Vind den nye Ghd Gold Styler

For få måneder siden kom ghd med et nyt glattejern, nemlig den nye ghd Gold Styler – og det første jeg vil slå fast er, at ghd ikke selv kalder det et glattejern, men foretrækker ordet styler. Grunden til det er, at du netop kan bruge det til andet end kun at glatte håret med, men selvfølgelig også style det på alle mulige måder. 🙂

I dag har jeg været heldig at få lov til at udlodde én nye Ghd Gold Styler Limited Edition Collection SS18  (1.599 kr) og selvfølgelig deres berømte Heat Protection Spray fra Saharan Gold kollektionen (199 kr). Samlet værdi 1.798 kr. 

Jeg har selv i efterhånden mange år brugt ghd og tænkte (helt ærligt) lige først, at der da ikke var brug for endnu en ny styler, for den jeg har fungerer fint. MEN efter at have prøvet den nye udgave med den nye teknologi, må jeg bøje mig i støvet. Den her er fantastisk og jeg kan tydeligt mærke og se forskel, men det kommer jeg lige tilbage til om lidt.

Hvad er så det nye ved ghd Gold Styler?

Der er ganske enkelt en bedre teknologi i Gold Styler, hvilket betyder at den har indbygget 2 varmesensorer fremfor kun 1. Det giver en mere jævnt fordelt varme på selve varmepladerne og dermed også en bedre varmefordeling i håret. Og det gør vitterligt en stor forskel, når jeg selv bruger Gold Styler.

Ghd, Gold, styler, glattejern, hår, styling, konkurrence

Jeg er ikke typen, der glatter håret, men bruger den hellere til at samle strittende spidser og få lidt bevægelse i mit hår, men jeg bruger den også når jeg har brug for et lille løft ved hovedbunden. Mit hår må ikke se for “sat og perfekt” ud, men bare pænt og velplejet for mit vedkommende. En ting, der er helt tydeligt er, at jeg kan style mit hår lidt hurtigere end med min gamle styler og så synes jeg, at jeg får betydeligt mere glans i håret.

Ghd, Gold, styler, glattejern, hår, styling, konkurrence

Faktisk er der mange fordele ved at købe en styler fra ghd, for uanset hvilken model du vælger, så er du sikret den rette temperatur på 185 grader. Det er lige præcis den temperatur, som er optimal for at sætte håret  uden at skade det. Og med Gold Styler får du det der kaldes en “dual-zone teknologi,  som sørger for at temperaturen holdes på 185 grader hele tiden. Smart, ik’? 🙂

Ghd, Gold, styler, glattejern, hår, styling, konkurrence

En anden lille detalje jeg er vild med er, at den har en god, lang ledning på 2,7 meter og at den slukker selv efter 30 minutter hvis den ikke er i brug. Så du kan godt sidde på arbejde med ro i sindet, hvis nu du er kommet i tvivl om du har husket at slukke for den, da du tog hjemmefra.

Ghd, Gold, styler, glattejern, hår, styling, konkurrence

Endnu en god detalje er den der tykke gummihætte, som både holder styleren samlet, så den ikke fylder ret meget – men som også gør det muligt hurtigt at lægge den ned i kufferten/toilettasken, mens den stadigvæk er varm. Alt er så gennemført, så der er ikke noget at sige til, at der hos ghd bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan! 😀

Vind din egen Ghd Gold Styler Limited Edition

I dag har du mulighed for at vinde den lækre Gold Styler, men ikke i sort som min, men i en af de to limited edition udgaver, som er guld eller rosaguld. (Se hvor flotte de er nedenfor.) For at deltage i konkurrencen skal du skrive en lille hilsen enten her på bloggen eller på instagram og svare på, hvor mange stylere der bliver solgt på verdensplan i minuttet.  Svaret finder du her i indlægget. Husk at skrive, om du foretrækker den i guld eller rosaguld! Og ikke mindst får du Heat Protection Spray med, som beskytter håret mod varmen, mens du sætter det.

Ghd, Gold, styler, glattejern, hår, styling, konkurrence

Jeg trækker den heldige vinder mandag aften, d.30.april efter kl.20.00. Den heldige vinder bliver offentliggjort på både instagram og på Facebook. Held & lykke!

Ghd, Gold, styler, glattejern, hår, styling, konkurrence

 • Runa rusborg
  april 26, 2018

  4 stylere i minuttet ??

  • Janne Schmidt
   Runa rusborg
   april 26, 2018

   4 styler i minuttet. Jeg vil gerne vinde den i rosa gold. ??

  • Helle
   Runa rusborg
   april 30, 2018

   4 stylere i min
   Ville være dejligt at vinde❤️???
   Da mit er gammelt ny
   Super godt mærke GHD ?❤️?

  • Helle
   Runa rusborg
   april 30, 2018

   4 stylere i minuttet?
   Ville være dejligt at vinde
   Da mit er gammelt nu
   Min datter og jeg deles om det❤️
   Super godt mærke GHD❤️????

 • Helle Lillelund
  april 26, 2018

  Verdens bedste glatjern WOW!!!!

 • Maria Ørum
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet, det er godt nok mange stylere ?
  Hvis jeg er den heldige, ønsker jeg mig rosaguld ??
  God bededagsferie ??

 • Jeanet Sørensen
  april 26, 2018

  4 i minuttet.

