Vind Dermalogica produkter til Mors Dag

Det er Mors Dag søndag, d.13.maj og tid til at forkæle din kære mor  lidt ekstra. 🙂 I den anledning har jeg i samarbejde med Dermalogica fået mulighed for at udlodde hele 10 styks Power Trio kit, som har en værdi af 760 kr pr styk.

Dermalogica, Power trio kit, konkurrence, Mors Dag, Vind,

Power Trio Kittet kommer i en fin æske og indeholder en full size Daily Superfoliant + to rejsestørrelser af Multivitamin Power Recovery Masque og fugtcremen Dynamic Skin Recovery spf50.

Jeg har alle dage været ekstremt glad for Dermalogicas produkter og det var faktisk noget af det første hudpleje jeg stiftede bekendtskab med i mit første job som skønhedsredaktør på magasin Woman for mange år siden. Siden har jeg ikke sluppet produkterne og bruger dem stadigvæk gerne, så derfor er det virkelig en oplagt forkælelsesgave til Mors Dag.

Jeg  har også skrevet et indlæg om hovedproduktet i kittet, som er den eksfolierende Daily Superfoliant,  som er et eksfolierende, meget finkornet “skrubbepulver” til ansigtet, som hjælper med at klare huden op, gøre den glattere og give øjeblikkelige resultater – og det gør den! 🙂

Dermalogica, Power trio kit, konkurrence, Mors Dag, Vind, Dermalogica, Power trio kit, konkurrence, Mors Dag, Vind,

Daily Superfoliant indeholder bl.a. Binchotan-trækul, som absorberer snavs i huden ved at tiltrække og binde urenheder i huden og trække dem op. Samtidig polerer og dybderenser de ultrafine korn huden, så den får en helt glat og fin overflade.

Sådan bruger du den:

Pulveret er gråt og du skal bruge cirka en mængde som den, jeg har i hånden på billedet. Bland med en smule vand og masser på huden, rens af med lunkent vand og nyd din bløde hud. Tilfør nogle dråber vand på pulveret, som fungerede bedst for mit vedkommende eller gør ansigtet vådt og brug pulveret direkte på ansigtet.

Huden bliver så frisk, fin og synes glattere på overfladen – den stråler og har en sund glød, som faktisk holder et par dage. Daily Superfoliant kan bruges hver dag, da den er meget mild.

Som bonus i dette Power Trio Kit er der også den skønneste lille ansigtsmaske Multivitamin Power Recovery Masque, som er helt fantastisk. Masken beroliger, blødgører og fugter huden og er som balsam for en irriteret hud. Og så er der, helt perfekt til årstiden, Dynamic Skin Recovery med en spf50. Cremen fugter medium-let, så har du meget tør hud, så skal der nok et serum eller en booster under. Den skal bruges cirka en halv time før du går ud i solen for at være sikker på, at du får den fulde beskyttende effekt af spf 50.

Vind et Power Trio Kit til Mors Dag

Jeg fået lov til at udlodde hele 10 sæt af det lækre hudplejekit fra Dermalogica, det er virkelig fedt for så er der større vinderchancer for dig. For at deltage i konkurrencen skal du følge mig, men jeg kunne også godt tænke mig at få en lille hilsen fra dig med et par ord om hvorfor du vil vinde sådan et sæt til din mor – eller dig selv, hvis du selv er mor. 😉 Du kan skrive på instagram eller på bloggen, jeg trækker 5 vindere hvert sted – og det gør jeg onsdag d. 9.maj efter kl.12.00. Vinderne bliver offentliggjort på instagram og Facebook under selve konkurrencen. 

I øvrigt skal du vide, at jeg læser alle beskeder, men fordi der ofte er så stor deltagelse på konkurrencerne, er det ikke muligt at svare på konkurrencerne. Men jeg læser dem og er glad og taknemmelig for hver eneste kommentar!!! 🙂 Held & lykke!

 • Rie Viola
  maj 6, 2018

  Jeg har desværre ikke min mor mere, men jeg er en mor. Tror jeg er en sød mor, som trænger til at blive forkælet. Vi går ikke så meget op i mors dag hjemme hos mig, for hver dag er mors dag, på den ene aller anden måde. elsker at være MOR.

