N'age, event, hudpleje, skønhed, æstetiske behandlinger, restylane, Botox
Hudpleje, Reklame

Kom til skønhedsaften med mig hos klinik N’AGE

Hvorfor er okay at farve hår, bruge dyre anti-aging cremer, dække mørke rande, røde pletter og gøre andre krumspring for at skjule, fremhæve og pleje huden, mens der stadig er ”snyd” og tabubelagt at få foretaget æstetiske behandlinger, som i bund og grund tjener helt samme formål? Et spørgsmål, som jeg vil sætte fokus på denne aften.

Torsdag d. 14. juni 2018 kl.18.00-20.30 byder jeg i samarbejde med N’age ind til en hyggelig aften i skønhedens tegn, hvor jeg deler ud af mine mange års erfaring indenfor branchen, og tager det paradoksale emne op om ”de forbudte skønhedsbehandlinger”.

Jeg viser også mine før-billeder og fortæller om, hvilke kosmetiske behandlinger jeg selv får foretaget, og hvordan jeg i øvrigt holder min hud smuk. Direktør for N’AGE, Ida Bille Brahe, fortæller om de forskellige behandlingstyper og om hvordan, man kan forbedre sin hudkvalitet markant med ikke-kirurgiske behandlinger .

Efter oplægget vil der være tid til spørgsmål, personlige konsultationer samt til at få foretaget en hudanalyse med den populære Skinscope hos Emmi Willumsen fra SkinCeuticals.

N’age byder på sandwich og vin, og der vil være max 36 deltagere, så der er tid til spørgsmål og diskussioner. Der er en goodiebag til alle deltagere med et gavekort til behandlinger hos N’AGE på 500 kr. samt lækre prøver fra N’AGE’s leverandører. Derudover trækker N’AGE lod blandt deltagerne om en Restylane-behandling til en værdi af 5.000 kr samt en hudanalyse og et personligt sammensat hudplejeprogram til en værdi af 2.500 kr fra Skin Ceuticals. 

Billetter til arrangementet koster 250 kr, så ta’ din veninde under armen og kom til en hyggelig aften – billetter kan købes her. 

Vind billetter

Der er også mulighed for at vinde billetter til eventet. 🙂 Jeg har fået lov til at udlodde fire billetter, som jeg forestiller mig ryger ud til to vindere, som hver især kan tage en veninde med. For at deltage i konkurrencen, skal du blot sende mig en lille hilsen her på bloggen. Jeg trækker de to vindere fredag, d. 18. maj og vinderne får direkte besked.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

56 Comments

 • Reply Ann Kristin maj 11, 2018 at 5:03 pm

  Vil rigtig gerne med til info aften med dig hos N’age??

  • Reply Annelise Jørgensen maj 11, 2018 at 8:44 pm

   Det lyder spændende – hvis jeg blev den heldige vinder ville jeg tage min datter Anette med ??????

 • Reply Gunvor Iuel maj 11, 2018 at 5:03 pm

  Hej Silke. Min søster og jeg vil rigtig gerne med til N’age.
  Vh Gunvor

 • Reply Joan Kehlet Rieck maj 11, 2018 at 5:03 pm

  Jeg vil virkelig gerne deltage, samt høre dig fortælle, da jeg selv er splittet i min holdning til den slags skønhedsbehandlinger.

 • Reply Sofi Novalee maj 11, 2018 at 5:04 pm

  Det lyder som et fantastisk arrangement ??? Jeg håber at være en af de heldige vindere ?? Ønsker dig en skøn weekend ?

 • Reply Henriette maj 11, 2018 at 5:05 pm

  Jeg tror det er lige noget for mig og min veninde Tina

 • Reply Marianne E maj 11, 2018 at 5:08 pm

  Jeg vil gerne med 🙂

 • Reply Birgitte la Cour maj 11, 2018 at 5:12 pm

  Hej Silke
  Jeg vil gerne “lægge billet ind” på to billetter til arrangementet hos n’age. Jeg er 56 og dermed i reperations alderen ? Der skal drastiske midler i brug ???⚒?
  Håber jeg er heldig ???
  Hilsen Birgitte

 • Reply Teresa M maj 11, 2018 at 5:17 pm

  Lyder som et lækkert arrangement!

