Kom til skønhedsaften med mig hos klinik N’AGE

Posted In: Hudpleje | Reklame | Skønhed

Hvorfor er okay at farve hår, bruge dyre anti-aging cremer, dække mørke rande, røde pletter og gøre andre krumspring for at skjule, fremhæve og pleje huden, mens der stadig er ”snyd” og tabubelagt at få foretaget æstetiske behandlinger, som i bund og grund tjener helt samme formål? Et spørgsmål, som jeg vil sætte fokus på denne aften.

Torsdag d. 14. juni 2018 kl.18.00-20.30 byder jeg i samarbejde med N’age ind til en hyggelig aften i skønhedens tegn, hvor jeg deler ud af mine mange års erfaring indenfor branchen, og tager det paradoksale emne op om ”de forbudte skønhedsbehandlinger”.

Jeg viser også mine før-billeder og fortæller om, hvilke kosmetiske behandlinger jeg selv får foretaget, og hvordan jeg i øvrigt holder min hud smuk. Direktør for N’AGE, Ida Bille Brahe, fortæller om de forskellige behandlingstyper og om hvordan, man kan forbedre sin hudkvalitet markant med ikke-kirurgiske behandlinger .

Efter oplægget vil der være tid til spørgsmål, personlige konsultationer samt til at få foretaget en hudanalyse med den populære Skinscope hos Emmi Willumsen fra SkinCeuticals.

N’age byder på sandwich og vin, og der vil være max 36 deltagere, så der er tid til spørgsmål og diskussioner. Der er en goodiebag til alle deltagere med et gavekort til behandlinger hos N’AGE på 500 kr. samt lækre prøver fra N’AGE’s leverandører. Derudover trækker N’AGE lod blandt deltagerne om en Restylane-behandling til en værdi af 5.000 kr samt en hudanalyse og et personligt sammensat hudplejeprogram til en værdi af 2.500 kr fra Skin Ceuticals. 

Billetter til arrangementet koster 250 kr, så ta’ din veninde under armen og kom til en hyggelig aften – billetter kan købes her. 

Vind billetter

Der er også mulighed for at vinde billetter til eventet. 🙂 Jeg har fået lov til at udlodde fire billetter, som jeg forestiller mig ryger ud til to vindere, som hver især kan tage en veninde med. For at deltage i konkurrencen, skal du blot sende mig en lille hilsen her på bloggen. Jeg trækker de to vindere fredag, d. 18. maj og vinderne får direkte besked.

 • Ann Kristin
  maj 11, 2018

  Vil rigtig gerne med til info aften med dig hos N’age??

  • Annelise Jørgensen
   Ann Kristin
   maj 11, 2018

   Det lyder spændende – hvis jeg blev den heldige vinder ville jeg tage min datter Anette med ??????

 • Gunvor Iuel
  maj 11, 2018

  Hej Silke. Min søster og jeg vil rigtig gerne med til N’age.
  Vh Gunvor

 • Joan Kehlet Rieck
  maj 11, 2018

  Jeg vil virkelig gerne deltage, samt høre dig fortælle, da jeg selv er splittet i min holdning til den slags skønhedsbehandlinger.

 • Sofi Novalee
  maj 11, 2018

  Det lyder som et fantastisk arrangement ??? Jeg håber at være en af de heldige vindere ?? Ønsker dig en skøn weekend ?

 • Henriette
  maj 11, 2018

  Jeg tror det er lige noget for mig og min veninde Tina

 • Marianne E
  maj 11, 2018

  Jeg vil gerne med 🙂

 • Birgitte la Cour
  maj 11, 2018

  Hej Silke
  Jeg vil gerne “lægge billet ind” på to billetter til arrangementet hos n’age. Jeg er 56 og dermed i reperations alderen ? Der skal drastiske midler i brug ???⚒?
  Håber jeg er heldig ???
  Hilsen Birgitte

 • Teresa M
  maj 11, 2018

  Lyder som et lækkert arrangement!

  God weekend

 • Jeanet Sørensen
  maj 11, 2018

  Hej Silke. Jeg ville føle mig som verdens heldigste hvis jeg vandt to billetter til dette super arrangement. Har også en veninde som ville blive ovenud lykkelig for at komme med ?? så jeg krydser alt jeg kan ??

 • Marlene
  maj 11, 2018

  Hej Silke.Min skønne veninde og mig kunne rigtig godt tænke os at komme med ??

 • Lone H
  maj 11, 2018

  Det lyder som et skønt arrangement. Gid det var i Århus ? ønsker alle de andre deltagere held og smider ikke et lod i hatten da jeg ikke vil kunne nå til Kbh. ? håber i får en skøn aften. Håber på billeder og et lille referat…..

  • Silke
   Lone H
   maj 13, 2018

   Hej Lone, det er noteret. 🙂 Jeg må prøve at overtale N’age til, at vi laver flere arrangementer i Jylland også. 🙂 Kh, Silke

 • Nina K
  maj 11, 2018

  Det lyder som en sjov aften??? Jeg vil rigtig gerne med sammen med min søde veninde????