 • Christina ulrikka jensen
  maj 6, 2018

  Hejsa, jeg vil rigtigt gerne vinde det til min søde Mor Jonna, hun bor i den anden ende af DK og ser hende ikke så tit, så vil da rigtigt gerne forkæle hende❤️jeg er desværre ikke selv mor, ville ønske jeg var, så ønsker det til min søde Mutti. Ønsker dig en rigtig dejlig søndag

 • Betina
  maj 6, 2018

  Jeg vil da ELSKE selv at blive super forkælet som mor til 3 fantastiske børn?? Krydser vildt fingrer☘️☘️

 • Runa rusborg
  maj 6, 2018

  Jeg vil gerne vide det til min moar, fordi hun er verdens bedste .??❤️

 • Maria
  maj 6, 2018

  Jeg vil dele et sæt med min fantastiske mor, som bare altid er der, når jeg har brug for hjælp ?

 • SofieA
  maj 6, 2018

  Der er ingen tvivl om, at det ville være en fantastisk ekstra gave at give min mor til Mors dag. Min mor er verdens sejeste mor, som lige er fyldt 60 år. Vi mistede desværre min far for nogle år siden, og nu bor hun alene i mit barndomshjem – hun holder det hele selv, inviterer på lækre middage og sørger for at holde alle traditioner ved lige. Hun er intet mindre end fantastisk. 🙂

 • Natascha Therkelsen
  maj 6, 2018

  Jeg er selv lige blevet mor til en lille pige her for nyligt og selvom jeg har et virkelig tæt forhold til min mor i forvejen, så er det kun blevet endnu tættere nu. Hvis det overhovedet er muligt, så er hun en endnu bedre mormor end hun er mor og det taler altså for sig selv. Hun glemmer tit at gøre noget for sig selv, selvom hun af alle særligt fortjener det og derfor vil jeg elske at vinde dette sæt til (efter min mening) verdens bedste mor ❤️

 • Birna Lambaa
  maj 6, 2018

  Jeg ville helt sikkert forære produkterne til min egen mor, fordi hun er den, hun er – altid støttende, trøstende og opmuntrende, og hun har, om nogen, fortjent al forkælelse i verden❤️?

 • Christine Heby
  maj 6, 2018

  Jeg ville elske at lave en hygge spa dag med min mor og afprøve alle de skønne produkter??

 • Cathrine Guldberg
  maj 6, 2018

  Hvis vi er de heldige, vil jeg give min mor en privat SPA dag hvor vi kan hygge sammen og bruge de skønne produkter.
  Jeg har en fantastisk kærlig, lyttende og omsorgsfuld mor, som er altid er der for mig og mine skønne piger.
  Og vi skal selvfølgelig dele de skønne produkter.
  Solskinshilsen fra mig

 • Kitsten V
  maj 6, 2018

  Jeg er meget heldig, stadig at have min mor på 93 år. Hun er stadig meget forfængelig mht både hudpleje, stil, mode, udseende…..Så smukt og dejligt i den alder.
  Jeg vil dele de pragtfulde produkter med hende. ❤
  Håber meget vi er heldige. Jeg kunne vist meget hurtigt blive en stor fan af de skønne produkter. Som lige er noget for mig.?❤
  Mange tak for en pragtfuld blog Silke.?

 • Marie-Luise Hilbrecht
  maj 6, 2018

  Den exfoliant har jeg haft lange øjne efter i et stykke tid nu – ville elske at vinde den! Til mig selv. Min søn er endnu for bette til at sørge for morsdags-gaver i denne kategori ?

 • Marlene V
  maj 6, 2018

  Jeg er mor til to dejlige krudtugler, og tror jeg ville forkæle mig selv med den her mega lækre konkurrence ?. Jeg synes jeg trænger til en god omgang glød og omsorg for mig selv ? Håber jeg bliver en af de heldige ? ? ? ?

 • H Jensen
  maj 6, 2018

  Jeg ville virkelig elske at kunne forkæle min kære mor med disse pragtfulde produkter. ?

