Den fineste forårsmakeup

Posted In: Hudpleje | Makeup | Reklame

Endelig kan jeg skrive ordet forårsmakeup, for i dag har vi ramt marts måned. 😀 For det er nemlig hvad indlægget skal handle, jeg har  shoppet få, men virkelig fine produkter hos Cocopanda til en fin forårsmakeup. Og selvfølgelig, som altid, er der også en rabatkode til Cocopanda. Men den vender jeg tilbage til, først lidt om produkterne. 🙂Forårsmakeup, Cocopanda, øjenskygge, blush, mascara, ansigtsmaske, læbepomade

Enkel og smuk forårsmakeup

Jeg elsker, når det er enkelt at lægge en smuk makeup. Med denne makeup kan du nøjes med en mascara og en øjenskygge, hvis det skal være let og lyst. Derfor blev jeg lidt forelsket i denne rosa shimmerøjenskygge fra Max Factor. Wild Shadow Pots i farven Savage Rose giver blot et fint hint af rosa til øjenene. Forårsmakeup, Cocopanda, øjenskygge, blush, mascara, ansigtsmaske, læbepomadeDen er nem at fordele og changerer smukt på øjenlåget, så den kan ses og alligevel er diskret og let. Du kan evt. tilføje en lille brun streg langs vippekanten, hvis du ønsker at definere øjnene lidt mere. Forårsmakeup, Cocopanda, øjenskygge, blush, mascara, ansigtsmaske, læbepomade

Naturlig mascara der holder

Jeg synes ikke, at alle naturlige mascaraer er lige gode. Ofte oplever jeg, at de ikke giver særlig meget. Men Limited Lash mascara fra Ilia i sort ( Midnight Black) er altså vanvittig god. Den indeholder 99% naturlige ingredienser og virker også super plejende, så vipperne forbliver bløde og smidige.  Og så har den et rigtig godt børstehoved, som er langt og slankt så du kan nå alle små vippehår.Forårsmakeup, Cocopanda, øjenskygge, blush, mascara, ansigtsmaske, læbepomadeOg så har den ene side af børste en lille kam og den anden små, tætte børstehår. Jeg bruger de små tætte børste hår til at fordele mascaraen med først og derefter bruger jeg “kammen” til at køre efter med. Mascaraen klumper overhovedet ikke, men giver flotte lange vipper, der holder hele dagen. (Er du på instagram, kan du se mig demonstrere den i mine stories i dag.)

Bedste læbepomade ever

En fin forårsmakeup kræver velplejede læber og Lip Condioner fra MAC Cosmetics  er seriøst den bedste læbepomade ever!!! Til at starte med var den min – men så prøvede Carla den og nu har jeg den ikke for mig selv mere. Faktisk har hun plaget om jeg ville bestille en mere, så det skal jeg have gjort. 😀Forårsmakeup, Cocopanda, øjenskygge, blush, mascara, ansigtsmaske, læbepomadeDen er dejlig blød, giver masser af pleje og har en diskret duft af vanilje. Den er helt farveløs og efterlader læberne med en transparent glans, så den også kunne fungere som en klar lipgloss. Dog helt uden den klistrede fornemmelse, så kæmpe anbefaling til den!

Forår på kinderne

Til en fin forårsmakeup hører efter min mening glød til hud og kinder. Og her skal du så meget kende den lækreste blushpalette Invisible Illumination Nordic Glow palette fra Lumene. 🙂 Den er blevet helt uundværlig, når jeg gerne vil have lidt mere glød til huden. Den indeholder en en highlighter og to transparente, lyse nuancer og sart rosa og fersken. Forårsmakeup, Cocopanda, øjenskygge, blush, mascara, ansigtsmaske, læbepomadeSe lige en glød min hud har fået på billedet her! 🙂 Forårsmakeup, Cocopanda, øjenskygge, blush, mascara, ansigtsmaske, læbepomadeJeg bruger fingrene til at duppe farven på med og du skal øvrigt ikke være nervøs for farverne. De er meget lette, transparente og meget nemme at fordele med fingrrene.

God maske til moden hud

Mindst en gang om ugen bruger jeg en eller anden form. for maske eller peeling. Denne maske Masque Pommade Cream Mask fra Decléor, som er dejlig rig og nærende i det. Det gode ved denne maske er, at den ikke skal sidde på særlig længe for at give en effekt. Forårsmakeup, Cocopanda, øjenskygge, blush, mascara, ansigtsmaske, læbepomadeJeg bruger et lille minuts tid på at massere den ind inden jeg skyller den af og følge rop med min almindelige hudpleje. 🙂 Skøn maske, når huden skal tankes op hurtigt!

Fået lyst til at shoppe lidt?

Så har jeg denne rabatkode til dig. Rabatkoden SI15 giver 15% rabat. Gælder alle produkter også de til nedsat pris, eller produkter, som aldrig bliver nedsat!

  • Koden er gyldige fra d. 1. marts til d. 8. marts 2021. En gang per kunde og kun en rabatkode per ordre!
  • Ved køb over 399,- er der automatisk gratis fragt!

Håber dette indlæg og de fine produkterne har inspireret jer til lidt nyt og forårsagtigt. Du kan også læse nogle af mine andre anmeldelser af produkter fra Cocopanda her og her. 

Kærlig hilsen,

Silke

    Add Comment

    Min tanker om det at blive 50 år og selve dagen
    Jeg skifter navn! :)