Vind et fuldt Ellis Faas makeup-look fra modeugen

I sidste uge var der modeuge og her stod en af landets allerdygtigste makeupartister, Sidsel Marie Bøg, for nogle af makeuplooksene. Hun var blandt andet in charge for Lovechild 1979‘s lækre makeup, som var en smuk glowy lidt 70’er agtig makeup med en let mintgrøn og shimmer på øjnene, lange øjenvipper, en sund strålende hud og en blid koral på læber og kinder. Jeg elsker det!!!
Ellis Faas, konkurrence, Lovechild, modeuge, vind, makeup, mint

Sidsel Marie i fuld sving på mig. 🙂

Jeg spurgte Sidsel om hun var frisk på at lægge makeuppen på mig – præcis som hun lagde den på modellerne under modeugen. Og ja, man kan sagtens slippe afsted med den som 47-årig og på en almindelig hverdag! Eller dét synes jeg i hvert fald man kan. 😀
Ellis Faas, konkurrence, Lovechild, modeuge, vind, makeup, mint
Normalt ville jeg slet ikke selv kaste mig ud i grøn øjenskygge, men jeg er HELT vild med den blide nuance, som Sidsel har lagt på øjnene. Midt på øjenlåget har hun duppet lidt highlighter, som er den som får hele makeuppen til at skinne smukt. Vipperne blev vildt lange og fine med mascaraen fra Ellis Faas, så den kan også godt anbefales.
Ellis Faas, konkurrence, Lovechild, modeuge, vind, makeup, mint
Huden blev godt fugtmættet til at starte med. Så blev der dækket med concealer under øjnene og ved næsen og derefter foundation på resten. Denne foundation er let til medium dækkende og laver en super flot og naturlig hud. (Den foundation der er med i konkurrencen får du i deres mest solgte/almindelige farve.)
Ellis Faas, konkurrence, Lovechild, modeuge, vind, makeup, mint
På kindben, hage, pande og næse fik jeg lidt af bronzerne og på toppen af æblekinden den smukke koral farve.
Alle Ellis Faas produkter kommer i den meget praktiske og super hygiejniske penselform (som ikke fylder ret meget på badeværelset), som kan lægge direkte på øje/hud/læber med, men jeg vil anbefale at trykke lidt ud på håndryggen og tage farverne derfra istedet for. Det er lidt nemmere at styre! 🙂
Ellis Faas, konkurrence, Lovechild, modeuge, vind, makeup, mint

Her ser du den mintgrønne farve, som er meget blid og nem at have med at gøre.

Ellis Faas, konkurrence, Lovechild, modeuge, vind, makeup, mint

Her er de produkter du kan vinde. Jeg har ikke taget dem ud af æskerne, da de jo ligner hinanden allesammen.

Hvis man ikke selv er så heldig at vinde produkterne, men gerne vil shoppe lidt af det, så kommer farverne her:

Øjenskygge i mintgrøn: Creamy Eyes, farve E117. Bronzer: Glow Up, farve S503. Foundation: Skin Veil, farve S103L. Læber: Glazed Lips, farve L309. Concealer: farve S202. Highlighter: Light, E301 og E306. Blush: S302.

Ellis Faas, konkurrence, Lovechild, modeuge, vind, makeup, mint
Dette look ville jeg elske at lægge på mig selv igen, den er let, fint og sommerligt på én gang.
I øvrigt vil jeg også anbefale dig at tage et kig på Sidsels webshop untoldsecretz.dk, for hun har nogle virkelig seje og lidt anderledes mærker. Og som professionel makeupartist ved jeg, at hun ikke tager hvad som helst ind i sin shop. 🙂 Der kan du også læse mere om de enkelte produkter du kan vinde her på bloggen.
Sidsel Marie Bøg har i øvrigt tidligere givet en masse gode, brugbare makeup- og hudpleje tips her på bloggen og hvis du har lyst, så kan du læse dem igen her. 
Vind det fulde makeuplook fra Ellis Faas
Du kan ikke vinde Sidsel, men du kan til gengæld vinde det FULDE makeuplook med alle tilhørende produkter fra Ellis Faas. Det er alle dem, du ser på billedet længere oppe.  Den samlede værdi er 2.020 kr, det er totalt luksus.
For at deltage i konkurrencen skal du følge mig (enten her eller på instagram) og skriv en lille hilsen til mig.  Nævn meget gerne en eller flere veninder, som du også synes skal deltage i konkurrencen. Jeg læser hver og én og vil glæde mig til at trække vinderen på søndag, d. 19.august efter kl.20.00. Vinderen offentliggøres på Fb og instagram. Held & lykke!

