5 sommerdufte jeg kan li’!

Lige nu vælter det ind med de fineste sommerdufte og jeg har sniffet mig frem til 5 styks, som jeg vil give en lille anmeldelse hver. Duftene kommer fra både Italien, USA og Danmark og alle er kendetegnet ved at være blide og sommerlige. Og uanset om du er til det blomstrede, aromatiske, friske eller mere pudrede, er der en duft til alle her. I hvert fald hvis du spørger mig. 🙂 Parfume, sommerparfumer, lette dufte,

Ren og blid

Clean er kommet med den lækreste sommerudgave af Clean Classic, bare med et lille tvist. Den hedder Clean Classic Flower Fresh og er den perfekte sommerduft. Jeg har alle dage været vild med Cleans dufte, som alle har en dna med de rene, lidt “stoflige” dufte. De er så nemme og behagelige at have på! Flower Fresh har fuldstændig samme følelse og duft tilsat bergamotte, citrus, jasmin, musk og cashmere. Det gør den blød og frisk i ét. Parfume, sommerparfumer, lette dufte, Flower Fresh, Clean

En let brise fra havet

Den nye Ocean di Gioia for her fra Giorgio Armani elegant, mild og luftig som en brise fra havet. Den dufter ren og en anelse sæbet som om man lige er trådt ud af badet. Der er også nogle skønne noter af citrus, vandjasmin, liljekonval og varm sandeltræ i, som gør parfumen let og sommerlig. I øvrigt synes jeg flakonen er sindsyg smuk! Parfume, sommerparfumer, lette dufte, Ocean di Gioia, Giorgio Armani

Blød og pudret

The Muse fra Zarkoperfume er en af de dufte, som virkelig overraskede mig. For selvom den også virker let og luftig, så holder den virkelig godt og man har glæde af duften længe. Parfume, sommerparfumer, lette dufteDet kan nemlig være svært med de lette sommerdufte, fordi de ofte ikke er så holdbare i duften. The Muse starter med at være frisk som nyvaskede bomuldslagner, men udvikler sig til en mere fyldig og pudret duft. I hvert fald på mig og jeg elsker det. Parfume, sommerparfumer, lette dufte, The Muse, Zarkoperfume

Elegant og frisk

Den nye White Tea Mandarin Blossom fra Elizabeth Arden er bare indbegrebet af blød friskhed og hvide blomster. Den har friske citrusnoter, der bliver “blødt op” med hvid te, neroli, bergamotte, cedertræ og ambroxan. Sidste er en ingrediens du ofte finder i de såkaldte molekyledufte, som giver dem et særligt tvist. Jeg kan faktisk lide alle White Tea dufte, men den her kan noget særligt. 🙂Parfume, sommerparfumer, lette dufte, White Tea Mandarin Blossom, Elizabeth Arden

Aromatisk og ikke for blomstret

Un Jardin Sur La Laguna fra Hermés er den eneste af disse sommerdufte, som også har en aromatisk side. Det gør den perfekt til både dag- og aftenbrug uden at blive tung. Det aromatiske gør den også mindre blomstret, men mere sæbet med et træagtigt tvist. Det er en rigtig god parfume, som passer godt til dig som ikke er til de alt for søde, blomstrede sommerdufte. Parfume, sommerparfumer, lette dufte, Un Jardin Sur La Lagune, Hermes

Håber du kunne bruge mine minianmeldelserne af duftene til noget. Om ikke andet kan det måske inpirere til dit næste parfumekøb. Har du læst mit indlæg om parfumen, som får ham til at blive? 😉 Hvis ikke, kan du læse det lige her. 

Kærlig hilsen,

Silke

 • Sanna
  maj 17, 2020

  Har lige prøvet The Muse fra Zarko for et par timer siden og går og sniffer til mit håndled. Den er FANTASTISK. Minder mig om min mormor. 💖 Hun var ansat i Schous Sæbehus i sine unge dage… Super fin, kvindelig, pudret. Min datter mener jeg har rigeligt med dufte. Men denne mangler jeg altså!

 • Julie
  maj 25, 2020

  The Muse fra Zarkoperfume er såååååå god! Jeg elsker den virkelig <3 <3 <3

 • Hawaii CBD
  august 23, 2020

  I cannot go a day without my my cbd capsules!

Add Comment

Bedre hud med CBD
Vind gold styler fra ghd i ny farve

Vind gold styler fra ghd i ny farve

Posted In: Hår | Konkurrence | Reklame
Har du nogensinde undret dig over, om gold styler fra ghd er pengene værd? I så fald kan jeg personligt bekræfte, at det er den i dén grad. Faktisk er det sådan, at hver gang jeg prøver et andet glattejern, så kan jeg mærke hvor god kvalitet ghd er. Og i dag har jeg fået lov til at udlodde den lækre ghd gold styler til en værdi af 1.629 kr. :) Nye farver til gold styler fra ghd Faktisk er ghd gold® styler den bedst sælgende styler hos ghd og den kommer nu i to mega flotte nye farver.[...]

5 sommerdufte jeg kan li’!

Lige nu vælter det ind med de fineste sommerdufte og jeg har sniffet mig frem til 5 styks, som jeg vil give en lille anmeldelse hver. Duftene kommer fra både Italien, USA og Danmark og alle er kendetegnet ved at være blide og sommerlige. Og uanset om du er til det blomstrede, aromatiske, friske eller mere pudrede, er der en duft til alle her. I hvert fald hvis du spørger mig. :)  Ren og blid Clean er kommet med den lækreste sommerudgave af Clean Classic, bare med et lille tvist. Den hedder Clean Classic Flower Fresh[...]

Bedre hud med CBD

CBD er efterhånden en udbredt ingrediens i hudplejeprodukter grundet en masse gode egenskaber. Et af de seneste skud på beautystammen er den økologiske hudplejeserie med CBD og hampolie fra Hemphilia. Udover at den er spækket med gode ingredienser, er der også tænkt på miljøvenlig emballage. Og du kan faktisk vinde den fine serie til både dig selv og en anden. Mere om det senere, først lidt mere om CBD. :) Hvad er CBD? Den helt simple forklaring kommer her. CBD er en forkortelse for cannabidiol, der kommer fra ca[...]