Blød smokey eyes og lækkert hår

Jeg har en mega nem måde at lave en blød mini smokey eyes makeup på.  Til det bruger jeg kun fire produkter, som jeg alle har købt hos Cocopanda. Jeg har lavet en lille trin for trin billedeguide, hvor jeg viser hvor nemt det er. Og så skal du også lige høre om en hårstyler jeg har prøvet, som jeg er helt skudt i. 🙂Smokey eyes, hår, krøllejern, cocopanda, mascara, cremeøjenskygge, eyeliner

Nem mini smokey eye

I min optik skal makeup ikke være et kompliceret projekt, men nemt og uden at skulle bruge 79 forskellige produkter. Min mini smokey eyes makeup er lavet med kun 4 produkter. Nemlig en primer til under øjenskyggen, selve øjenskyggen, en eyeliner og en mascara. Smokey eyes, hår, krøllejern, cocopanda, mascara, cremeøjenskygge, eyeliner

Trin 1 – basen

Øjenlåg kan være lidt fedtede eller fugtige og vil du gerne have din øjenskygge til at holde godt, så brug en primer på øjenlåget. Den sørger for, at øjenskyggen bliver hvor den er. Smokey eyes, hår, krøllejern, cocopanda, mascara, cremeøjenskygge, eyelinerJeg har brugt fingrene til at fordele Prime Time Eyelid Primer fra bareMinerals på begge øjenlåg med. 246 kr. Lad den evt lige sætte sig et øjeblik for du lægger resten af øjenmakeuppen.

Trin 2 – eyeliner og øjenskyggen

Jeg lægger altid eyeliner først og derefter øjenskyggen, fordi så kan du altid gøre eyelineren lidt blødere med øjenskyggen ovenpå. Min absolutte favorit flydende eyeliner er Perfect Slim fra L’Oréal Paris, fordi den har en lille, tynd filtspids, som ikke splatter ud. 44 kr. Spidsen gør det også meget nemmere at lægge stregen tæt langs vippekanten. Smokey eyes, hår, krøllejern, cocopanda, mascara, cremeøjenskygge, eyelinerBagefter dupper jeg Eye Polish fra Rms Beauty på hele øjenlåget med en finger. Farven må gerne gå helt op til globelinjen, dvs den linje der følger øjenæblets rundning. Jeg elsker farven Magnetic, som er en skinnende blomme nuance. 229 kr. Det er en farve, som klæder vitterligt alle øjenfarver! Konsistensen er cremet og den giver en helt vildt smuk glans til øjenlågene.  Smokey eyes, hår, krøllejern, cocopanda, mascara, cremeøjenskygge, eyelinerUnder øjnene bruger jeg en lille pensel langs vippekanten, da det er lidt nemmere at lave en tyndere skygge. (Penslen er en jeg havde i forvejen.) Det jeg godt kan lide ved denne cremeøjenskygge er, at den bliver pænere når den har siddet lidt og smelter ind i øjenlåget. Smokey eyes, hår, krøllejern, cocopanda, mascara, cremeøjenskygge, eyeliner

Trin 3 – prikken over i’et

Jeg er mascarapige med stort M. Min mascara skal helst give både længde og fylde og jeg er VILD med Monsieur Big mascaraen fra Lancôme. Den giver seriøst de vildeste lækre, lange vipper og er med til at give det sidste til min smokey eyes. Smokey eyes, hår, krøllejern, cocopanda, mascara, cremeøjenskygge, eyelinerJeg kan nøjes med to-tre lag mascara for at fuldende mit lille smokey eyes look, som jeg også sagtens synes jeg kan slippe afsted med som en god dagsmakeup. Smokey eyes, hår, krøllejern, cocopanda, mascara, cremeøjenskygge, eyeliner

Hår der knækker

Jeg elsker disse to produkter fra Kérastase, som er målrettet til hår der fælder eller knækker. Jeg har faktisk også skrevet mere udførligt om det før, du kan læse indlægget ved at klikke her.Smokey eyes, hår, krøllejern, cocopanda, shampoo, mascara, cremeøjenskygge, eyelinerMit hår er temmelig slidt, da jeg har lyse striber, men også fordi jeg vasker, føntørrer og styler det hver anden dag. Jeg elsker Genesis Bain Hydra-Fortifiant shampooen, der er beregnet til normalt og fint hår. 164 kr. Den er ultralet og renser håret nænsomt, så håret forbliver let, blødt og lækkert bagefter.Smokey eyes, hår, krøllejern, cocopanda, mascara, cremeøjenskygge, eyelinerJeg har testet hele Genesis serien grundigt tilbage i marts i år og jeg synes faktisk godt, at jeg kunne mærke forskel på mit hår efter nogle uger. Mit hår blev både stærkere, sundere og knækkede mindre. Balsamen Genesis Fondant Renforcateur er en conditioner, der giver glans og blødhed til mit fine hår. 194 kr. Og i øvrigt så dufter begge produkter friske og delikate.