 • Lotte
  august 17, 2018

  Sikke en lækker giveaway. Jeg har prøvet mærket med et enkelt produkt. Et virkelig lækkert mærke. Håber på lidt held og deler med min barndomsveninde Mette

 • Luse/walkinrunout
  august 17, 2018

  Nøj altså hvor lækkert… det ville jeg elske at vinde – og når nu det er en konkurrence, må man godt fedte lidt 😉… – det klæder dig super, super godt med det look.

 • Marlene
  august 17, 2018

  Når min veninde og mig mødes,elsker vi at snakke om mode ,sminke og drømmer om at vinde i lotto 💚🍀 Så vi krydser finger for at vinde den skønne gave💋💄❤️ Knus

 • Anette Ninon
  august 17, 2018

  👁hvor er det længe siden jeg har brugt farver i min øjenskygge, det ser smukt ud👁
  Spændende at prøve igen.

 • Beate
  august 17, 2018

  Det ser superflot ud!

 • Lis Rasmussen
  august 17, 2018

  Så flot – og synes bestemt du skal bruge grønt på øjnene noget mere – super flot til dig – jeg bruger stort set kun grønne øjenskygger 😍👍🏻

 • Louise
  august 17, 2018

  Jeg ville elske at vinde sættet og straks kaste mig ud i looket og forlænge sommeren lidt. Jeg er vild med din tilgang til makeup og udseende og alder👌 Glæder mig hver gang når jeg ser at der er opslag her eller på Instagram!

 • Kis Voss
  august 17, 2018

  Det vil jeg gerne vinde, har brug for en ny mig. Og glæder mig til at se hvad du ligge op på Instagram hver dag.

 • Natascha Therkelsen
  august 17, 2018

  Virkelig et smukt look! Du stråler! Det vil jeg virkelig elske at vinde, så jeg kan være fin, når jeg starter på arbejde igen efter næsten et års barsel 😊

 • Helle Rick
  august 17, 2018

  Wauw, det er en yderst flot makeup og det klæder dig utrolig godt. Du er smuk både dér og alle billeder du er på 🙂 Jeg fedte ikke, jeg er bare ærlig, og skriver det jeg mener.

 • Lene R
  august 17, 2018

  virkelig flot look! Ville aldrig prøve en grøn øjenskygge før, men nu skal det vist afprøves. Ville elske nogle nye beautyprodukter på hylden;-)

 • Susanne Dall Jensen
  august 17, 2018

  Sikke noget lækkert makeup – du ser skøn ud!
  Det ville være dejligt at vinde 🙂

 • Winnie jensen
  august 17, 2018

  Hej😍 vild GAW 😱😍👏🏻Syntes jeg har læst om dette produkt,engang ,det skulle være sååå vildt lækkert og utrolig holdbart , så jeg krydse hver en knogle for håbe på held 😱vil vildt gerne prøve det , og ser jo lovende ud med denne skønne makeup du fik lagt😍👏🏻

 • Rie Viola
  august 17, 2018

  Hold da op hvor ser du brand godt ud. Vil elske at prøve kræfter med alle disse lækre sager.
  Men ville nu være dejligt om Sidsel fulgte med, og lagde makeuppen <3

 • Birgitte Linstow
  august 17, 2018

  Lækkert, lækkert. Jeg var ung i 70’erne, så why not go back there 😊😊. Memory lane, here I come 💜

 • Christina Winther
  august 17, 2018

  Jeg synes det er så fedt og stadig væk naturligt look, ville ønske jeg kunne lave det samme. Din hud ser så lækker ud, jeg er vild med det hele:) jeg vil så gerne vinde de lækre produkter, ville ønske det samme til min veninde Lykke.💜

 • Birna Lambaa
  august 17, 2018

  OH Lord!! Krydser ALT jeg kan😍😍🍀🤞🏾 (Og følger dig selvfølgelig også på Instagram)

 • Helle D
  august 17, 2018

  Hvor lækkert! Vil så gerne vinde de skønne produkter sammen med min datter Louise 😍

 • A / Anne
  august 17, 2018

  Vildt flot! Fremhæver også din øjenfarve.
  Det vil være den vildeste luksus at vinde! Jeg har set mærket på nettet flere gange og er betaget af designet og ikke mindst ALLE de smukke farver! Både til øjne og læber.

