Min top 3 favorit foundations lige nu

I dag skal det handle om mine favorit foundations, så jeg har udvalgt de tre jeg bruger allermest lige nu. Bortset fra mascara er foundation nok det makeupprodukt, som jeg går mest op i bare skal fungere. Og det lader til, at I gør det samme, for spørgsmålet om en god foundation kommer igen og igen i min indbakke.  Så here it goes. 🙂favorit foundations, top 3, foundation, hud, makeup

Hvad skal en god foundation kunne?

For mig skal en god foundation have følgende kvaliteter. Den skal være nem at smøre ud, virke udglattende, ikke sætte sig i porer og linjer, dække godt – men alligevel se naturlig ud – og give glød. At farven skal passe giver sig selv, men nogle foundations kan faktisk godt oxidere når de har siddet lidt på huden. Det betyder, at de bliver meget gullige på huden. Det er selvfølgelig også et no go her! Ingen af mine tre favorit foundations bliver gule og de opfylder alle ovenstående krav. 🙂

Den fugtende foundation

Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick fra bareMinerals har været en storfavorit længe. For det første er det dejlig praktisk, at den er på stick, så kan jeg nemlig have den med i tasken. Og så kan den bruges direkte på huden og nemt tones ud med fingrene eller en pensel. Jeg har den i farven Dune 7,5, som jeg har linket til.favorit foundations, top 3, foundation, hud, makeupDen er ekstremt cremet i konsistensen og giver masser af lækker fugt til huden, så den med det samme får en “dewy” glød. Se min håndryg på billedet nedenfor. Den dækker medium og dækkeeevnen kan bygges op de steder, du ønsker. Jeg bruger den også under øjnene i stedet for concealer uden at sætte sig i linjerne. Den kommer jeg helt sikkert til at købe igen! favorit foundations, top 3, foundation, hud, makeup

Den gode til rosacea hud

Jeg har skrevet om CC+ Foundation fra It Cosmetics (reklamelink) før og den er helt vanvittig god, hvis du har rosacea eller tendens til rødme. Mens den dækker al rødmen og gør huden fuldstændig perfekt og strålende at se på, så dulmer den også. Så den bruger jeg fast hver gang, at min hud er irriteret eller jeg har et rosacea udbrud. Den kan slå udbruddet ned i løbet af en dag, hvilket er ret vildt.favorit foundations, top 3, foundation, hud, makeupDu skal virkelig bruge meget lidt ad gangen, for den lille klat du ser på håndryggen rækker langt og dækker rigtig godt. Jeg bruger enten den tilhørende pensel, som man kan købe i Matas, eller fingrene. Det er bare lige efter humør og hvor stærkt det skal gå. favorit foundations, top 3, foundation, hud, makeupBemærk at du kan få denne foundation i tre varianter, til tør, normal eller fedtet hud. Jeg kan bedst lide denne jeg har linket til, som er til normal hud. Jeg bruger farven medium. Den er meget cremet i konsistensen og denne kommer for altid til at være en af mine favorit foundations!! 🙂

Den nye foundation i klassen

Radiance Revealing Antipollution 10H  Foundation fra Yves Rocher er først blevet sendt til mig for ganske nylig og er en efterårsnyhed. Den er dejlig cremet, dækker medium og kan også bygges op. Det er faktisk den jeg har på på billedet nedenfor. favorit foundations, top 3, foundation, hud, makeupDen giver huden en utrolig fin og naturlig satinagtig glød uden at skinne “fedtet”. Og så holder den virkelig godt på huden uden at skulle friskes op. favorit foundations, top 3, foundation, hud, makeupDen fås i mange farver, jeg har den på i farven Beige 200. Hvis du vil se hvordan den gør min hud fin og jævn, så hop ind på min instagram. Der ligger en lille primer/makeup video (under højdepunkter på min profil), hvor du kan se “forvandlingen”. 🙂 favorit foundations, top 3, foundation, hud, makeup

Håber du kunne bruge mine anbefalinger til noget. Tak fordi du læste med! 🙂

Kærlig hilsen,

Silke

 • Salli
  september 23, 2020

  Lykken for en Foundation junkie som mig er at jeg allerede har to ud af de tre 😅
  Må jeg så lige komme med en varm anbefaling af Trinny London Bff creme 👌🏻

 • Majbritt Riiskjær
  september 23, 2020

  Har du prøvet den fra Rosalique 3-1. Mod rosacea – den er jeg mega glad for…;)

 • Ann marie
  september 23, 2020

  Jeg er ALTID på jagt efter den ene Foundation, som bare fungerer 🙂 Men hvordan finder jeg ud af hvilken farve jeg skal have – altså den fra Yves Roche? Ved du om man kan købe det i en fysisk butik? På forhånd tak 😊

 • Anne
  september 25, 2020

  Har brugt cc-cremen fra IT Cosmetics. Den holder hvad den lover, dækker let pigmentpletter og sprængte blodkar. M e n: jeg brugte light medium, og så gul ud, for jeg har rosa undertoner. Skiftede til light, den “fnuldrede” oven på Cliniques clinique ID gel, som jeg har brugt hele tiden. Super ærgerligt. Godt det går bedre for andre, for den er virkeligt god.
  Der er i øvrigt 20% lige nu i Matas online.

 • Karina Normann
  december 14, 2020

  Tør ☘️ Og fugtfattig ☘️
  Lyder som nogle helt fantastiske produkter 👏🏻👏🏻

Add Comment

Blød smokey eyes og lækkert hår
De små nye fugtbomber fra Elizabeth Arden

Makeup du skal kende, en uundværlig shampoo og en sexet duft

Posted In: Anmeldelse | Hår | Makeup | parfume | Reklame
Jeg elsker at opdage og kunne anbefale ny makeup, der bare duer.  I dag handler det bl.a. om den perfekte blush til blege kinder, den er nemlig svær at finde. Men du skal også se den mest glamourøse øjenskyggepalette, en mega sexet parfume og en shampoo der giver lækkert luftigt hår. Altsammen fås med store rabatter hos Cocopanda, men det kommer jeg tilbage til senere. :) Paletten til alle I plejer at stole på mig, når det kommer til mine anbefalinger og i dag har jeg 6 lækre produkter, jeg virkelig synes I skal[...]

Test af naturlig deodorant fra Relevant

Posted In: Anmeldelse | Krop | Reklame | Test
Når jeg hører ordene naturlig deodorant tænker jeg med det samme, at det ikke virker  - på mig i hvert fald. Jeg hører nemlig desværre til typen, hvor det kræver lidt af holde mig lugtfri. Ikke fordi jeg sveder specielt meget, men jeg har endnu ikke mødt en naturlig deodorant, som virker på mig i længere tid. Og da jeg fik denne nye Deo Roller fra Relevant ind ad døren var jeg igen super skeptisk, men er selvfølgelig altid frisk på at teste det af alligevel. :) Nyt, dansk og naturlig på flere måder Jeg vil[...]

Sådan fik vi styr på Carlas teenagehud

Posted In: Guide | Hudpleje | Personligt
De sidste cirka tre år har Carla været plaget af en teenagehud med mange indkapslede urenheder og hudorme. Vi har prøvet forskellige behandlinger og produkter uden held. Men nu har vi simpelthen knækket koden! Med få behandlinger og produkter der passer, så hendes teenagehud på få uger blev markant forbedret. Jeg fået lov til at dele billederne med Carlas tilladelse her, for jeg ved hvor mange andre der har samme udfordringer. :) I øvrigt har hun taget alle billeder selv, nogle i dagslys, nogle med blitz. Når int[...]