  Ville gerne vinde. Mit glattejern er ca. 10 år gammelt så trænger til en update ??

  Om det er guld eller rosa guld…. de er lige flotte ❤

 • Camilla
  april 26, 2018

  Det er helt vildt at der bliver solgt 4 stk i min og de er igså fantastiske. Vil ønske mig den i den superflotte rosaguld- og trænger i den grad til at få en ny??

 • Trine
  april 26, 2018

  4 stylere i minuttet ?

 • Camilla m
  april 26, 2018

  4 solgte i minuttet- hvilket jeg godt forstår den lyder som om den udretter mirakler på glat hår som mit og så ser den fantastisk ud samtidig! Jeg ville elske at vinde den i guld, så pynter den i mens den ikke er i brug ??

 • Trine
  april 26, 2018

  – og ønsker mig i rosa guld hvis jeg skulle være heldig ?

 • Lene Vad Pedersen
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet. Jeg ville ønske mig den i rosa guld, mange tak.

 • Maja
  april 26, 2018

  Mit GHD er lige afgået ved døden ??
  4 stylere i min.
  Er guldtypen ?

 • Marlene lemberg
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 stk i min.
  Og det siger jo bare hvor fantastisk gode de er ??? Synes mit hår bliver hurtig kedeligt.
  Så det ville være skønt med et guld Ghd ??

 • Pia
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet.? Hvis jeg vinder, vil jeg give det til min datter, som lige har fået en praktikplads, så ville være en perfekt gave. ?

 • Nicole Bresson
  april 26, 2018

  Hej Silke,
  Sikken en lækker giveaway ? Elsker ghd og har selv en af de ældre stylere så kan virkelig godt bruge den nyeste så jeg rigtig kan “lege” med mit hår. Der sælges på verdensplan 4 i minuttet. Hvis jeg vinder vil jeg meget gerne bede om det rosaguld-farvet ❤️
  De bedste hilsner
  Nicole

 • Gitte Enke
  april 26, 2018

  4 stk pr minut.
  Jeg ville ønske mig den i guld.
  Mange tak.

 • Marlene Duch
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet ??. Jeg vil super gerne vinde styleren i GULD og da jeg snart har fødselsdag vil det være en kanon gave ?????❤️❤️❤️

 • Kristina Tina Jensen
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet.
  Hvis jeg vinder dette GHD jern, så vil det blive mit første, hvis du altså ser bort fra det Kreppejern som jeg fik i 1988 ?

 • Charlotte Panduro
  april 26, 2018

  Det lyder jo helt vildt, at der bliver solgt 4 Ghd Stylere i minuttet på verdens plan ?
  Jeg ville simpelthen blive SÅ glad for sådan en fin Ghd Styler ??? Tror simpelthen aldrig, at jeg vil få råd til en selv, så det ville være helt fantastisk, hvis jeg var så heldig at vinde ???
  Den smukke rosafarve er farvoritten?

 • Marie-Louise Rasmussen
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet. Jeg er vild med begge farver, men hvis jeg absolut skal vælge en favorit bliver det rosaguld 🙂

 • Karina Heinemeier
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet ??

 • Dalal Scheller
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet. Og hvis jeg er så heldig at vinde, ville jeg blive super glad for den i rosaguld.????

 • Gitte Pfeiffer
  april 26, 2018

  Det er 4 stylere i minuttet ?Mit gamle fladjern er 16 år gammel ? Hvis jeg bliver den lykkelige vinder,ønsker jeg mig det i GULD ??Tak for en fantastisk blog,du inspirere mig meget ???

 • Maria Seidelin
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 styler i minuttet <3

  Ønsker guld.

  Krydser fingrene ???

 • Beate
  april 26, 2018

  Fire i minuttet. God weekend!

 • Laura
  april 26, 2018

  Lækkert indlæg! Det kunne jeg vildt godt tænke mig at vinde ?? Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan, hvilket jo er ret imponerende.

  • Laura
   Laura
   april 26, 2018

   Lækkert indlæg! Det kunne jeg vildt godt tænke mig at vinde ?? Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan, hvilket jo er ret imponerende. Kunne godt tænke mig at vinde det i guld ????

 • Marie-Louise Wegener
  april 26, 2018

  Hej
  4 stylere i minuttet – wouw ???
  Jeg vil gerne vinde rosegold manner ?

 • Karin
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 style i minuttet – og det lyder jo helt vildt, men det ER virkelig også bare den bedste styler overhovedet! Og hvis jeg skulle være så super heldig at vinde ville jeg ønske mig styleren i guld?

 • Nanna
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 i min.
  Kunne vildt godt tænke mig at vinde, da den jeg har også er en meget ældre model. Og har længe ønsket mig en ny.
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg vælge rosaguld varianten ?

 • Eva
  april 26, 2018

  4 i min.! Og så synes jeg aldrig at jeg har haft råd til at købe mig et? Det er da for dumt. Har simpelthen aldrig prøvet et glattejern eller en styler, men man kan se på din finish at det gør en lækker forskel. Er der ikke noget med at det er detaljen der rykker… ? Det vil helt sikkert også give inspiration til ny styling, måske endda også No more bad hairdays ‼️ En rosa, da. Smukt varmt skær ?

