Tips til tørre hænder

Posted In: Guide | Krop | Silkes favoritter

Er de mon nogen, som ikke kender til tørre hænder i øjeblikket? Mine er i hvert fald temmelig ramte af langt mere håndvask og afspritning end normalt. Og efter en sød sygeplejerske opfordrede mig til et indlæg om pleje til de tørre hænder, så har jeg samlet nogle af mine favorit håndplejeprodukter og gode tips her. 🙂tørre hænder, håndpleje, håndsprit, hænder

Håndcreme med kollagen

Og så byder den på masser af fugt ved hjælp af hyaluronsyre, glycerin og sheasmør. Mega  dejlig konsistens, som hurtigt trænger ind og gør hænderne fløjsbløde. Et ekstra plus er, at den kommer med en praktisk pumpefunktion. 265 kr.tørre hænder, håndpleje, håndsprit, hænder

 • Linda gunneklev
  april 1, 2020

  Tak for de goe tip til håndcremer 👍 jeg arbejder i børnehave , så vi vasker og spritter meget . Så tørre hænder og neglebånd er virkelig et problem og ik særlig kønt .
  Rigtig go påske til dig og dine 🐣
  Mange hilsner Linda

  • Silke
   Linda gunneklev
   april 1, 2020

   Kære Linda, ja det kan jeg godt se. Og tak fordi du passer godt på alle “vores” børn. Og jeg døjer selv med de tørre neglebånd, så prøver ALT. 😀 Rigtig god påske til dig også. Kh, Silke

 • Christine Heby
  april 1, 2020

  ❤️🙏🏽 hvor er det lækkert! Tak for dig

  • Silke
   Christine Heby
   april 1, 2020

   Selv tak, det var jo din idé og jeg elsker det. 🙂 Tusind tak for at gode skrive. kh, Silke

 • Lenina Lærke Lynge Mikjær Thorning
  april 1, 2020

  Kære Silke
  Endnu en gang tak for et dejligt og brugbart indlæg.
  Mine hænder minder efterhånden mest om udtørret ler, med store dybe revner over knoerne. Alt hvad jeg har prøvet til nu af cremer svier så tårrene triller og uden den store effekt. Så kære Silke jeg sætter min lid til din ekspertisr, hvilken af cremerne den fra Avénes eller pudderdåsernes fodcrem vil du anbefale mig?
  Med tak for dit indlæg og tak for dig

  Kram fra Lenina

  • Silke
   Lenina Lærke Lynge Mikjær Thorning
   april 1, 2020

   Hej Lenina, ååååh av av. det lyder ikke rart. Ved du hvad årsagen er til, at de er SÅ tørre? Men jeg ville klart prøve fodcremen, den er virkelig, virkelig god hvis du har meget tørre hænder. Og er uden parfume, så den burde ikke genere i de dybe revner. Giv gerne lyd, når du har prøvet. Kh, Silke

   • Lenina Lærke Lynge Mikjær Thorning
    Silke
    april 2, 2020

    Tak for rådet Silke. Fodcremen er bestilt hjem, med håb om snarlig fremkomst 🤩
    Jeg har i forvejen tendens til tørre hænder, så i disse tider hvor vi skal vaske hænder, og med OCD som dagligdagens følgesvend (som virkelig er udfordret i tiden), ja så bliver hændernes tilstand også derefter.
    Jeg glæder mig til at få cremen hjem, og sender dig selvfølgelig gerne en tilbagemelding om resultatet 😍
    Kh Lenina

    • Silke
     Lenina Lærke Lynge Mikjær Thorning
     april 2, 2020

     Tak Lenina, håber cremen kan gøre noget for dig. 🙂 Ha’ en dejlig dag! Kh, Silke

 • Anja
  april 1, 2020

  Er nød til at spørge, hvor din smukke sweater er fra?

