Min hudpleje i sommerferien

Om små to uger starter min sommerferie og jeg kan næsten ikke vente. Indtil da fylder arbejdet stadigvæk en del, men jeg er da begyndt at tænke over hvad jeg skal have med i feriekufferten. 🙂 Der er allerede handlet nogle ekstra sommerkjoler, en ny bikini og solcremerne er også på plads. Men én ting, som jeg ikke før har haft med mig er mit uundværlige kollagenpulver The Solution fra Oslo Skin Lab. Det bliver en fast del af min hudpleje i sommerferien og jeg vil gerne begrunde hvorfor.

Oslo Skin Lab, hudpleje, kollagenpulver, The Sollution, kosttilskud, indre skønhed, sommerferieMin uundværlige hudpleje indefra

Dem som har fulgt med her hos mig et stykke tid, kan måske huske at jeg har haft vildt gode resultater med kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab. Det blev endda bevist med flere før- og efter scanninger, som jeg gerne “praler” lidt med igen og igen. 😀 For efter de første otte uger blev mine rynker mindsket med over 50% – det har selv folkene hos Oslo Skin Lab ikke set tidligere! 🙂 Så jeg har fortsat lige siden og har også fået et par scanninger mere med gode resultater. Det er klart, at der sker mest med huden i starten, men så skal man jo efterfølgende vedligeholde det. Lidt ligesom med sport, holder du op med at træne, går det hele tilbage til udgangspunktet. 🙂 Derfor fortsætter jeg selvfølgelig for at vedligeholde huden i ansigtet og også på kroppen. Du kan i øvrigt læse om min 3.scanning tidligere på året her. 

Oslo Skin Lab, hudpleje, kollagenpulver, The Sollution, kosttilskud, indre skønhed, sommerferieSommerferien starter om lidt

Snart starter sommerferien med en tur  til Mallorca med Kasper, børn og svigerforældre. Og ja, vi har rejst sammen før og jeg elsker at rejse med svigerforældrene også. 😉 Men en ting jeg ikke har haft med før er mit kollagenpulver og det skal helt sikkert med. Jeg har nemlig lært, at solens stråler er med til at nedbryde det kollagen vi har i huden og det gælder jo om at bevare det. Så kollagenpulveret må med og heldigvis fylder de ikke ret meget og er nemme at have med.

Oslo Skin Lab, hudpleje, kollagenpulver, The Sollution, kosttilskud, indre skønhed, sommerferie

Sådan et lille rør indeholder lige præcis den mængde du skal bruge hver dag.

Min hudpleje i sommerferien

Når jeg rejser sydpå har jeg selvfølgelig langt mindre makeup på, men derfor er jeg stadigvæk meget obs på at pleje min hud. Den skal renses ordentligt hver dag for solcreme, sved, salt og poolvand og have masser af fugt med serum og creme. Og derudover vil jeg tage min dosis kollagenpulver hver morgen, så jeg kan bevare et højt kollagenniveau i huden. Kollagen fungerer jo lidt som fjedrene i en madras, fjerner du dem, så falder madrassen sammen. Det samme gælder huden, som mister sin fylde og spændstighed, når den ikke har nok kollagen. Og med mine 48 år producerer jeg også langt mindre end da jeg var yngre. Det er helt normalt, men heldigvis kan jeg hjælpe min hud på vej selv. 🙂

Oslo Skin Lab, hudpleje, kollagenpulver, The Sollution, kosttilskud, indre skønhed, sommerferie

Kollagenpulveret opløses fuldstændig og er uden farve eller smag. Det er 100% ren kollagen og intet andet tilsat.

Jeg ser det at tage et kosttilskud til huden som en del fast min hudpleje og kan kun anbefale alle at give det et forsøg. Du skal selvfølgelig være tålmodig, men du vil mærke og se et resultat. De fleste begynder at mærke det efter de første otte uger, andre skal lige tage det lidt længere.

Sommerrabat til dig

Du kan som følger hos mig få The Solution – Anti-Wrinkle Collagen med hele 60% rabat! Ved at bruge linket her får du automatisk rabat på 60% på første bestilling på medlemskab til en pris på kun 199 DKK på første pakke og herefter 349 DKK pr. måned.

På medlemskab får du endda også leveret The Solution med gratis porto til din postkasse hver måned, og der er absolut ingen binding eller opsigelsesperiode – nemmere bliver det faktisk ikke.

Bruger du ikke linket kan du også selv gå ind på hjemmesiden og blot bruge rabatkoden SILKE60.

Oslo Skin Lab, hudpleje, kollagenpulver, The Sollution, kosttilskud, indre skønhed, sommerferie

 • Tina
  juli 9, 2019

  Osloskin lyder effektivt 🙂
  Du har en smuk hud både i ansigtet og på kroppen 🙂

  Jeg tager gerne vindruekerneekstrakt, det er godt for huden også, samt noget mixed E vitamin.
  Men vil lige tjekke Osloskin.

  Bliver dejligt med ferie 🙂

  • Silke
   Tina
   juli 9, 2019

   Hej Tina, ja jeg tror det ville være lige noget for dig med kollagenpulveret.:) Glæder mig så meget til ferien og ønsker også dig en rigtig god sommer. Og tak for at være så flittig og sød til at skrive herinde, det sætter jeg stor pris på. 🙂 Kh, Silke

 • Christina Løvgreen
  juli 19, 2019

  Tak for endnu et fantastisk indlæg.

  Så er der bestilt THE SOLUTION™
  Anti-Wrinkle Collagen.

  Det mindede mig om, at jeg læste om collagentilskud hos linebaundanielsen.dk under gode råd til dig med rosacea tidligere på året.

  Jeg glæder mig så meget til at komme i gang.

  Jeg håber at du får en dejlig sommer.

  • Silke
   Christina Løvgreen
   juli 22, 2019

   Kære Christina, tusind tusind tak for din søde besked herinde. 🙂 Ja, det har også afhjulpet min rosacea en hel del, selvom de ikke må claime det. Håber du bliver lige så god for det, som jeg er. Ønsker dig den dejligste sommer! Stort knus, Silke

Add Comment

Har du voksenakne eller uren hud?
Serum – her er 3 du bør kende!