 • Lone H
  maj 6, 2018

  Jeg elsker selv dermalogica og har fået gode resultater med deres hudpleje. Mine egne unger plejer at huske dagen nu hvor de er blevet teenagere. Sidste år fik jeg en blåbær busk og jeg glæder mig til at høste lidt bær i år. Selvom jeg gerne ville beholde sættet for mig selv, hvis jeg vinder, ville jeg elske at kunne give det til min mor. Hun er en dame på snart 78 år der bestemt kan bruge lidt forkælelse.

 • Birgitte Jørgensen
  maj 6, 2018

  Jeg ville elske at vinde et sæt fra Dermalogica, har endnu ikke haft fornøjelsen af serien, men har læst rigtig meget om “trylle” exfolianten ?

  Jeg vil dele exfolianten med min teenager søn ?

 • Pia T.
  maj 6, 2018

  Det her er det første år jeg må undvære min mor på mors dag. Plejer altid at være forbi hende med lidt lækkert, men i år må det blive en blomst og tanker om mange dejlige minder 🙂
  Ville elske at vinde det her sæt – har aldrig prøvet dermalogica’s produkter – så det kunne være ren luksus at få lov til det 🙂

 • Sasha
  maj 6, 2018

  Skønne sager ✨?✨Dem vil jeg gerne dele med min søde, skønne mor ❤️ ????
  Kh?

 • A / Anne
  maj 6, 2018

  Min kære kære mor bor tæt på Vesterhavet og må godt være lidt ekstra god ved sin hud ♥ …Hun bliver så begejstret når hun får gaver! 🙂 🙂

 • Lotte
  maj 6, 2018

  Jeg vil gerne glæde min mor med mit ynglingsmærke Dermalogica ❤️

 • Louise EP
  maj 6, 2018

  Jeg vil super gerne forkæle min mor som tilmed er en fantastisk mormor for både mine og min brors børn ?.

 • Bonnie Nottelmann
  maj 6, 2018

  Ville elske at glæde min mor med det, men hun er her desværre ikke mere, men jeg vil nu også elske at glæde svigermor ❤️

 • Ann-Marie Hansen
  maj 6, 2018

  Hej Silke,

  Jeg er selv mor, og jeg trænger bare så meget til noget liv og energi til min hud efter 4 uger med sygdom og 2 x narkose , som absolut kan ses på min hud, som er blevet tør, træt og stresset at se på. Jeg er sikker på, at dette er den perfekte “Pick me up” for min trætte hud . ?????????

 • Sofie B.
  maj 6, 2018

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde sådan et fornemt sæt til min søde mor? Hun er sådan en der rigtig gerne vil gøre noget for sin hud, men aldrig har villet kaste mange penge efter produkter – specielt fordi hun ikke ved hvad der passer til hendes hudtype og ikke vil ende med en masse forskellige halvbrugte?
  Min mor har været der for mig så mange gange, også mens hun selv har haft brystkræft, og fortjener lidt fra mig som tak❤️

 • Nina Koefoed
  maj 6, 2018

  Jeg kender mange fantastiske mødre som fortjener en god gave og et stort kram❤️ Men jeg vil gerne starte med at takke og forkæle mig selv. Jer er mor til 2 vidunderlige børn, og jeg gøre et fantastisk arbejde hver eneste dag. Mine børn har ikke alderen til at give morsdagsgaver, men deres kram og kys siger mere end tusind af ord og gaver?❤️ Jeg vil på mine børns vegne vinde denne gave????❤️

 • Teresa Mello
  maj 6, 2018

  Det synes jeg kunne være en fantastisk gave til mig selv! Min kæreste glemmer nok, at det er Mors Dag

 • Birgitte Andersen
  maj 6, 2018

  Jeg trænger virkelig selv til en god omgang kærlig pleje efter flere uger med voldsomme kæbesmerter ?så der har ikke været overskud til ret meget personlig pleje ? jeg er ikke mor men er “tante” til en fantastisk pige, så smider et lod i puljen alligevel ??

 • Berit Lyed
  maj 6, 2018

  Jeg vil gerne vinde til min mor, fordi hun trænger til forkælelse. Hun forkæler altid alle andre før sig selv – denne gang er det hendes tur??