 • Karina larsson
  april 26, 2018

  4 styler i minuttet ? jeg ønsker mig rosa. Har virkelig brug for et nyt da det gamle ikke fungere mere ?

 • Susanne Nielsen
  april 26, 2018

  Wiiii … lækker GAW ??
  Der bliver da solgt 4 stk i minuttet … det’ helt vildt ???

 • Pernille
  april 26, 2018

  4 i minuttet. Ville være dejligt med en i rosaguld ??

 • Maria
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet ??
  Ønsker mig inderligt en ny GHD styler da mit det gamle er afgået ved døden, og jeg desværre ikke har råd til at købe et nyt. Mit hår mangler i den grad glans og vitalitet efter tre graviditeter i rap?
  Ønsker mig rosaguld ???

 • Birgitte Andersen
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 stk i minuttet ? er vild med det i rosa ??

 • Camilla Kirstine
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 stk i minuttet (hvilket da er ret vildt!). Jeg synes den rosaguld er meget fornem ! 🙂

 • Mia Madsen
  april 26, 2018

  4 stylere i minuttet! Og jeg ville ønske mig den rosaguld.??

 • Rikke Witek
  april 26, 2018

  4 stylere i minuttet på verdensplan – og jeg ønsker mig helt vildt sådan én i rosa guld ❤️

 • Melina
  april 26, 2018

  4 i minuttet.
  Roseguld tak ?

 • Lisbet
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 ghd stylere i minuttet. Mit elskede ghd jern er snart ved at stå af efter “tro tjeneste”. Vild med alle de nye detaljer og ønsker mig et i rosaguld ?

 • Karina Cortsen
  april 26, 2018

  4 i minutter, hvilket jo er helt vildt ?

  Rosaguld ❤️?

  God weekend!

 • Anna A. Nielsen
  april 26, 2018

  4 stylere i minuttet på verdensplan!
  Ja, undskyld men det er jo imponerende i sig selv eftersom alle jeg kender med et GHD glattejern melder tilbage at den holder i minimum 5 år! 😉
  Dejlig bededagsferie herfra 🙂

 • Susanne Dall Jensen
  april 26, 2018

  4 stylere i minuttet – helt vildt – men ganske forståeligt, GHD virker bare!
  Ønsker mig den i Rosaguld 🙂

 • Mathilde
  april 26, 2018

  4 i minuttet ????

 • Gitte Søndergaard
  april 26, 2018

  Dee bliver solgt 4 stk i minuttet på verdensplan??
  Ønsker en rosegold til min datter, der lige er flyttet hjemmefra ig på SU???????

 • Mia Pedersen
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan. Ville elske at kigge på det smukke Rosaguld herhjemme:-)

 • Ann Skovholm
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan – helt vildt ?. Jeg synes styleren i rosaguld er vildt flot, og en rigtig lækker præmie at vinde ??.

 • Nina Grove
  april 26, 2018

  Hold op hvor er den fin, jeg kan godt forstå, at der bliver solgt 4 i minuttet! Jeg synes begge er så smukke men krydser fingre for den i rosaguld 🙂

 • Tina Zacho
  april 26, 2018

  Waauu en lækker præmie ?
  Der sælges 4 GDH stylere i minuttet på verdensplan.
  Jeg ønsker mig den i rosaguld, hvis jeg er så heldig ???

 • Kamilla Hviid Øbro
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 i minuttet ? så vildt ?
  Ville virb5wlog gerne vinde.

 • Marlene
  april 26, 2018

  Svaret er 4. Og elsker begge farver

 • Louise Tønsberg
  april 26, 2018

  Der sælges 4 stylere pr minut på verdensplan
  Jeg vil elske at vinde et i rosaguld☺️

 • Helle Diness
  april 26, 2018

  Der sælges 4 stylere i minuttet på verdensplan.
  Jeg vil blive så glad for en styler i rosaguld.

 • Miriam K
  april 26, 2018

  4 stylere i minuttet! ?
  Ville elske den i guld – den er vildt flot. Jeg vidste slet ikke, at den slags fandtes i andet end sort. Jeg krydser fingre! ?

 • Pia Leth
  april 26, 2018

  Flot præmie som jeg vil elske at vinde ? 4 styler i minuttet. Rosa guld

 • Kitsten V
  april 26, 2018

  Wowww Jeg ville blive meget glad og taknemmelig for at vinde. ?

  4 i minuttet bliver der solgt.

  Rosaguld. ?

  Rigtig god bededagsferie til alle. ?

 • Majbritt
  april 26, 2018

  SkØnNeStE pRæMiE! Det vil da være så fedt at rende afsted med den lækre styler i gold! Den styler står øverst på min ønskeseddel, så det vil være så fantastisk at vinde den, så jeg kan få styr på mit uldne graviditetshår! Jeg krydser mine fingre og håber, at heldet vender min vej ???

  • Majbritt
   Majbritt
   april 26, 2018

   Det bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan ??SkØnNeStE pRæMiE! Det vil da være så fedt at rende afsted med den lækre styler i gold! Den styler står øverst på min ønskeseddel, så det vil være så fantastisk at vinde den, så jeg kan få styr på mit uldne graviditetshår! Jeg krydser mine fingre og håber, at heldet vender min vej ???

