-->
Gold Styler, Ghd, Gold, styler, glattejern, hår, styling, konkurrence
Anmeldelse, Konkurrence, Reklame

Vind den nye Ghd Gold Styler

For få måneder siden kom ghd med et nyt glattejern, nemlig den nye ghd Gold Styler – og det første jeg vil slå fast er, at ghd ikke selv kalder det et glattejern, men foretrækker ordet styler. Grunden til det er, at du netop kan bruge det til andet end kun at glatte håret med, men selvfølgelig også style det på alle mulige måder. 🙂

I dag har jeg været heldig at få lov til at udlodde én nye Ghd Gold Styler Limited Edition Collection SS18  (1.599 kr) og selvfølgelig deres berømte Heat Protection Spray fra Saharan Gold kollektionen (199 kr). Samlet værdi 1.798 kr. 

Jeg har selv i efterhånden mange år brugt ghd og tænkte (helt ærligt) lige først, at der da ikke var brug for endnu en ny styler, for den jeg har fungerer fint. MEN efter at have prøvet den nye udgave med den nye teknologi, må jeg bøje mig i støvet. Den her er fantastisk og jeg kan tydeligt mærke og se forskel, men det kommer jeg lige tilbage til om lidt.

Hvad er så det nye ved ghd Gold Styler?

Der er ganske enkelt en bedre teknologi i Gold Styler, hvilket betyder at den har indbygget 2 varmesensorer fremfor kun 1. Det giver en mere jævnt fordelt varme på selve varmepladerne og dermed også en bedre varmefordeling i håret. Og det gør vitterligt en stor forskel, når jeg selv bruger Gold Styler.

Ghd, Gold, styler, glattejern, hår, styling, konkurrence

Jeg er ikke typen, der glatter håret, men bruger den hellere til at samle strittende spidser og få lidt bevægelse i mit hår, men jeg bruger den også når jeg har brug for et lille løft ved hovedbunden. Mit hår må ikke se for “sat og perfekt” ud, men bare pænt og velplejet for mit vedkommende. En ting, der er helt tydeligt er, at jeg kan style mit hår lidt hurtigere end med min gamle styler og så synes jeg, at jeg får betydeligt mere glans i håret.

Ghd, Gold, styler, glattejern, hår, styling, konkurrence

Faktisk er der mange fordele ved at købe en styler fra ghd, for uanset hvilken model du vælger, så er du sikret den rette temperatur på 185 grader. Det er lige præcis den temperatur, som er optimal for at sætte håret  uden at skade det. Og med Gold Styler får du det der kaldes en “dual-zone teknologi,  som sørger for at temperaturen holdes på 185 grader hele tiden. Smart, ik’? 🙂

Ghd, Gold, styler, glattejern, hår, styling, konkurrence

En anden lille detalje jeg er vild med er, at den har en god, lang ledning på 2,7 meter og at den slukker selv efter 30 minutter hvis den ikke er i brug. Så du kan godt sidde på arbejde med ro i sindet, hvis nu du er kommet i tvivl om du har husket at slukke for den, da du tog hjemmefra.

Ghd, Gold, styler, glattejern, hår, styling, konkurrence

Endnu en god detalje er den der tykke gummihætte, som både holder styleren samlet, så den ikke fylder ret meget – men som også gør det muligt hurtigt at lægge den ned i kufferten/toilettasken, mens den stadigvæk er varm. Alt er så gennemført, så der er ikke noget at sige til, at der hos ghd bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan! 😀

Vind din egen Ghd Gold Styler Limited Edition

I dag har du mulighed for at vinde den lækre Gold Styler, men ikke i sort som min, men i en af de to limited edition udgaver, som er guld eller rosaguld. (Se hvor flotte de er nedenfor.) For at deltage i konkurrencen skal du skrive en lille hilsen enten her på bloggen eller på instagram og svare på, hvor mange stylere der bliver solgt på verdensplan i minuttet.  Svaret finder du her i indlægget. Husk at skrive, om du foretrækker den i guld eller rosaguld! Og ikke mindst får du Heat Protection Spray med, som beskytter håret mod varmen, mens du sætter det.

Ghd, Gold, styler, glattejern, hår, styling, konkurrence

Jeg trækker den heldige vinder mandag aften, d.30.april efter kl.20.00. Den heldige vinder bliver offentliggjort på både instagram og på Facebook. Held & lykke!

Ghd, Gold, styler, glattejern, hår, styling, konkurrence

Previous Post Next Post

You Might Also Like

189 Comments

 • Reply Runa rusborg april 26, 2018 at 5:06 pm

  4 stylere i minuttet ??

  • Reply Janne Schmidt april 26, 2018 at 7:54 pm

   4 styler i minuttet. Jeg vil gerne vinde den i rosa gold. ??

  • Reply Helle april 30, 2018 at 4:04 pm

   4 stylere i min
   Ville være dejligt at vinde❤️???
   Da mit er gammelt ny
   Super godt mærke GHD ?❤️?

  • Reply Helle april 30, 2018 at 4:09 pm

   4 stylere i minuttet?
   Ville være dejligt at vinde
   Da mit er gammelt nu
   Min datter og jeg deles om det❤️
   Super godt mærke GHD❤️????

 • Reply Helle Lillelund april 26, 2018 at 5:06 pm

  Verdens bedste glatjern WOW!!!!

 • Reply Maria Ørum april 26, 2018 at 5:11 pm

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet, det er godt nok mange stylere ?
  Hvis jeg er den heldige, ønsker jeg mig rosaguld ??
  God bededagsferie ??

 • Reply Jeanet Sørensen april 26, 2018 at 5:14 pm

  4 i minuttet.

  Ville gerne vinde. Mit glattejern er ca. 10 år gammelt så trænger til en update ??

  Om det er guld eller rosa guld…. de er lige flotte ❤

 • Reply Camilla april 26, 2018 at 5:14 pm

  Det er helt vildt at der bliver solgt 4 stk i min og de er igså fantastiske. Vil ønske mig den i den superflotte rosaguld- og trænger i den grad til at få en ny??