 • Tina Z
  maj 11, 2018

  Hej Silke.
  Sikke et skønt tiltag ? jeg er i midt 40erne og kan tydligt se hvordan huden bare forandre sig pt ?? kunne rigtigt godt tænke mig at vinde 2 billetter til jeres spændende arrangement????‍♀️??‍♀️

 • Maria
  maj 11, 2018

  Kære Silke.
  Jeg vil rigtig gerne med til skønhedsarrangement hos N’age. Må indrømme jeg har nogle fordomme om lige præcis det sted, men dem kan jeg måske få aflivet?

 • Susanne
  maj 11, 2018

  Vil super gerne med. Min hud har det ikke så godt. Så det vil være fantastisk.

 • Helene L
  maj 11, 2018

  Det lyder så spændende, jeg leger lige for tiden med tanker om noget der ‘bugger’ mig så det ville være perfekt at få mere info om hvad et indebærer at ordne. Det var også lang tid siden jeg fik huden scannet, med alle facts det indebærer at man får, det er altid godt for motivationen til at pleje sin hud hvad enten beskeden er at man gør det godt, så kan man fortsætte, eller om der er at man skal bruge mere af noget og gøre det bedre fremover!
  God weekend alle sammen!

 • Jorunn Toft
  maj 11, 2018

  Det ville være fantastisk at vinde to billetter?

 • Sasha
  maj 11, 2018

  Wow✨?✨ Det lyder super spændende. Krydser fingre ??????

 • Lisa Friis
  maj 11, 2018

  Jeg har pigment forandringer efter graviditet, bekymringsrynke, tørhedsrynker om øjnene osv.? så ville elske at høre om de forskellige løsninger der findes????

 • Jeanette Ravnbak
  maj 11, 2018

  Jeg vil rigtig gerne med til skønhedsaften.

 • Britt
  maj 11, 2018

  Åh det kunne jeg godt tænke mig – virkelig forkælelse og jeg har en sød veninde som selvfølgelig skal med ???

 • Rine Neye
  maj 11, 2018

  Jeg vil super gerne med ❤️ Vi så gerne vide om der kan gøres noget ved mine pigmentforandringer ?? Kh Rine Neye

 • Rie Viola Dyrnes
  maj 11, 2018

  Kunne være spændende at høre om. Vil inviterer en skøn gammel veninde med, som kæmper med spørgsmålet skal skal ikke :O)

 • Christine Laurberg
  maj 11, 2018

  X’er fingre??Lyder som en skøn aften…

 • Cathrine Guldberg
  maj 11, 2018

  Sikke en skøn aften. Den vil jeg dele med min veninde Pia Kokholm, som virkelig har fortjent en skønhedsaften.
  Silke ved du om der er elevator op til N’age?

  • Silke
   Cathrine Guldberg
   maj 18, 2018

   Hej Cathrine, det tror jeg desværre ikke der er. Er det en udfordring? <3 Kh, Silke

 • Marlene V
  maj 11, 2018

  Er fan!!! Håber jeg vinder en billet til min bff og mig selv. ?????

 • Anna
  maj 11, 2018

  Et kæmpe hej herfra❤️ Jeg vil super gerne med sammen med min veninde Jeanette Jensen. Jeg håber så meget vi vinder?????

 • Malene Kruse
  maj 11, 2018

  Det ville være helt fantastisk at vinde en aften i dit og N’age selskab .Går netop lige nu og gør mig seriøst tanker om at få lavet en eller flere skønhessbehandlinger så det ville være helt perfekt

 • Natascha rasmussen
  maj 11, 2018

  Uhh, det lyder så spændende- og virkelig spændende paradoks. Jeg ville tage min mor med, og så vil jeg virkelig overveje mulighederne for den “dumme” rynke i min pande 😉

 • Lisbeth Brünings
  maj 11, 2018

  Ihh det ville være hyggelig at være med den aften, og høre om de forskellige behandlinger. Man kunne jo godt trænge hehe

 • Rikke
  maj 11, 2018

  Det vil jeg rigtigt gerne med til ?

 • CarinaF
  maj 12, 2018

  Det lyder meget spændende. Jeg har den skønneste single-mor til pseudotvillinger som veninde, og hun skulle helt klart med, så hun kunne få en friaften 🙂

 • sanne brøndum
  maj 12, 2018

  Flot – men hvilken N `Age er det? For det kan vel ikke kun være i København! men…….hvis du/I kun har tænkt på københavnsk, så vil vi jyder altså også gerne have dig til N`Age i Århus.

  god sol dag, Sanne

  • Silke
   sanne brøndum
   maj 13, 2018

   Enig Sanne! Første runde er i København, men jeg håber meget på at få lov til at lave flere arrangementer med N’age, som også foregår i dejlige Jylland. 🙂 (Er jo selv fra Holstebro! 😀 Kh, Silke