 • Christina Hedegaard
  april 26, 2018

  4 stylere i minuttet ❤️ Armen SÅ lækkert på alle måder❤️

 • Maria
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet ? Kunne godt bruge den i rosaguld ?

 • Helle Rick
  april 26, 2018

  4 stylere i minuttet på verdensplan!
  Det er VILDT og lige hvad jeg savner

 • Nina
  april 26, 2018

  4 stylere i minuttet 🙂

 • Sofie Andersen
  april 26, 2018

  4 stk i minutter
  Jeg er fuldstændig ligeglade med farven, jeg kunne virkelig bare godt bruge en ny stylet ?

 • Anette
  april 26, 2018

  Der sælges 4 stk i minuttet… Wow mange. Jeg ønsker mig rosaguld, hvis jeg skulle være den heldige ??

 • Maria Larsen
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan ???? Jeg ønsker mig det i rosa ?

 • Iben Danmark
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 stylter i minuttet. Elsker bare GDH og kunne virkelig godt bruge en ny styler – i rosaguld ???

 • Pia Rotbøl
  april 26, 2018

  4 stylere i minuttet?
  Uh sådan en GHD styler har stået på min ønskeseddel i evigheder, så vil blive vildt glad, hvis jeg bliver den heldige vinder?

 • Nanna Hasfeldt
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan ? Jeg ønsker mig den meget i Rose Gold ?????

 • Birte
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan ☺️
  Farven rosaguld er SÅ smuk ❣️

 • Emilie
  april 26, 2018

  Ej ej ej, det er de to ting, jeg mangler mest lige nu (er løbet tør for glattebeskyttelse, og mit gamle GHD-jern, jeg købte for mine konfirmationspenge er liiiige ved at give op), jeg MÅ simpelthen bare vinde!!! Der bliver solgt 4 GDH-stylere i minuttet på verdensplan. Åh, hvor jeg krydser ??????

 • Emilie
  april 26, 2018

  I min iver glemte jeg helt at skrive, hvilken farve jeg ønsker mig, så jeg prøver lige igen!

  Ej ej ej, det er de to ting, jeg mangler mest lige nu (er løbet tør for glattebeskyttelse, og mit gamle GHD-jern, jeg købte for mine konfirmationspenge er liiiige ved at give op), jeg MÅ simpelthen bare vinde!!! Der bliver solgt 4 GDH-stylere i minuttet på verdensplan. Åh, hvor jeg krydser ?????? P.s. jeg ønsker mig det i guld ?

 • caroline
  april 26, 2018

  4 i minuttet
  Ønsker mig den i guld

 • Simone Michelle Andersen
  april 26, 2018

  4 stylere i minuttet!
  Ville elske at vinde i guld <3

  God weekend!

 • Brita
  april 26, 2018

  Det bliver solgt 4 stk i minuttet, og jeg ville bare blive super glad for at vinde en stylet i rosa guld. Håber ????

 • Mathilde
  april 26, 2018

  Lækkert blogindlæg! Mit glattejern fra Ghd er faktisk over 10 år gammelt nu! Det virker dog upåklageligt og derfor har jeg da også tænkt som dig at det er fjollet at skifte ud… meeeen efter dette blogindlæg så er jeg da helt vild efter at vinde denne lækre nye styler og forhåbentlig mærke en forskel ?? Tusind tak for en fantastisk blog med masser af god inspiration. Svaret på konkurrencespørgsmålet er naturligvis 4 og jeg ønsker med en styler i rosegold ❤️??
  Instagram: @Mathildewt

 • Joan
  april 26, 2018

  Der bliver solgte 4 stk i minuttet. Har længe ønsket mig sådan et, da jeg hørt de skulle være i bedste???
  Begge farver er vildt flotte, men ønsker mig det i guld ??? god weekend ?

 • Tina
  april 26, 2018

  God aften til Fruen i stuen:-)
  En så smuk ghd gold styler ville jeg ønske mig i rosaguld.
  Der sælger faktisk 4 stylere i minuttet, hvilket er ret mange må jeg sige.
  Det er jo en luksus udgave og mit lange glatte hår ville elske at få fylde med smukt krøl:-)
  Forårs hilsner herfra!

 • Ditte H
  april 26, 2018

  På verdensplan bliver der solgt 4 stylere i minuttet! Og ja tak til sådanne fed konkurrence 🙂

 • Vicki
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet?
  Fantastisk giveaway? Det ville jo passe perfekt eftersom jeg har fødselsdag på søndag?
  Hvis jeg skulle være den heldige, vil jeg gerne vinde det i guld?

 • Helle B G
  april 26, 2018

  4 stks i minuttet… imponerende! Og endnu mere, at du – og min veninde – er så glade for mulighederne. Synes rosaguld lyder skønt. God miniferie;-)

 • Lone Ro
  april 26, 2018

  4 stylere pr minut.Er heldet med mig….så gerne rosaguld ????

 • Birgit Søgaard
  april 26, 2018

  Wauw ? Fantastisk og at der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan ?
  Det siger da meget om kvaliteten …. Og for mig er farven underordnet ønsker bare heldet er med mig ??? Og vinderen finder du Lie på min Fødselsdag ??
  Så mon heldet er med mig ?
  God sommer ?

 • Tania Pedersen
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 ghd stylere i minuttet på verdensplan! ??? Den i rose gold er da “to die for”! ? Piv lækker styler, som virkelig gerne må flirte lidt med mine lokker ??????