 • Sofie B.
  august 17, 2018

  Så flot et sommerlook, krydser fingre 🤞🏼

 • MetteMM
  august 17, 2018

  Super super flot make-up!!! Men sikke en skam at man ikke kan vinde Sidsel – hende har jeg fulgt længe og hun er simpelthen så dygtig. 😊Men jeg ville da også meget gerne “nøjes” med at vinde de smukke produkter 😉

 • Mia
  august 17, 2018

  Jeg er, lige som dig, fuldstændig vild med den grønne øjenskygge; wow hvor vil den være flot til årets julefrokoster! (Jaja, er ude i god tid, jeg ved det godt ;)). Jeg ville også rigtig gerne prøve foundationen, da jeg endnu ikke selv har fundet én, jeg synes lægger sig “naturligt” nok.

  Tak for en rigtig interessant blog <3
  Mia

 • Joan Østergaard
  august 17, 2018

  Er vild med det look til dig, det er så smukt.😍

  Selvom jeg også gerne ville vinde Sidsel, så ville jeg egentlig også gerne “nøjes” med de lækre produkter 😄

 • Salli
  august 17, 2018

  Super fint look 😍 passer især godt til os med (nu) skulderlangt hår 😉
  Ha’ en fantastisk weekend ❤️

 • Pia T.
  august 17, 2018

  WOW – det ser super godt ud til dig 🙂
  Krydser fingre for at jeg får lov at lege lidt med de flotte farver og spændende produkter 🙂

 • Stine
  august 17, 2018

  Sikke en lækker præmie 👌🏻🤞🏻😊

 • Tina Rindom Svejgård
  august 17, 2018

  Hvor lyder det lækkert. Jeg er slat ikke i tvivl om, at min datter, Lea Svejgård og jeg meget gerne vil dele de skønne produkter. Jeg prøver virkelig meget af alt det, du fortæller om – og kender ikke Ellis Faas, men er altid klar på at prøve noget nyt 🙂

 • Eva Vangsgaard
  august 17, 2018

  God weekend ☺️
  Ville elske at vinde det lækre look ☺️🤞🏼🍀

 • Ditte Juul
  august 17, 2018

  Smuk makeup til en smuk kvinde 🤗
  Rigtig dejlig weekend – jeg nyder den i sommerhus i skønne Løkken.
  Knus fra Ditte 😘

 • Lone H
  august 17, 2018

  Har aldrig hørt om mærket før men er da gået glip af de mest skønne og nemme produkter. Dem skal jeg have set nærmere på. Syntes du ser brandgodt ud med den grønne farve, min ynglings.

 • Mathilde Thomassen
  august 17, 2018

  Virkelig flot makeup. Ville bruge den både som aften og dagsmakeup. Ser meget naturligt, frisk og sommerligt ud. Håber jeg kan få lov at prøve at ligge samme makeup hvis jeg vinder 😉🍀

 • Charlotte Ahrensberg
  august 17, 2018

  Ville meget gerne prøve denne delikate makeup som helt sikkert vil gøre lykke og helt sikkert også noget for min datter Simone Ahrensberg på grund af farverne og den nemme indpakning 🌞🌻👀💄🙏🏼

 • Tina Raasted
  august 17, 2018

  Wauw😍 Mega smukt look til dig👌🏻 Ja tak til at se sådan ud👌🏻❤️🍀

 • Maria Jørgensen
  august 17, 2018

  Jeg ville elske at prøve disse lækre produkter. Virkelig flot look ♥♥♥

 • Birgitte Andersen
  august 17, 2018

  Det ser super godt ud 😉og grøn er min yndlings farve i næsten alt👍💚🍀 jeg kunne virkelig godt bruge lidt forkælelse efter min maveskindsoperation i mandags for føler mig bare ikke super lækker med korset som jeg skal bruge de næste mange måneder😄😉

 • Ann Kristin
  august 17, 2018

  Virkelig flot look til dig. Jeg vil rigtig gerne prøve produkterne, så krydser fingre 🙏🏻

 • Nina HC
  august 17, 2018

  En lille hilsen med et stort ønske om at vinde de lækre produkter – de (og du) ser fantastiske ud 🙂

