Alder er jo bare et tal

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame

Reklame for Biotherm. I mit pas står der, at jeg er 48 år, men kender du det – jeg synes ikke heeelt det tal passer med hvordan jeg er føler mig indeni. 😀 Der er jeg nok nærmere omkring 25-30 år, men kigger jeg i spejlet kan jeg godt se, at der er sket lidt. Min hud er nemlig blevet moden, som man siger. 🙂

Tegn på moden hud

Efter at have arbejdet i skønhedsbranchen i over 20 år, har jeg unægteligt haft meget fokus på huden. Og selvfølgelig er der sket noget med min hud med alderen. De mere mærkbare tegn er, at min hud er blevet mere tør end da jeg var yngre. Mens de mere synlige tegn er de små linjer ved øjnene og de lidt dybere rynker i panden. De generer mig egentlig ikke, jeg synes de er en del af mig. Det ville se mere mærkeligt ud, hvis jeg ikke havde rynker i en alder af 48 år. Til gengæld går jeg langt mere op i, at min hud skal se sund, strålende og frisk ud. Og dét er en af de ting, som jeg synes kan forsvinde lidt med alderen.

Mere glød, tak

Jeg har de sidste par uger været i fuld sving med at teste to nye produkter fra Biotherm. Nemlig Biotherms Blue Therapy Amber Algae Revitalize dag- og natcreme, som er beregnet til moden hud. Jeg bruger normalt serum, men jeg har testet begge cremer uden andre produkter under for at se, hvor stor en forskel de kan gøre. Dagcremen lover en øjeblikkelig glød, samt giver fugt, udglatter og revitaliserer huden, mens natcremen nærer, styrker og blødgører huden. Biotherm, Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day Cream, glød, hud, creme, moden hud

Den vildeste dagcreme jeg længe har prøvet 

Ofte synes jeg, at en dag- og natcreme fra samme serie kan ligne hinanden i konsistensen og hvordan den føles. Men disse to er meget forskellige! Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day Cream fra Biotherm har en fløjsblød tekstur, som er meget nem at smøre ud. Men selvom om den virker ret let i det giver den helt sindsygt meget fugt. Min tørre hud er fuldstændig gennemfugtet, blød og smidig med cremen alene. Uden at jeg har brugt et serum under – noget jeg ellers ikke kan undvære. Jeg er totalt imponeret! Der er små mikroperler i cremen, som er dem der giver huden en rigtig fin og sund glød.Biotherm, Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day Cream, glød, hud, creme, moden hudEn glød, som forbliver hele dagen og faktisk har den gjort, at jeg har skippet min glødgivende primer. Den var der simpelthen ikke behov for og jeg er virkelig blown away over, at cremen giver et resultat med det samme. Det gælder både fugt, smidighed og synlig glød. 520 kr. Biotherm, Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day Cream, glød, hud, creme, moden hud

Fyldig natcreme

Natcremen Blue Therapy Amber Algae Revitalize Night Cream fra Biotherm er dejlig fyldig og har en mere smøragtig, lidt fast konsistens. Heller ikke her brugte jeg andet end selve natcremen, som har tanket min hud op med masser af næring. Hvis min hud ikke får nok næring om natten, kan jeg godt vågne op og se ret “krøllet” ud i huden. Nogle gange bliver den endda irriteret og føles stram om morgenen. Men denne natcreme har bare holdt min hud fuldstændig i ro. Jeg er vågnet op med en tilfreds og pæn hud, som bare har det godt. 535 kr. Biotherm, Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day Cream, glød, hud, creme, moden hud

Jeg vil ældes med ynde 

Det gør ikke noget med en rynke hist og pist, faktisk synes jeg de giver mit ansigt karakter og styrke. For mig betyder det mere, at man hviler i sig selv, er glad og har en velplejet hud med glød. Det er også dét første jeg bemærker hos andre. Selv en ung hud uden rynker er ikke lækker, hvis den er grå og trist. Så jeg vil hellere have et par linjer og ældes med ynde og en hud, der udstråler liv og sundhed. Jeg vil med hånden på hjertet give cremerne min allervarmeste anbefaling. Især Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day Cream er perfekt til alle kvinder der vil have synlige resultater med det samme. Begge cremer er i butikkerne og kan købes online hos Matas her. Biotherm, Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day Cream, glød, hud, creme, moden hud

Bliv forkælet hos Biotherm

Har du lyst til at vide lidt mere om din hud og samtidig blive forkælet lidt? Så book en gratis, personlig konsultation hos Biotherm i Magasin på Kongens Nytorv. Du vil få en hudscanning og kan også få en 45 min.mini-ansigtsbehandling i kabine med ansigtsmaske, let massage og en introduktion til det skønne Biotherm univers.

Hvor? Magasin på Kongens Nytorv.

Hvornår? Mandag, d.7.oktober til søndag, d.13.oktober. 

Hvordan? Ring på tlf. 3818 2143 og aftalen tid. Det er efter først til mølle princippet.

Har du lyst til at læse om flere af Biotherms lækre produkter? Så har jeg tidligere skrevet om nogle produkter som fugter uden at fedte her. 

 • NINA ANDERSEN ROSENMEJER
  oktober 14, 2019

  Jeg bliver NØD til at prøve den og svigte min Clarins 😉

 • Else byrgesen
  december 2, 2019

  Jeg er i forvejen bruger at dem og ved derfor allerede hvor fantastisk gave det er 😊 ville sætte meget stor pris på at vinde 🤞🤞

 • Anna
  december 22, 2020

  Hej Silke 😊 jeg er 50+. Hvilken Biotherm serie ville du anbefale mig?
  Kærlig hilsen

Add Comment

Vind den nye Simply Clean parfume
Hormoner og 5 kilo mere på vægten