 • Liv
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere hvert minut, hvilket er ret vildt. Jeg ønsker mig en i rosaguld.

 • Tatjana Popovska
  april 26, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan – ønsker den i rosaguld ☺️??

 • Helle Vesth
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan! ?
  Jeg ønsker mig GHD i Gold ??
  God store bededag til dig ?

 • Monique Salomons
  april 27, 2018

  Wauw der blir solgt 4, i minuttet. Ville elske det i rosa. Har aldrig ejet et og drømt om at tæmme mine krøller længe❤? God weekend

 • Christel
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet ? har aldrig prøvet GHD men ønsker mig i guld hvis jeg bliver den heldige ??‍♀️?

 • Birna Lambaa
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4 styler i minuttet på verdensplan? ønsker mig den i Rosaguld❤️?

 • Henriette Hvenegaard
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan.
  Jeg vil ønsker mig den i rosaguld?.

 • Simone Sylvest Nielsen
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere pr. Minut på verdensplan ✨ Er selv helt vild med min styler, der har holdt i mange år, og ved min mor ønsker sig en i fødselsdagsgave – så det ville være fantastisk at vinde en til hende i Rosaguld ???
  God weekend ☘️

 • Lis Vinter
  april 27, 2018

  4 stylere i minuttet bliver der solgt.

 • Liselotte Bøegh
  april 27, 2018

  Der sælges 4 stk i minuttet.
  Den er da så sej,jeg ville elske denne delikate sag i rosa guld??

 • CarinaF
  april 27, 2018

  Det er altså en fornøjelse, når god kvalitet pakkes ind i så smukt design ?
  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan. Og med go’ grund – et godt glattejern er uundværligt. Mit store, lange og tykke hår ønsker inderligt, at jeg er heldig at få sådan en lækker styler i rosaguld hjem i hytten. ?? En ghd styler står allerede højt på ønskelisten ?

 • Sabrina
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4 i minuttet og jeg ville elske at eje et i rose gold ???

 • A / Anne
  april 27, 2018

  Vildt! …4 i minuttet. Det er 5.760 i døgnet.
  Den rosa-guld er så fin.
  God store bededag ?

 • Tanja
  april 27, 2018

  4 i minuttet? Jeg vil elske at vinde et i rosaguld❤️

 • Christina ulrikka jensen
  april 27, 2018

  4 i minuttet ? rose guld vil jeg elske, dejlig stir bededag ??

 • Lotte
  april 27, 2018

  Der bliver solgt hele 4 stylere i minuttet på verdensplan. Wow det er vildt mange! Mere end 2000000 om året!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at blive en del af GHD familien og vinde en styler i rosa guld?

 • Anette Ninon
  april 27, 2018

  ?4 Stylere i min. Rosegold styler ?
  God weekend

 • Pia Hansen
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan ★★★★★ jeg ønsker GULD ★★★★★ Den skønne præmie kan jeg bestemt godt bruge SMILER STORT 😀 Jeg krydser finger og håber jeg er den heldige. I ønskes ALLE en SUPER DEJLIG dag, og jeg venter i spænding på den store udtrækningen ? SMILER STORT

 • Nina koefoed
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4 i minuttet??? Det kunne være så dejligt hvis jeg vandt????❤️

 • Karen
  april 27, 2018

  Den helt vilde mængde af fire i minuttet?
  Farven er ikke vigtig, de er fine begge to?

 • Nanna Betak
  april 27, 2018

  Øj det ville være lækkert!! Ønsker mig det i rosaguld? der sælges 4 i minuttet på verdensplan (hvilket jo er fuldstændig vildt??).

 • Anette Waaben
  april 27, 2018

  Der sælges 4 stylere i minuttet på verdensplan og jeg ville elske at have sådan en til mit lidt skøre og vanskelige hår.
  Gerne i rosaguld.
  God bededagsferie til dig Silke

 • Susanne
  april 27, 2018

  4 stk på minut – det må være intet mindre end fantastisk ? Og rosaguld tænker jeg hvis jeg skulle heldig ?

 • Marie-Louise Jønsson
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4 GHD styler i minuttet på verdensplan. Jeg tænker den må være god så ? lækker præmie ???

 • Marianne Bojer
  april 27, 2018

  4 stk i minuttet!
  Farven er underordnet – begge flotte og ønsker mig mere det de kan end noget smukt at se på ?

 • Randi
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4 i minuttet! Ihh hvor kunne det være lækkert at pensionere mit gamle fladjern! Hvis jeg er heldig ønsker jeg denne i rosegold????

 • Line Højgaard Sørensen
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere – det er godt nok mange ? men ser ud til den kan udrette mirakler. Min nuværende (også GHD) er 7 år gammel – ville ELSKE en ny! ? er til begge, valget falder dog på rosegold! ??

 • Heidi
  april 27, 2018

  4 stylere i minutten og det kan man godt forstå. Når man først har prøvet GHD så vil man ikke have andet <3
  God bededag! 🙂
  Hvis jeg skulle blive den lykkelige vinder så ønsker jeg guld, da den ser helt vidunderlig smuk ud- jeg tænker at den nok er ligeså smuk i virkeligheden.