  God weekend

 • Reply Jeanet Sørensen maj 11, 2018 at 5:18 pm

  Hej Silke. Jeg ville føle mig som verdens heldigste hvis jeg vandt to billetter til dette super arrangement. Har også en veninde som ville blive ovenud lykkelig for at komme med ?? så jeg krydser alt jeg kan ??

 • Reply Marlene maj 11, 2018 at 5:21 pm

  Hej Silke.Min skønne veninde og mig kunne rigtig godt tænke os at komme med ??

 • Reply Lone H maj 11, 2018 at 5:37 pm

  Det lyder som et skønt arrangement. Gid det var i Århus ? ønsker alle de andre deltagere held og smider ikke et lod i hatten da jeg ikke vil kunne nå til Kbh. ? håber i får en skøn aften. Håber på billeder og et lille referat…..

  • Reply Silke maj 13, 2018 at 6:27 pm

   Hej Lone, det er noteret. 🙂 Jeg må prøve at overtale N’age til, at vi laver flere arrangementer i Jylland også. 🙂 Kh, Silke

 • Reply Nina K maj 11, 2018 at 5:53 pm

  Det lyder som en sjov aften??? Jeg vil rigtig gerne med sammen med min søde veninde????

 • Reply Tina Z maj 11, 2018 at 6:01 pm

  Hej Silke.
  Sikke et skønt tiltag ? jeg er i midt 40erne og kan tydligt se hvordan huden bare forandre sig pt ?? kunne rigtigt godt tænke mig at vinde 2 billetter til jeres spændende arrangement????‍♀️??‍♀️

 • Reply Maria maj 11, 2018 at 6:04 pm

  Kære Silke.
  Jeg vil rigtig gerne med til skønhedsarrangement hos N’age. Må indrømme jeg har nogle fordomme om lige præcis det sted, men dem kan jeg måske få aflivet?

 • Reply Susanne maj 11, 2018 at 6:07 pm

  Vil super gerne med. Min hud har det ikke så godt. Så det vil være fantastisk.

 • Reply Helene L maj 11, 2018 at 6:10 pm

  Det lyder så spændende, jeg leger lige for tiden med tanker om noget der ‘bugger’ mig så det ville være perfekt at få mere info om hvad et indebærer at ordne. Det var også lang tid siden jeg fik huden scannet, med alle facts det indebærer at man får, det er altid godt for motivationen til at pleje sin hud hvad enten beskeden er at man gør det godt, så kan man fortsætte, eller om der er at man skal bruge mere af noget og gøre det bedre fremover!
  God weekend alle sammen!

 • Reply Jorunn Toft maj 11, 2018 at 6:11 pm

  Det ville være fantastisk at vinde to billetter?

 • Reply Sasha maj 11, 2018 at 6:12 pm

  Wow✨?✨ Det lyder super spændende. Krydser fingre ??????

 • Reply Lisa Friis maj 11, 2018 at 6:19 pm

  Jeg har pigment forandringer efter graviditet, bekymringsrynke, tørhedsrynker om øjnene osv.? så ville elske at høre om de forskellige løsninger der findes????

 • Reply Jeanette Ravnbak maj 11, 2018 at 6:22 pm

  Jeg vil rigtig gerne med til skønhedsaften.

 • Reply Britt maj 11, 2018 at 7:02 pm

  Åh det kunne jeg godt tænke mig – virkelig forkælelse og jeg har en sød veninde som selvfølgelig skal med ???

