Reparerende hårpleje, der kan få håret til at gro!

Posted In: Guide | Hår | Konkurrence | Reklame | Skønhed

Hårpleje der får håret til at gro – det lyder næsten for godt til at være sandt! Derfor har jeg testet denne  velduftende hårplejeserie fra Hairlust af, så jeg kan give min egen vurdering af den. 🙂 Jeg har nemlig lige præcis et fint, lidt slidt, lysnet og porøst hår, som har svært ved at vokse sig længere end til skuldrene.

Hairlust, Hair Growth & Repair, Shampoo, Conditioner, hårkar, hårolie, langt hår, hårpleje

Først og fremmest ville jeg ønske, at jeg kunne sende dufte ud igennem mine blogindlæg, for de her produkter er noget af det mest velduftende jeg indtil videre har duftet af hårprodukter. Det er en af de dufte, hvor man får lyst til at tage håret og snuse til det flere gange om dagen. 😀

Hairlust, Hair Growth & Repair, Shampoo, Conditioner, hårkar, hårolie, langt hår, hårplejeDerudover synes jeg det er rigtig pæne produkter og en meget overskuelig hårplejeserie, som består af shampoo, conditioner, hårolie og en hårkur. Og that’s it!  (Der er også noget kosttilskud til håret, men det vender jeg lige tilbage til senere.) Serien indeholder en række ingredienser, som er beregnet til at reparere, styrke og pleje håret, så det kan vokse sig sundere og længere.

Det kan lyde som hårpleje, der nemt kan tynge håret, men lad mig lige slå den ihjel med det samme – for det gør det slet, sket ikke! Tværtimod synes jeg mit hår blev let, luftigt og rent med Hair Growth & Repair Shampoo, mens Hair Growth & Repair Conditioner gav pleje og glans med samme lette fornemmelse. 179 kr pr styk. Samtidig virker mit hår meget blødt, lidt nemmere at sætte og den lidt krusede, tørre overflade synes også lidt mindre. Og igen den duft altså!!! Uhm…

Hairlust, Hair Growth & Repair, Shampoo, Conditioner, hårkar, hårolie, langt hår, hårpleje

Mit hår har allerede fået det bedre efter kun 14 dages brug, så jeg fortsætter i hvert fald.

Kigger jeg på ingredienslisten er der virkelig gået målrettet efter intensiv hårpleje, for produkter indeholder ALLE de vitaminer og ingredienser, som håret har brug for for at vokse sig sundt og stærkt. Blandt andet indeholder de:

 • Pure Biotin, som øger hårvæksten.
 • Silica, som er kendt for at styrke både hår og negle indefra.
 • Aminosyrer, som hjælper med at styrke dannelsen af keratin.
 • Zink, som modvirker hårtab.
 • Kollagen, som hjælper med fornyelsen af hårceller.
 • B-Kompleks vitaminer, som øger hårvæksten og gør håret kraftige og mere glansfuldt.

Så er der hårkuren Hair Growth & Protection Hair Mask, som var det eneste produkt jeg kendte i forvejen. Det var nemlig nomineret til Costumes “Skønhedsfavoritter” i november 2017, hvor jeg var en af dommerne. 199 kr.

Super lækker kur, som kommer i en praktisk pose, så du kan få selv de sidste dråber ud. 🙂 Den skal sidde i håret i 10 til 20 minutter og den må gerne bruges en gang om ugen. Hårkuren må også gerne kommes helt ned til rødderne og ud i spidserne – og den tyngede ikke mit fine hår, som blev smidigt, blødt, virkede mindre tørt og kruset – især i mit “overfladehår” (eller “dækhåret”, hvis det giver mere mening) kunne jeg se og mærke stor forskel.

Hairlust, Hair Growth & Repair, Shampoo, Conditioner, hårkar, hårolie, langt hår, hårpleje

Ved siden af kuren står der en lille, nærende hårolie Hair Strengthening & Protection Hair Oil, som også dufter himmelsk og virker overraskende let af en olie. 149 kr. Den indeholder blandt andet koksolie og grapefrugtfrøekstrakt, som tilsammen beskytter og fugter håret. Jeg har brugt den i fugtigt hår inden jeg sætter det og igen nogle få dråber i det tørre hår, som afsluttende beskyttelse og for at samle eventuelle strithår.