 • Susanne
  august 17, 2018

  Wauw … virkelig smukt med smukt på🤩🤩🤩

 • Sisse Gry Olsson
  august 17, 2018

  Wauw, bare Wauw! Jeg vil elske at vinde produkterne:) og det er jeg sikker på min veninde Helene Windstrup Holst også vil

 • Annette Aarre Dalsgaard
  august 17, 2018

  Hejsa! Hvor ser du bare skøn ud med den grønne farve😄 Jeg følger på Instagram og der tagger jeg lige min veninde😉

 • Ann-Marie Hansen
  august 17, 2018

  Hej Silke,
  Nu er det vist på tide at jeg udvider min make up horisont 😉😉😉
  Jeg vil elske at prøve produkterne 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 • Mia CA
  august 17, 2018

  Du er så smuk med den makeup..

 • Anne Skauenborg
  august 17, 2018

  Et top lækkert look 👌🏻😍 Og farver der klæder de fleste… Jeg er helt vild med farverne og ville elske at forlænge sommeren lidt med dette look og valse glad ind i efteråret med det 🍀

 • Karina Møbjerg Brøgger
  august 17, 2018

  Du ser skarp ud 😍😍👌🏼👌🏼 Ville elske at vinde en skøn make up som denne …
  skøn weekend til dig herfra 🌸🌸
  Bullerfis//Karina

 • Anita
  august 17, 2018

  Wow hvor det flot! Kunne være så fantastisk at ligge den makeup til et bryllup jeg skal til om 14 dage 😍

 • Mette Jørgensen
  august 17, 2018

  Vildt lækker makeup. Det ville jeg godt vinde 😃

 • Helle Vesth
  august 17, 2018

  Skønt med skønt på 🌹😍
  God weekend!

 • Mathilde
  august 17, 2018

  Sikke en lækker præmie!!
  Og tak for alt din inspiration 🙏🏻

 • Malene Nielsen
  august 17, 2018

  Det er slet ikke dumt med gråt til dig, mørkere grå vil også være fint 😊

 • Camilla
  august 17, 2018

  Dejligt at være kvinde og kunne trylle med lækkert male-up. Elsker det bare. Min datter elsker det også og elsker at købe lækkert male-up… og hun elsker at lægge male-up på mig 😄 Det gad vi godt vinde 😜 Tak for inspirerede insta profil 💕

 • Kirsten V
  august 17, 2018

  Smukt😍
  Håber MEGET jeg er heldig.🍀🙏❤

 • Sidsel
  august 17, 2018

  Hvor er det en fantastisk konkurrence du giver os! Looket er virkelig smukt på dig, og jeg ville elske selv at lege med alle de skønne produkter! Har hørt meget godt om mærket (og følger også Sidsel og shoppen, lækre sager) Og jeg elsker grøn øjenskygge 😉 Jeg ville gerne dele med min søster Pernille, men tipper hende lige så hun selv kan deltage måske 😊 Krydser fingre! 🤞

 • Annette F.
  august 17, 2018

  Åh, hvilken konkurrence. Jeg vil elske at prøve produkterne, og du har ret: Den grønne øjenskygge er virkelig smuk.

 • Lisa
  august 17, 2018

  I love it! Wauw! Smukt! Du skinner jo om kap med solen☀️
  Jeg vil elske at vinde sådan et fint sæt😍 Jeg vil dele med min veninde Gitte!!

 • Kamilla Hviid Øbro
  august 17, 2018

  Sikke en flot make up 👌👌👌 ville elske at vinde 👍😍

 • Mette N
  august 17, 2018

  Elsker den lyse mint. Lige noget for mig. Er kørt lidt død i peach. Har aldrig prøvet mærket men er altid klar på at prøve noget nyt.

 • Pernille Thorsted
  august 17, 2018

  Du ser som altid rigtig smuk ud😉
  Krydser fingre, og håber heldet er med mig 🤞🙏🍀

 • Betina Varsted
  august 17, 2018

  Wooooow fantastisk lækkert look og jeg er helt vild med farven😍 (og hold da op troede du var yngre)😱 Vil ELSKE at prøve noget nyt, da jeg som altid bruger det samme hver dag😄 Følger dig selvfølgelig begge steder👍 Krydser fingrer☘️☘️

 • Birgit
  august 17, 2018

  Wau 👀 smukke øjne, det grønne syntes jeg altid klæder os der er Lysblonde 🙋
  Fantastiske gaver du finder at give Os 🤞🏽
  God skøn weekend 🌞

 • Eva
  august 18, 2018

  Sikke et fint look – det klæder dig virkelig. Håber jeg er heldig 😊

 • Maria Seidelin
  august 18, 2018

  Åh hvor lækkert! Jeg sender link til min veninde Maria – og tagger hende på instagram!