 • Reply Rine Neye maj 11, 2018 at 7:11 pm

  Jeg vil super gerne med ❤️ Vi så gerne vide om der kan gøres noget ved mine pigmentforandringer ?? Kh Rine Neye

 • Reply Rie Viola Dyrnes maj 11, 2018 at 7:17 pm

  Kunne være spændende at høre om. Vil inviterer en skøn gammel veninde med, som kæmper med spørgsmålet skal skal ikke :O)

 • Reply Christine Laurberg maj 11, 2018 at 7:26 pm

  X’er fingre??Lyder som en skøn aften…

 • Reply Cathrine Guldberg maj 11, 2018 at 7:43 pm

  Sikke en skøn aften. Den vil jeg dele med min veninde Pia Kokholm, som virkelig har fortjent en skønhedsaften.
  Silke ved du om der er elevator op til N’age?

  • Reply Silke maj 18, 2018 at 7:33 pm

   Hej Cathrine, det tror jeg desværre ikke der er. Er det en udfordring? <3 Kh, Silke

 • Reply Marlene V maj 11, 2018 at 7:47 pm

  Er fan!!! Håber jeg vinder en billet til min bff og mig selv. ?????

 • Reply Anna maj 11, 2018 at 7:52 pm

  Et kæmpe hej herfra❤️ Jeg vil super gerne med sammen med min veninde Jeanette Jensen. Jeg håber så meget vi vinder?????

 • Reply Malene Kruse maj 11, 2018 at 8:02 pm

  Det ville være helt fantastisk at vinde en aften i dit og N’age selskab .Går netop lige nu og gør mig seriøst tanker om at få lavet en eller flere skønhessbehandlinger så det ville være helt perfekt

 • Reply Natascha rasmussen maj 11, 2018 at 8:47 pm

  Uhh, det lyder så spændende- og virkelig spændende paradoks. Jeg ville tage min mor med, og så vil jeg virkelig overveje mulighederne for den “dumme” rynke i min pande 😉

 • Reply Lisbeth Brünings maj 11, 2018 at 9:18 pm

  Ihh det ville være hyggelig at være med den aften, og høre om de forskellige behandlinger. Man kunne jo godt trænge hehe

 • Reply Rikke maj 11, 2018 at 10:22 pm

  Det vil jeg rigtigt gerne med til ?

 • Reply CarinaF maj 12, 2018 at 3:52 am

  Det lyder meget spændende. Jeg har den skønneste single-mor til pseudotvillinger som veninde, og hun skulle helt klart med, så hun kunne få en friaften 🙂

 • Reply sanne brøndum maj 12, 2018 at 5:14 am

  Flot – men hvilken N `Age er det? For det kan vel ikke kun være i København! men…….hvis du/I kun har tænkt på københavnsk, så vil vi jyder altså også gerne have dig til N`Age i Århus.

  god sol dag, Sanne

  • Reply Silke maj 13, 2018 at 6:23 pm

   Enig Sanne! Første runde er i København, men jeg håber meget på at få lov til at lave flere arrangementer med N’age, som også foregår i dejlige Jylland. 🙂 (Er jo selv fra Holstebro! 😀 Kh, Silke

 • Reply Ida Unmack maj 12, 2018 at 5:15 am

  Wow jeg vil meget gerne til info-aften på N’age med dig! Krydser fingre! Jeg har længe gerne villet høre mere om de forskeliige typer af behandlinger ??‍♀️

 • Reply Ida Unmack Larsen maj 12, 2018 at 5:16 am

  Wow jeg vil meget gerne til info-aften på N’age med dig! Krydser fingre! Jeg har længe gerne villet høre mere om de forskeliige typer af behandlinger ??‍♀️

 • Reply Tini Tina maj 12, 2018 at 6:23 am

  mange års sygdom og personlige kampe har efterhånden sat sine spor i mit ansigt. Jeg trænger så meget til en god vejledning i hvordan jeg kan forbedre min hud og mit udseende. Har længe haft kig på náges behandlinger men det er altid blevet ved tanken. Nu er jeg endelig kommet ud af “busken” og sådan en aften ville være en god måde at starte min rejse mod mit nye liv. Jeg vil så gerne vinde så jeg kunne invitere min veninde med som har støttet og hjulpet mig gennem mit forløb.

 • Reply Jeanette Køhlert maj 12, 2018 at 6:52 am

  Vil gerne høre, om det virkelig kan være rigtigt, at der kun er “nålen tilbage” når man er 50+ ?

