Den fineste hud jeg længe har haft

Posted In: Hudpleje | Makeup | Skønhed

I dag fik jeg lagt en smuk mineral makeup med det naturlige makeupmærke Nude by Nature. Og aldrig har min hud set flottere ud og derfor synes jeg du skal se, hvad der blev gjort trin for trin, så du selv kan opnå det samme flotte resultat. Nude by Nature kalder denne makeup deres 3 Minute Glow makeup og jeg kan godt se hvorfor. Australske Clint Dowdell er makeupartist for mærket og det er ham, som har lagt makeuppen på mig.

Mig uden makeup – altid lidt grænseoverskridende med disse “nøgen” billeder. 🙂

Efter min egen makeup blev renset af lægger Clint først en primer på min hud, den giver en holdbar base til makeuppen og har en lille udglattende effekt på huden. Derefter lægger han Sheer Glow BB Cream på med en pensel. Min hud har fået lidt mere tendens til tørhed med alderen, men det er ikke nødvendigt med en creme under. Og med det samme denne BB Cream er på huden, kan jeg se, at min hud begynder at stråle og det er jeg HELT vild med.

Clint lægger Sheer Glow BB Cream på med en pensel i farve 02/Soft Beige.

En løs pudder Radiant Loose Powder Foundation i farven Classic Beige kommes på hele ansigtet med en stor pensel, også på øjnene.

Jeg har aldrig været glad for pudder, da jeg synes at pudder sætter sig i rynkerne og får de små rynker meget mere frem. Men jeg må bøje mig i støvet og sige, at det gør Radiant Loose Powder Foundation ikke. Den er helt let og giver bare huden en fin finish og dækker lidt ekstra der, hvor der er behov. (Hos mig er det mine røde kinder.) Clint brugte den teknik, hvor han arbejdede pudderet ind i huden ved at trykke på huden med penslen.

En solpudder lægges på kindben, langs hårgrænsen i panden og kæbelinjen.

Solpudderen, som Clint lægger på, hedder Pressed Bronzer i farven Bondi. Den giver en naturlig og sund glød til mine vinterblege hud.

Så er det øjnenes tur.

Clint startede med at bruge highlighteren Touch of Glow Highlight Stick i farven Champagne, som base på selve øjenlåget og derefter brugte han en lille pensel til at duppe den smukke bronzefarvede pudderøjenskygge Natural Illusion Pressed Eyeshadow i farve 04 Sunrise på. Farven er superflot, hvis du vil have blå øjne til at lyse, men klæder alle. Til sidst kom han Allure Defining mascara på, men kun på de øverste vipper for at holde makeuppen let.

Highlighter kommes på som prikken overi’et.

Jeg knus-elsker denne highlighter, for hold fast, en forskel den gør. Min hud bliver helt glowy og stråler bare, så hvis du mangler lidt glød, så er det om at få fat i dette produkt. Touch of Glow Highlight Stick i farven Champagne duppes på kindben og på amorbuen (midt af overlæben). Jeg er så vild med den glød og friskhed den giver mine kinder, klart mit nye favoritprodukt.

Færdig! 🙂

Afsluttende blev der duppet highlighteren Touch of Glow Highlight Stick på mine læber, men i farve 02 Rose, som bare gav en fin glans til læberne. Normalt ville jeg selv have brugt en smule eyeliner for at give mine øjne lidt mere definition, men jeg er faktisk rigtig begejstret for dette look, fordi den får min hud til at stråle og huden, der får fokus. Og der er virkelig stor forskel på mit før og dette efter billede, så måske skal jeg til at ændre lidt i mine makeupvaner. 🙂

Jeg gør opmærksom på, at linksene er et affliate-links. Læs mere om det under “Om Silke”. 

 • Anja
  marts 29, 2017

  Wauw det ser jo super smukt ud Silke?

  Må da vist lige have fingrene i den highlighter ?

  Kram Anja

  • Silke
   Anja
   april 3, 2017

   Hej søde Anja, ja den er ret vild! 🙂 Vi ses snart igen. Kram til dig

 • SofieA
  marts 31, 2017

  Det ser super fint ud, men noget andet som er virkelig fint er din top. Hvor mon den er fra? 🙂

  • Silke
   SofieA
   april 3, 2017

   Hej Sofie, så måtte jeg lige ud i skabet og finde den frem. Den er fra et mærke, der hedder Educe som jeg købte online sidste år. Håber du stadigvæk kan finde den. 🙂 Kh, Silke

Add Comment

Sådan får du mere ud af din hårkur!
Test! Kan man virkelig rulle sig glat med nåle?