 • Julie Brandhøj
  august 18, 2018

  Hvor ser det lækkert ud!

 • Pia Rotbøl
  august 18, 2018

  Wauw det ser flot ud, det er afdæmpet og festligt på samme tid, det er jeg vild med👍👍

 • Dorte Linette Jensen
  august 18, 2018

  Virkelig smukt look.😍 Skønne produkter, som jeg meget gerne vil dele med min gode veninde, Lisbeth.😁

 • Karen Kryger Edvardsen
  august 18, 2018

  Lækkert – den vil jeg gerne vinde. Især den smykke grønne øjenskygge vil være flot til mine brune øjne

 • Maiken Birkelund
  august 18, 2018

  Wauw hvor ser du godt ud 😱😱

  Er vild med øjenskyggen 😊😊

  Vil da eeelske at blive den piv heldige 💕💕

  Dejlig dag til dig 🌷🌞🌷

 • Emillia M
  august 18, 2018

  Det ser utrolig flot ud, og produkterne ser helt fantastiske ud. Jeg tror også min mor ville elske at prøve produkterne hvis jeg vandt 🙂

 • Josephine Gretlund
  august 18, 2018

  Wuhuuuu der er håb endnu 🙂
  Jeg er 49 – og vil da gerne se så smuk ud som dig – måske makeup’en kan trylle lidt for mig <3

 • Lisbeth Brünings
  august 18, 2018

  Nej jeg vil også gerne blive så fin.

 • Malene H B
  august 18, 2018

  Elsker at følge med her, og indrømmer ærligt at jeg ikke kender det her mærke.

 • Tina
  august 18, 2018

  God smuk lørdag formiddag til dig Silke:-)
  Sikke en luksus gave og det er en virkelig flot hjemmeside Sidsel har med så mange fristelser, de skal bestemt lige gennemgås, der er en del til min fødselsdagsliste:-)
  Jeg vil bede Maria deltage, det gør hun nok enten her på din blog eller på din insta.
  Hilsner og en skøn weekend til du og dine:-)

 • Karen
  august 18, 2018

  Den lækreste overraskelse😃 Min veninde Karina vil elske at teste produkterne af sammen med mig😊

 • Mia Madsen
  august 18, 2018

  Åh ja, den gad jeg også godt at vinde. Jeg sender dig en hilsen og et stort tak for at give alle dine gode tips og tricks videre. ❤️

 • Anna A. Nielsen
  august 18, 2018

  Sikke et fint look! Lækkert med lidt farve på øjenlågene 🙌 og emballagen er mega lækker – forsøger at holde hverdagsmakeuppen i en lille skål, og med denne kan man jo snige lidt mere ned 😅🙌
  Krydser fingre 🤞

 • Dorte
  august 18, 2018

  Kendte ikke mærket men ser spændende ud👍Og smuk grøn øjenskygge, ville være dejligt, at supplere mine brunlige øjenskygger med en grøn 🤔😃

 • Lisbeth Braun
  august 18, 2018

  Åh ja, sikke et lækkert look – det’ gad jeg godt prøve at efterligne 🙈😍 smuk med smuk på! God weekend

 • Louise Eckhardt
  august 18, 2018

  Super smukt look er vild med den mintfarvede økenskygge! Selvom Sidsel ikke følger med ser det tilstrækkeligt overskueligt ud at kreere på egen hånd.

 • Winnie Jensen
  august 18, 2018

  Det vildt 💕Håber på held her 🙏🙏🙏😊

 • Marianne juhl
  august 18, 2018

  Krydser fingre

 • Lisbeth M.
  august 19, 2018

  Hold op hvor den makeup klæder dig godt!!! Lov mig, du vil overveje at bruge den-også på hverdage. Du ser jo hamrende godt ud altså!
  Jeg kender slet ikke Ellis Faas, så tusind tak for tippet. Helt vildt smukke farver og emballager. Den grønne øjenskygge, WAUW, den må jeg bare eje. Og sikke flot foundation. Din hud ser smuk og frisk ud. Coralfarvede læbestifter er altid et hit hos mig og ser hamrende godt ud på dig. jeg må tjekke det website ud NU 😀
  – og så krydser jeg ellers fingre. Nok det flotteste makeup jeg længe har set💄💕

 • Anette Waaben
  august 19, 2018

  Hvor er det smukt. Kan man få bare lidt af dit woauwww-look ved at bruge produkterne, Silke?
  Jeg vil i hvert fald rigtig gerne prøve dem.
  God søndag til dig

 • Teresa
  august 19, 2018

  Synes dit nye hår og makeup klæder dig så flot!