 • Marie Emilie
  maj 6, 2018

  Sikke en skøn konkurrence!
  Min søde mor skal vinde dette sæt, da hun fortjener lidt ekstra forkælelse. Hun er altid så god til at glæde andre, så dette sæt fortjener hun virkelig:)
  Tak for en virkelig god og inspirerende blog!

 • Maria
  maj 6, 2018

  Jeg er selv mor til tre vidunderlige børn på 4 år, 2 år og 5 mdr ?.. men jeg har også en mor, der samtidig er verdens bedste mormor♥️ Hun er der altid for os selvom hun har fuldtidsarbejde og bor langt væk?

 • Winnie
  maj 6, 2018

  WAUUUW!! ??? Det er jo den aller fineste præmie…. Hvor ville det bare være fantastisk at blive den meget heldige vinder af de lækre produkter til min søde mor, – hun trænger nemlig til ekstra meget forkælelse på mors dag i år ?? Jeg krydser i hvert fald fingrene ALT hvad jeg kan og håber på en masse held ??? PS: Tak for al din gode inspiration ?

 • Karin W
  maj 6, 2018

  Jeg ønsker at vinde gaven til mig selv. Er travl mor (❤) og ville elske lidt ekstra selvforkælelse. Og så har jeg fødselsdag d. 9. maj, så det ville faktisk være 2 gaver i 1, nemlig både mors dags gave og fødselsdagsgave (på dagen hvor du udtrækker vinderne?)

 • Henriette Høyrup
  maj 6, 2018

  Jeg elsker Dermalogica’s Age Smart produkter – næsten så højt som mine 2 børn ;). Dermalogica er nogle af de få produkter der får min tørre hud til at føles ‘mættet’ hele dagen og stråle af sundhed. Det er ikke altid at pengepungen rækker, så jeg ville elske at forkæle mig selv – og min hud.

 • CK
  maj 6, 2018

  Jeg ville uden tvivl forære det til min smukke mor ! Hun fylder 50år her i maj og jeg bliver ofte helt rørt over, hvor uundværlig hun er i mit, hvor meget jeg respekterer og ser op til hende og hvor stolt hun gør. Jeg elsker hende så højt og hun fortjener selvfølgelig alverdens forkælelse 🙂

 • Jeanne Corinth
  maj 6, 2018

  Er mor og vil elske at vinde disse produkter?

 • Lis Vinter
  maj 6, 2018

  Jeg er mor og bedstemor ! Jeg forsøger at gøre det bedste jeg kan for hele min familie ! Det er en stor glæde at være sammen med mine børnebørn og aflaste forældrene en gang i mellem og ellers når der er syge børn og andre muligheder for at få lov til at være der for dem 😉

 • Trine
  maj 6, 2018

  Er mor til 3 skønne unger og vil vildt gerne forkæles med disse lækre produkter ????

 • Pernille juul
  maj 6, 2018

  Min mor er her desværre ikke men mine børns mor (mig) vil rigtig gerne forkæles. Kh Pernille juul

 • Vicki
  maj 6, 2018

  Min mor har desværre været gennem et længere sygdomsforløb og trænger i den grad til lidt forkælelse, så jeg ville elske at kunne forære hende nogle lækre hudplejeprodukter?
  Og så er hun jo bare verdens bedste og dejligste mor som jeg elsker utrolig højt❤️

 • Pia Hansen
  maj 6, 2018

  Min M <3 R er mit forbillede , og er og har altid været der for mig igennem alt, og hendes evige støtte er guld værd, hun sætter alle andre end sig selv i første række, hun er så uselvisk og godhjertet og vis, jeg har lært meget af hende. Jeg ser op til min mor, og jeg beundrer virkelig hendes styrke og hun smider alt hvad hun har i hænderne når jeg har brug for det, og uden at blinke med øjnene rækker sine arme frem og tilbyder sin hjælp , Derfor fortjener min mor at blive forkælet med den flotte gave <3 , Min mor giver så meget, og det er på tide, at hun også får noget tilbage 😀

 • Camilla
  maj 6, 2018

  Jeg elsker også dermalogica ?Jeg er ikke mor endnu men håber det snart bliver?? Rigtig god aften.