 • Reply Trine april 26, 2018 at 5:21 pm

  4 stylere i minuttet ?

 • Reply Camilla m april 26, 2018 at 5:21 pm

  4 solgte i minuttet- hvilket jeg godt forstår den lyder som om den udretter mirakler på glat hår som mit og så ser den fantastisk ud samtidig! Jeg ville elske at vinde den i guld, så pynter den i mens den ikke er i brug ??

 • Reply Trine april 26, 2018 at 5:22 pm

  – og ønsker mig i rosa guld hvis jeg skulle være heldig ?

 • Reply Lene Vad Pedersen april 26, 2018 at 5:23 pm

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet. Jeg ville ønske mig den i rosa guld, mange tak.

 • Reply Maja april 26, 2018 at 5:23 pm

  Mit GHD er lige afgået ved døden ??
  4 stylere i min.
  Er guldtypen ?

 • Reply Marlene lemberg april 26, 2018 at 5:27 pm

  Der bliver solgt 4 stk i min.
  Og det siger jo bare hvor fantastisk gode de er ??? Synes mit hår bliver hurtig kedeligt.
  Så det ville være skønt med et guld Ghd ??

 • Reply Pia april 26, 2018 at 5:31 pm

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet.? Hvis jeg vinder, vil jeg give det til min datter, som lige har fået en praktikplads, så ville være en perfekt gave. ?

 • Reply Nicole Bresson april 26, 2018 at 5:35 pm

  Hej Silke,
  Sikken en lækker giveaway ? Elsker ghd og har selv en af de ældre stylere så kan virkelig godt bruge den nyeste så jeg rigtig kan “lege” med mit hår. Der sælges på verdensplan 4 i minuttet. Hvis jeg vinder vil jeg meget gerne bede om det rosaguld-farvet ❤️
  De bedste hilsner
  Nicole

 • Reply Gitte Enke april 26, 2018 at 5:35 pm

  4 stk pr minut.
  Jeg ville ønske mig den i guld.
  Mange tak.

 • Reply Marlene Duch april 26, 2018 at 5:37 pm

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet ??. Jeg vil super gerne vinde styleren i GULD og da jeg snart har fødselsdag vil det være en kanon gave ?????❤️❤️❤️

 • Reply Kristina Tina Jensen april 26, 2018 at 5:38 pm

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet.
  Hvis jeg vinder dette GHD jern, så vil det blive mit første, hvis du altså ser bort fra det Kreppejern som jeg fik i 1988 ?

 • Reply Charlotte Panduro april 26, 2018 at 5:39 pm

  Det lyder jo helt vildt, at der bliver solgt 4 Ghd Stylere i minuttet på verdens plan ?
  Jeg ville simpelthen blive SÅ glad for sådan en fin Ghd Styler ??? Tror simpelthen aldrig, at jeg vil få råd til en selv, så det ville være helt fantastisk, hvis jeg var så heldig at vinde ???
  Den smukke rosafarve er farvoritten?

 • Reply Marie-Louise Rasmussen april 26, 2018 at 5:43 pm

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet. Jeg er vild med begge farver, men hvis jeg absolut skal vælge en favorit bliver det rosaguld 🙂

 • Reply Karina Heinemeier april 26, 2018 at 5:44 pm

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet ??

 • Reply Dalal Scheller april 26, 2018 at 5:47 pm

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet. Og hvis jeg er så heldig at vinde, ville jeg blive super glad for den i rosaguld.????

 • Reply Gitte Pfeiffer april 26, 2018 at 5:52 pm

  Det er 4 stylere i minuttet ?Mit gamle fladjern er 16 år gammel ? Hvis jeg bliver den lykkelige vinder,ønsker jeg mig det i GULD ??Tak for en fantastisk blog,du inspirere mig meget ???

 • Reply Maria Seidelin april 26, 2018 at 5:53 pm

  Der bliver solgt 4 styler i minuttet <3

  Ønsker guld.

  Krydser fingrene ???

 • Reply Beate april 26, 2018 at 5:54 pm

  Fire i minuttet. God weekend!

 • Reply Laura april 26, 2018 at 5:56 pm

  Lækkert indlæg! Det kunne jeg vildt godt tænke mig at vinde ?? Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan, hvilket jo er ret imponerende.

  • Reply Laura april 26, 2018 at 5:57 pm

   Lækkert indlæg! Det kunne jeg vildt godt tænke mig at vinde ?? Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan, hvilket jo er ret imponerende. Kunne godt tænke mig at vinde det i guld ????

 • Reply Marie-Louise Wegener april 26, 2018 at 5:56 pm

  Hej
  4 stylere i minuttet – wouw ???
  Jeg vil gerne vinde rosegold manner ?

 • Reply Karin april 26, 2018 at 5:58 pm

  Der bliver solgt 4 style i minuttet – og det lyder jo helt vildt, men det ER virkelig også bare den bedste styler overhovedet! Og hvis jeg skulle være så super heldig at vinde ville jeg ønske mig styleren i guld?

 • Reply Nanna april 26, 2018 at 5:58 pm

  Der bliver solgt 4 i min.
  Kunne vildt godt tænke mig at vinde, da den jeg har også er en meget ældre model. Og har længe ønsket mig en ny.
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg vælge rosaguld varianten ?

 • Reply Eva april 26, 2018 at 6:00 pm

  4 i min.! Og så synes jeg aldrig at jeg har haft råd til at købe mig et? Det er da for dumt. Har simpelthen aldrig prøvet et glattejern eller en styler, men man kan se på din finish at det gør en lækker forskel. Er der ikke noget med at det er detaljen der rykker… ? Det vil helt sikkert også give inspiration til ny styling, måske endda også No more bad hairdays ‼️ En rosa, da. Smukt varmt skær ?

 • Reply Karina larsson april 26, 2018 at 6:08 pm

  4 styler i minuttet ? jeg ønsker mig rosa. Har virkelig brug for et nyt da det gamle ikke fungere mere ?

 • Reply Susanne Nielsen april 26, 2018 at 6:12 pm

  Wiiii … lækker GAW ??
  Der bliver da solgt 4 stk i minuttet … det’ helt vildt ???