 • Mosse
  august 19, 2018

  Hej Silke
  Jeg synes du skal have ros for din fine blog og at du kaster dig ud tingene og på egen krop prøver fx de der krystal deoer og nu en mintgrøn øjenskygge. Jeg synes det er blevet et virkeligt fint og brugbart look som jeg selv må teste en dag. Kh Mosse

 • Mie Andersen
  august 19, 2018

  Tak for skønne dig og Wow Wow mega lækkert look. Ville være så eventyrligt at vinde disse skønne produkter, krydser fingre for jeg er så heldig og så på min fødselsdag D. 20 august- det havde liiii gjort dagen helt superkolofantaslistisk🤩👏🏼🌟🌟🌟

 • Emma Haldan
  august 19, 2018

  Hvor er det nogen smukke farver til dig! Og sikke en fin konkurrence 😍
  Håber du bruger efterårsvejret på at hygge 🍂🍂🍂

 • Lana
  august 19, 2018

  Hej Silke,
  Du formår at “sælge” den grønne farve til en som mig som er rimelig konservativ hvad angår make-up. Håber at få muligheden for at gøre Sidsel kunsten efter.
  God aften.

 • Ulla Fog Christensen
  august 19, 2018

  sikke et fint look, jeg er vild med det👍 farverne er så smukke💄💋 ville elske at vinde, så skal det med i kufferten, når jeg skal på ferie om 2 uger😎 Så jeg kan blive lige så fin, når jeg skal fejre fødselsdag⛱🍀 Tak for din blog, som jeg har stor glæde af💕

 • Marie-Louise Jønsson
  august 19, 2018

  Sååååå smuk en grøn farve 🤩 og MASCARAEN 🤪😍😜 den sidder SÅÅÅÅÅ fint 🌸 det er nogle super lækre produkter som jeg RIIIIIGTIIIIIG gerne vil vinde 😋

 • Gitte Leth
  august 20, 2018

  Hvor er du flot med den makeup;-) og wow sikke en lækker præmie du sætter på spil dér;-) Gid jeg er så mega heldig, jeg krydser ALT her;-)

 • Camilla Nyegaard
  august 20, 2018

  Det kunne virkelig være skønt at vinde.

 • Helene
  august 20, 2018

  For sent at deltage men så smukt en look på dig, det er vilde vipper! <3

 • Camilla Kirstine Vemmelund
  august 21, 2018

  HOLD DA OP ! Det er godt nok en mulighed for at komme til at se ganske blændende ud (hvis man altså formår at nærme sig det look du viser her!).
  Det ville eg virkelig hygge mig med at eksperimentere med !
  God dag !

 • Gitte Rose
  september 13, 2018

  Det ser rigtig godt ud med de grønne farver til dig,Silke.
  Og ja,jeg vil da selvfølgelig blive ovenud glad for at vinde
  looket.Det ville også se godt ud på min veninde Inger.

 • Cathrine Guldberg
  august 11, 2019

  Kære Silke🌸
  Tak for super blog indlæg. 👍🏻🙏🏻
  Sikke en flot “give away” jeg vil elske lidt nye ideer og produkter. Syntes jeg kører lidt rundt i det samme 😳.
  Dejlig søndag til alle ☀️🌸.

  • Silke
   Cathrine Guldberg
   august 11, 2019

   Tak kære Cathrine, dejligt du kan bruge det. Jeg tror vi alle kører lidt rundt i det samme, så godt man lige kan give hinanden lidt nye input. 😀 Ha’ en dejlig søndag! Kh, Silke

  • Silke
   Cathrine Guldberg
   august 11, 2019

   Hov og ser lige, at det er en gammel konkurrence du har svaret på. Men derfor er makeuppen jo stadigvæk god til inspiration. Kh, Silke

Add Comment

Fra slidt platinblond til sofistikeret leverpostej
Kultserummet og multiproduktet fra Skinceuticals