Min bedste ven mod pigmentpletter

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame | Skønhed

Endelig er det gode vejr her og jeg kan ikke lade være med at sætte mig i solen og nyde det, selvom det især i skønhedsbranchen virkelig er fy at dyrke solen – for det giver jo både rynker, pigmentpletter, ælder huden og så meget andet skidt. Men for mig giver det også velvære, glæde, en sundere udstråling med en smule kulør, så jeg er ikke hellig på nogen måde. Til gengæld er jeg meget obs på mine pigmentpletter, som jeg har dannet grundstenen til tilbage i 80’erne med solarie-grillning 2-3- gange om ugen. Ups!:/

Heldigvis er jeg også blevet klogere og mere bevidst om at passe meget bedre på i solen, specielt fordi jeg de sidste år har fået pigmentpletter i ansigt. For cirka to år siden blev Prevage City Smart spf 50 Hydrating Shield fra Elizabeth Arden så lanceret og dén blev vitterligt min redning mod flere pigmentpletter. Så til alle jer, som døjer med det, prøv den  – den beskytter helt enestående og kan virkelig varmt anbefales!

Prevage, City Smart, spf 50, Elizabeth Arden, pigmentpletter

Kort fortalt, så er Prevage City Smart er en tre-i-en mineralsk solbeskyttelse, et antioxidant serum og en farvet, ultralet fugtende og beskyttende creme i ét. Og når jeg skriver beskyttende mener jeg ikke kun mod solen, men også dens beskyttende effekt mod forurening i luften. Det har nemlig vist sig, at luftforureningen er direkte forbundet med mørke pletter, rynker og generelt ældningen af huden. Og Prevage City Smart fra Elizabeth Arden er en af de få produkter, som kan det hele og lægger sig som et lille “skjold” på huden, mens du bevæger dig rundt udenfor. 🙂

Prevage, City Smart, spf 50, Elizabeth Arden, pigmentpletter

Som regel har jeg Prevage City Smart liggende i min makeuppung, så jeg husker at bruge den. Den har en helt genial tekstur, for den er ret flydende og let i det og skal bruges som det sidste trin i hudplejen, det vil sige ovenpå din dagcreme. For mig fungerer den supergodt under min foundation, men uden foundation får den bare min hud til at stråle og se sund ud.

Prevage, City Smart, spf 50, Elizabeth Arden, pigmentpletter

Farven på Prevage City Smart er meget let og bliver nærmest transparent, når den smøres ud.

Prevage, City Smart, spf 50, Elizabeth Arden, pigmentpletter

Den giver også huden den smukkeste, sunde glød, så jeg er fan.

Den kommer i en lille tube med pumpe, så den er nem at dosere og nem at smøre ud grundet den flydende konsistens. Det er en god idé at ryste den inden brug, så de mineralske pigmenter lige kan blandes lidt. Men en af de ting, som jeg virkelig kan se forskel på er mine pigmentpletter, som normalt bliver mere tydelige om sommeren. Dem kan jeg altså “holde nede” med City Smart grundet dens høje spf 50 – og jo, jeg bliver også brun, det går bare lidt langsommere. 🙂

Prevage, City Smart, spf 50, Elizabeth Arden, pigmentpletter

I dag nød jeg solen i fulde drag og med god samvittig på terrassen hos en veninde, så Prevage City Smart var selvfølgelig også med her! Nyd de næste solrige dage og pas godt på huden! 🙂

Jeg gør opmærksom på, at det lyserøde link i dette indlæg er et reklame-link, som giver mig en lille kommision og hjælp til mig for at holde bloggen i gang. Altså vel at mærke, hvis du køber dine produkter via dette link. Læs mere om det under Om Silke. 

 • Lone H
  maj 8, 2018

  Jeg er SÅ enig. Denne skønhed er intet mindre end fantastisk. Det er også min bedste ven hele sommeren.

 • Anette Ninon
  maj 8, 2018

  Jeg elsker også at bruge Prevage City Smart, er snart ved at have brugt op, og er ikke i tvivl om at jeg skal have en ny.

