Mine kjolefavoritter fra Ellos

I samarbejde med Ellos: Jeg har udvalgt nogle af mine personlige kjolefavoritter blandt de lækre nyheder fra Ellos. Denne blev jeg forelsket i den smukkeste, blå kjole med ballonærmer og retromønster.  Men jeg elsker kjoler, så jeg har selvfølgelig også fundet en masse andre til inspiration – udover de fedeste sneaks og et par vildt fine øreringe. 🙂 Der er også en rabatkode til jer, som jeg kommer tilbage til senere.

Blå og retrocool

Jeg starter lige med en af mine egne kjolefavoritter, som hedder Jolina. Den er let blank i stoffet, har et supercool retromønster, bindebånd i taljen og flotte ballonaærmer. Jeg har den på i en str. 38/40 og en ekstra bonus er, at den ikke krøller. 🙂 Lige her har jeg sat stilletter til, men den ville også være fed med sneaks til. ellos, kjoler, favoritter, nyheder, smykker, sneakers, Kjolefavoritter, ellos, kjoler, favoritter, nyheder, smykker, sneakers, kjolefavoritter

Guldkjolen

Denne Sandra kjole kalder jeg guldkjolen, fordi den lige som den blå Jolina skinner let. Den er måske nærmere sandfarvet og har faktisk det samme snit som den blå. Der er også bælte i taljen og ballonærmerne, som gør kjolen super elegant. ellos, kjoler, favoritter, nyheder, smykker, sneakers, kjolefavoritter

Samme kjole, to udtryk

Jeg får aldrig nok af lyserødt og denne Viola kjole står også på ønskesedlen hos mig. 🙂 Den har V-udskæring og et lille bindebånd i halsen, som giver noget andet til kjolen. Det er også en god kjole, hvis du har lidt former fordi den giver en flot figur uden at være for afslørende.

ellos, kjoler, favoritter, nyheder, smykker, sneakers, Kjolefavoritter, ellos, kjoler, favoritter, nyheder, smykker, sneakers, kjolefavoritter

Samme kjole i en anden farve og uden mønster er denne Viola kjole i en rustrød. For mig giver den et helt andet, meget mere elegant look, når den er uden print. Og med de lange støvler til er den perfekt til nu. 🙂 ellos, kjoler, favoritter, nyheder, smykker, sneakers, kjolefavoritter

Den enkle sorte

Der er selvfølgelig også et par sorte kjolefavoritter med, for den kan man altid bruge. 🙂 Denne Maj Polo kjole er lidt mere sporty i looket med en polokrave. Den er dejlig blød og smyger sig ind til kroppen i ribstrikket viskose. Som modellen på billedet, synes jeg bestemt at sneaks er det mest oplagte til den.

ellos, kjoler, favoritter, nyheder, smykker, sneakers, Kjolefavoritter, ellos, kjoler, favoritter, nyheder, smykker, sneakers, kjolefavoritter

Fede sneaks

Jeg er helt vild med disse Agnes Cecilia Sneakers AC Night sneaks, som jeg spottede på modellen med den sorte kjole. Jeg synes den ser både rå og eksklusiv ud med de smukke puddertoner, kombineret med sort og hvid. Og så er den lidt chunky hæl/sål jo meget moderne lige nu.

 

ellos, kjoler, favoritter, nyheder, smykker, sneakers

Den klassiske sorte

Denne smukke Sibel kjole er den perfekte kjole til alle slags anledninger. Du kan dresse den op og ned med sneaks eller stilletter, tage et bælte i taljen eller pifte den op med flotte smykker. Og så er det også en god kjole, som ikke strammer og som man kan tillade sig at spise i. 😀 ellos, kjoler, favoritter, nyheder, smykker, sneakers

Lidt bling til ørerne

Jeg elsker smykker og synes ofte, at det er dem som sætter prikken over i’et. Disse  øreringe Snö of Sweden er til huller i ørerne og har et lille vedhæng. Gode til både langt og kort hår, da de ikke er for store. Fås i både guld og sølvfarvet. ellos, kjoler, favoritter, nyheder, smykker, sneakers

Så kan du shoppe med rabat

Jeg har selvfølgelig også en rabatkode til jer og håber, at dette indlæg har inspireret jer lidt. .) Rabatkoden hedder 435403 og giver 33% rabat på dit dyreste køb, inkluderet brands. Derudover giver koden også 5% ekstra rabat på allerede nedsatte varer. Så klik dig ind hos Ellos her og shop løs, rigtig god fornøjelse! 🙂

Hvis du vil læse mere om mig, så kan du klikke her. 

 • Elsebeth Laukat
  februar 14, 2021

  Hej SILKE,
  nu håber jeg virkelig, det er det rigtige sted, jeg stiller dig et spørgsmål 🙏
  Har du et godt forslag til en fugtigheds/ansigtsdagcreme, der er god i denne kolde tid?
  Samtidig indskyder jeg lige: hvis det engang passer for dig, vil du så lave et indlæg på din blog om deodoranter? Kh. Elsebeth

Add Comment

Budgetvenlig mode fra Ellos
Min tanker om det at blive 50 år og selve dagen

Anti-age serum i Rolls Royce klassen

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
Hvis du ønsker et anti-age serum, som kan dække alle behov din hud måtte have, så læs videre. Elizabeth Ardens luksusserie Prevage har nemlig lanceret en opgraderet version af deres bedste anti-age serum. Og det nye serum har mange fordele, som jeg synes du skal høre om. :) Arbejdshesten i din hudpleje Hvis du allerede var glad for det første Prevage Advanced Anti-aging Serum, så glæd dig. De ingredienser, som var i det første serum er også i det nye Prevage Anti-Aging Daily Serum 2.0. Men med det nye får du en[...]

3 dages juicekur – sådan gik det!

For et par uger siden tikkede der en mail ind om jeg havde lyst til at teste en 3 dages juicekur fra Restart Juice. Det har jeg længe tænkt på at gøre, så nu sprang jeg på muligheden. Jeg var selvfølgelig også lidt nervøs, for at jeg både skulle blive sulten og sur. Men jeg ville også gerne prøve at give min krop en lille "udrensning" og mærke hvad det kan gøre for mig. Dag 1 - knaldende hovedpine! Jeg plejer at starte med at lave en kop kaffe som det allerførste om morgenen. Det er den kop, som sparker lidt[...]

5 gode makeup budgetkøb

Posted In: Makeup | Reklame | Skønhed
Jeg har fundet 5 gode makeup budgetkøb hos Cocopanda, som absolut skal have en anbefaling med. Ingen af produkterne koster over 70 kr og jeg har testet dem alle med stor fornøjelse. :) Så skal makeuppungen opgraderes, så kan du måske bruges et par af disse skønne produkter. Der er også en rabatkode, der giver yderligere 15% rabat også på allerede nedsatte varer, men det kommer jeg tilbage til.   Let foundation med naturlig dækning Denne Serum foundation fra The Ordinary har jeg faktisk skrevet om før. Det er e[...]