 • Ida Unmack
  maj 12, 2018

  Wow jeg vil meget gerne til info-aften på N’age med dig! Krydser fingre! Jeg har længe gerne villet høre mere om de forskeliige typer af behandlinger ??‍♀️

 • Ida Unmack Larsen
  maj 12, 2018

  Wow jeg vil meget gerne til info-aften på N’age med dig! Krydser fingre! Jeg har længe gerne villet høre mere om de forskeliige typer af behandlinger ??‍♀️

 • Tini Tina
  maj 12, 2018

  mange års sygdom og personlige kampe har efterhånden sat sine spor i mit ansigt. Jeg trænger så meget til en god vejledning i hvordan jeg kan forbedre min hud og mit udseende. Har længe haft kig på náges behandlinger men det er altid blevet ved tanken. Nu er jeg endelig kommet ud af “busken” og sådan en aften ville være en god måde at starte min rejse mod mit nye liv. Jeg vil så gerne vinde så jeg kunne invitere min veninde med som har støttet og hjulpet mig gennem mit forløb.

 • Jeanette Køhlert
  maj 12, 2018

  Vil gerne høre, om det virkelig kan være rigtigt, at der kun er “nålen tilbage” når man er 50+ ?

 • Katrine K. W.
  maj 12, 2018

  Det lyder som et mega spændende arrangement! ? Jeg er meget nysgerrig på, hvad de kan tilbyde, og jeg ville blive så glad, hvis det var mig, som blev den heldige vinder! ???

 • Stine Sophie B
  maj 12, 2018

  Det lyder virkelig spændende! Jeg ville elske at deltage.

 • Lea
  maj 12, 2018

  Åhhh, det gad jeg godt. Jeg kunne godt bruge en udfyldning af alene-til-en-tå-årig-rynkerne ☺️

 • Rikke Langkow
  maj 12, 2018

  Det lyder som en spænende aften ❤️
  Vil klart tage min søster med

 • Mia Rasmussen
  maj 12, 2018

  Det lyder super spændende, vil rigtig gerne med???

 • Rikke Skjøde Baes
  maj 12, 2018

  Kære Silke

  Jeg nød en aften hos N’age i sidste runde og det var en skøn aften. Jeg fik blod på tanden til at få lidt assistsnce nu jeg snart runde de 40 og så de mange flotte resultater – jeg vil elske at forkæle min veninde med en dejlig aften ! God lørdag aften til dig!!

 • Jeanette Becker
  maj 12, 2018

  Kære Silke
  Det lyder spændende og jeg ville klart tage min veninde Bettina med. We deserve it?

 • Anu Bülow
  maj 13, 2018

  Hvor lyder det spændende, vil meget gerne med.

 • Louise Tønsberg
  maj 13, 2018

  Det lyder som en spændende aften. Jeg er selv af den opfattelse, som du beskriver i oplægget, så derfor vil det nok være en øjenåbner for mig at deltage ☺️ – jeg håber ??

 • Louise EP
  maj 14, 2018

  Det lyder super spændende, jeg vil meget gerne med. Jeg går lidt og lurer på nogle behandlinger. Men du har ret, det er, i hvert fald i min omgangskreds og miljø super tabuiseret at få lavet andet end en økologisk ansigtsbehandling ?.

  • Silke
   Louise EP
   maj 14, 2018

   Også i de kredse jeg kommer – og så er der alle dem, som ikke vil indrømme det! 😀 Kh, Silke

 • Marie-Louise Rasmussen
  maj 14, 2018

  Hvor skønt at du inviterer os følgere med – jeg skal helt sikkert høre min mor om hun vil følges med mig. Og ellers må jeg bare afsted alene (helt alene bliver jeg nok ikke med alle de andre skønne tøser :-)). Og fedt at du tager fat om et lidt tabu-agtigt område. Jeg er selv stor fan af botox, som jeg får fast i et område. Det har både hjulpet mig mod at se vred ud, og har faktisk reduceret mine spændingshovedpiner en hel del. Så jeg fortæller vidt og bredt om det når folk spørger hvorfor jeg ser så frisk ud – og de fleste ved ikke rigtig hvad de skal sige – det er altså lidt morsomt at se deres reaktioner.

  • Silke
   Marie-Louise Rasmussen
   maj 18, 2018

   Hahaha, fedt du er åben omkring det! 🙂 Det er jo de små detaljer, der netop tæller med disse behandlinger og så skal man bare gøre præcis hvad man har lyst til. 🙂 Kh, Silke

 • Dorthe G. Jørgensen
  maj 16, 2018

  Åh hvor lyder det både lækkert, informativt og hyggeligt. Det ville lige være noget for min veninde og jeg. Vi er begge meget nysgerrige og interesserede i området. Vi krydser fingre ❤️

 • Helld
  maj 17, 2018

  Hej Silke,
  Hermed en lille hilsen med håb om at vinde to billetter ??☺️
  Bedste hilsner,
  Helle

Add Comment

Min bedste ven mod pigmentpletter
Smarte makeupkits fra Jane Iredale