Min tanker om det at blive 50 år og selve dagen

Posted In: Guide | Personligt

Jeg troede faktisk ikke der skulle ske noget som helt på min runde 50 års fødselsdag, eftersom vi stadigvæk er i lock down her i Danmark. Men jeg havde en virkelig dejlig dag med masser af overraskelser, som gjorde at min dag var fyldt med kærlighed og varme. Her mine tanker om det at blive 50 år og hvordan dagen forløb. 🙂

fødselsdag, 50 år, rund dag, personligt

En af de bedste gaver var denne fra min søster, der bor i Tyskland. I æsken var der masser af minder i form af billeder helt fra vi var små til nu.

Hvordan føles det at blive 50 år?

Jeg føler faktisk, at alderen medbringer flere positive ting. Jo ældre jeg bliver, jo mere hviler jeg mig selv.  Det er virkelig en dejlig følelse, for sådan har jeg bestemt ikke altid haft det. Min pytknap og rummelighed er blevet større, jeg orker ikke drama og lader nemmere tingene glide af. Jeg vælger mennesker med god energi til og undgår dem med dårlig, jeg gider ikke noget p.. for at sige det ligeud.  Økonomien er stabil, jeg har en dejlig datter og en fantastisk kæreste.  Så på mange punkter er jeg et sted i mit liv, hvor jeg er ganske godt tilfreds. På en måde gad jeg godt at have haft denne følelse af at hvile i sig selv, da jeg var 30 år. Dengang var det hele stadigvæk lidt mere kompliceret.

fødselsdag, 50 år, rund dag, personligt

Kasper var ved min side hele dagen!

Det har taget 50 år at se så godt ud 😀

Overgangsalderen har sat ind hos mig for et par år siden og jeg kan mærke, at det er sværere at smide de par ekstra kilo, som har sat sig på maven. De grå hår pibler ud, dem vælge jeg indtil videre at holde væk med lidt hjælp fra frisøren. Jeg er ikke klar til at blive gråhåret, men føler jeg har mindst 10 gode år før jeg overvejer det igen. Rynkerne kommer også snigende, men mange af dem er smilerynker ved øjnene og ved mundvigene. Og dem er jeg faktisk glad for og jeg vil sige, at det har taget mig 50 år at se så godt ud. 😀 Så alt i alt er jeg tilfreds med det ydre og balancerer med det indre.

Den bedste overraskelse

Jeg troede slet ikke der skulle ske noget på min fødselsdag, så jeg havde spurgt Kasper om han ville holde fri med mig, så vi bare kunne hygge lidt. Men han havde lagt skumle planer med en håndfuld af mine nærmeste veninder, som havde lavet en udendørs surprise for mig.

fødselsdag, 50 år, rund dag, personligt

Min veninde Ann Irene var med over telefonen, da hun ikke kunne være der. Øjeblikket før jeg tog øjenbindet af.

Jeg havde bind for øjnene og havde fået at vide, at vi skulle have en kop kaffe et sted. Men jeg havde ikke forventet, at mine veninder på en hverdag ville stå der. Det var simpelthen SÅ fedt, specielt fordi vi ikke ses ret meget i denne tid.

fødselsdag, 50 år, rund dag, personligt

fødselsdag, 50 år, rund dag, personligt

fødselsdag, 50 år, rund dag, personligt

Veninderne var delt op i to hold, så vi kunne holde os til 5 personer.

Jeg blev møgforkælet

Jeg lovede også, at jeg ville dele hvad jeg havde fået i fødselsdagsgave. Helt ærligt, så er det jo ikke fordi jeg mangler noget, så jeg ønskede mig oplevesler. Og dem skal jeg lovede for, at jeg fik mange af. Fra mine veninder blev det alt fra at komme ud og spise og hygge til luksus roadtrip med overnatning. Fra mine forældre fik jeg penge og et smykke, som jeg ikke har valgt endnu. 🙂 Det gør vi, når vi kan ses igen.

fødselsdag, 50 år, rund dag, personligt

Carla havde lavet denne lagkage til mig aftenen før jeg blev 50 år. Så sødt!

fødselsdag, 50 år, rund dag, personligtJeg blev seriøst oversvømmet i de smukkeste blomster og fik hele 17 buketter!!! Min lille 3 værelses lejlighed lignede en blomsterbutik, men jeg ELSKER blomster. så det var fantastisk. 😀fødselsdag, 50 år, rund dag, personligtJeg blev også forkælet med lækker hudpleje fra både Elizabeth Arden, Clarins og Estée Lauder, så jeg kan pleje min nu 50-årige hud.

Mere forkælelse

Carla havde givet mig den smukkeste bikini fra Hanne Bloch. Jeg ved ikke, om I kender mærket men det er så lækkert og eksklusivt. Og med bikinien ramte hun spot on! I kan se mere fra mærket her. 

fødselsdag, 50 år, rund dag, personligt

Den bikini glæder jeg mig til at flashe til sommer. 😀

Hendes gave hang super godt sammen med den jeg fik af hendes far Klavs, han havde også givet mig en oplevelse. Nemlig 3 overnatninger i suiten på drømmehotellet Portixol på Mallorca. Jeg har kun prøvet at bo på hotellet en enkelt gang for mange år siden i forbindelse med arbejde. Hotellet er fuldstændig vidunderligt, så det vil jeg glæde mig til at prøve igen, når det hele åbner op engang.

Kasper gav mig det smukkeste armbånd fra Hermès, som jeg er så glad for. Han havde købt det i sort, som også var vildt flot. Men jeg endte med at bytte det til dette i de ikoniske Hermès farver, som er liiige mig. 🙂fødselsdag, 50 år, rund dag, personligt

Om aftenen havde jeg købt ind til stenbidderrogn, som Kasper, Carla, Klavs og jeg smovsede med god vin og hygge. I alt alt en fantastisk dag, som jeg aldrig vil glemme og er dybt taknemlig for trods lock down. 🙂

 • Tina
  februar 20, 2021

  Kære Silke,
  stort tillykke og et meget højt hurra med dine smukke 50 år 🙂
  Dejlig dag, gode gaver, skønne mennesker – helt perfekt 🙂
  De fleste mennesker når omkring de 40+ før de hviler i sig selv, så det er nok meget normalt – du fortjener alt det bedste, harmoni, kærlighed, gode oplevelser mv.
  Hilsner og en god weekend 🙂

Add Comment

Mine kjolefavoritter fra Ellos
Den fineste forårsmakeup