  • Silke
   Anja
   april 1, 2020

   Hej Anja, den er fra Fine Copenhagen og faktisk en nyhed, så du burde kunne få den nu. 🙂 Kh, Silke

 • Charlotte riis
  april 1, 2020

  Jeg er een af dem, , som nu arbejder på en Corona Intensiv Afdeling. Jeg har aldrig vasket og sprittet hænder så meget, som jeg gør i disse dage.

  Jeg har haft god effekt af ansigtsolie.

  • Charlotte Riis
   Charlotte riis
   april 1, 2020

   Altså til hænderne

  • Silke
   Charlotte riis
   april 2, 2020

   Kære Charlotte, uh ja, så kan jeg godt forstå at dine stakkels hænder er udsatte. Det var et godt tip, tak for at dele. Er det en bestemt olie du har brugt? Kh, Silke

   • Charlotte
    Silke
    april 2, 2020

    Jeg bruger miracle base fra Nurse Jamie, men har også multi olien fra Ecooking stående

    Go’ dag
    Kh Charlotte

 • Julia venus
  april 3, 2020

  Jeg er også gået over til
  fodcreme som håndcreme – men det gjorde jeg allerede inden coronakrisen 😄
  Godt nok dén fra Matas Naturserie som er dejlig parfumefri. De burde bare kalde det ekstra fed creme. Den er super god til tørre hænder 😊

  • Silke
   Julia venus
   april 7, 2020

   Kære Julia, Ja, de fodcreme kan åbenbart noget særligt. Men de skal jo også arbejde på tørre fødder, så de må kunne klare hænderne. 😀 Tak for at dele dit tip! Kh, Silke

 • Julie Vinther
  april 9, 2020

  Jeg har så sindsygt tørre hænder lige for tiden, så vildt godt indlæg!

  • Silke
   Julie Vinther
   april 9, 2020

   Tusind tak! 🙂 Ja, kan godt fornemme, at der e mange der døjer med de tørre hænder lige pt. 🙂 Rigtig god påske til dig! Kh, Silke

Add Comment

Pasteller, solpudder og min favorit hudpleje
3 natmasker jeg virkelig godt kan li’!

Vind gold styler fra ghd i ny farve

Posted In: Hår | Konkurrence | Reklame
Har du nogensinde undret dig over, om gold styler fra ghd er pengene værd? I så fald kan jeg personligt bekræfte, at det er den i dén grad. Faktisk er det sådan, at hver gang jeg prøver et andet glattejern, så kan jeg mærke hvor god kvalitet ghd er. Og i dag har jeg fået lov til at udlodde den lækre ghd gold styler til en værdi af 1.629 kr. :) Nye farver til gold styler fra ghd Faktisk er ghd gold® styler den bedst sælgende styler hos ghd og den kommer nu i to mega flotte nye farver.[...]

5 sommerdufte jeg kan li’!

Lige nu vælter det ind med de fineste sommerdufte og jeg har sniffet mig frem til 5 styks, som jeg vil give en lille anmeldelse hver. Duftene kommer fra både Italien, USA og Danmark og alle er kendetegnet ved at være blide og sommerlige. Og uanset om du er til det blomstrede, aromatiske, friske eller mere pudrede, er der en duft til alle her. I hvert fald hvis du spørger mig. :)  Ren og blid Clean er kommet med den lækreste sommerudgave af Clean Classic, bare med et lille tvist. Den hedder Clean Classic Flower Fresh[...]

Bedre hud med CBD

CBD er efterhånden en udbredt ingrediens i hudplejeprodukter grundet en masse gode egenskaber. Et af de seneste skud på beautystammen er den økologiske hudplejeserie med CBD og hampolie fra Hemphilia. Udover at den er spækket med gode ingredienser, er der også tænkt på miljøvenlig emballage. Og du kan faktisk vinde den fine serie til både dig selv og en anden. Mere om det senere, først lidt mere om CBD. :) Hvad er CBD? Den helt simple forklaring kommer her. CBD er en forkortelse for cannabidiol, der kommer fra ca[...]