 • Ida Wo
  april 27, 2018

  Hvor er den fin i rose gold. Den drømmer jeg om, hvis jeg bliver den heldige.
  Og svaret på spørgsmålet er 4 bliver solgt i minuttet. ??

 • Jannie
  april 27, 2018

  4 stk, ønsker mig i guld ?

 • Louise Eckhardt
  april 27, 2018

  Der bliver solgt imponerende 4 i minuttet. Jeg vil blive super glad for at vinde en i guld. Håber du får en dejlig dag med sol og varme hveder ?

 • Intetnavn123
  april 27, 2018

  Deltager både her på bloggen og på instagram 🙂
  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan.
  Jeg vil blive glad for den i rosaguld.

 • Lone Hansen
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4stk i minuttet?
  Jeg ønsker mig et rosaguld?

 • Jeanne corinth
  april 27, 2018

  4stk. Ønsker mig roseguld?

 • Caroline M
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan – Rosaguld

 • Naila Akbar
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4 styler i minuttet?. Vil rigtig gerne vinde den i rosaguld??☘️☘️☘️☘️☘️

 • Anne-Sofie
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan. Ville elske en ny styler, da den jeg har snart er 12 år gammel og begynder at synge på sidste vers. Den er flot i begge farver – men vil gerne vinde i rosa guld 🙂

 • HellePD
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan. Håber på at vinde den i guld ?

 • Nanna F
  april 27, 2018

  4. stks i minuttet. Sikke en flot konkurrence<3

 • Katrine
  april 27, 2018

  4 stk i minuttet. Ohh guld ???

 • Dorte Colding
  april 27, 2018

  4 stk. i minuttet! Det er vildt. Jeg tænger til et nyt da jeg bruger det dagligt, håber!!

 • Leafysmoothie
  april 27, 2018

  De sælger 4 stk stylere i minuttet, hvor er det vildt! Og en fin præmie som jeg længe ønsket mig, ville blive ellevild over en i guld. Så glam!

 • Winnie ventrup
  april 27, 2018

  WAUUUW!! ??

  På verdensplan bliver der solgt 4 GHD stylere i minuttet ✔️

  Det er jo den aller lækreste præmie…. Hvor ville det bare være fantastisk at blive den meget heldige vinder af styleren i rose gold ??‍♀️??

  Jeg krydser i hvert fald fingrene ALT hvad jeg kan og håber på en masse held i min retning ???

 • Mette
  april 27, 2018

  4 stylere i minuttet!
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig det i rosaguld, det ghd jeg har nu er 5 år gammelt og med dagligt brug er det efterhånden ved at trænge til en udskiftning ??

 • Jette Kristensen
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet. Skulle jeg være så heldig at jeg kan skifte mit 10 år gamle Ghd ud med et nyt, vil jeg gerne have rose gold. ????

 • Nanna Nathalie Benn
  april 27, 2018

  Tak for en fantastisk beautyblog ?

  Der bliver solgt 4 ghd stylere i minuttet, og hvis jeg er så heldig at vinde, skal det være i rosaguld ???

 • Joan Lyngaas
  april 27, 2018

  Wow så smuk? Elsker Ghd, ikke underligt at der bliver solgt 4 stylere i minuttet?? Hvis jeg skulle blive den heldige, skal den være guld?

 • Liv Hedgaard
  april 27, 2018

  Det lyder helt fantastisk. ?? Jeg bruger min Ghd styler nærmest dagligt og elsker den, men det lyder som om denne nye udgave (min er gammel!) er helt genial. Der blir solgt 4 stk stylere i minuttet – mega flot! Håber denne lander hos mig i rosaguld. ??

 • Birgitte Jørgensen
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan. Håber på at vinde den i guld ?

  Hvor ville det bare være fedt at vinde en GHD styler, mit hår kunne i den grad trænge til at blive stylet, fremfor bare at blive glattet ??

 • Camilla Wulff
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet!
  Uhh jeg ville elske at prøve den nye styler da jeg er stor fan af GHD. Netop til at lave bevægelse o håret uden at det bliver for “sat”??‍♀️ Hvis jeg bliver den heldige vil jeg ønske mig den i guld??????

 • Line L
  april 27, 2018

  Sørme om ikke det er 4 i minuttet… ønsker mig i rosaguld for så passer den med min føntørre

 • Anne F
  april 27, 2018

  4 i minuttet ?
  Mit højtelskede glattejern har for en uge siden valgt at stå fra, så det ville være lækkert at vinde et i rosaguld ?

 • Lis
  april 27, 2018

  4 stk pr minut – og det forstår man jo godt Tænker at et kvalitets glattejern heller ikke bliver varmt på ydersiden ☺️?? – hvis jeg skulle være heldig : roseguld ?

 • Katrine
  april 27, 2018

  Der bliver solgt 4 i minuttet ?
  Kunne godt bruge en i rodegold til at give mit hår mere liv??

 • Lotte Lux Larsen
  april 28, 2018

  Der bliver solgt hele 4 i minuttet. Jeg er også ejer af et ændre stylingjern, så jeg ville elske at opgradere og komme til at bruge det mere. Hvis jeg er den drønheldige, ønsker jeg mig det i guld.

