Serummet du MÅ prøve!

Posted In: Hår | Reklame | Skønhed

Clarins hører for mig til et af de trygge, gode mærker, som jeg altid har været særligt glad for og som jeg gerne vender tilbage til igen og igen. Og nu er der kommet et nyt serum, som  jeg næsten ikke kan få armene ned over – nemlig en ny, forbedret udgave af deres berømte Double Serum. Helt præcis hedder det Double Serum Complete Age Control Concentrate, som jeg rigtig gerne vil fortælle lidt mere om, for det er et virkelig godt serum!

Clarins, Double Serum, planteekstrakter,

En lille tilbageblik

Tilbage i 1985 blev det allerførste første Double Serum fra Clarins lanceret og faktisk var det det første serum, som havde to beholdere til de dyrebare dråber. Beholderne er lavet sådan, at olie- og vandkomponenterne i serummet er i hver deres beholder, så de aktive planteekstrakter skal kunne holde sig friske lige indtil det sekund de skal på huden. På den måde blev Clarins et af de første brands i verden til at skabe et produkt med den egenskab og blev hurtigt et prisvindende kultserum.

Clarins, Double Serum, hudpleje, serum, booster,

I dag, 32 år senere, er det nye serum den ottende generation og har fået tilført en ekstra ingrediens til de 20 planteekstrakter, nemlig gurkemeje. Gurkemeje er blandt andet kendt for sine anti-inflammatoriske, helende egenskaber og er samtidig en stærk antioxidant, både når du indtager det, men også i din hudpleje. Double Serum kan en hel masse ting, blandt andet booster den kollagenproduktionen i huden, den giver op til 75 procent mere fugt i huden allerede efter fire timer, den virker udglattende på hudens overflade og ikke mindst giver den glød.

Sådan oplever jeg Double Serum

Konsistensen føles som en olie og er mere rig i det end andre sera, men det er kun et plus i min bog og min tørre, sarte hud elsker det. Specielt efter brug om aftenen er jeg vågnet med en silkeblød, smidig og fin hud, som føles virkelig gennemfugtet og med en fin glød. Jeg har nu brugt Double Serum i tre uger og min hud har hverken været irriteret, tør eller træt at se på. Og endnu bedre, min hudtone en smule mere ensartet og de små tørhedslinjer er nærmest forsvundet. Jeg er ret imponeret og jeg tror, at dette serum også kunne været et godt alternativ til dig, som måske ikke er så vild med en rigtig ansigtsolie, men som gerne vil have den nærende og blødgørende effekt. Den har en ren og mild parfumeret duft, som jeg godt kan lide og som på ingen måde er overvældende eller generer.

Smart dosering

En anden positiv ting ved dette serum er den geniale doseringsform. På toppen af serummet kan du indstille, om du vil have lidt eller meget serum i et pump. Og efter nogle dage fandte jeg frem til, at det fungerede bedst med det lille pump om morgenen og med det store om aftenen, hvor huden rigtig kan suge til sig over natten. Og så er der nok også brug for lidt ekstra pleje nu, hvor de kolde vintermåneder er på vej.

Clarins, Double Serum, hudpleje, serum, booster,

Clarins, Double Serum, hudpleje, serum, booster,

Et lille pump fungerer perfekt til den normale hud.

Clarins, Double Serum, hudpleje, serum, booster,

Et stort pump til natten eller hvis du har tendens til tør hud.

Double Serum Complete Age Control Concentrate har fungeret super godt for mig og jeg kan kun varmt anbefale dig at prøve det. Det er egnet til alle hudtyper, også sensitiv hud og hvis du vil købe serummet online, kan du klikke her. 

 • Eva Bacher
  september 16, 2017

  Reply
  EVA
  september 16, 2017 at 8:23 am
  Sidder lige og læser din post her, Silke – nogle gange får man først samlet op i weekenden. Jeg er lidt glad for at læse at Clarins double serum er god til dem, der dels godt kan lide en lidt tykkere konsistens , men også ikke alt for olieret. Jeg har været heldig at få lov at teste for Anette, og nok er det fedt m test ( især os lidt nørdede følgere eeelsker den slags – og misunder jer den del af jobbet ?), men en test kan jo også være lang, hvis man ikke er så vild m produktet. Men det lyder godt!
  Et andet spørgsmål : fik testet hudens tilstand igår mht fugt – og det så ikke så godt ud. 34%, hvilket faktisk er let dehydreret, omend lige før normal hydreret. Men jeg pøser væsker på; mist x 2, herefter essenze, serum -ofte v 2 lag, heraf een smækfyldt m hyaluron ( du ved, Swiss Clinics ), creme og solcreme til sidst. Der er vel næsten ikke plads til mere; måske et lag mist x flere dagligt.
  Den indvortes kniber til gengæld så mon ikke en øgning der er det bedste jeg kan gøre – hvad tænker du?

  • Silke
   Eva Bacher
   september 17, 2017

   Hej søde Eva, åååhr hvor er du god til at passe og pleje din hud. 🙂 Husker du at eksfoliere din hud også? For det er jo også en vigtig del af hudplejen og hjælper huden med at optage alle de gode produkter bagefter. Det kan føles forkert at eksfoliere en mere tør hud, men tro mig – det gør underværker. Er din hud lidt sart, så prøv en enzympeeling som nænsomt fjerner de døde hudceller. Og så tag gerne noget olie, jeg drikker f.eks. to spiseske olie hver dag (dog med juice lige efter ellers får jeg det ikke ned). 😀 Og selvfølgelig masser af vand, som du selv er inde på. Håber du får den bedste søndag! Kæmpe knus, Silke

 • Eva
  september 25, 2017

  Æv silke jeg kan ikke læse dit svar her? Har været inde og kigge nogle gange på forskellige medier, men jeg kan kun se, at der står ‘2 comments’, så jeg tænker du har svaret på min kommentar.
  Ja, den er aldeles pragtfuld! Superlækker konsistens og duft. Uhhh man glæder sig til hver gang. Og min hud er pæn og med godt glow om morgenen.

Add Comment

Mascara med kant
Vind luksuriøs Nimue hudplejeserie