3 nye hårfavoritter

I dag har jeg lavet et indlæg om tre af mine hårfavoritter, som jeg er ekstra glad for lige pt. Jeg tager jo allerede løbende hårvitaminer for at pleje og styrke håret indefra. Men der skal jo også en indsats til udefra for at få mit slidte, lyse hår til at forblive nogenlunde sundt. Og her har jeg opdaget nogle skønne produkter, som jeg er blevet rigtig glad for at bruge. 🙂

Mine nye og bedre vaner

Det er ikke produkter alene, som kan gøre hele forskellen for at få et sundere hår. Jeg har virkelig øvet mig i at få bedre vaner, som kun at vaske håret her anden dag. Det har jeg gjort siden sidste efterår og jeg føler, at det i den grad har været med til at skåne mit hår. Specielt fordi jeg altid tørrer og styler mit hår efter vask. Jeg er endda kommet så langt, at jeg nogle dage kan trække hårvasken en ekstra dag, hvor det bare ryger op i en knold.

Slidt, lyst, hårpleje, favoritter, Hairlust, Elvital,

Jeg skruer også ned for varmen på min hårtørrer, så jeg højest har den på medium varme. Jeg grovtørrer håret før jeg bruger en hårbørste.  Mht børsten har jeg været rigtig slemt til at føne det henover en rundbørste, så på baghovedet lider længderne stadigvæk. Jeg springer rundbørsten over de dage jeg ikke skal noget, men må indrømme, at den stadigvæk kommer i brug. Det gør jeg for at styre de mangler hvirvler jeg har – men jeg bruger rundbørsten med mere omtanke. Men her kommer mine tre hårfavoritter.

Styrkende og reparerende hårkure

Der er kommet to nye økologiske hårkure fra danske Hairlust, som jeg er ret begejstret for. Faktisk kan jeg lide dem begge, så de er begge hårfavoritter hos mig. 😀

Ens for dem begge er, at de faktisk ikke føles særligt blødgørende lige når de fordeles i håret. Det føles slet ikke som andre kure, som får håret til at blive blødt med det samme. Det er som om håret bliver “lidt mere fast i det”. Men du mærker effekten bagefter, håret virker let, luftigt men også stærkt og smidigt. Det skyldes helt sikkert de styrkerne proteiner begge kure har. Begge dufter i øvrigt helt blidt og lækkert. Slidt, lyst, hårpleje, favoritter, Hairlust, Elvital,

Den ene hedder Hair Growth & Protection Hair Mask og nærer og genopbygger tørt og skadet hår. Den indeholder hvede- og risprotein, som hjælper med at bevare håret fugtbalance og styrke håret. 200 kr.

Slidt, lyst, hårpleje, favoritter, Hairlust, Elvital,

Den anden hårkur Protein Reconstructor Hair Mask er en dybdegående kur til det meget slidte og ødelagte hår. Den indeholder hydrolyseret gærprotein, hvedeprotein og planteprotein, som tilsammen forbedrer håret smidighed og gør det stærkere. 229 kr.

Slidt, lyst, hårpleje, hårfavoritter, Hairlust, Elvital,

Vigtigt! Husk altid at afslutte en hårkur med balsam for at lukke skællagene i håret, det kan en hårkur nemlig ikke!

En anderledes hårfavorit

Har du hørt om bambus pudebetræk før? Jeg stiftede første bekendtskab med det, da jeg fik tilsendt et pudebetræk i 100% ren bambus fra Hairlust. Det hedder Pure Bamboo Pillowcase. Det er noget af det blødeste at ligge på, nærmest lige som silke. På den måde skåner du faktisk dit hår og forhindrer håret i at filtre – og det virker virkeligt! 199 kr.