 • Lene Kathrine Jensen
  april 28, 2018

  Der bliver solgt hele 4 stk. i minuttet – hvor er det vildt…? Især taget kvalitet og holdbarhed i betragtning…??? Da jeg begyndte at glatte mit krøllet garn ud, investerede jeg i et GHD glattejern, den brede model. Og den har sørme gjort det godt…❤️❤️❤️ Men jeg vil da nyde, at glatte mine krøller ud med denne nye Gold Styler i farven rosaguld! Hvor er den bare elegant…???

 • Mia Bromose
  april 28, 2018

  Der bliver silgt 4 ghd stykere i minuttet. Min unikke datter Timia er et stakkels midterbarn på snart 15 år som aldrig får sådan noget rigtigt lækker luksus, fra nyt, for hun kan jo bare låne af storesøster eller få hendes aflagte. Hold op hvor ville hun skrige i vilden sky over det her glattejern i GULD, slut med at stå i kø hver morgen og låne ????

 • Smilla Camilla
  april 28, 2018

  4️⃣ solgt pr minut

  ????

  Ønsker gold – virkelig flot ?

  ????????

 • Annette
  april 28, 2018

  Der bliver solgt 4 i minuttet.
  Det forstår man godt – bedste styler der findes.
  Ønsker rosaguld?????

 • Stine rud
  april 29, 2018

  4 i minuttet ??
  Jeg ønsker mig et i rosa gold ???????

 • Maja Nilsson
  april 29, 2018

  Lækker konkurrence!
  Der bliver solgt 4 stylere per minut
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville det være den i guld jeg ønsker mig 🙂

 • Mette
  april 29, 2018

  Der bliver solgt 4 styrere i minuttet
  Hvis jeg var den heldige vinder, ville jeg vælge den i guld 🙂

 • Vibeke JP
  april 29, 2018

  4 GHD-stylere i minuttet på verdensplan.

  Ønsker mig den i rosaguld – årh den er fin! ?

 • Gitte Kollerup Jensen
  april 30, 2018

  Hej Silke
  Hvis jeg skulle være den super heldige, så ønske jeg mig styleren i rosaguld.
  Svar: Der bliver solgt 4 i minuttet på verdenspland <3
  Kh Gitte

 • Lisbeth Krogh
  april 30, 2018

  Hele 4 stk. i min. på verdensplan. Jeg ønsker den i rosegold, hvis lykken til smiler mig ????

 • Isabelle
  april 30, 2018

  Må simpelthen prøve lykken her 🙂

  Elsker mit GHD glattejern, men det er efterhånden også 12 år gamlet så et nyt i gold ville være helt perfekt. Kan godt forstå, at der bliver solgt 4 stk. i min. på verdensplan, for det er helt sikkert et af de bedste hårredskaber man kan have der hjemme.

  Kh. Isabelle

 • Kirsten L.- Thomsen
  april 30, 2018

  Sikke en fantastisk Give Away ?
  Jeg må klart prøve lykken her og håbe jeg er en af de heldige vindere ???
  Jeg kunne godt tænke mig, at vinde rosegold, men kan også godt nøjes med guld ??
  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan! ?

 • Eva Sørensen
  april 30, 2018

  4 stylere i minuttet på verdensplan, det er godt nok vildt!
  Jeg ville blive lykkelig for at vinde det i rosegold <3

 • Laura
  april 30, 2018

  4 stk i minuttet på verdensplan – ih det vil være skønt med en styler til mit flyvske hår 🙂 og den i rosa er så smuk ❤️?

 • Gitte Pedersen
  april 30, 2018

  Der bliver solgt 4 glattejern i minuttet på verdensplan. Jeg har ingen GHD glattejern, men har hørt at det skulle være verdens bedste og ønsker mig et i Rosa guld. Kærlig hilsen Gitte Pedersen.

 • Mia
  april 30, 2018

  Det bliver solgt hele 4 stylere i minuttet!
  Jeg kan dog kun stå inde for én styler, da min lever på 8. år. Det er verdens bedste, så ville elske at vinde den nye, når du også “bøjer dig i støvet” over den nye teknologi 😉
  Jeg vil helst vinde i rosaguld.

 • Lajla
  april 30, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet.
  Jeg vil gerne vinde den i guld ?

 • Louise
  april 30, 2018

  Hele 4 i minuttet ???
  Kunne være lækkert om jeg er så heldig at vinde den ?☀️??
  Trænger i den grad til en styler??‍♀️??‍♀️

 • Line Ullehus
  april 30, 2018

  Sikke en lækker giveaway. Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan. Ønsker mig den i rosaguld.

 • Maria Jørgensen
  april 30, 2018

  Sikke en skøn skøn konkurrence – jeg har været SÅ glad for min GHD styler, men må også erkende at den snart er 10 år gammel og derfor har brug for en udskiftning. Så hvis jeg kunne vinde den smukke styler i GULD ville jeg blive så glad ! Man forstår godt at der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan, når den har sådan en god kvalitet som kun bliver bedre og bedre 😀

 • Miriam Isabella burghardt
  april 30, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet! ? ville elske at vinde det ???

 • Diana Hansen
  april 30, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan?? og jeg vil meget gerne vinde den lækre styler i guld?

 • Tanja Due Jensen
  april 30, 2018

  Svaret er: Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan.

  De er superflotte begge to, men jeg synes lige Rosaguld har det ekstra, så den håber jeg, at vinde ?❤?

