Effektiv hudpleje indefra

Posted In: Reklame | Skønhed

I slutningen af april i år var jeg til Danish Beauty Award 2017, hvor der skulle deles hele 31 skønhedspriser ud i forskellige kategorier. Her i blandt var der en ny og spændende kategori, som hedder Inner Beauty. Den favner alt fra kosttilskud og superfoods til andet, der kan have indflydelse på hår, negle, huden eller sundhed og udstråling. Med andre ord produkter, der er beregnet til at gøre dig skønnere og sundere indefra. Og vinderen i Inner Beauty kategorien blev en af mine egne daglige kosttilskud til hudpleje, nemlig Time Perfection og det vil jeg gerne fortælle lidt mere om her.

Imedeen, Time Perfection, kosttilskud, hudpleje, indefra, scanning

Jeg har for en del år siden selv fået øjnene op for, hvilken forskel det kan gøre at spise bestemte kosttilskud, olier eller vitaminer. Så for mig er det helt normalt og en stor del af min daglige skønhedspleje at indtage forskellige kosttilskud, som hjælper på hud, hår og negle. Det betyder ikke, at jeg kan undvære mine cremer, men at jeg har fået et godt supplement til min hud indefra.

Sådan virker Imedeen på mig

Et af de første produkter jeg startede med var faktisk Time Perfection fra Imedeen, som den dag i dag er en fast del af min skønhedspleje indefra. Det er ikke noget man som så kan mærke eller se på huden fra den ene dag til den anden, men efter få uger begyndte jeg specielt at mærke en forskel på tørheden på mine ben. Især når jeg har haft stramme bukser på, kunne jeg næsten støve skinnebenene af, men det aftog stille og roligt og jeg føler også, at jeg ikke har samme behov for bodylotion som tidligere – dog bruger jeg stadigvæk lidt for min egen velværes skyld. Men der hvor jeg allermest kan mærke det er de perioder, hvor jeg ikke får brugt Time Perfection. Så kommer tørheden langsomt tilbage igen, så dette er virkelig et produkt som arbejder på hudens fugtbalance indefra.

Imedeen, Time Perfection, kosttilskud, hudpleje, indefra, scanning

En meget overbevisende scanning

For cirka to år siden deltog jeg også i en test med Imedeen, hvor jeg skulle teste Time Perfection over en periode på 90 dage. Her blev min hud scannet inden jeg startede og igen efter de 90 dage og dér fik jeg resultaterne sort på hvidt. Min hud var ikke i den bedste tilstand til at starte med, hvilket var lidt nedslående, når jeg nu plejer og passer min hud med gode cremer. Scanningen går jo lidt ned i huden, så man kan se hvilke skader min hud har og hvordan tilstanden er. Min hudbarriere og proteinfibrene i huden var ret tynde før jeg startede. På scanningen tre måneder senere, kunne man se en meget tydelig forbedring af begge dele. Så det er ikke ren indbildning, men faktisk underbygget rigtig godt med denne test med før- og efterbilleder af mine scanninger af huden. Så jeg kan kun anbefale at prøve sådan en scanning før du begynder at bruge Time Perfection og så igen efter 3 måneder. Bare prøv det for din egen skyld og jeg lover dig, at du vil blive overrasket! På Imedeens Facebookside kan du se, hvornår Imedeen scanner i en Matas eller Helsam tæt ved dig – se her .

Hvad er der i?

Time Perfection indeholder blandt andet et særligt marinekompleks, eller mere enkelt formuleret, fiskeekstrakt, vitamin C og zink, der arbejder indefra i hudens dybere lag.

Imedeen, Time Perfection, kosttilskud, hudpleje, indefra, scanning

Det er helt enkelt at brugeTime Perfection

Det kan ikke være nemmere, for alt du skal gøre er at spise to tabletter dagligt og helst i 12 uger for at opnå et mærkbart resultat som en mere blød og spændstig hud. Jeg gør det i forbindelse med min morgenmad, så jeg har det som en helt indbygget, fast rutine og husker på den måde at tage dem hver dag. Husk også at føre en sund livsstil. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost.

Imedeens produkter er videnskabeligt testet, og har du brug for lidt mere inspiration eller vil du læse om andre der har prøvet Imedeen, så kan du også følge med hos Imedeen på Facebook ved at klikke her. 

Hvis du har fået lyst til at få fingrene i Time Perfection, så kan du købe dem online ved at klikke her

  Add Comment

  Genial solbeskyttelse i pudderform
  Fin neglelak med ekstra service

  Budgetvenlig mode fra Ellos

  I samarbejde med Ellos: Budgetvenlig mode, smykker, tasker og meget andet - jeg kan altid finde noget hos Ellos. :) Nu skriver vi januar 2021 og jeg har fundet nogle af mine favoritter, som er en god blanding af hverdagstøj og noget til lidt pænere. Måske du kan blive inspireret til at shoppe lidt nyt til dig selv. :) Blød og behagelig bh Jeg er ikke særlig vild med bh'er, der strammer eller kradser pga blonderne, så jeg vælger som regel en blød og glat model som denne. Der er ikke bøjle i og jeg tænker, at det e[...]

  Krystaller og hvordan jeg bruger dem

  Dette indlæg er helt sikkert ikke for alle, for i dag handler det om krystaller. Nogle synes krystaller er noget hippieagtig pjat og at man er rablende sindsyg, når man tror på energier fra nogle smukke sten. Andre sværger til det og ja, jeg er selv en af dem som har opdaget den gode energi krystallerne giver mig.  Det er på ingen måde hokus pokus, men en måde at bruge energier på. Og det vil jeg gerne dele med dig, hvis du er interesseret. :) Moderne med krystaller Jeg startede først for alvor med krystaller for[...]

  Vind et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen

  Posted In: Anmeldelse | Konkurrence | Reklame
  Vi trænger i den grad til oplevelser og til at komme ud, så hvad med at deltage i konkurrencen om et ophold på Kokkedal Slot Copenhagen til en værdi af 3.750 kr. :) Lige nu er alt foreløbig lukket ned, men vi skal jo også have noget at glæde os til - og det kan man i hvert fald på det skønne slot i Hørsholm. Slottet er i øvrigt en del af Small Luxury Hotels of the World. Forkælelse i spa'en Jeg var selv så heldig at besøge slotte i starten af december, dvs lige før det hele lukkede ned igen. Det var en oplev[...]