Mine 5 must haves fra apoteket

Et af mine yndlingsmærker fra apoteket er A-Derma, som er et fransk hudplejebrand. Et mærke, som virkelig er velegnet til alle os med sart hud. I anledning af A-Dermas 40 års fødselsdag blev jeg lige før sommerferien på en tur til Toulouse i Frankrig for at lære mere om produkterne. Så i dag vil jeg skrive lidt om oplevelserne derfra og selvfølgelig også om nogle af mine personlige favoritter. Dem er kan du i øvrigt også vinde i konkurrencen længere nede. 🙂

A-Derma, apoteket, havreekstrakt, rhealba, hudpleje, favoritter

Jeg var afsted med mine to kollegaer Christine Egholm og Karina von D’ahe.

Lidt om A-Derma

A-Derma er født i Sydvestfrankrig. Det er både plantebaseret og dermatologisk, så de kan tåles af de fleste. Her i Danmark sælges det på apoteket, blandt andet online her. Stjerneingrediensen i produkterne er Rhealba havre, en havresort der har beroligende og reparerende egenskaber. Og netop denne ingrediens dyrkes kun omkring Sydfrankrig, hvor Toulouse ligger. I øvrigt bliver Toulouse også kaldt “La ville rose”, fordi mange bygninger i byen er bygget af brændte røde sten. Lidt atypisk for Frankrig, men en charmerende lille by at besøge!

Foto: Matteo Cathelin

På landet og min første glamping

Efter et besøg i Toulouse og i Pierre Fabre Concept store, hvor man kan få gratis hudanalyser og hjælp til de rette produkter, gik turen videre.

A-Derma, apoteket, havreekstrakt, rhealba, hudpleje, favoritter

Foran “Magic Mirror” i Pierre Fabres Concept Store I Toulouse.

Vi skulle videre på en tur til Terre d’Avoine og fejre de 40 år, som A-Derma fylder i år. Her stod der de fineste glampingtelte og ventede på os.A-Derma, apoteket, havreekstrakt, rhealba, hudpleje, favoritterTotal luksus indretning! 🙂A-Derma, apoteket, havreekstrakt, rhealba, hudpleje, favoritterOg selvfølgelig også den nyeste serie Biology fra A-Derma, som stod klar til brug.A-Derma, apoteket, havreekstrakt, rhealba, hudpleje, favoritterBadefaciliterne var helt i tråd med den miljøvenlige emballage, nemlig med selvforsyning af vand der skulle hentes. 🙂 A-Derma, apoteket, havreekstrakt, rhealba, hudpleje, favoritterOg lige en “good to know”: Alle A-Derma produkter rejser kun i en radius af 50 km fra Terre d’Avoine, hvor det hele starter med havrefrøet til det helt færdige produkt.A-Derma, apoteket, havreekstrakt, rhealba, hudpleje, favoritter

Blid og effektiv rens, der ikke irriterer

Jeg har selvfølgelig prøvet en del produkter fra A-Derma, da jeg også har sensitiv hud. Derfor er jeg ekstra glad for Biology Micellar Water, som renser blidt men effektivt. Huden forbliver blød og fugtet uden at blive tør eller stram, så dejligt når jeg i forvejen har lidt tør hud. Micellar Water Hydra-Cleansing er baseret på 100% økologiske ingredienser. A-Derma har selvfølgelig også fokus på miljøet, så emballagen er lavet på 99% genanvendeligt materiale.

A-Derma, apoteket, havreekstrakt, rhealba, hudpleje, favoritter

Beroligende creme til sart

Min hud er sart med tendens til rosacea. Så jeg var spændt på Biology Calm Care cremen, som viste sig at være det perfekte match til netop mine udfordringer. Den indeholder selvfølgelig den beroligende havreekstrakt Rhealba og kolanød, som tilsammen fugter og skaber balance i huden.A-Derma, apoteket, havreekstrakt, rhealba, hudpleje, favoritterKonsistensen er ret tynd og flydende, så den trænger lynhurtigt ind.  Jeg skal dog lige kombinere med Biology Light Cream eller et serum under cremen, da min hud er ret tør. Men min hud havde det så godt med cremen, ingen rosacea, ingen rødme eller irritationer. Så en varm anbefaling til den! 🙂A-Derma, apoteket, havreekstrakt, rhealba, hudpleje, favoritter

