3 nye foundations, som tryller huden flottere

Posted In: Anmeldelse | Guide | Makeup

Der kommer hele tiden nye foundations og hvad skal du gå efter? Jeg har kort og godt skrevet en lille guide om 3 nye, som alle kan noget forskelligt. Jeg har ikke vist dem på mit ansigt, da de farver jeg har fået tilsendt ikke passede helt til min hudtone.

Nye Foundations, Max Factor, Glossier, Dior, foundation, hud

Den ultralette

Langt om længe er det jo muligt nu at bestille de super cool Glossier produkter hjem til Danmark på Glossier.com.  Og bestiller du for over 300 kr, så er forsendelsen gratis. Hurra for det! 🙂

Nye Foundations, Max Factor, Glossier, Dior, foundation, hud

Perfecting Skin Tint er en meget let og flydende foundation – eller jeg vil måske ikke engang kalde det en foundation. Dækkeevnen er nærmest lettere end en farvet dagcreme og dermed meget, meget naturlig. Hvis du kender Face & Body Foundation fra Mac vil jeg næsten sammenligne den lidt med den i tekstur og måden den føles på.  Så dette er en foundation til dig, som ikke har det store at dække og som blot ønsker en lille, naturlig forskønnelse af huden. Huden skinner stadigvæk igennem og den dækker så lidt, at fregnerne stadigvæk kan ses igennem. Så ikke til dig der har behov for at få dækket en masse. 200 kr.

Nye Foundations, Max Factor, Glossier, Dior, foundation, hud

Naturlig glød

Forever Skin Glow fra Dior er også ret ny og har en let og flydende konsistens. Den dækker let til medium, men kan godt bygges op til lidt mere dækning og har en spf 35. Personligt er dette min favorit af de tre. Jeg er jeg helt vild med den glød den giver til huden, som ser levenede og lækker ud.

Nye Foundations, Max Factor, Glossier, Dior, foundation, hud

En god foundation til dig, som gerne bevare det naturlige look, men også have dækket lidt små skavanker. Ikke til dig, der ønsker en mat finish, da huden får en sofistikeret og smuk shine – dog uden at det på nogen måde ser fedtet ud. Jeg så lige, at den hos Matas er på tilbud til 304 kr, normalt koster den 380 kr. Du kan finde den i det lyserøde reklamelink i starten af teksten.

Nye Foundations, Max Factor, Glossier, Dior, foundation, hud

Med på farten

Den nye Miracle Touch Foundation fra Max Factor er en ny og forbedret udgave af den ikoniske compact foundation. Denne foundation er fast i konsistensen, men forvandler sig til en blød, cremet foundation på huden. Den giver fugt og har en indbygget spf 30.

Nye Foundations, Max Factor, Glossier, Dior, foundation, hud

Hvis du bruger den medfølgende svamp kan du få en høj dækkeevne. Lægger du den på med fingrene, så kan du få en lidt lettere dækning. Fungerer også godt som concealer og gør huden semimat. Genialt at man kan have den med i tasken og touche huden op efter behov. Den er også på tilbud hos Matas til 120 kr(normalt 150 kr) så har linket til den.

Nye Foundations, Max Factor, Glossier, Dior, foundation, hud

Har du allerede en foundation, som du er glad for, så kan du måske bruge dette tip til lidt senere på året.  Det er smarte dråber, som du kan putte i din flydende foundation. Klik her.

 • Kirsten V
  marts 10, 2019

  Kære Silke,
  Hvor ser man de heldige vindere, af den skønne duft?
  Rigtig god søndag.

 • Anette sørensen
  marts 11, 2019

  Hej silke
  Er fuldstændig enig med dig ang Diors forever skin glow- den er fantastisk
  Må dog lige korrigere dig… den er med en SPF på 35, hvilket jo gør den endnu bedre😉🌸

  • Silke
   Anette sørensen
   marts 31, 2019

   Nå ja, det har du da ret i. 🙂 Tak for at gøre opmærksom på det, det må jeg lige ind og rette. Kh, Silke

Add Comment

Allergivenlig hudpleje til sensitiv hud
VIND en makeover – og få en lækker goodiebag fra The Makeup Library

Min tanker om det at blive 50 år og selve dagen

Posted In: Guide | Personligt
Jeg troede faktisk ikke der skulle ske noget som helt på min runde 50 års fødselsdag, eftersom vi stadigvæk er i lock down her i Danmark. Men jeg havde en virkelig dejlig dag med masser af overraskelser, som gjorde at min dag var fyldt med kærlighed og varme. Her mine tanker om det at blive 50 år og hvordan dagen forløb. :) Hvordan føles det at blive 50 år? Jeg føler faktisk, at alderen medbringer flere positive ting. Jo ældre jeg bliver, jo mere hviler jeg mig selv.  Det er virkelig en dejlig følelse, for[...]

Mine kjolefavoritter fra Ellos

I samarbejde med Ellos: Jeg har udvalgt nogle af mine personlige kjolefavoritter blandt de lækre nyheder fra Ellos. Denne blev jeg forelsket i den smukkeste, blå kjole med ballonærmer og retromønster.  Men jeg elsker kjoler, så jeg har selvfølgelig også fundet en masse andre til inspiration - udover de fedeste sneaks og et par vildt fine øreringe. :) Der er også en rabatkode til jer, som jeg kommer tilbage til senere. Blå og retrocool Jeg starter lige med en af mine egne kjolefavoritter, som hedder Jolina. Den e[...]

Budgetvenlig mode fra Ellos

I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]