 • Reply Pernille april 26, 2018 at 6:18 pm

  4 i minuttet. Ville være dejligt med en i rosaguld ??

 • Reply Maria april 26, 2018 at 6:25 pm

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet ??
  Ønsker mig inderligt en ny GHD styler da mit det gamle er afgået ved døden, og jeg desværre ikke har råd til at købe et nyt. Mit hår mangler i den grad glans og vitalitet efter tre graviditeter i rap?
  Ønsker mig rosaguld ???

 • Reply Birgitte Andersen april 26, 2018 at 6:26 pm

  Der bliver solgt 4 stk i minuttet ? er vild med det i rosa ??

 • Reply Camilla Kirstine april 26, 2018 at 6:40 pm

  Der bliver solgt 4 stk i minuttet (hvilket da er ret vildt!). Jeg synes den rosaguld er meget fornem ! 🙂

 • Reply Mia Madsen april 26, 2018 at 6:44 pm

  4 stylere i minuttet! Og jeg ville ønske mig den rosaguld.??

 • Reply Rikke Witek april 26, 2018 at 6:48 pm

  4 stylere i minuttet på verdensplan – og jeg ønsker mig helt vildt sådan én i rosa guld ❤️

 • Reply Melina april 26, 2018 at 6:52 pm

  4 i minuttet.
  Roseguld tak ?

 • Reply Lisbet april 26, 2018 at 7:02 pm

  Der bliver solgt 4 ghd stylere i minuttet. Mit elskede ghd jern er snart ved at stå af efter “tro tjeneste”. Vild med alle de nye detaljer og ønsker mig et i rosaguld ?

 • Reply Karina Cortsen april 26, 2018 at 7:11 pm

  4 i minutter, hvilket jo er helt vildt ?

  Rosaguld ❤️?

  God weekend!

 • Reply Anna A. Nielsen april 26, 2018 at 7:14 pm

  4 stylere i minuttet på verdensplan!
  Ja, undskyld men det er jo imponerende i sig selv eftersom alle jeg kender med et GHD glattejern melder tilbage at den holder i minimum 5 år! 😉
  Dejlig bededagsferie herfra 🙂

 • Reply Susanne Dall Jensen april 26, 2018 at 7:15 pm

  4 stylere i minuttet – helt vildt – men ganske forståeligt, GHD virker bare!
  Ønsker mig den i Rosaguld 🙂

 • Reply Mathilde april 26, 2018 at 7:15 pm

  4 i minuttet ????

 • Reply Gitte Søndergaard april 26, 2018 at 7:23 pm

  Dee bliver solgt 4 stk i minuttet på verdensplan??
  Ønsker en rosegold til min datter, der lige er flyttet hjemmefra ig på SU???????

 • Reply Mia Pedersen april 26, 2018 at 7:31 pm

  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan. Ville elske at kigge på det smukke Rosaguld herhjemme:-)

 • Reply Ann Skovholm april 26, 2018 at 7:36 pm

  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan – helt vildt ?. Jeg synes styleren i rosaguld er vildt flot, og en rigtig lækker præmie at vinde ??.

 • Reply Nina Grove april 26, 2018 at 7:42 pm

  Hold op hvor er den fin, jeg kan godt forstå, at der bliver solgt 4 i minuttet! Jeg synes begge er så smukke men krydser fingre for den i rosaguld 🙂

 • Reply Tina Zacho april 26, 2018 at 7:50 pm

  Waauu en lækker præmie ?
  Der sælges 4 GDH stylere i minuttet på verdensplan.
  Jeg ønsker mig den i rosaguld, hvis jeg er så heldig ???

 • Reply Kamilla Hviid Øbro april 26, 2018 at 7:52 pm

  Der bliver solgt 4 i minuttet ? så vildt ?
  Ville virb5wlog gerne vinde.

 • Reply Marlene april 26, 2018 at 8:07 pm

  Svaret er 4. Og elsker begge farver

 • Reply Louise Tønsberg april 26, 2018 at 8:10 pm

  Der sælges 4 stylere pr minut på verdensplan
  Jeg vil elske at vinde et i rosaguld☺️

 • Reply Helle Diness april 26, 2018 at 8:11 pm

  Der sælges 4 stylere i minuttet på verdensplan.
  Jeg vil blive så glad for en styler i rosaguld.

 • Reply Miriam K april 26, 2018 at 8:13 pm

  4 stylere i minuttet! ?
  Ville elske den i guld – den er vildt flot. Jeg vidste slet ikke, at den slags fandtes i andet end sort. Jeg krydser fingre! ?

 • Reply Pia Leth april 26, 2018 at 8:14 pm

  Flot præmie som jeg vil elske at vinde ? 4 styler i minuttet. Rosa guld

 • Reply Kitsten V april 26, 2018 at 8:14 pm

  Wowww Jeg ville blive meget glad og taknemmelig for at vinde. ?

  4 i minuttet bliver der solgt.

  Rosaguld. ?

  Rigtig god bededagsferie til alle. ?

 • Reply Majbritt april 26, 2018 at 8:18 pm

  SkØnNeStE pRæMiE! Det vil da være så fedt at rende afsted med den lækre styler i gold! Den styler står øverst på min ønskeseddel, så det vil være så fantastisk at vinde den, så jeg kan få styr på mit uldne graviditetshår! Jeg krydser mine fingre og håber, at heldet vender min vej ???

  • Reply Majbritt april 26, 2018 at 8:19 pm

   Det bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan ??SkØnNeStE pRæMiE! Det vil da være så fedt at rende afsted med den lækre styler i gold! Den styler står øverst på min ønskeseddel, så det vil være så fantastisk at vinde den, så jeg kan få styr på mit uldne graviditetshår! Jeg krydser mine fingre og håber, at heldet vender min vej ???

 • Reply Christina Hedegaard april 26, 2018 at 8:19 pm

  4 stylere i minuttet ❤️ Armen SÅ lækkert på alle måder❤️

 • Reply Maria april 26, 2018 at 8:21 pm

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet ? Kunne godt bruge den i rosaguld ?