 • Kamilla øbro
  maj 6, 2018

  Jeg ville vinde til min dejlige mor… hun er hårdtarbejdende og har ikke tid til at pleje huden.. jeg ville elske at give hende denne flotte giwe away ?

 • Ditte H
  maj 6, 2018

  Uha, jeg ku’ virkelig godt tænke mig at prøve det kit fra Dermalogica! Jeg vil ikke dele med min mor, da min mor ikke bruger tid eller penge på cremer, men jeg derimod, jeg æælsker cremer og makeup! Jeg håber at føre min hang til god hudpleje videre til min datter 😉

 • Eva
  maj 6, 2018

  Åh krydser fingre – elsker Dermalogicas produkter ☺️???❤️

 • Nina
  maj 6, 2018

  trænger til det selv! er ved at arrangere konfirmation og har ikke prioriteret mig selv i alt for lang tid…

 • Maria Seidelin
  maj 6, 2018

  Jeg vil forære det til min mor, der på trods af en hård tid altid er der ubetinget for min familie og mig ?

 • Pia Leth
  maj 6, 2018

  Jeg har desværre ikke min egen mor mere, men en mor er bare det bedste i verden. ?❤️??

 • Lærke Christensen
  maj 6, 2018

  Min kære mor er absolut den bedste mor jeg kunne ønske mig.
  Hun er der altid for mig og alle andre. Hun er sød og god mod alle. Hun fortjener at få sådan et kit fordi hun er som hun er. Nemlig verdens bedste. Hun trænger simpelthen bare til noget lækkert. ☀️

 • Birgit
  maj 6, 2018

  ?Skønne produkter som jeg vil forære Mor og Bedste ( og det er mig ) ?
  Min gode og omsorgsfulde mor gik bort d. 1 maj for 5 år siden 95 år gammel efter et langt og arbejdsomt liv ? savner hende hver dag ? intet kan erstatte en Mor ?
  God mors dag til alle Mødre ?

 • Christina
  maj 6, 2018

  Jeg tror ikke jeg har en bedre grund end andre mødte, til at lige præcis jeg skulle vinde, men jeg vi bare så gerne vilde ?
  Jeg er ved at løbe tør for min Daily microfoliant fra Dermalogica så det ville være perfekt at kunne prøve den nye scrub.
  Jeg ville gerne forære det til min mor, men hun vil med sikkerhed ikke få det brugt alligevel ? og så er det bedre at jeg beholder det ?

 • Nanna Benn
  maj 6, 2018

  Det ville uden tvivl være den perfekte morsdagsgave! ❤️ Som studerende på SU og med en husleje der skal betales, er det bedste jeg kan tilbyde min mor mit selskab. Derfor ville sådan et sæt her uden tvivl være en kæmpe overraskelse, som jeg ved hun vil sætte stor pris på da hun elsker gaver ???

 • Andrea
  maj 6, 2018

  Det ville jeg gerne vinde til min plejemor, der altid har været en kæmpestøtte i mit liv!

 • Kamilla Al-Mashadani
  maj 6, 2018

  Jeg er ikke selv mor og da min egen mor ikke er til så noget, så vil jeg gerne vinde det til en anden fantastisk mor. Min skønne kusine, hvis søn jeg er moster til. Hun gør det så godt og har fortjent lidt pleje til sig selv ❤️

 • Anette Ninon
  maj 7, 2018

  Jeg er mor og elsker at forkæle min familie, og vil også gerne selv forkæles.
  Nu hvor solen skinner ville det være skønt med de skønne Dermalogica produkter.
  ???

 • Lene Kathrine Jensen
  maj 7, 2018

  Min hjælpsomme mor skal forkæles med dette sæt, hvis jeg vandt…? Mine forældre har netop fejret 50 års bryllupsdag og det til trods for min fars progredierende og funktionsnedsættende sygdom,,.? Men de nåede dagen sammen…❤️?❤️ Min mor har en travl hverdag, med min plejekrævende far, deres hus, have m.m., samtidig med at hun altid har overskud til at hjælpe min lille familie og andre omkring hende. Men det er bla. på bekostning på hendes egenomsorg…? Så hun har fortjent Dermalogicas produkter, både for deres effekt, men også for det lille frirum til egenomsorg, som de vil bringe ind i hendes travle hverdag..???