 • Reply Katrine K. W. maj 12, 2018 at 7:31 am

  Det lyder som et mega spændende arrangement! ? Jeg er meget nysgerrig på, hvad de kan tilbyde, og jeg ville blive så glad, hvis det var mig, som blev den heldige vinder! ???

 • Reply Stine Sophie B maj 12, 2018 at 11:10 am

  Det lyder virkelig spændende! Jeg ville elske at deltage.

 • Reply Lea maj 12, 2018 at 11:47 am

  Åhhh, det gad jeg godt. Jeg kunne godt bruge en udfyldning af alene-til-en-tå-årig-rynkerne ☺️

 • Reply Rikke Langkow maj 12, 2018 at 1:13 pm

  Det lyder som en spænende aften ❤️
  Vil klart tage min søster med

 • Reply Mia Rasmussen maj 12, 2018 at 6:19 pm

  Det lyder super spændende, vil rigtig gerne med???

 • Reply Rikke Skjøde Baes maj 12, 2018 at 6:21 pm

  Kære Silke

  Jeg nød en aften hos N’age i sidste runde og det var en skøn aften. Jeg fik blod på tanden til at få lidt assistsnce nu jeg snart runde de 40 og så de mange flotte resultater – jeg vil elske at forkæle min veninde med en dejlig aften ! God lørdag aften til dig!!

 • Reply Jeanette Becker maj 12, 2018 at 10:26 pm

  Kære Silke
  Det lyder spændende og jeg ville klart tage min veninde Bettina med. We deserve it?

 • Reply Anu Bülow maj 13, 2018 at 5:09 am

  Hvor lyder det spændende, vil meget gerne med.

 • Reply Louise Tønsberg maj 13, 2018 at 6:56 am

  Det lyder som en spændende aften. Jeg er selv af den opfattelse, som du beskriver i oplægget, så derfor vil det nok være en øjenåbner for mig at deltage ☺️ – jeg håber ??

 • Reply Louise EP maj 14, 2018 at 11:56 am

  Det lyder super spændende, jeg vil meget gerne med. Jeg går lidt og lurer på nogle behandlinger. Men du har ret, det er, i hvert fald i min omgangskreds og miljø super tabuiseret at få lavet andet end en økologisk ansigtsbehandling ?.

  • Reply Silke maj 14, 2018 at 2:35 pm

   Også i de kredse jeg kommer – og så er der alle dem, som ikke vil indrømme det! 😀 Kh, Silke

 • Reply Marie-Louise Rasmussen maj 14, 2018 at 8:29 pm

  Hvor skønt at du inviterer os følgere med – jeg skal helt sikkert høre min mor om hun vil følges med mig. Og ellers må jeg bare afsted alene (helt alene bliver jeg nok ikke med alle de andre skønne tøser :-)). Og fedt at du tager fat om et lidt tabu-agtigt område. Jeg er selv stor fan af botox, som jeg får fast i et område. Det har både hjulpet mig mod at se vred ud, og har faktisk reduceret mine spændingshovedpiner en hel del. Så jeg fortæller vidt og bredt om det når folk spørger hvorfor jeg ser så frisk ud – og de fleste ved ikke rigtig hvad de skal sige – det er altså lidt morsomt at se deres reaktioner.

  • Reply Silke maj 18, 2018 at 7:28 pm

   Hahaha, fedt du er åben omkring det! 🙂 Det er jo de små detaljer, der netop tæller med disse behandlinger og så skal man bare gøre præcis hvad man har lyst til. 🙂 Kh, Silke

 • Reply Dorthe G. Jørgensen maj 16, 2018 at 10:29 am

  Åh hvor lyder det både lækkert, informativt og hyggeligt. Det ville lige være noget for min veninde og jeg. Vi er begge meget nysgerrige og interesserede i området. Vi krydser fingre ❤️

 • Reply Helld maj 17, 2018 at 7:04 pm

  Hej Silke,
  Hermed en lille hilsen med håb om at vinde to billetter ??☺️
  Bedste hilsner,
  Helle

 • Leave a Reply