  • Silke
   Anette Ninon
   maj 9, 2018

   Ja, dert skal jeg helt sikkert også. 🙂 Dejlig solfyldt dag til dig, Anette! Kh, Silke

 • Birna Lambaa
  maj 8, 2018

  Den lyder til st være mit næste køb!
  Lige for st afklare – den beskytter mod nye skader, men reparerer ikke de gamle pigmentændringer?

  • Silke
   Birna Lambaa
   maj 9, 2018

   Hej Birna, nej den virker kun præventivt mod nye og holder “de gamle” nede. Men den kan ikke lysne dem. 🙂 Kh, Silke

 • Helle Andersen
  maj 9, 2018

  Nemlig Silke, den er så god. Jeg var heldig at få lov til at teste den for et par år siden og har været totalt hooked siden, den kan ikke undværes. Jeg har lige taget hul på nummer 4, til hverdag når jeg er i butikken hele dagen, regner jeg den for tilstrækkelig solbeskyttelses på cykelturen frem og tilbage. Den kan så meget anbefales.??????????SKØN dag til jer alle

  • Silke
   Helle Andersen
   maj 9, 2018

   Tak søde Helle, ja den bliver også helt sikkert i min hudpleje-samling. 🙂 God lang weekend til dig, hvis du er en af de heldige. Kh, Silke

 • Tina
  maj 9, 2018

  Det lyder spændende og jeg er vild med Elisabeth Arden.
  Jeg har pigment forandringer på halsen, tror du produktet vil hjælpe her også?
  Venligst og en smuk solrig dag til dig:-)

  • Silke
   Tina
   maj 9, 2018

   Hej Tina, altså den fjerner og lysner ikke pigmentpletterne, men sørger i hvert fald for, at de gamle ikke kommer frem og beskytter mod nye. Men jeg ville da bestemt også bare bruge den på halsen – jeg brugte den selv på brystkassen i går! 😀 Kh, Silke

Add Comment

Vind Dermalogica produkter til Mors Dag
Kom til skønhedsaften med mig hos klinik N’AGE

Vind gold styler fra ghd i ny farve

Posted In: Hår | Konkurrence | Reklame
Har du nogensinde undret dig over, om gold styler fra ghd er pengene værd? I så fald kan jeg personligt bekræfte, at det er den i dén grad. Faktisk er det sådan, at hver gang jeg prøver et andet glattejern, så kan jeg mærke hvor god kvalitet ghd er. Og i dag har jeg fået lov til at udlodde den lækre ghd gold styler til en værdi af 1.629 kr. :) Nye farver til gold styler fra ghd Faktisk er ghd gold® styler den bedst sælgende styler hos ghd og den kommer nu i to mega flotte nye farver.[...]

5 sommerdufte jeg kan li’!

Lige nu vælter det ind med de fineste sommerdufte og jeg har sniffet mig frem til 5 styks, som jeg vil give en lille anmeldelse hver. Duftene kommer fra både Italien, USA og Danmark og alle er kendetegnet ved at være blide og sommerlige. Og uanset om du er til det blomstrede, aromatiske, friske eller mere pudrede, er der en duft til alle her. I hvert fald hvis du spørger mig. :)  Ren og blid Clean er kommet med den lækreste sommerudgave af Clean Classic, bare med et lille tvist. Den hedder Clean Classic Flower Fresh[...]

Bedre hud med CBD

CBD er efterhånden en udbredt ingrediens i hudplejeprodukter grundet en masse gode egenskaber. Et af de seneste skud på beautystammen er den økologiske hudplejeserie med CBD og hampolie fra Hemphilia. Udover at den er spækket med gode ingredienser, er der også tænkt på miljøvenlig emballage. Og du kan faktisk vinde den fine serie til både dig selv og en anden. Mere om det senere, først lidt mere om CBD. :) Hvad er CBD? Den helt simple forklaring kommer her. CBD er en forkortelse for cannabidiol, der kommer fra ca[...]