Slidt, lyst, hårpleje, favoritter, Hairlust, Elvital,

Bambus er også antibakteriel, køler hvis du har det varmt om natten og varmer, hvis du fryser. Jeg er faktisk blevet SÅ glad for dette betræk, at jeg har købt to sæt sengetøj i det også. Det er en DRØM at sove i, så blødt og lækkert mod huden og det larmer heller ikke. Jeg kan ligge sætte et link ind her til det sted, hvor jeg fandt noget lækkert. Jeg valgte også den farve, der er linket til. 🙂

Slidt, lyst, hårpleje, favoritter, Hairlust, Elvital,

Væk med det gule skær

Når man er lyshåret vil man som regel gerne undgå det gule skær håret kan få om sommeren. Jeg kan faktisk bedst lide, når mit lyse hår får et lidt køligt sandfarvet skær. 🙂 Det synes jeg ser lidt mere eksklusivt ud. Derfor er jeg også storforbruger af lilla shampoo og balsam, som jeg bruger hver 2.-3. hårvask. Forleden dumpede der to nye produkter ind ad døren fra  Elvital L’Oréal Paris, som jeg straks testede.

Slidt, lyst, hårpleje, favoritter, Hairlust, Elvital,

Og de er helt fantastiske og lever fuldt ud op til de dyre mærker. Faktisk synes jeg, at mit hår bliver mere blødt og lækkert med denne Color Vive Purple Shampoo end med andre mærker. Lilla shampoo kan nemlig godt have en tendens til at gøre håret lidt stift. Og så til kun 40 kr, så her kan man vidst tale om budgetvenlig hårpleje. 🙂

Slidt, lyst, hårpleje, favoritter, Hairlust, Elvital,

Hårfarven får det perfekte kolde skær og det gule er fjernet, så jeg er yderst tilfreds med resultatet fra disse produkter. Kæmpe anbefaling herfra! Color Vive Purple Mask er også rigtig god at bruge, jeg har faktisk bare brugt den som en balsam. 40 kr.

Det var mine hårfavoritter i denne omgang. Der er linket til alle produkter  og jeg håber at det kunne give lidt inspiration til dit næste køb til lokkerne. 🙂

 • Tina
  juni 2, 2019

  God søndag Silke 🙂
  Altid dejligt med gode hår råd 🙂
  Og bambus linned må jeg lige tjekke ud.
  Aften hilsner til dig 🙂

  • Silke
   Tina
   juni 2, 2019

   Hej Tina, jaaaa jeg er VILD med det bambus. Det er endda bæredygtigt,så alt er godt. 🙂 Kh, Silke

 • Charlotte Ascanius
  juni 2, 2019

  Kære Silke

  Tak for gode hårtips. Sengelinend i Bambus lyder meget lækkert – tak!

  God søndag aften 🙂

  • Silke
   Charlotte Ascanius
   juni 2, 2019

   Selv tak Charlotte! 🙂 Ja, det er virkelig skønt at sove i, helt ny og frisk fornemmelse.

 • Janne
  juni 2, 2019

  Eihh det bambus skal jeg lige se på👍 Vasker kun hår i shampoo fra hårklinikken, mit fine tynde tynde hår fedter helt utroligt, nu føler jeg mit hår bliver rent, men det skal stadig vaskes hver dag😅 Tak for gode fif (du har altså så pænt hår🤩)

  • Silke
   Janne
   juni 2, 2019

   Ja, du kan jo starte med hovedpudebetrækket, men jeg er blevet så glad for at sove i det også. Så skønt! 🙂 Og tak for hårkompliment, jeg arbejder hårdt på sagen. 😀 Knus, Silke

 • susanne brøndum
  juni 3, 2019

  tak for det – har prøvet det lilla shampoo til mit grå hår – SUPER!!!
  ,

  • Silke
   susanne brøndum
   juni 4, 2019

   Ej hvor fedt, du også er glad for den. 😀 Ja, den er altås virkelig god. Kh, Silke

 • Ida
  juni 4, 2019

  Hvad er forskellen på bambuspuder vs. silkepuder? 🙂

  • Silke
   Ida
   juni 4, 2019

   Hej Ida, det er jo selvfølgelig to forskellige materialer. Men de føles faktisk ret ens, bambussen er måske lidt mere glat i det. Og så tror jeg (uden at gøre mig til ekspert på det område), at bambus ikke er helt så skrøbeligt som silke. 🙂 Det bambussengetøj føles i hvert fald kraftigere end silke gør. 🙂 Kh, Silke

Add Comment

7 tips til at passe på sensitiv hud
Det magiske rensevand – Micellar Water