Pasteller, solpudder og min favorit hudpleje

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Makeup | Negle | Reklame

De sidste mange dages solskin har draget mig mod pasteller og solpudder, som for mig er uundværlige i forårsmakeuppen. Jeg har shoppet lidt rundt hos Cocopanda.dk og fundet de skønneste pasteller til neglene og testet en ny solpudder af. Derudover vil jeg gerne give en kæmpe anbefaling til mit go-to produkt, når jeg er ramt af rosacea. Og ikke mindst min absolutte yndlingsdagcreme, lige pt er jeg i gang med den tredje krukke! Det siger altså lidt. 🙂

Pasteller til neglene

Normalt er jeg ret klassisk med neglelakfarver og laver ikke de store udskejelser. Men når det kommer til pasteller er det pludselig ikke så svært at blande farverne på kryds og tværs. 😀 For jeg synes, at lige præcis pasteller klæder og fremhæver hinanden. Neglelak, pasteller, Essie, Cocopanda, rosacea, solpudder, dagcremeDermed ikke sagt, at jeg ikke bare kan nøjes med at gå med en enkelt farve. Men det gør mig oprigtigt glad med de mange blide, lyse farver. 🙂 Så lige nu mikser jeg løs og har fundet de allerfineste farver hos Cocopanda.dk. Her får du i øvrigt 10% rabat på ALLE produkter, også dem der normalt aldrig er sat ned, med koden SILKE10. 🙂Neglelak, pastel, Essie, Cocopanda, rosacea, solpudder, dagcreme

Lidt om farverne

Tre af mine favorit pasteller er helt klassiske uden shimmer, glimmer eller andet i. De dækker alle tre rigtig godt. Det er den lyseblå Saltwater Happy, den grønne Maximillan Strasse Her og den gule Summer Soul Stice. Bemærk at priserne på alle Essie lakker allerede er langt billliger end normalt, så du får meget for pengene. 🙂 Neglelak, pasteller, Essie, Cocopanda, rosacea, solpudder, dagcremeDen fine lilla Spring in your step har en meget diskret, smuk shimmereffekt i sig. Normalt foretrækker jeg uden, men denne er virkelig elegant. Og lilla er jo en af de meste trendy farver dette forår. Neglelak, pastel, Essie, Cocopanda, rosacea, solpudder, dagcremeOg endelig er der den rosa Sugar Daddy, som er mere transparent i det. Den kan give et friskt nude look med to lag, men med tre lag dækker den også. 🙂 Klart også en god hverdagslak. Neglelak, pastel, Essie, Cocopanda, rosacea, solpudder, dagcreme

Mit go-to produkt mod rosacea

Barrier Defense Booster fra Dermalogica er nok det hudplejeprodukt jeg har brugt i længst tid. Jeg har det altid stående i mit skab og bruger det enten i perioder, når min hud er lidt stresset eller når jeg får et rosaceaudbrud. Boosteren skal bruges som det første produkt på huden og under din dag- eller natcreme. Du trykker nogle dråber ud ved at trykke i bunden af flasken (det er der faktisk mange, der ikke ved). Neglelak, pasteller, Essie, Cocopanda, rosacea, solpudder, dagcremeKonsistensen er lidt olieagtig og giver med det samme en dejlig nærende blødhed til huden. Jeg overdriver ikke, når jeg siger at den kan tage mit rosacea på en enkelt dag eller to. Det er helt vildt og jeg anbefaler boosterne igen og igen, for den virker bare. Den står også til en rigtig god pris hos Cocopanda. 449 kr, normalpris 599 kr.

Solskin til kinderne

Jeg bruger ofte solpudder som blush, fordi resultatet bliver mere naturligt og giver samtidig en sund glød til huden. Jeg havde ikke prøvet denne solpudder Bahama Mama Bronzer før, men den er et kultprodukt i udlandet. Neglelak, pastel, Essie, Cocopanda, rosacea, solpudder, dagcremeDen ser ret mørk ud og man skal også være lidt forsigtig med farven. Men jeg forstår godt hvorfor den er så populær, for den er nemlig nem at tone ud hvis man har fået for meget på. Den har heller ikke hverken røde eller orange undertoner og så er den mat, hvilket giver et naturligt resultat. Super solpudder til sommer! 🙂Neglelak, pasteller, Essie, Cocopanda, rosacea, solpudder, dagcreme

Min favorit dagcreme lige nu

Jeg blev introduceret til denne dagcreme Blue Therapy Amber Algae Revitalize Day sidste år og må indrømme, at jeg var blown away. Den er helt eminent til at give huden den smukkeste, lækre glød og god til dig, som har en lidt træt, trist eller mat hud. Med andre ord god til den modne hud. 😉Neglelak, pasteller, Essie, Cocopanda, rosacea, solpudder, dagcremeDen indeholder små mikroperler, der sørger for gløden, mens selve cremen fugter og nærer godt. Du kan faktisk godt se de små perler i cremen. Neglelak, pasteller, Essie, Cocopanda, rosacea, solpudder, dagcremeJeg er vild med den souffle-agtige konsistens, som er nem at smøre ud og min hud stråler virkelig med den på. Faktisk kan jeg undvære en primer, når jeg bruger denne dagcreme, så jeg er hooked. Jeg tester i forvejen mange produkter, men denne dagcreme skiller sig virkelig ud på den positive måde.

Shopperabat til dig

Der er to forskellige rabatkoder, som du kan bruge hos Cocopanda.dk.

 • Rabatkode: SILKE giver gratis fragt – medmindre du køber over 399 kr, så er fragt gratis uanset hvad.
 • Rabatkode: SILKE10 giver dig  10% rabat på alle produkter. Også de som allerede er nedsat eller produkter som aldrig bliver nedsat!
 • Koderne er gyldige fra d. 29.03. til d. 15.04.2020 – en gang per kunde – og kun en rabatkode per ordre. Rigtig god shopping! 🙂

Neglelak, pasteller, Essie, Cocopanda, rosacea, solpudder, dagcreme

 • AnnetTe
  marts 29, 2020

  Hej – når du bruger
  Biotherm Blue Therapy Amber Algae Revitalize, hvad bruger du så som rens/serum og natcreme?

  • Silke
   AnnetTe
   marts 30, 2020

   Hej Anne, jeg skifter jo lidt, fordi jeg hele tiden tester nyt. Men jeg bruger som regel en micellar rensevand og så har jeg også skrevet om 3 sera, som jeg er særligt glad for. Prøv at søge på serum her på bloggen, søgefeltet er på forsiden hvis du scroller lidt ned. Men har også lige testet en skøn ny serie med rens og pleje til natten, den vil jeg snart skrive om, så hold øje. 🙂 KH, Silke

Add Comment

Fælder eller knækker dit hår?
Tips til tørre hænder