Fra slidt platinblond til sofistikeret leverpostej

Posted In: Hår | Skønhed

Efter denne fantastiske sommer er mit hår nærmest blevet platinblond og mega tørt og slidt, selvom jeg har passet og plejet det med gode produkter. Men sol, vind og saltvand gør bare ikke noget godt og jeg har længe leget med tanken om, at blive lidt mere naturlig blond. Så NU er sommeren ved at gå på hæld og tidspunktet er perfekt for et skift til det “mørkere” hår. 🙂 Her kan du se mine før billeder, som er taget hos min frisør Nordic Hair Concept lige inden.

platinblond, leverpostej, hårfarve, hår, frisør,

En god udgroning og håret er temmelig lyst og medtaget.

platinblond, leverpostej, hårfarve, hår, frisør,

Og med en god morgenhvirvel og mørk bund bagpå. 😀

Mere præcist har jeg ønsket mig en lys, lidt kold leverpostej blond tone. Så selvom forandringen måske ikke er stor for andre, så føles det nærmest som om man er blevet mørkhåret, når man har været  vant til at være platinblond – det tror jeg de fleste blondiner kan genkende! Og måske ser forskellen heller ikke SÅ stor ud på billederne, men tro mig, der ER ret meget forskel.

Min frisør Sabrina fra Nordic Hair Concept i Lyngby er den, som har hjulpet med den rette farve. Hun startede med at give mit hår en bundfarve, som er mere varm end jeg normalt kan lide, men hvis håret er så lyst som mit, er det nødvendigt med en smule rødt i, så det ikke ender med at blive grønt og grumset i farven. Sabrina har lagt farven i bunden og så cirka til midten af mine hårlængder, så det er lidt a la en balayage behandling.

platinblond, leverpostej, hårfarve, hår, frisør,

Her ser farven virkelig rød ud og jeg blev lige en anelse nervøs til at starte med.

I de nederste længder har jeg fået en glossing, som giver glans og som har tonet den helt lyse farve lidt ned. Toningen holder ikke på samme måde som en hårfarve og jeg skal i det hele taget regne med, at jeg skal gennem denne proces et par gange, for et meget afbleget eller platinblond hår har svært ved at holde på farven. Og så skulle der selvfølgelig en Olaplex hårkar i til sidst for at give masser af pleje til mit medtagede hår.

platinblond, leverpostej, hårfarve, hår, frisør,

Her er det færdige resultat. Stadigvæk lys, mere dæmpet og lige nu også lidt varm i tonen. Jeg vil kalde den en “sofistikeret leverpostej”.  😉

Farven er blevet ret mørk i bunden, da jeg jo også har en naturlig mørkere leverpostej farve blandet med  grå hår under den. 😀

platinblond, leverpostej, hårfarve, hår, frisør,Længderne har fået præcis den farve jeg har drømt om og jeg synes generelt, at farven nu ser mere eksklusiv, naturlig og velplejet ud. En elegant og lækker leverpostej! 😀

platinblond, leverpostej, hårfarve, hår, frisør,

Der er stadigvæk et fint spil i håret.

Med den nye farver vil jeg prøve at skåne håret lidt mere ved at undgå de lyse striber hver gang, men prøve at holde det til hver 2. til 3. gang hos frisøren. Samtidig kan jeg måske slippe for den meget tydelige mørke udtoning fra før mod en lidt blødere en af slagsen nu.

platinblond, leverpostej, hårfarve, hår, frisør,

Og endelig synes jeg, at hårfarven har givet lidt varme og glød til ansigtet, s alt i alt er jeg temmelig tilfreds med farven. Og det er jo nogle de små detaljer, som gør hele forskellen. 🙂

 • Lone Poulsen
  august 14, 2018

  Det klæder dig supergodt skønne Silke 🙂 kh

 • Lone H
  august 14, 2018

  Ser virkelig naturligt ud. Klæder dig rigtig godt.

 • Karina Herløv Jørgensen
  august 14, 2018

  Smukt 🙂

 • Marlene
  august 14, 2018

  Det klæder dig meget 👌🏻😘

 • Rie Viola
  august 14, 2018

  Virkelig flot <3

 • Susanne
  august 14, 2018

  Sofistikeret leverpostej klæder dig fantastisk flot🤩🤩🤩

 • Kristina Tina Jensen
  august 14, 2018

  Det er så fint. Leverpostej er det nye blond.

 • Tina
  august 14, 2018

  Det kan du godt være tilfreds med, det er så flot:-)
  Aften hilsner.

 • Rositta Maria Jensen
  august 15, 2018

  Du ser jo altid bragende godt ud smukke Silke. Tak for gode råd og en god blog knus

 • Charlotte Ascanius
  august 16, 2018

  Det ser virkelig godt ud!

 • Nille
  november 14, 2018

  Hvor er din ørering fra med den lille perle på? Super fin, og mega flot hårfarve i øvrigt (o:

  • Silke
   Nille
   november 16, 2018

   Hej Julie, den er fra Julie Sandlau. 🙂 Og tusind tak, det trængte også til mindre afblegning. 😀 Ha’ en dejlig aften! Kh, Silke

Add Comment

Nemt gel manicure set til hjemmebrug
Vind et fuldt Ellis Faas makeup-look fra modeugen