 • Reply Helle Rick april 26, 2018 at 8:21 pm

  4 stylere i minuttet på verdensplan!
  Det er VILDT og lige hvad jeg savner

 • Reply Nina april 26, 2018 at 8:25 pm

  4 stylere i minuttet 🙂

 • Reply Sofie Andersen april 26, 2018 at 8:26 pm

  4 stk i minutter
  Jeg er fuldstændig ligeglade med farven, jeg kunne virkelig bare godt bruge en ny stylet ?

 • Reply Anette april 26, 2018 at 8:29 pm

  Der sælges 4 stk i minuttet… Wow mange. Jeg ønsker mig rosaguld, hvis jeg skulle være den heldige ??

 • Reply Maria Larsen april 26, 2018 at 8:30 pm

  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan ???? Jeg ønsker mig det i rosa ?

 • Reply Iben Danmark april 26, 2018 at 8:31 pm

  Der bliver solgt 4 stylter i minuttet. Elsker bare GDH og kunne virkelig godt bruge en ny styler – i rosaguld ???

 • Reply Pia Rotbøl april 26, 2018 at 8:31 pm

  4 stylere i minuttet?
  Uh sådan en GHD styler har stået på min ønskeseddel i evigheder, så vil blive vildt glad, hvis jeg bliver den heldige vinder?

 • Reply Nanna Hasfeldt april 26, 2018 at 8:35 pm

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan ? Jeg ønsker mig den meget i Rose Gold ?????

 • Reply Birte april 26, 2018 at 8:36 pm

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan ☺️
  Farven rosaguld er SÅ smuk ❣️

 • Reply Emilie april 26, 2018 at 8:40 pm

  Ej ej ej, det er de to ting, jeg mangler mest lige nu (er løbet tør for glattebeskyttelse, og mit gamle GHD-jern, jeg købte for mine konfirmationspenge er liiiige ved at give op), jeg MÅ simpelthen bare vinde!!! Der bliver solgt 4 GDH-stylere i minuttet på verdensplan. Åh, hvor jeg krydser ??????

 • Reply Emilie april 26, 2018 at 8:42 pm

  I min iver glemte jeg helt at skrive, hvilken farve jeg ønsker mig, så jeg prøver lige igen!

  Ej ej ej, det er de to ting, jeg mangler mest lige nu (er løbet tør for glattebeskyttelse, og mit gamle GHD-jern, jeg købte for mine konfirmationspenge er liiiige ved at give op), jeg MÅ simpelthen bare vinde!!! Der bliver solgt 4 GDH-stylere i minuttet på verdensplan. Åh, hvor jeg krydser ?????? P.s. jeg ønsker mig det i guld ?

 • Reply caroline april 26, 2018 at 8:44 pm

  4 i minuttet
  Ønsker mig den i guld

 • Reply Simone Michelle Andersen april 26, 2018 at 8:53 pm

  4 stylere i minuttet!
  Ville elske at vinde i guld <3

  God weekend!

 • Reply Brita april 26, 2018 at 8:57 pm

  Det bliver solgt 4 stk i minuttet, og jeg ville bare blive super glad for at vinde en stylet i rosa guld. Håber ????

 • Reply Mathilde april 26, 2018 at 9:11 pm

  Lækkert blogindlæg! Mit glattejern fra Ghd er faktisk over 10 år gammelt nu! Det virker dog upåklageligt og derfor har jeg da også tænkt som dig at det er fjollet at skifte ud… meeeen efter dette blogindlæg så er jeg da helt vild efter at vinde denne lækre nye styler og forhåbentlig mærke en forskel ?? Tusind tak for en fantastisk blog med masser af god inspiration. Svaret på konkurrencespørgsmålet er naturligvis 4 og jeg ønsker med en styler i rosegold ❤️??
  Instagram: @Mathildewt

 • Reply Joan april 26, 2018 at 9:11 pm

  Der bliver solgte 4 stk i minuttet. Har længe ønsket mig sådan et, da jeg hørt de skulle være i bedste???
  Begge farver er vildt flotte, men ønsker mig det i guld ??? god weekend ?

 • Reply Tina april 26, 2018 at 9:19 pm

  God aften til Fruen i stuen:-)
  En så smuk ghd gold styler ville jeg ønske mig i rosaguld.
  Der sælger faktisk 4 stylere i minuttet, hvilket er ret mange må jeg sige.
  Det er jo en luksus udgave og mit lange glatte hår ville elske at få fylde med smukt krøl:-)
  Forårs hilsner herfra!

 • Reply Ditte H april 26, 2018 at 9:25 pm

  På verdensplan bliver der solgt 4 stylere i minuttet! Og ja tak til sådanne fed konkurrence 🙂

 • Reply Vicki april 26, 2018 at 9:39 pm

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet?
  Fantastisk giveaway? Det ville jo passe perfekt eftersom jeg har fødselsdag på søndag?
  Hvis jeg skulle være den heldige, vil jeg gerne vinde det i guld?

 • Reply Helle B G april 26, 2018 at 9:40 pm

  4 stks i minuttet… imponerende! Og endnu mere, at du – og min veninde – er så glade for mulighederne. Synes rosaguld lyder skønt. God miniferie;-)

 • Reply Lone Ro april 26, 2018 at 9:47 pm

  4 stylere pr minut.Er heldet med mig….så gerne rosaguld ????

 • Reply Birgit Søgaard april 26, 2018 at 10:20 pm

  Wauw ? Fantastisk og at der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan ?
  Det siger da meget om kvaliteten …. Og for mig er farven underordnet ønsker bare heldet er med mig ??? Og vinderen finder du Lie på min Fødselsdag ??
  Så mon heldet er med mig ?
  God sommer ?

 • Reply Tania Pedersen april 26, 2018 at 10:24 pm

  Der bliver solgt 4 ghd stylere i minuttet på verdensplan! ??? Den i rose gold er da “to die for”! ? Piv lækker styler, som virkelig gerne må flirte lidt med mine lokker ??????