Afsluttende vil jeg gerne lige nævne et særligt kosttilskud, som Hairlust faktisk allerede har kæmpe succes med. Jeg har været inde og finde en masse anmeldelser og disse vitaminer skulle (ifølge forbrugerne) virkelig få gang i hårvæksten – så nu er jeg selv gået i gang med at teste. 🙂 Jeg vender tilbage om cirka 2 måneder fra nu og fortæller om min test med Hair Growth Formula. 

Hairlust, Hair Growth & Repair, Shampoo, Conditioner, hårkar, hårolie, langt hår, hårpleje

MEN inden du smutter, så har jeg også fået lov til at lave en konkurrence og udlodde tre sæt af Hairlust hårpleje, det vil sige shampoo, konditioner, hårkur og hårolie til en samlet værdi af 706 kr. Jubiii….

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen om produkterne, så skal du følge mig på bloggen og på instagram.  Du skal selvfølgelig også følge Hairlust, de hedder thehairlust derinde. Like billedet på instagram, skriv en lille hilsen om hvorfor du skal vinde de lækre produkter og nævn også gerne nogle veninder, som du mener skal deltage i konkurrencen. De tre heldige vindere bliver fundet søndag aften efter kl.18.00 og offentligtgjort på instagram. Held & lykke, jeg glæder mig til at læse jeres altid søde beskeder. 🙂

 • Christine
  februar 16, 2018

  Done!?

 • Lotteskk
  februar 16, 2018

  Ih for pokker her kunne jeg godt tænke mig at være med??? har det meste tørre grå hår ??‍♀️??‍♀️Som kan være svært at få til at se sundt ud samtidig er det blevet tyndt især ved pandehåret så kunne jeg være så heldig at vinde? Så hvis jeg er heldig og vinde ville det bare være så godt måske de her produkter ville gøre noget godt for mit hår????så krydser for held og spændende at høre omkring vitamintilskudet måske jeg også skulle afprøve det?Forsat god dag herfra?

 • Anette Ninon
  februar 16, 2018

  Drømmeønske ???

 • Dorte
  februar 16, 2018

  Ville være dejligt at prøve ? mit hår er ret tørt for tiden, vi bor i Tennessee US og har de vildeste vejrskift❄️☃️?☀️ og den tørre varme pumper rundt i vores hus.. ..mit hår er ikke just tilfreds ??

 • Annette Jørgensen
  februar 16, 2018

  Åh vil være super skønt til mit hår ?, har prøvet med mange forskellige slags.
  Hvordan følger jeg dig på din Blog

 • Kirsten V Nielsen
  februar 16, 2018

  Lyder til at være lige det mit hår trænger til. Jeg håber meget at jeg er heldig. Det lyder til at være produkter jeg meget hurtigt kunne blive afhængig af, når de først er prøvet. Jeg opfylder betingelserne.??❤

 • Birthe Knudsen
  februar 16, 2018

  Mit vinter trætte hår ville elske lidt lækker behandling ??

 • Pia T.
  februar 16, 2018

  Når du beskriver dit hår lyder det fuldstændig som mit….. 🙂 🙂
  Ønsker mig et mere et skønt og stærkt hår, og ville elske at prøve produkterne 🙂
  Krydser fingre, og ønsker dig en skøn weekend 🙂

 • Rikke Langkow
  februar 16, 2018

  Mit hår trænger i høj grad ny nektar. Det er tyndt og tørt som hø.
  Jeg glæder mig til at følge din vitamin kur. Jeg arbejder på at få langt hår igen efter en længere periode med kort hår.
  God weekend ❤️

 • Charlotte Ascanius
  februar 16, 2018

  Hvor ser de produkter altså lækre ud!! Jeg fælder en masse hår i øjeblikket, måske fordi jeg lige har været syg, så det ville da være fantastisk at prøve disse lækre produkter! 🙂

Add Comment

Trends in Home Decor
Plej din hud uden vand