Mix og match koncept

Der findes også den lette Biology Light Cream, som er god til dig der ønsker fugt og en god basiscreme. Du kan bruge den alene eller kombinere den med andre af cremerne. På den måde opnår lige præcis den pleje DIN hud har brug for. Biology Light Cream alene giver ikke helt nok til min tørre hud, men min datter Carla kunne lide den, da den netop ikke fedter. 🙂

Superfugteren til kroppen

Ærligt, så kendte jeg ikke Essentials Body Lotion 24H Hydration inden turen. Men Karina von D’ahe, som også var med på turen, var SÅ begejstret for den, at den selvfølgelig skulle prøves af. 🙂 Og jeg må give hende ret! Virkelig dejlig let at smøre ud og frisk og let i teksturen. Især her i sommervarmen har det været dejligt, at den ikke fedter men fugter intensivt med en fin, let sommerlig duft.A-Derma, apoteket, havreekstrakt, rhealba, hudpleje, favoritter

Den gode SOS creme

Sidste favorit er en creme, som jeg ikke bruger hele tiden. Det er Dermalibour Repairing CICA-Cream, som for mig fungerer som en slags SOS creme. Den er god til de røde, irriterende vinterkinder, hudafskrabninger, rifter og kan endda bruges på irriterende øjenlåg og babynumser. Det er en af de cremer, som jeg har liggende i skuffen til nødsituationer som førnævnte. Konsistensen er mere rig i det, men trænger alligevel hurtigt ind, så du ikke er fuldstændig fedtet ind. Den beroliger så dejligt og hurtigt, så det er en creme alle brude have liggende. Den er uden parfume og med 100% naturlige ingredienser.A-Derma, apoteket, havreekstrakt, rhealba, hudpleje, favoritter

Vind mine fem favoritter fra A-Derma

Det var min top 5 fra apoteket, som jeg håber gav lidt inspiration! 🙂 Jeg har også fået muligheden for at udlodde 3 sæt af mine 5 favoritter.

For at deltage i konkurrencen skal du:

 1. På bloggen: Skriv en lille hilsen i kommentarfeltet og skriv, hvorfor du kunne tænke dig at vinde produkterne.
 2. Eller på instagram: Like opslaget og skriv hvorfor du kunne tænke dig at vinde produkterne.

Jeg trækker 3 heldige vindere næste søndag, d. 28.august og offentliggør navnene her under indlægget og på instagram. Held & lykke! 🙂

Kærlig hilsen,

Silke

 

 • Marianne
  august 21, 2022

  Jeg er altid på udkig efter gode serier – så derfor ville det da være dejligt at prøve A-Dermas produkter 🙂 Go’ søndag til dig!

 • Harriet Rud
  august 21, 2022

  Min hud er sart med tendens til røde pletter som skaller. Min hud tåler ikke fede cremer, men måske er denne serie noget for mig.

 • Hanne Lykke
  august 21, 2022

  Jeg har rosacea, så den A-Dermas vil da være en fantastisk serie til min hud ❤️🍀

 • Teena Christensen
  august 21, 2022

  Vil altid gerne prøve nye ting af ☀️🎁🤞🏻😍 Jeg har også en sensitiv hud med tendens til den irriterende rødme.

 • Louise Green Engberg
  august 21, 2022

  Efter sommerferie er min sarte hud tør og stram og jeg vil meget gerne prøve den lækre bodylotion 🤩

 • Anette Nnon
  august 21, 2022

  Det var en spændende tur du var på.
  Dem var der vist flere af i sommer🌞
  God søndag

 • Lotte Abildgaard
  august 21, 2022

  A-Derma er et lidt overset kvalitetsmærke. Jeg er stor fan af bodylotionen.
  God sensommer

 • Ida w
  august 21, 2022

  Det er virkelig en skøn serie. Har ikke prøvet alle dine favoritter, men micellar water er fast inventar herhjemme nu.