 • Dorthe Eriksen
  maj 7, 2018

  Så perfekt en mors gave, at kunne give. Har altid hørt godt om mærket på produkterne, men har ikke selv prøvet dem endnu. ? men er sikker på at vi kan prøve det sammen. ❤️?‍❤️‍?

 • Susanne D
  maj 7, 2018

  Da jeg er mor med stort M til mine to drenge på 9 og 12 år ❤ så synes jeg at jeg selv trænger til lidt selvforkælelse . Med mine 47 år skal der også lidt ekstra hud omsorg til , så det ville være en skøn mors dags gave ?

 • Stine Sophie B
  maj 7, 2018

  Jeg vil gerne dele med min skønne og omsorgsfulde mor <3

 • Nanna Friis
  maj 7, 2018

  Åh, jeg ville elske at overraske min mor med det. Hun er den stærkeste kvinde og min største klippe. Hun er der altid for andre og nu fortjener hun selv, at blive forkælet <3 Flot konkurrence 🙂

 • Malene
  maj 7, 2018

  Hun trænger til at blive forkælet ?

 • Helle Lillelund
  maj 7, 2018

  Hvad min mor ikke har gennemgået med min fars 2 blodpropper i hjernen, en psykisk syg datter…. Jeg vil gøre alt for at give hende velfærds kvalitets tid. Ved Dermalogica er fantastisk ved huden og kan jeg gøre min mor glad ved at give hende deen fine gave, vil jeg blive taknemmelig. ❤️ LoveYMama

 • Dorthe Bille
  maj 7, 2018

  Jeg vil rigtig gerne forkæle min søde veninde som er alenemor med tre børn. Det er ikke så tit der er plads til lækre plejeprodukter i hendes budget

 • Annelise K
  maj 7, 2018

  Min mor har ikke tidligere gået særlig meget op i hudpleje men har på det seneste fundet ud af hvor vigtigt og skønt det er. Men bedre sent end aldrig ? Vil rigtig gerne hvis jeg kunne forære hende det lækre sæt?

 • Lene Jørgensen
  maj 7, 2018

  Jeg vil rigtig gerne give min mor mulighed for lidt forkælelse og en anledning til at prøve lidt flere af Dermalogicas produkter (er overbevist om at hun kun får brugt renseprodukt og ansigtscreme) 🙂

 • Tina
  maj 7, 2018

  God smuk solrig dag Silke!
  Hvor ser du vidunderlig ud med kul i ansigtet:-)
  Jeg ville gerne prøve at vinde sådan et lækkert sæt fra Dermalogica, jeg har tidligere prøvet nogle af deres produkter og de passer bare så godt til min hud.
  Min egen mor døde af uhelbredelig kræft og meget pludseligt og hurtigt i 2013, så jeg vil gerne prøve at vinde et sæt til helt egen forkælelse:-)
  Ønsker dig nogle rigtig gode smukke sommervarme dage:-)

 • Line
  maj 7, 2018

  Jeg mistede desværre min mor til kræft sidste år i en alt for ung alder. Hun er der derfor ikke til at få sådan en selvforkælelsesgave og kærlighed. Til gengæld har jeg stadig min mormor, der altså har mistet sin egen datter og i den grad fortjener lidt lækker pleje i en hård tid. Så hun skulle have det fine sæt!

