Gosh, mascara, vipper, øjne, primer,
Guide, Makeup, Test

Flotte vipper med Gosh

Et af de makeupprodukter jeg går højest op i er mascara, så jeg tester gerne på livet løs for at finde den perfekte mascara. Jeg har altid et par favoritter jeg plejer at vende tilbage til, men de er i den dyre ende af skalaen. Så derfor blev jeg så glad for, at jeg i dag varmt kan anbefale to mere prisvenlige produkter, som giver det flotteste vipper, nemlig denne mascara og vippeprimer fra Gosh. 🙂

Gosh, mascara, vipper, øjne, primer,

Jeg har taget tre step by step billeder, så du kan ske effekten på vipperne. Jeg har makeup på huden, men intet på vipperne på det første billede nedenfor. Gosh, mascara, vipper, øjne, primer,På det næste billede nedenfor har jeg taget primeren FakeIt! Lash Primer fra Gosh på de øverste vipper. den skal lægges på som det første lag under mascaraen og gør vipperne både tykkere og længere. Den ville jeg personligt ikke bruge på de nederste, da de ville blive for lange hos mig. Men har du meget kort eller tynde vipper, er dette en god mulighed for lidt ekstra fylde. Primeren er lidt grålig i det, men jeg kunne allerede se effekten alene fra den.

Gosh, mascara, vipper, øjne, primer,

Primerne ser sådan ud og koster 150 kr fra Gosh.

Gosh, mascara, vipper, øjne, primer,

Derefter tog jeg My Favorite Mascara fra Gosh på, også kun på de øverste vipper. Jeg har kun lagt et enkelt lag på og jeg synes allerede der, at den var vanvittig god effekt på mine vipper. Jeg er meget imponeret! De ser både lange, tætte og fyldige ud. Mascaraen klumper heller ikke og jeg er faktisk ret vild med det lidt fluffy børstehoved med masser af hår, som giver godt med volumen og længde til vipperne med bare et et enkelt lag.

Gosh, mascara, vipper, øjne, primer,

Mascaraen fra Gosh koster 140 kr.

Gosh, mascara, vipper, øjne, primer,

Nu er jeg jo vild med, at mine vipper godt må være lange, tætte og fyldige, så jeg gav dem lige et ekstra lag efterfølgende (de nederste fik et lag) og også lidt eyeliner langs vippekanten, som er lidt mit “hverdags-look”. 🙂 Jeg kan kun varmt anbefale at købe både primer og mascara, som jeg synes giver superflotte vipper.

Gosh, mascara, vipper, øjne, primer,

Jeg gør opmærksom på, at de lyserøde links i dette indlæg er reklame-links, som giver mig en lille kommision og hjælp til mig for at holde bloggen i gang. Altså vel at mærke, hvis du køber dine produkter via dette link. Læs mere om det under Om Silke. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Susanne D april 18, 2018 at 12:06 pm

  Kære silke,
  Hvordan holdt den så resten af dagen?
  Dejlig dag til dig ☉?

  • Reply Silke april 21, 2018 at 1:08 pm

   Den holder godt, også når jeg har haft det lidt varmt. den blev testet godt af i går aftes til en fest jeg var til. 🙂 Kh, Silke

 • Reply Tina april 18, 2018 at 5:08 pm

  Super flot og godt lagt:-)
  Rigtig god resten dag herfra.

  • Reply Silke april 21, 2018 at 1:13 pm

   Tusind tak, søde Tina! 🙂 Og i lige måde. Kh, Silke

 • Reply Lise Lotte april 18, 2018 at 7:34 pm

  Finders den I vandfast Udgave ? ?

  • Reply Silke april 21, 2018 at 1:13 pm

   Jeg har lige prøvet at google lidt og jeg kan ikke umiddelbart finde den i en vandfast udgave, men man kan da håbe at den kommer. 🙂 Kh, Silke

 • Reply Marie-Louise Jønsson april 18, 2018 at 7:36 pm

  Hej igen Silke ?
  Hvilke mascara et det , som du nævner, du altid vender tilbage til ? ?

  • Reply Silke april 21, 2018 at 1:07 pm

   Det er Lash Queen fra Helena Rubinstein og Doll Eyes fra Lancôme. 🙂 Kh, Silke

  Leave a Reply