 • Winnie
  august 21, 2022

  Altid spændende indlæg, og jeg er ikke blevet skuffet. ♻️Meeen nogle gange en bekostelig affære!!!!!💵
  Men tak for gode indlæg og god søndag.😎

 • Birgit R
  august 21, 2022

  Jeg kender kun den gode bodylotion.

 • Maria
  august 21, 2022

  Jeg lider af sensitiv hud, men har endnu ikke prøvet A-Derma. Er generelt ikke så god til at købe bodylotion mv på apoteket😊

 • Marianne
  august 21, 2022

  Så lækre produkter kunne jeg godt tænke mig st vinde.

 • Fru striib
  august 21, 2022

  Jeg har også sart hud og elsker at prøve nye produkter.

 • Hanne Andersen
  august 21, 2022

  Jeg har meget sart hud og har tit svært ved at finde produkter, som jeg kan tåle.
  Derfor vil jeg gerne vinde 🌞🌞🌞

 • Rikke
  august 21, 2022

  Jeg har hørt meget godt om A-Derma, men har list svært ved at overskue sortimentet. Dejligt med en introduktion til nogle af deres produkter 😊

 • Helle Jensen
  august 21, 2022

  Hejsa 🤗 lyder mega lækkert 🤗 er vild med at prøve nye ting og det her er helt nyt for mig 🤗🤗

 • Mette
  august 21, 2022

  Har ikke prøvet A-DERMA endnu,
  inholdet lyder godt!

 • Susanne
  august 21, 2022

  Kære Silke
  Tak for dine altid spændende GAW’s🙏🏻

  Jeg har en tendens til tørhed på bl.a. mind ben … så det kunne være fedt at prøve et nyt og plantebaseret brand🙌

 • Lone Hansen
  august 21, 2022

  🌸sart hud efter en omgang kemo og stråler 🍀🍀🍀 lyder som nogle fantastiske produkter 😊

 • Helene
  august 21, 2022

  Tak for altid gode, oplysende indlæg 😊 Jeg vil gerne vinde, da jeg i den grad trænger til ny inspiration indenfor hudpleje, jeg er simpelthen kørt træt i mine gamle rutiner, jeg trænger til fornyelse! 🙏

 • TinA naSS jacobsen
  august 21, 2022

  Vil gerne vinde fordi jeg søger en ny hudserie, trænger til at prøve noget nyt
  🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼

 • Lykke Petersen
  august 21, 2022

  Dejlig præmie, som mon sommer tørre hud ville have godt af 😊👏🌞

 • Hanne Lisa Thomsen
  august 21, 2022

  Jeg er virkelig glad for deres micellar vand. Og hav en fortsat fantastisk sommer⛱

 • Tina grøndahl
  august 21, 2022

  Skøn præmie, de produkter vil jeg gerne vinde, da jeg har sart og tør hud🌞🌞

 • Rie Viola
  august 21, 2022

  Jeg ville gerne vinde disse skønne produkter til min datter. Hun har meget sart hud.

 • Helle Lærke Pedersen
  august 21, 2022

  Jeg kender ikke mærket Vil dopet gerne vinde Da mim hud er så sart 😍❤

 • Kirsten V
  august 21, 2022

  Jeg ville blive meget glad og taknemmelig for at vinde de pragtfulde produkter. De lyder næsten som fremstillet til mig. ♥️ Når først de er prøvet er jeg sandsynligvis en fast fan kunde.🍀♥️🤞

 • Christina Baltzar
  august 21, 2022

  Hvor se det skøn ud Silke 💚 jeg har altid ønsket mig at prøve A-Derma

  Der super skønt du se ud

 • Lis T
  august 21, 2022

  Har ikke prøvet A-Derma før, men efter din fine anmeldelse, ville det bestemt være et ønske at få lejlighed til at forsøge. 😊

 • Lene Vad Pedersen
  august 21, 2022

  Fordi jeg er på evig jagt efter de bedste produkter til min hud, og disse ser rigtigt interessante ud. Desuden stoler jeg på din dømmekraft. Kh Lene

 • Lone
  august 21, 2022

  Fordi min hud er så megasart. Vil så gerne vinde disse produkter, og se om de kan hjælpe mig❤️