 • Reply Liv april 26, 2018 at 10:57 pm

  Der bliver solgt 4 stylere hvert minut, hvilket er ret vildt. Jeg ønsker mig en i rosaguld.

 • Reply Tatjana Popovska april 26, 2018 at 10:59 pm

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan – ønsker den i rosaguld ☺️??

 • Reply Helle Vesth april 27, 2018 at 12:09 am

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan! ?
  Jeg ønsker mig GHD i Gold ??
  God store bededag til dig ?

 • Reply Monique Salomons april 27, 2018 at 12:11 am

  Wauw der blir solgt 4, i minuttet. Ville elske det i rosa. Har aldrig ejet et og drømt om at tæmme mine krøller længe❤? God weekend

 • Reply Christel april 27, 2018 at 1:51 am

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet ? har aldrig prøvet GHD men ønsker mig i guld hvis jeg bliver den heldige ??‍♀️?

 • Reply Birna Lambaa april 27, 2018 at 2:49 am

  Der bliver solgt 4 styler i minuttet på verdensplan? ønsker mig den i Rosaguld❤️?

 • Reply Henriette Hvenegaard april 27, 2018 at 3:38 am

  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan.
  Jeg vil ønsker mig den i rosaguld?.

 • Reply Simone Sylvest Nielsen april 27, 2018 at 4:12 am

  Der bliver solgt 4 stylere pr. Minut på verdensplan ✨ Er selv helt vild med min styler, der har holdt i mange år, og ved min mor ønsker sig en i fødselsdagsgave – så det ville være fantastisk at vinde en til hende i Rosaguld ???
  God weekend ☘️

 • Reply Lis Vinter april 27, 2018 at 4:28 am

  4 stylere i minuttet bliver der solgt.

 • Reply Liselotte Bøegh april 27, 2018 at 4:42 am

  Der sælges 4 stk i minuttet.
  Den er da så sej,jeg ville elske denne delikate sag i rosa guld??

 • Reply CarinaF april 27, 2018 at 4:45 am

  Det er altså en fornøjelse, når god kvalitet pakkes ind i så smukt design ?
  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan. Og med go’ grund – et godt glattejern er uundværligt. Mit store, lange og tykke hår ønsker inderligt, at jeg er heldig at få sådan en lækker styler i rosaguld hjem i hytten. ?? En ghd styler står allerede højt på ønskelisten ?

 • Reply Sabrina april 27, 2018 at 4:52 am

  Der bliver solgt 4 i minuttet og jeg ville elske at eje et i rose gold ???

 • Reply A / Anne april 27, 2018 at 5:03 am

  Vildt! …4 i minuttet. Det er 5.760 i døgnet.
  Den rosa-guld er så fin.
  God store bededag ?

 • Reply Tanja april 27, 2018 at 5:04 am

  4 i minuttet? Jeg vil elske at vinde et i rosaguld❤️

 • Reply Christina ulrikka jensen april 27, 2018 at 5:25 am

  4 i minuttet ? rose guld vil jeg elske, dejlig stir bededag ??

 • Reply Lotte april 27, 2018 at 5:27 am

  Der bliver solgt hele 4 stylere i minuttet på verdensplan. Wow det er vildt mange! Mere end 2000000 om året!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at blive en del af GHD familien og vinde en styler i rosa guld?

 • Reply Anette Ninon april 27, 2018 at 5:29 am

  ?4 Stylere i min. Rosegold styler ?
  God weekend

 • Reply Pia Hansen april 27, 2018 at 5:44 am

  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan ★★★★★ jeg ønsker GULD ★★★★★ Den skønne præmie kan jeg bestemt godt bruge SMILER STORT 😀 Jeg krydser finger og håber jeg er den heldige. I ønskes ALLE en SUPER DEJLIG dag, og jeg venter i spænding på den store udtrækningen ? SMILER STORT

 • Reply Nina koefoed april 27, 2018 at 6:20 am

  Der bliver solgt 4 i minuttet??? Det kunne være så dejligt hvis jeg vandt????❤️

 • Reply Karen april 27, 2018 at 6:26 am

  Den helt vilde mængde af fire i minuttet?
  Farven er ikke vigtig, de er fine begge to?

 • Reply Nanna Betak april 27, 2018 at 6:36 am

  Øj det ville være lækkert!! Ønsker mig det i rosaguld? der sælges 4 i minuttet på verdensplan (hvilket jo er fuldstændig vildt??).

 • Reply Anette Waaben april 27, 2018 at 6:41 am

  Der sælges 4 stylere i minuttet på verdensplan og jeg ville elske at have sådan en til mit lidt skøre og vanskelige hår.
  Gerne i rosaguld.
  God bededagsferie til dig Silke

 • Reply Susanne april 27, 2018 at 6:48 am

  4 stk på minut – det må være intet mindre end fantastisk ? Og rosaguld tænker jeg hvis jeg skulle heldig ?

 • Reply Marie-Louise Jønsson april 27, 2018 at 7:08 am

  Der bliver solgt 4 GHD styler i minuttet på verdensplan. Jeg tænker den må være god så ? lækker præmie ???

 • Reply Marianne Bojer april 27, 2018 at 7:15 am

  4 stk i minuttet!
  Farven er underordnet – begge flotte og ønsker mig mere det de kan end noget smukt at se på ?

 • Reply Randi april 27, 2018 at 7:19 am

  Der bliver solgt 4 i minuttet! Ihh hvor kunne det være lækkert at pensionere mit gamle fladjern! Hvis jeg er heldig ønsker jeg denne i rosegold????

 • Reply Line Højgaard Sørensen april 27, 2018 at 7:27 am

  Der bliver solgt 4 stylere – det er godt nok mange ? men ser ud til den kan udrette mirakler. Min nuværende (også GHD) er 7 år gammel – ville ELSKE en ny! ? er til begge, valget falder dog på rosegold! ??

 • Reply Heidi april 27, 2018 at 7:39 am

  4 stylere i minutten og det kan man godt forstå. Når man først har prøvet GHD så vil man ikke have andet <3
  God bededag! 🙂
  Hvis jeg skulle blive den lykkelige vinder så ønsker jeg guld, da den ser helt vidunderlig smuk ud- jeg tænker at den nok er ligeså smuk i virkeligheden.

