Vitaminer der får hårene til at pible frem

For lidt over tre måneder siden startede jeg med at teste disse vitaminer til håret fra det nye, danske mærke Hairlust. Jeg havde allerede anmeldt deres hårpleje, som jeg blev rigtig glad for, men hårvitaminerne tager jo af gode årsager lidt mere tid at teste – og her kommer langt om længe resultatet.

Hairlust, vitaminer, hårvitaminer, Hair Growth Formula, hår, hårpleje

Hair Growth Formula findes i to udgaver, den almindelige pilleform eller i vingummiudgaven. Jeg startede med de almindelige piller, som man skal tage to af hver dag. Jeg spiser i forvejen mine andre vitaminer om morgenen, så for mig bliver de indtaget sammmen med morgenmaden, så jeg husker det. 🙂

Hairlust, vitaminer, hårvitaminer, Hair Growth Formula, hår, hårpleje

Piller eller bamser?

Pillerne er lidt store, men det er ok for mit vedkommende, men kan du ikke klare store piller, så er vingummivitaminerne er ret lækkert alternativt. 😀 Jeg synes, at de smager præcis ligesom vingummibamser uden nogen mærkelig bismag, men bare som slik. De er lidt blødere end almindelige vingummier og meningen er, at du skal tygge grundigt på dem inden du synker dem, så du for aktiveret vitaminerne ordentligt.

Hairlust, vitaminer, hårvitaminer, Hair Growth Formula, hår, hårpleje

Efter to måneder

Nå, men som sagt har jeg i de første tre måneder kun testet den almindelige pilleudgave. Efter cirka to måneder synes jeg selv, at mit hår virkede en smule “tættere i hovedbunden”, men jeg var ikke helt sikker, så jeg spurgte min frisør Sabrina fra Nordic Hair Concept. Hun synes måske også, at der var noget om snakken, meeen var ikke helt overbevist – det er 1,5 måned siden.

Hos frisøren

I går skulle jeg så til frisør igen og Sabrina skulle lave lyse striber på mig og fik hjælp af en anden frisør – og her kom belønningen endelig. Begge bemærkede nemlig, at jeg havde fået usædvanligt mange, nye hår og at det piblede frem med nye ved hovedbunden også. Hurra, så de virker virkelig!

Hairlust, vitaminer, hårvitaminer, Hair Growth Formula, hår, hårpleje

Jeg fik glattet mit hår også løftede alle nye hår sig og det måtte vi lige tage nogle billeder af, så jeg kunne vise dig dem her på bloggen. Er det ikke for sindsygt?? Jeg er totalt imponeret over hvor meget der er.

Hairlust, vitaminer, hårvitaminer, Hair Growth Formula, hår, hårpleje

Jeg troede faktisk i en periode, at det var knækkede hår, men begge frisører sagde, at når håret er knækket kan man mærke sådan en lille “kugle” forenden af hårstrået og det havde mine hår ikke. 🙂

Normalt kan jeg ikke se de nye spår så tydeligt som her, da jeg ikke glatter det selv. Men jeg havde selv mærket en forskel, men blev alligevel en smule i tvivl, så det var bare så rart at kunne få en klar bekræftelse på, at det VAR nye hår fra hele to frisører. (Og blot til dem, som måtte tænke denne tanke: der kommer IKKE flere hår andre steder på kroppen). 😀

Hairlust, vitaminer, hårvitaminer, Hair Growth Formula, hår, hårpleje

Så hvad kan jeg andet end at anbefale Hair Growth Formula fra Hairlust videre! Jeg har også tænkt mig at fortsætte 3 måneder mere med dem, bare fordi jeg nu ved, at det rent faktisk virker. 😀

Så vil du selv i gang, så start med at købe vitaminer til tre måneder med det samme, så du får gennemført et forløb med dem og selv kan opleve hårvæksten. Du kan købe vitaminerne til håret her og også læse min tidligere anmeldelse af selve hårpleje fra Hairlust her. 

 • Rie Dyrnes
  juni 12, 2018

  Hvad med hårene på resten af kroppen. Vokser de også vildt??

