Hår og makeup til en fin sommerfest

Posted In: Hår | Makeup | Skønhed

I går var jeg til en fest, hvor jeg lige måtte knibe sig selv lidt i armen for at tjekke, at jeg ikke bare stod midt i en drøm. To af mine gode venner fejrede deres 2 x 50 års fødselsdag og det blev fejret fuldstændig overdådigt med 120 mennesker, mens Mads Langer, Jokeren og Thomas Helmig stod for underholdningen. Så det blev virkelig en aften, som jeg er meget taknemmlig for at have oplevet og vil huske tilbage på i mange, mange år.

Selvom det regnede en del i går aftes, var det hurtigt glemt med sådan et flot set up. Og heldigvis regnede det ikke hele tiden.

Festen blev holdt udendørs hjemme hos dem selv og dresscode var casual white, hvilket kan være en svær nød at knække – synes jeg. Hvidt tøj og noget man samtidig skulle holde varmen i – og så vil man jo også gerne se lidt festligt ud. Så jeg besluttede mig for at give den gas på hår og makeup og være rimelig afslappet med resten.

Min frisure

Jeg elsker at få sat mit hår op på den der lidt skødesløse måde, hvor noget af håret hænger lidt tilfældigt ned – selvom det selvfølgelig på ingen måde er tilfældigt. 😀 For at det blev rigtig godt fik jeg hjælp til håret af Sabrina, som er top stylist hos Nordic Hair Concept i Lyngby. Og jeg må simpelthen anbefale Sabrina, hun lyttede virkelig til mine ønsker om opsætningen og gjorde en stor indsats for at få det til at se ud præcis, som jeg gerne vil have det. Og jeg blev SÅ glad for resultatet.

Makeup, hår, Nordic Hair Concept, opsætning,

Øreringene er fra Melange Deluxe og min halskæde fra AnniLu.

Makeup, hår, Nordic Hair Concept, opsætning,

Godt med fylde på baghovedet og skødesløst rullet lavt op i nakken. Og så en masse totter rundt omkring.

Makeup, hår, Nordic Hair Concept, opsætning,

Min sommer makeup til festen

Når nu mit hår var så sat op og jeg stod i hvidt tøj synes jeg, at en sommer makeup i bløde farver ville være flottest til sådan en fest.  Jeg har gjort meget ud af, at min hud får glød og til det har jeg brugt følgende produkter:

Først lagde jeg Veil Mineral Primer fra Hourglass (fås i Illum eller Sephora.com) på min hud, den sørger for at udjævne porer og de små linjer i huden og giver også den flotteste glød. Den er et must have, hvis du gerne vil have en ekstra fin hud. Ovenpå min yndlingsfoundation Radiant Lifting Foundation fra Shiseido. 410 kr. 

På toppen af kindben og over brynet lagde jeg denne highlighterpudder i en smuk guld. Den hedder Baked Minerals #Silk og er fra Tromborg. 420 kr

På og under kindbenet lagde jeg denne solpudder, som hedder Invisible Bronze fra bareMinerals. Farven Fair to Light er helt perfekt, selv når man har lidt sommerkulør og har også en smule shine i sig. Den er så flot og hverken for orange eller for brun. 220 kr.

Makeup, hår, Nordic Hair Concept, opsætning,

På øjnene brugte jeg en mellembrun øjenskygge og lagde på hele øjenlåget og i globelinjen, derefter tegnede jeg en streg langs vippekanten med den flydende eyeliner Stylo Eye Liner i sort  fra Chanel. 310 kr.Og vipperne blev lange og fyldige med Lash Power Flutter to full Mascara fra Clinique. 176 kr. 

Den eneste farve jeg brugte fra denne palette er den lysebrune (den første til venstre i nr.2 række). Paletten hedder Semi-Sweet Times Nine Eye Shadow X 9 fra Mac. 355 kr. 

Som du kan se, har jeg været meget glad for denne læbestift, som nu er godt slidt og snart brugt op. Den hedder Le Marc Lip Creme fra Marc Jacobs og den rosabrune farve Slow Burn er hans bestseller. 250 kr.

Og så til dette enestående produkt, som er en makeup-fixerende ansigtsmist. All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray fra Urban Decay kommer ikke til at forlade mig igen. Den fik seriøst min sommer makeup til at holde og holde og var lige så pæn da jeg kom hjem efter mange timer på dansegulvet. Kan kun varmt anbefale den!

Og til sidst helt kort om mit tøj

I foråret købte jeg et hvidt jakkesæt hos Zara, som jeg havde på med en lille guldtop indenunder. Det fungerede superfint sammen med mine hvide Adidas Superstar med guldstribe. Og jeg kunne faktisk holde varmen, selvom vi var udenfor hele natten. 🙂 Jeg synes jeg slap godt fra at komme med jakke, bukser og sneakers netop fordi jeg havde gjort mere ud af mit hår og min makeup – en god beslutning, når det hele foregik udendørs.

Makeup, hår, Nordic Hair Concept, opsætning,

Her i starten af festen sammen med min kæreste Kasper. 🙂

Det blev et langt indlæg om alt muligt, men jeg havde meget at fortælle  og vise dig denne gang. Håber at du fik en smule inspiration til din næste festmakeup, frisure eller bare til at shoppe et par nye produkter.

Jeg gør opmærksom på, at nogle af linksene i dette indlæg er affiliate-links, som er en lille hjælp til mig for at holde bloggen i gang. Læs mere om det under Om Silke. 

 • Eva Bacher
  august 13, 2017

  Et virkeligt smukt look. Dit hår er smukt, og måske ikke lige til at kopiere for en uerfaren men et mindre smukt resultat kan også gøre et godt indtryk, tror jeg.
  Ej troede jeg var den eneste der havde spottet Marc Jacobs læbestift i den farve…?
  Du var så fin, Silke! Jeg gemmer looket til en upcoming 50 års – desværre uden den fede livemusik, men venner gennem 30 år er også godt ?

  • Silke
   Eva Bacher
   august 14, 2017

   Jeg tror heller ikke selv, at jeg kan lave sådan et fint hår. 🙂 Haha, hvor sjovt med den læbestift – ejg m åsnart have en ny, min er jo helt slidt ned. Håber du får den bedste fest, når den tid kommer. Kh, Silke

 • Nulle
  august 14, 2017

  Er vild med det hele? Gad især godt det hår??

  • Silke
   Nulle
   august 14, 2017

   Tusind tak! Ja, håret gjorde en stor forskel og at jeg følte mig lidt mere festlig. 🙂 Kh, Silke

 • Anne
  august 15, 2017

  Wow sikke en flot frisure. Er også vild med make-uppen :). Virkelig et stilet sæt du har fået strikket sammen. Er vild med hvid, eneste ulempe er, at jeg er så dårlig til ikke at blive beskidt i det hihi ?

  • Silke
   Anne
   august 16, 2017

   Hej Anne, tusind tak for dine søde ord. 🙂 Haha, jeg tænkte faktisk det samme med det hvide tøj – hver gang jeg har en hvid t-shirt eller skjorte på, ender det med en plet på. 😀 Men jeg tror/håber det gik nogenlunde med det hvide sæt (har faktisk ikke fået det tjekket ordnetligt efter for pletter endnu). Kh, Silke

 • Line
  august 16, 2017

  Hvor kan læbestiften købes i DK? 🙂

 • Lissi
  august 28, 2017

  Du ser smuk ud, og dit hår ser meget sundere ud 😉
  Hvad mærke er blusen/toppen? Kan den mon stadig købes?

Add Comment

Masser af lækre Chanel nyheder
Skal vi mødes i Magasin den 31.august?