 • Reply Ida Wo april 27, 2018 at 7:43 am

  Hvor er den fin i rose gold. Den drømmer jeg om, hvis jeg bliver den heldige.
  Og svaret på spørgsmålet er 4 bliver solgt i minuttet. ??

 • Reply Jannie april 27, 2018 at 7:53 am

  4 stk, ønsker mig i guld ?

 • Reply Louise Eckhardt april 27, 2018 at 8:28 am

  Der bliver solgt imponerende 4 i minuttet. Jeg vil blive super glad for at vinde en i guld. Håber du får en dejlig dag med sol og varme hveder ?

 • Reply Intetnavn123 april 27, 2018 at 8:40 am

  Deltager både her på bloggen og på instagram 🙂
  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan.
  Jeg vil blive glad for den i rosaguld.

 • Reply Lone Hansen april 27, 2018 at 8:58 am

  Der bliver solgt 4stk i minuttet?
  Jeg ønsker mig et rosaguld?

 • Reply Jeanne corinth april 27, 2018 at 8:59 am

  4stk. Ønsker mig roseguld?

 • Reply Caroline M april 27, 2018 at 9:24 am

  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan – Rosaguld

 • Reply Naila Akbar april 27, 2018 at 9:31 am

  Der bliver solgt 4 styler i minuttet?. Vil rigtig gerne vinde den i rosaguld??☘️☘️☘️☘️☘️

 • Reply Anne-Sofie april 27, 2018 at 11:14 am

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan. Ville elske en ny styler, da den jeg har snart er 12 år gammel og begynder at synge på sidste vers. Den er flot i begge farver – men vil gerne vinde i rosa guld 🙂

 • Reply HellePD april 27, 2018 at 11:52 am

  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan. Håber på at vinde den i guld ?

 • Reply Nanna F april 27, 2018 at 12:15 pm

  4. stks i minuttet. Sikke en flot konkurrence<3

 • Reply Katrine april 27, 2018 at 12:33 pm

  4 stk i minuttet. Ohh guld ???

 • Reply Dorte Colding april 27, 2018 at 1:02 pm

  4 stk. i minuttet! Det er vildt. Jeg tænger til et nyt da jeg bruger det dagligt, håber!!

 • Reply Leafysmoothie april 27, 2018 at 2:06 pm

  De sælger 4 stk stylere i minuttet, hvor er det vildt! Og en fin præmie som jeg længe ønsket mig, ville blive ellevild over en i guld. Så glam!

 • Reply Winnie ventrup april 27, 2018 at 2:18 pm

  WAUUUW!! ??

  På verdensplan bliver der solgt 4 GHD stylere i minuttet ✔️

  Det er jo den aller lækreste præmie…. Hvor ville det bare være fantastisk at blive den meget heldige vinder af styleren i rose gold ??‍♀️??

  Jeg krydser i hvert fald fingrene ALT hvad jeg kan og håber på en masse held i min retning ???

 • Reply Mette april 27, 2018 at 2:46 pm

  4 stylere i minuttet!
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig det i rosaguld, det ghd jeg har nu er 5 år gammelt og med dagligt brug er det efterhånden ved at trænge til en udskiftning ??

 • Reply Jette Kristensen april 27, 2018 at 3:19 pm

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet. Skulle jeg være så heldig at jeg kan skifte mit 10 år gamle Ghd ud med et nyt, vil jeg gerne have rose gold. ????

 • Reply Nanna Nathalie Benn april 27, 2018 at 5:00 pm

  Tak for en fantastisk beautyblog ?

  Der bliver solgt 4 ghd stylere i minuttet, og hvis jeg er så heldig at vinde, skal det være i rosaguld ???

 • Reply Joan Lyngaas april 27, 2018 at 5:48 pm

  Wow så smuk? Elsker Ghd, ikke underligt at der bliver solgt 4 stylere i minuttet?? Hvis jeg skulle blive den heldige, skal den være guld?

 • Reply Liv Hedgaard april 27, 2018 at 6:20 pm

  Det lyder helt fantastisk. ?? Jeg bruger min Ghd styler nærmest dagligt og elsker den, men det lyder som om denne nye udgave (min er gammel!) er helt genial. Der blir solgt 4 stk stylere i minuttet – mega flot! Håber denne lander hos mig i rosaguld. ??

 • Reply Birgitte Jørgensen april 27, 2018 at 6:23 pm

  Der bliver solgt 4 i minuttet på verdensplan. Håber på at vinde den i guld ?

  Hvor ville det bare være fedt at vinde en GHD styler, mit hår kunne i den grad trænge til at blive stylet, fremfor bare at blive glattet ??

 • Reply Camilla Wulff april 27, 2018 at 7:05 pm

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet!
  Uhh jeg ville elske at prøve den nye styler da jeg er stor fan af GHD. Netop til at lave bevægelse o håret uden at det bliver for “sat”??‍♀️ Hvis jeg bliver den heldige vil jeg ønske mig den i guld??????

 • Reply Line L april 27, 2018 at 7:14 pm

  Sørme om ikke det er 4 i minuttet… ønsker mig i rosaguld for så passer den med min føntørre

 • Reply Anne F april 27, 2018 at 7:52 pm

  4 i minuttet ?
  Mit højtelskede glattejern har for en uge siden valgt at stå fra, så det ville være lækkert at vinde et i rosaguld ?

 • Reply Lis april 27, 2018 at 8:11 pm

  4 stk pr minut – og det forstår man jo godt Tænker at et kvalitets glattejern heller ikke bliver varmt på ydersiden ☺️?? – hvis jeg skulle være heldig : roseguld ?

 • Reply Katrine april 27, 2018 at 9:45 pm

  Der bliver solgt 4 i minuttet ?
  Kunne godt bruge en i rodegold til at give mit hår mere liv??