 • Hanne Skaaning
  august 21, 2022

  Har psoriasis – og deraf tørre områder i bl.a ansigtet. og A-derma lyder som et virkelig godt, fugtgivende og sundt fremstillet produkt. Synes det er selvforkælelse og spændende at prøve nye muligheder for lindring

 • Tenna Bie Lassen
  august 21, 2022

  Her i huset har vi brugt A-derma balm creme, siden min datter havde børneeksem, for 18 år siden, som forsvandt med A-derma, og hun undgik hormoncreme.
  Vi har dog ikke prøvede de andre produkter, men da vi alle 4 til tider har tør og irriteret hud, kunne det være skønt at vinde, og de kunne gøre noget godt for vores hud.🙏🏻🤞🏻🍀😍

 • Astrid
  august 21, 2022

  Trænger til forkælelse

 • Charlotte
  august 21, 2022

  Jeg kunne tænke mig at vinde den lækre A-Derma pakke med skøn pleje – tænker at det passer perfekt når jeg midt i fyrrerne😀 Det var nyt for mig at alt til A-Dermas produktion kommer fra deres nærområde. Dejlig viden💚🌾

 • Ulla Christensen
  august 21, 2022

  Hej Silke

  A- derma til min skønne præ- teenager på 11 år. Synes det er vigtigt med indlæring af gode hudpleje rutiner tidligt

 • Helle damkjær Jensen
  august 21, 2022

  Dem kunne jeg faktisk godt tænke mig at vinde. 🤩🙌🏻🥰jeg var over hos min søs i København her forleden dag, og der prøvede jeg hendes body lotion som vi kan vinde, og den er mega lækker. Så hvis jeg ikke er heldig at vinde, køber jeg den faktisk alligevel👍🏻😉

 • Karina Petersen
  august 21, 2022

  Uhhh de ser lækre ud de produkter, det kunne være skønt til lidt selvforkælelse her efter sommerferien 🌾

 • Trine Glerup
  august 21, 2022

  Kære Silke
  Tak for altid god og lærerigt læsning om hudpleje – 🙏🏻
  Jeg har meget sensitiv hud 😔- og tør hud og har prøvet mange forskellige hudpleje mærker/ produkter – Så tak for inspiration til at prøve noget helt andet – 🤗 det skal prøves ( Den sos creme må jeg bare så meget prøve) – så jo ville blive glad hvis jeg skulle vinde/prøve A-derma

 • Katja Maak
  august 21, 2022

  Kære Silke.
  Jeg er på udkig efter en ny serie.
  Har haft stor glæde af et schweizisk kosmetikmærke i 20 år, men nu er det nye tider.
  Så jeg er absolut en mulig ny bruger.
  God sensommer. Venlige hilsner Katja.

 • Miriam
  august 21, 2022

  Elsker apotek-favoritter! Vil elske at prøve dine! 🙏🏻

 • Susanne
  august 21, 2022

  Vil rigtig gerne vinde, kender mærket og har været glad for at bruge det. God sensommer

 • Lisd Vinter
  august 21, 2022

  A-derma er et dejligt produkt som jeg gerne vil vinde !

 • Marianne Jensen
  august 21, 2022

  Meget lækre produkter. Måske, jeg var en af de heldige vindere 🍀🍀🍀

 • Birthe Dalgaard-Madsen
  august 21, 2022

  Uh, lækre, lækre produkter jeg godt kunne tænke mig at prøve til min sensitive 55+ hud. 🙂 Kunne jo være jeg var en af de heldige 🤞😍

 • Malene
  august 21, 2022

  Dem ville jeg rigtig gerne vinde, jeg har problemer som dig med rosecea, måske de kunne hjælpe mig 🍀🍀🍀🍀

 • Tine A
  august 21, 2022

  Lyder som et perfekt match til min meget tørre og lidt vanskelige hud – så jeg vil meget gerne vinde produkterne 😊🤞🍀

 • Bente
  august 21, 2022

  Det ville være skønt til min rosacea hud som lige har været i udbrud

 • Camilla
  august 21, 2022

  Har fulgt dig længe, og suger de bedste råd til mig. Min hud virker til at være sim din – sensitiv med lidt rødmen og tør. Så ville være fantastisk at vinde den her fede præmie 🙏🏼❤️

 • Charlotte Rasschou
  august 21, 2022

  Ville elske at prøve dine favorit produkter. Har brug for lidt fornyelse til min hud🙏🙏🙏🙏☀️😎

 • Birte
  august 21, 2022

  Det vil være dejligt med forkælelse til huden efter sommerens solstråler.