 • Daniela Wolf
  april 30, 2018

  Der bliver solgt 4 ghd-stylere i minuttet på verdensplan, hvilket ikke er overraskende faktisk ?
  Ønsker mig det i rosaguld, hvis jeg er så heldig at vinde ?

 • Tanja Dyg Jensen
  april 30, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan?
  Krydser fingre og håber?

 • Birthe Mikaelsen
  april 30, 2018

  4 i minuttet på verdensplan. Kunne godt tænke mig at prøve-vinde dette produkt.i forhold.

 • Jasmine S Frederiksen
  april 30, 2018

  Der bliver solgt fire stylere i minuttet.
  Begge farver er super flotte, ville blive glad lige gyldigt hvilket jeg vandt ❤️

 • Jeanett Kristiansen
  april 30, 2018

  Der bliver solgt 4 styler i minuttet hos ghd. Jeg kunne godt tænke lig det i rosa guld?
  Har fået ny frisure og denne ville gøre stylingen til en leg ????

 • Jeanette Brillante
  april 30, 2018

  Wow hvor vildt… 4 styler i minuttet..
  Jeg ved godt at det bedste glattjern er fra Ghd men at det bliver solgt i den hast er helt vildt… Ikke desto mindre er mit højste ønske at eje et og gerne i GULD

 • Maria Betina Brocelius
  april 30, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet ???
  Jeg ville gerne vinde den i guld ?

 • Katrine Larsen
  april 30, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet 🙂
  Hvis jeg er så heldig at vinde, ville jeg gerne have den i guld 😀
  Fed konkurrence!

 • Emilie Jørgensen
  april 30, 2018

  Der bliver solgt 4 ghd stylere i minuttet. Og det er til at forstå hvorfor! Da jeg var 10 år, havde jeg et brændende ønske om et ghd glattejern, som ville kunne lægge mine naturlige krøller ned uden at skade mit tynde hår. Jeg var så heldig, at mine forældre købte en til mig i julegave. En der var knald grøn. Jeg kaldte den “min lille baby”. Jeg er 21 år i dag, og jeg har stadig mit glattejern. Farven er måske gået lidt af mode, så jeg ville elske at kunne få en ny baby til familien i rosa ??

 • Mette Henrikse
  april 30, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan ?? Jeg vil blive rigtig glad for en styler i rosaguld. Har prøvet SÅ mange forskellige gennem årene, og intet kan måle sig med GHD ❤️

 • Camilla Rasmussen
  april 30, 2018

  Rosegold er da virkelig flot..?
  Er mega fan af GHD og kan godt forstå der bliver solgt 4 stylere i minuttet.

 • Aida F
  april 30, 2018

  Rosegold er så PÆN! Jeg kunne så godt ønske mig et nyt, da det gamle lige har takket af efter 5 års flittigt brug! Det var dog ikke en GHD som jeg anser for mesteren af stylere! Der bliver i øvrigt solgt 4 stylere i minuttet 😀 God dag til dig, Silke.

 • Sidsel
  april 30, 2018

  4 fede stylere i minuttet bliver der solgt på verdensplan ???

 • Melissa Holde
  april 30, 2018

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet. Rose gold er super pæn, og er vant til at style mit hår næsten hver dag, men vil gerne have et bedre værktøj til stylingen.

 • Trine Svendstrup
  april 30, 2018

  Der bliver på verdensplan solgt fire stylter i minuttet. Det er altså en del! ? Jeg ønsker mig styleren i guld ☺️

 • Marianne Thøgersen
  april 30, 2018

  4 stylere i minuttet 🙂

 • Sheila Møhl Olesen
  april 30, 2018

  Det bliver solgt 4 stylere i minuttet..!! ? Ville da være super lækkert med en kvalitets styler i Rose Gold..! ❤

 • Pia Jessing
  april 30, 2018

  4 stk i minuttet.

 • Berat b
  april 30, 2018

  Der bliver solgt 4 i minitutet. Havde ikke været dårligt når nu jeg har fødselsdag d. 6. Maj kæmpe ønske ??????

 • Dorte Slouborg
  april 30, 2018

  Hvor er de flotte 🙂 Der bliver solgt 4 i minuttet 😉 Håber!!!

 • Camilla Hindsgaul
  april 30, 2018

  4 stylere pr. Minut (ret vanvittigt faktisk) ?
  Elsker ghd og mit gamle glattejern er en gammel dame på 12 år og kunne godt trænge til at blive opgraderet til en yngre model ??

 • Malene H B
  april 30, 2018

  4 i minuttet…. Skulle man være så heldig – så er den guld favoritten

 • Sanne
  april 30, 2018

  4 stylere i minuttet. Ønsker mig den i rosaguld <3

 • Gitte pedersen
  april 30, 2018

  Fantastisk konkurrence. Det vil passe så fint i vores lille familie, hvor teenagedatteren har overtaget mit

 • Mette Bartholdy
  april 30, 2018

  Åhhh hvor jeg håber jeg vinder❤️
  Anvender det hver dag pga tykt hår, der må styles/glattes….
  Der blir solgt 4 stk stylere i minuttet!
  God aften?

 • Anette Sidor
  maj 1, 2018

  4 stylere i minuttet. Jeg er mest til rosaguld 🙂

Add Comment

Quick-fix behandlinger der batter!
Bedre hud med ny lysbehandling