Det bedste krøllejern jeg har prøvet

Jeg har også testet krøllejernet Cera Hotstyler Ø38, som jeg har luret på hos Cocopanda i flere omgange. Det fås i tre størrelser og jeg har valgt det største/tykkeste på 38 mm. Mit hår tager nemlig rigtig godt imod krøl og jeg er mere interesseret i at have et blødt fald og bevægelse end rigtige krøller.Smokey eyes, hår, krøllejern, cocopanda, mascara, cremeøjenskygge, eyelinerJeg er helt solgt over det her krøllejern, fordi det er så meget nemmere at bruge end de traditionelle. Det fungerer som en stor rundbørste med varme i, det betyder at det er  lettere at styre håret pga børstehårene. De griber nemlig fat i håret uden at det glider af som på et almindeligt krøllejern. Smokey eyes, hår, krøllejern, cocopanda, mascara, cremeøjenskygge, eyelinerTemperaturen kan indstilles fra 130 til 230 grader. Det starter automatisk med at varme op til 180 grader, som jeg synes passede perfekt.Smokey eyes, hår, krøllejern, cocopanda, mascara, cremeøjenskygge, eyelinerResultatet er som jeg bedst kan lide det, naturligt, let og blødt. Jeg også kan skabe mere løft og fylde ved hovedbunden og i toppen af baghovedet ved at rulle håret op. Smokey eyes, hår, krøllejern, cocopanda, mascara, cremeøjenskygge, eyelinerJeg kan kun anbefale dette krøllejern, som jeg helt sikkert kommer til at bruge rigtig meget til at forme, løfte eller give lidt fornyet volumen. 🙂Smokey eyes, hår, krøllejern, cocopanda, mascara, cremeøjenskygge, eyeliner

Ekstra rabat med rabat på!

 • Denne gang får du en ualmindelig god rabat hos Cocopanda.dk, da de har fødselsdag. Tillykke til Cocopanda! 🙂 Og det kommer dig til gode, for du får 24% rabat på næsten hele webshoppen fra d.2. september – 15.september 2020.
 • Derudover kan du også benytte dig af min rabatkode SILKE15, der giver yderligere 15% rabat oveni. Denne kode gælder fra 8.september – 18.september på alle produkter – også de som allerede er nedsat eller aldrig bliver nedsat. Koden kan bruges en gang per kunde og kun en rabatkode per ordre!
 • Ved køb over 399 kr er der automatisk gratis fragt.

Håber det gav lidt inspiration og så ønsker du rigtig god shopping!

Kærlig hilsen,

Silke

 • Trine Wollenberg
  september 6, 2020

  Efter din anbefaling i marts, er jeg også begyndt at bruge genesis-serien og den er vitterlig god. Jeg fælder slet ikke på samme måde som tidligere og duften er super lækker.

 • Line kirkemoe
  september 6, 2020

  Hvad hedder den sidste af de to øjenskygger du anvender her. Virkelig fin. Tak for altid gode og fine indslag – nyder at følge med fra sidelinjen.

 • tina/mormormedstiletter
  september 6, 2020

  Dejligt indlæg og et fedt tip. Jeg plejer altid at stå og bakse i lang tid, med at få de helt rigtige smokey eyes, så denne her metode, letter det en hel del for mig.

  TAK:-)

 • Anette
  september 7, 2020

  Tusinde tak, Silke. En rigtig god forklaring og interessante produkter. Dejligt at du ogsaa skriver pris ved produkterne.
  Haaber at der snart kommer nyt fra dig!!!

 • Tina
  december 12, 2020

  Hej Silke
  Hvor er det en fantastisk gave at vinde🌸🌸 jeg tror at jeg ville købe næsten alle de produkter, du har vist😘 hvor er det spændende at følge dig og få inspiration til at lægge make-up og andre lækre ting, tak for det🙏👏❤️

Add Comment

Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!
Min top 3 favorit foundations lige nu