  • Silke Grane
   Rie Dyrnes
   juni 12, 2018

   Nej, heldigvis ingen forskel der! :)) Det var også et af mine første spørgsmål inden jeg startede.

 • Marie-Louise Jønsson
  juni 12, 2018

  Kan du evt se forskel på dine vipper også ?

  • Silke
   Marie-Louise Jønsson
   juni 13, 2018

   Hm, nej ikke forskel på vipperne – og heller ikke kropsbehåringen. 😀 Kh, Silke

 • Cecilia
  juni 12, 2018

  Synes du det er mere effektivt end Hair Volume, som jeg kan se at du også tidligere har anmeldt?

  • Silke
   Cecilia
   juni 13, 2018

   Jeg synes faktisk, at de har været yderst effektive begge to. Så det er nok bare et spørgsmål om hvilket mærke du selv foretrækker – og det kan jeg ikke engang selv svare på, for de er gode begge to.:D Kh, Silke

 • Kristina Tina Jensen
  juni 13, 2018

  Vil Hairlust og de vitaminer som du tager dagligt ikke overskride den daglige anbefalet dosis af fx B-vitamin, Zink og hvad der ellers i?

  • Silke
   Kristina Tina Jensen
   juni 13, 2018

   Uh, den må jeg blive dig svar skyldig på, jeg er ikke ekspert på mængderne i vitaminer man må indtage samlet. Men jeg har ikke selv mærket til andet end mere hår på hovedet. 😀 Tænker det er ok. Kh, Silke

 • sanne
  juni 13, 2018

  Jeg har haft den samme oplevelse – juhuuuuuuuuu – jeg bruger også deres super hairmaske en gang om ugen, og alt sammen takket være dig og din første intro af Hairlust, Tak for det. Her er virkelig et produkt , der virker.

  sanne

  • Silke
   sanne
   juni 13, 2018

   Hej Sanne, iiiiiiih – jeg bliver SÅ glad for dine ord. Tusind tak for tilbagemeldingen, det er guld værd for mig. Ha’ en dejlig dag! 😀 Kh, Silke

 • Lise/walkinrunout
  juni 13, 2018

  Spændende!
  Ved du om man skal blive ved med at tage pillerne eller om det er nok med en “kur” engang imellem?

 • Tina
  juni 13, 2018

  God dag kære Silke,
  det lyder skønt og lige hvad mit hår kunne trænge til:-)
  Skal de mon tages varigt eller…?
  Det må jeg undersøge nærmere.
  Tak for tippet og en skøn dag til dig:-)

  • Silke
   Tina
   juni 13, 2018

   Hej Tina, altså jeg fortsætter lige 3 måneder mere – håret er jo vokset ud, så de forsvinder i hvert fald ikke. Men jeg vil tro, at der ikke på samme måde bliver dannet flere, nye hår uden vitaminerne. 🙂 Kh, Silke

 • Christina
  juni 13, 2018

  Tak for anmeldelsen.
  Jeg har netop bestilt til 3 måneder. Desværre oplever jeg hårtab for tiden og har taget konsekvensen og klippet det kort. Jeg glæder mig til at se om de gør en forskel 🙂

  • Silke
   Christina
   juni 13, 2018

   Hej Christina, jeg håber du bliver glad for dem. Hvis du har lyst og tid, så send mig gerne en lille privat hilsen, når du er kommet igennem de 3 måneder. Vil supergerne høre, hvordan det er gået hos dig.:) Kh, Silke

 • SAMANTHa
  april 22, 2019

  Sikke et lækkert produkt. Lyder til vitaminer til håret er lige netop det mit hår har brug for. Mangel på mineraler som jern og zink samt D-vitamin skulle i følge castorolie.dk og videnskabdk give hårtab, som jeg oplever. Tænker jeg vil give det et forsøg. Måske huden også har godt af det. Har du fået nogle positive tilbagemeldinger på produktet?
  Tak for din gode artikel.

Add Comment

Ny deo fra Dove uden aluminium
Den fineste sommerfrisure