 • Reply Lotte Lux Larsen april 28, 2018 at 5:11 am

  Der bliver solgt hele 4 i minuttet. Jeg er også ejer af et ændre stylingjern, så jeg ville elske at opgradere og komme til at bruge det mere. Hvis jeg er den drønheldige, ønsker jeg mig det i guld.

 • Reply Lene Kathrine Jensen april 28, 2018 at 5:13 am

  Der bliver solgt hele 4 stk. i minuttet – hvor er det vildt…? Især taget kvalitet og holdbarhed i betragtning…??? Da jeg begyndte at glatte mit krøllet garn ud, investerede jeg i et GHD glattejern, den brede model. Og den har sørme gjort det godt…❤️❤️❤️ Men jeg vil da nyde, at glatte mine krøller ud med denne nye Gold Styler i farven rosaguld! Hvor er den bare elegant…???

 • Reply Mia Bromose april 28, 2018 at 8:01 am

  Der bliver silgt 4 ghd stykere i minuttet. Min unikke datter Timia er et stakkels midterbarn på snart 15 år som aldrig får sådan noget rigtigt lækker luksus, fra nyt, for hun kan jo bare låne af storesøster eller få hendes aflagte. Hold op hvor ville hun skrige i vilden sky over det her glattejern i GULD, slut med at stå i kø hver morgen og låne ????

 • Reply Smilla Camilla april 28, 2018 at 8:50 am

  4️⃣ solgt pr minut

  ????

  Ønsker gold – virkelig flot ?

  ????????

 • Reply Annette april 28, 2018 at 1:11 pm

  Der bliver solgt 4 i minuttet.
  Det forstår man godt – bedste styler der findes.
  Ønsker rosaguld?????

 • Reply Stine rud april 29, 2018 at 5:56 am

  4 i minuttet ??
  Jeg ønsker mig et i rosa gold ???????

 • Reply Maja Nilsson april 29, 2018 at 8:25 am

  Lækker konkurrence!
  Der bliver solgt 4 stylere per minut
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville det være den i guld jeg ønsker mig 🙂

 • Reply Mette april 29, 2018 at 4:23 pm

  Der bliver solgt 4 styrere i minuttet
  Hvis jeg var den heldige vinder, ville jeg vælge den i guld 🙂

 • Reply Vibeke JP april 29, 2018 at 7:44 pm

  4 GHD-stylere i minuttet på verdensplan.

  Ønsker mig den i rosaguld – årh den er fin! ?

 • Reply Gitte Kollerup Jensen april 30, 2018 at 5:23 am

  Hej Silke
  Hvis jeg skulle være den super heldige, så ønske jeg mig styleren i rosaguld.
  Svar: Der bliver solgt 4 i minuttet på verdenspland <3
  Kh Gitte

 • Reply Lisbeth Krogh april 30, 2018 at 6:27 am

  Hele 4 stk. i min. på verdensplan. Jeg ønsker den i rosegold, hvis lykken til smiler mig ????

 • Reply Isabelle april 30, 2018 at 8:29 am

  Må simpelthen prøve lykken her 🙂

  Elsker mit GHD glattejern, men det er efterhånden også 12 år gamlet så et nyt i gold ville være helt perfekt. Kan godt forstå, at der bliver solgt 4 stk. i min. på verdensplan, for det er helt sikkert et af de bedste hårredskaber man kan have der hjemme.

  Kh. Isabelle

 • Reply Kirsten L.- Thomsen april 30, 2018 at 8:49 am

  Sikke en fantastisk Give Away ?
  Jeg må klart prøve lykken her og håbe jeg er en af de heldige vindere ???
  Jeg kunne godt tænke mig, at vinde rosegold, men kan også godt nøjes med guld ??
  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan! ?

 • Reply Eva Sørensen april 30, 2018 at 8:51 am

  4 stylere i minuttet på verdensplan, det er godt nok vildt!
  Jeg ville blive lykkelig for at vinde det i rosegold <3

 • Reply Laura april 30, 2018 at 8:51 am

  4 stk i minuttet på verdensplan – ih det vil være skønt med en styler til mit flyvske hår 🙂 og den i rosa er så smuk ❤️?

 • Reply Gitte Pedersen april 30, 2018 at 8:54 am

  Der bliver solgt 4 glattejern i minuttet på verdensplan. Jeg har ingen GHD glattejern, men har hørt at det skulle være verdens bedste og ønsker mig et i Rosa guld. Kærlig hilsen Gitte Pedersen.

 • Reply Mia april 30, 2018 at 8:56 am

  Det bliver solgt hele 4 stylere i minuttet!
  Jeg kan dog kun stå inde for én styler, da min lever på 8. år. Det er verdens bedste, så ville elske at vinde den nye, når du også “bøjer dig i støvet” over den nye teknologi 😉
  Jeg vil helst vinde i rosaguld.

 • Reply Lajla april 30, 2018 at 9:01 am

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet.
  Jeg vil gerne vinde den i guld ?

 • Reply Louise april 30, 2018 at 9:06 am

  Hele 4 i minuttet ???
  Kunne være lækkert om jeg er så heldig at vinde den ?☀️??
  Trænger i den grad til en styler??‍♀️??‍♀️

 • Reply Line Ullehus april 30, 2018 at 9:18 am

  Sikke en lækker giveaway. Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan. Ønsker mig den i rosaguld.

 • Reply Maria Jørgensen april 30, 2018 at 9:22 am

  Sikke en skøn skøn konkurrence – jeg har været SÅ glad for min GHD styler, men må også erkende at den snart er 10 år gammel og derfor har brug for en udskiftning. Så hvis jeg kunne vinde den smukke styler i GULD ville jeg blive så glad ! Man forstår godt at der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan, når den har sådan en god kvalitet som kun bliver bedre og bedre 😀

 • Reply Miriam Isabella burghardt april 30, 2018 at 9:29 am

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet! ? ville elske at vinde det ???

 • Reply Diana Hansen april 30, 2018 at 9:31 am

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan?? og jeg vil meget gerne vinde den lækre styler i guld?

 • Reply Tanja Due Jensen april 30, 2018 at 9:37 am

  Svaret er: Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan.

