger den mon så? 😀
  Mvh. Jeanette

Add Comment

Er dyre hårbørster bedre end de billige?
Japansk hudpleje når det er bedst