Super anti-age natcreme

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Skønhed | Test

Leder du efter en rig, nærende natcreme med effektive ingredienser, som oven købet er velegnet til tør, sensitiv hud? Så læs endelig videre. Jeg er nemlig ret meget oppe at køre over denne anti-age natcreme, som jeg (for at være helt ærlig) ikke havde nogen særlige forventninger til. Og så blev jeg i den grad positiv overrasket.

Muti, anti-age, natcreme, plus, hudpleje

Anti-age Night Cream Plus koster 459 kr.

Natcremen Anti-age Night Cream Plus kommer fra mærket MUTI, som står for Moderne, Unique, True, Intelligent. MUTI er en enkel hudplejeserie med i alt seks produkter, men i dag er der altså kun fokus på denne vidunderlige natcreme. Bare til info, så findes der to natcremer i serien, én normal og en plus-version med nogle ekstra og virkelig gode ingrediens-tilføjelser, hvis du  vil de små rynker til livs og samtidig vil have masser af næring til den tørre hud.

Muti, anti-age, natcreme, plus, hudpleje

Denne natcreme er rig og tyk i konsistensen, som jeg næsten kun oplever økologiske cremer kan være. Den har et højt indhold af hyaluronsyre, Vitamin A, Vitamin C og  også niacinamid, som alle taler om for tiden – selvom det ikke er en nyhed. Niacinamid er det fine ord for Vitamin B3, som dulmer rødme, irritationer, øger hudens fugtniveau og arbejder på pigmentpletter.

Muti, anti-age, natcreme, plus, hudpleje

Fordi denne uparfumerede natcreme er så rig som den er, behøver jeg hverken serum eller olie sammen med den. Det gør det dejlig nemt at bruge den og så er det bare på hovedet i seng. 🙂 Cremen er meget regenererende og sørger for at pumpe huden op med fugt, mens jeg sover – og det kan jeg simplethen se på min hud næste morgen.

Muti, anti-age, natcreme, plus, hudpleje

Min hud har det SÅ godt og der er ingen irritationer, de små tørhedslinjer og i det hele taget de små linjer i huden synes mindre og min hud fremstår forfinet, glat og strålende næste morgen. Og jeg fik faktisk effekten allerede efter første nat, så jeg er selvfølgelig meget begejstret for denne natcreme fra MUTI, som jeg kun varmt kan anbefale videre. Den fås en del steder, blandt andet hos Naturskøn som jeg har linket til her eller også kan du gå forbi Charlotte Torpegaards lille, fine pavillon på Kronprinsessegade 23 i København og købe se nærmere på den skønne creme.

 • Mia
  februar 27, 2018

  Helt enig. Super lækker creme!

  • Silke
   Mia
   marts 4, 2018

   Jeg er virkelig meget positiv overrasket, perfekt til de kolde vinterdage lige nu. 🙂 Kh, Silke

 • Karolina
  februar 27, 2018

  Ja, men en krukke? Tror ikke på, der er ret meget niacinamid eller vit A tilbage efter et kort stykke tid… Synd, for den lyder ellers lækker med den ingrediensliste 🙁

  • Silke
   Karolina
   marts 4, 2018

   Jeg vil give dig ret, det er lidt underligt at den ikke er i en lufttæt beholder. Men indtil videre virker cremen skøn og min hud har det rigtig, rigtig godt når jeg bruger den. Så jeg regner med, at ingredienserne stadigvæk er aktive. 🙂 Kh, Silke

Add Comment

Kakao er godt for dig OG din hud!
Den fineste forårsmakeup fra Nars