  De er superflotte begge to, men jeg synes lige Rosaguld har det ekstra, så den håber jeg, at vinde ?❤?

 • Reply Daniela Wolf april 30, 2018 at 9:51 am

  Der bliver solgt 4 ghd-stylere i minuttet på verdensplan, hvilket ikke er overraskende faktisk ?
  Ønsker mig det i rosaguld, hvis jeg er så heldig at vinde ?

 • Reply Tanja Dyg Jensen april 30, 2018 at 9:53 am

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan?
  Krydser fingre og håber?

 • Reply Birthe Mikaelsen april 30, 2018 at 9:53 am

  4 i minuttet på verdensplan. Kunne godt tænke mig at prøve-vinde dette produkt.i forhold.

 • Reply Jasmine S Frederiksen april 30, 2018 at 10:04 am

  Der bliver solgt fire stylere i minuttet.
  Begge farver er super flotte, ville blive glad lige gyldigt hvilket jeg vandt ❤️

 • Reply Jeanett Kristiansen april 30, 2018 at 10:26 am

  Der bliver solgt 4 styler i minuttet hos ghd. Jeg kunne godt tænke lig det i rosa guld?
  Har fået ny frisure og denne ville gøre stylingen til en leg ????

 • Reply Jeanette Brillante april 30, 2018 at 10:33 am

  Wow hvor vildt… 4 styler i minuttet..
  Jeg ved godt at det bedste glattjern er fra Ghd men at det bliver solgt i den hast er helt vildt… Ikke desto mindre er mit højste ønske at eje et og gerne i GULD

 • Reply Maria Betina Brocelius april 30, 2018 at 10:37 am

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet ???
  Jeg ville gerne vinde den i guld ?

 • Reply Katrine Larsen april 30, 2018 at 10:50 am

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet 🙂
  Hvis jeg er så heldig at vinde, ville jeg gerne have den i guld 😀
  Fed konkurrence!

 • Reply Emilie Jørgensen april 30, 2018 at 10:50 am

  Der bliver solgt 4 ghd stylere i minuttet. Og det er til at forstå hvorfor! Da jeg var 10 år, havde jeg et brændende ønske om et ghd glattejern, som ville kunne lægge mine naturlige krøller ned uden at skade mit tynde hår. Jeg var så heldig, at mine forældre købte en til mig i julegave. En der var knald grøn. Jeg kaldte den “min lille baby”. Jeg er 21 år i dag, og jeg har stadig mit glattejern. Farven er måske gået lidt af mode, så jeg ville elske at kunne få en ny baby til familien i rosa ??

 • Reply Mette Henrikse april 30, 2018 at 11:06 am

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet på verdensplan ?? Jeg vil blive rigtig glad for en styler i rosaguld. Har prøvet SÅ mange forskellige gennem årene, og intet kan måle sig med GHD ❤️

 • Reply Camilla Rasmussen april 30, 2018 at 11:27 am

  Rosegold er da virkelig flot..?
  Er mega fan af GHD og kan godt forstå der bliver solgt 4 stylere i minuttet.

 • Reply Aida F april 30, 2018 at 11:58 am

  Rosegold er så PÆN! Jeg kunne så godt ønske mig et nyt, da det gamle lige har takket af efter 5 års flittigt brug! Det var dog ikke en GHD som jeg anser for mesteren af stylere! Der bliver i øvrigt solgt 4 stylere i minuttet 😀 God dag til dig, Silke.

 • Reply Sidsel april 30, 2018 at 12:41 pm

  4 fede stylere i minuttet bliver der solgt på verdensplan ???

 • Reply Melissa Holde april 30, 2018 at 12:48 pm

  Der bliver solgt 4 stylere i minuttet. Rose gold er super pæn, og er vant til at style mit hår næsten hver dag, men vil gerne have et bedre værktøj til stylingen.

 • Reply Trine Svendstrup april 30, 2018 at 12:50 pm

  Der bliver på verdensplan solgt fire stylter i minuttet. Det er altså en del! ? Jeg ønsker mig styleren i guld ☺️

 • Reply Marianne Thøgersen april 30, 2018 at 1:02 pm

  4 stylere i minuttet 🙂

 • Reply Sheila Møhl Olesen april 30, 2018 at 1:04 pm

  Det bliver solgt 4 stylere i minuttet..!! ? Ville da være super lækkert med en kvalitets styler i Rose Gold..! ❤

 • Reply Pia Jessing april 30, 2018 at 1:49 pm

  4 stk i minuttet.

 • Reply Berat b april 30, 2018 at 5:24 pm

  Der bliver solgt 4 i minitutet. Havde ikke været dårligt når nu jeg har fødselsdag d. 6. Maj kæmpe ønske ??????

 • Reply Dorte Slouborg april 30, 2018 at 5:43 pm

  Hvor er de flotte 🙂 Der bliver solgt 4 i minuttet 😉 Håber!!!

 • Reply Camilla Hindsgaul april 30, 2018 at 5:46 pm

  4 stylere pr. Minut (ret vanvittigt faktisk) ?
  Elsker ghd og mit gamle glattejern er en gammel dame på 12 år og kunne godt trænge til at blive opgraderet til en yngre model ??

 • Reply Malene H B april 30, 2018 at 6:04 pm

  4 i minuttet…. Skulle man være så heldig – så er den guld favoritten

 • Reply Sanne april 30, 2018 at 6:41 pm

  4 stylere i minuttet. Ønsker mig den i rosaguld <3

 • Reply Gitte pedersen april 30, 2018 at 6:55 pm

  Fantastisk konkurrence. Det vil passe så fint i vores lille familie, hvor teenagedatteren har overtaget mit

 • Reply Mette Bartholdy april 30, 2018 at 9:17 pm

  Åhhh hvor jeg håber jeg vinder❤️
  Anvender det hver dag pga tykt hår, der må styles/glattes….
  Der blir solgt 4 stk stylere i minuttet!
  God aften?

 • Reply Anette Sidor maj 1, 2018 at 12:09 pm

  4 stylere i minuttet. Jeg er mest til rosaguld 🙂

 • Leave a Reply