En innovativ, tør ansigtsmaske

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame | Skønhed

Har du nogensinde hørt om en tør ansigtsmaske? Det havde jeg ikke før jeg blev præsenteret for denne innovative Face Perfecting Dry Mask fra Swiss Clinic for et nogle måneder siden. Og jeg kan sige det med det samme – det er altså både smart og så virker det! 🙂

Swiss Clinic, Face Perfecting Dry Mask, ansigtsmaske, pleje, hud,

Som navnet siger, er denne maske nemlig ikke en af de der våde, sjaskede sheet masks du måske allerede kender. Og bevares, de er også gode, men den her ansigtsmaske er bare noget særligt. Og der skal altså meget til at overraske en gammel, garvet skønhedsrotte som mig. 🙂

Swiss Clinic, Face Perfecting Dry Mask, ansigtsmaske, pleje, hud,

Ja, smuk er man ikke med den på, men det er jo effekten, der tæller. 😀

Face Perfecting Dry Mask fungerer som en sheetmaske, men i tør form. Masken har indbygget hele 87% aktive ingredienser, som aktiveres ved at massere på masken (mens du har den på) et par gange. Det smarte er at du, modsat de våde sheetmasker, rent faktisk kan gå rundt med denne tørmaske uden at den glider ned eller serummet løber ned ad ansigtet. Den har sådan nogle slidser til ørerne, så den kan sættes helt fast. Jeg elsker, at jeg kan gå rundt og ordne ting, mens jeg plejer mig selv!

Swiss Clinic, Face Perfecting Dry Mask, ansigtsmaske, pleje, hud,

Selve masken føles som en slags tynd “filt” og er fyldt med et smart leveringssystem af aktive ingredienser, der er trykt på tekstilet. Når masken kommer i kontakt med huden, frigives maskens aktive ingredienser og kan smelte direkte ned i huden.

Swiss Clinic, Face Perfecting Dry Mask, ansigtsmaske, pleje, hud,

Face Perfecting Dry Mask skal sidde på i cirka 15 minutter og du kan mærke, hvordan huden bare er blevet pumpet op med plejende ingredienser. Derfor er det heller ikke nødvendigt at bruge en creme efterfølgende.

Ansigtsmasken har en udglattende effekt på huden, men gør også hudtonen mere klar og giver rigtig meget glød og glans. Og især de to sidste ting er virkelig noget jeg kan se, min hud har det SÅ dejligt efter masken og føles totalt blød og smidig. Du kan bruge ansigtsmasken inden du går i seng, men den er også fantastisk at bruge inden du lægger makeup.

Swiss Clinic, Face Perfecting Dry Mask, ansigtsmaske, pleje, hud,

Og endelig er jeg vild med genbrugskonceptet, for den samme Face Perfecting Dry Mask kan bruges tre gange og opbevares i en lille, lufttæt pose efter brug. Den er velegnet til normal, tør og sensitiv hud, indeholder ikke vand og skal ikke vaskes af. Læs mere om masken her.

Vil du læse mere om mine erfaringer med Swiss Clinics skønne produkter, kan du f.eks. læse mere om deres vippeserum her. Eller om mine resultater med deres populære Skin Roller her. 

 

 • Lone Hedemann
  december 19, 2017

  Jeg har godt luret på denne maske. Den virker vildt lækker. MÅ KØBE…… Men det må vist vente til det nye år.

  • Silke
   Lone Hedemann
   december 20, 2017

   Ja, kan kun anbefale den! 🙂 Det er et godt lille nytårsforsæt med masken. Kh, Silke

 • Kristina Tina Jensen
  december 19, 2017

  Det lyder lækkert. Hvor ofte bruger du Den?

  • Silke
   Kristina Tina Jensen
   december 19, 2017

   Jeg har brugt masken efter behov, ellers kan man jo bruge den som en minikur tre gange på en uge. 🙂 Kh, Silke

 • Christine Heby
  december 19, 2017

  Ser spændende ud!! Det er et godt bud på noget der skal prøves (du ser iøvrigt helt urimelig godt ud med masken på!!)

  • Silke
   Christine Heby
   december 20, 2017

   Hahaha, det tager jeg altså som en stor kompliment! Min datter sagde noget andet, du ved børn og fulde mennesker. 😀 Kh, Silke

 • Salli
  december 19, 2017

  Wuhuu jeg ?❤️? elsker masker af alle slags.

  • Silke
   Salli
   december 20, 2017

   Du må prøve den, Salli! 😀 Kh, Silke

 • Tina KH
  december 19, 2017

  Lyder virkeligt spændende og bedre som tør:-)
  Aften hilsner og tak for deling.

  • Silke
   Tina KH
   december 20, 2017

   Det er den virkelig også, netop fordi man kan gå rundt med den på. 🙂 Kh, Silke

 • Charlotte Ascanius
  december 20, 2017

  Lyder rigtig lækker. Den må absolut prøves!

 • Helene L
  december 20, 2017

  Lyder vildt lækker, jeg så den også på instagram og blev nysgerrig, men nu når jeg læst om den er jeg så klar at prøve. Rykker på min indkøbsseddel, ville jo være perfekt til nytårsaften så make-upen sidder perfekt, men uden den cremede feeling mange andre masker har.
  Kan også lide at den kan bruges mere end en gang, da jeg får lidt ondt i mit bevar-miljøet-gen når jeg smider sheet masker ud efter kun 1 gang.
  Synes I øvrigt du ser fin ud med den på, jeg bliver selv meget skræmmende med stof masker på, så må håbe det ikke er den dag naboen kommer uventet besøg *fnis*

  • Silke
   Helene L
   december 20, 2017

   Ja, den er SÅ god og du kan godt glæde dig til at prøve den. Det er ligesom en lille minikur til ansigtet, og igen det med at man faktisk kan bevæge sig rundt med masken er helt genialt. 🙂 Haha, ja man må håbe man ikke får uventet besøg, men den er heldigvis hurtig at tage af igen. 😀 Kram, Silke

Add Comment

Låge 20 – Luksusprodukter fra Filorga
Låge 21 – Wonderlust fra Michael Kors