 • Gitte Rose
  august 21, 2022

  Jeg vil blive super glad for at vinde produkterne,da jeg døjer for sindsygt med rosacea og ikke har fundet løsningen på mit hudproblem endnu.

 • Malene Andersen
  august 21, 2022

  Jeg knuselsker A-dermas produkter til mig selv og mine børn❤️ men jeg har ikke prøvet de produkter man kan vinde😊

 • Knudsen
  august 21, 2022

  Min trætte og tørre hud trænger i den grad til forkælelse – så vil meget gerne deltage.

 • Linda Skovgaards
  august 21, 2022

  Vil elske at prøve dem, da jeg ikke kan tåle parfume og har sart hud.
  Og efter 14 dage på Mallorca med masser af 🌞🌊😎 og sygdom 🤒🤧😢, så trænger kroppen til fugt, fugt og atter fugt. ❤️ A-derma ❤️ Mallorca

 • Maibrith H. Isager
  august 21, 2022

  Fordi min hud fortjener det bedste😊

 • Camilla kirstine
  august 22, 2022

  Jeg vil gerne vinde produkterne fordi jeg ligesom du er glad for mærket og oplever at det er tilpas enkelt til min hud som sjældent tåler for meget.

 • Gitte Dideriksen
  august 22, 2022

  Fordi min modne og lidt sommertrætte hud trænger til fugt og pleje.
  Så lækre produkter kunne være så skønt at vinde💚

 • Lisette Jørgensen
  august 22, 2022

  Fordi jeg har sart og sensitiv hud

 • MiLana
  august 22, 2022

  Har endnu ikke fundet det helt rigtige produkt til min hud som er præget af rosacea. Håber dine yndlings produkter kan være lige noget for mig.

 • Hanne Dunk
  august 22, 2022

  Lyder som meget lækre produkter jeg ikke kender til.
  Jeg har tendens til rødsprængte kinder.
  Og mangler helt klart en rigtig dejlig. Bodylotion.

 • Vibsen
  august 22, 2022

  Jeg kender bodylotionen, som er fast inventar herhjemme. Elsker den. Men jeg kender ikke de andre produkter, så krydser fingre. De af A-dermas produkter som jeg kender, er virkelig gode til en hysset hud og giver ro.

 • Janne Schmidt
  august 23, 2022

  Det er skønne produkter fra A- Dermas
  som jeg rigtig gerne vil prøve på min modne hud, jeg er sikker på det kan afhjælpe på min hud som til tider føles tør og stresset/ rød

 • Birgitte Andersen
  august 23, 2022

  Lyder som en god serie til min strsset hud🍀💚

 • Maj j.
  august 23, 2022

  Mix & Match konceptet er perfekt! God sensommer 🙂

 • Susanne
  august 24, 2022

  Er stor fan af deres bodylotion, det kunne være spændende, at prøve nogle af deres andre produkter 🍀

 • Jeanette K
  august 25, 2022

  Sikke en dejlig tur og skønne billeder.
  Det ville være skønt med en hel stribe af produkter fra A-derma 😊
  Jeg kender en bodylotion derfra, men det er en anden end den du skriver om.
  Krydser fingre 🤞🌻😊

 • Carina Strauss
  august 28, 2022

  Forkælelse er altid skønt, og det vil være skønt at prøve nye produkter som du har udvalgt ( det plejer altid at være godt )…

 • Birgit
  august 29, 2022

  Skøn ferie ….nu ønsker vi bare Vand fra oven !
  og skøn forkælelse til Huden ønskes !

 • Camilla
  april 8, 2023

  Bruger også selv a-derma, virkelig nogle gode produkter 😍

Add Comment

Tiltrængt update på hormoner og hedeture