 • Gitte Leth
  maj 7, 2018

  Jeg har desværre ikke længere en mor jeg kan forkæle, men er heldigvis selv mor, og vil meget gerne vinde den lækre præmie til mig selv;-)
  Midt i alle de påmindelser/reklamer om Mors dag i medierne, og kærlighedserklæringer til “MOR”, på især Instagram, kunne det være skønt med lidt forkælelse. Er svært, ikke at komme til at savne min mor en lille bitte smule mere i disse dage;-)

 • CF
  maj 7, 2018

  Mine børn på 8 og 11 går noget mere op i mors dag end deres ellers vidunderlige far gør. Det betyder, at de faktisk bliver mere skuffede end mig selv, når der ikke er noget til deres mor fra dem på mors dag. Så jeg ville bruge den vidunderlige gave til at lade den være fra mine børn til mig – ren win-win 🙂

 • Katrine
  maj 7, 2018

  Min mor skal vinde fordi hun trænger til at blive forkælet. Hun gør så meget for mine søskende og mig, men nu skal hun have noget lækkert, der viser at vi sætter pris på hende og alt der hun gør for os.

 • Tini Tina
  maj 7, 2018

  Jeg mistede desværre min mor for mange år siden og jeg har ikke selv fornøjelsen af at selv være mor. Men derfor kan man godt godt trænge til lidt forkælelse oven på alle de udfordringer jeg kæmper med hver dag. Jeg synes jeg efterhånden fortjener lidt medvind. Knusfra Tina

 • Dorthe
  maj 7, 2018

  Skønne sager som vil glæde min mor?❤️

 • Karin Pihl Rasmussen
  maj 7, 2018

  jeg er selv mor til de to skønneste unge mænd, som faktisk er ret glade lige nu. den yngste er netop flyttet til kbh og de nyder begge at være tæt på hinanden 🙂 for os er det dejligt at de er samlet fremfor Aalborg og København 🙂

 • Anna A. Nielsen
  maj 7, 2018

  Min mor der aldrig har gidet hele beauty-gamet, og højst har smurt en apoteker-creme på, har besluttet sig for at hun vil til at passe lidt bedre på sin hud…
  Desværre havde hun lidt en træls oplevelse med et mærke, hvor hendes hud blev rød og kløende efter brug, så jeg vil så gerne give hende en god oplevelse med et hudplejebrand jeg altid selv har haft gode erfaringer med -Og så selvfølgelig lidt skin recovery efter den trælse oplevelse, så hun kan komme godt igang med sit nye ‘projekt’-pas-på-sin-hud.
  Dejlig dag herfra 🙂

 • Marianne
  maj 7, 2018

  Jeg er som min mor på 84 år, elsker Dermalogica, så det vil være så dejligt at kunne dele❤️?

 • Annette F.
  maj 7, 2018

  Uh, det kunne være dejligt at vinde. Jeg kender lidt til Dermalogica produkter, men ikke lige disse. Hvis jeg vinder, så er jeg da sikker på, der er en mors dags gave. Rigtig god mors dag <3

 • Maja Nilsson
  maj 7, 2018

  Jeg ville elske at forkæle min seje mor med dette lækre sæt. For et halvt år siden brækkede hun ryggen og er i dag i fuld gang med genoptræningen, så det ville være så skønt at kunne glæde hende med en så lækker mors dag gave!

 • Sofie Laursen
  maj 8, 2018

  Jeg håber at vinde til min mor, da hun altid har brugt den samme hudplejeserie – og synes den trænger til fornyelse af en serie som Dermalogicas uden skidt kemi og parfume – men efter din anmeldelse, alligevel er meget virksom 🙂

 • Mia L.
  maj 8, 2018

  Eftersom min mor aldrig har brugt andet hudpleje end brugsens det bedste vil jeg elske at give hende denne fantastiske præmie. Så håber så meget jeg bliver én af de heldige :o)

 • Rebekka
  maj 8, 2018

  Hadde vært kjempe kjekt å vinne til min mor dette setter fra Dermologica, hun fortjener litt god luksus pleie 🙂

 • Signe Op.
  maj 8, 2018

  Jeg er selv mor, men skulle jeg være så heldig at vinde, vil jeg forære produkterne til min veninde, som er én af de mest dedikerede mødre, jeg kender. Hun er glad for Dermalogica’s produkter, men får næsten aldrig noget til sig selv, da pengene er lidt små hos dem. Oveni har hun lige mistet sit arbejde pga for mange sygedage, da hun gled i vinters og kom til skade med sit knæ.
  Og ja, nu skulle det egentlig ikke blive en kommentar med violin-spil og evige elendigheder, men hun fortjener det altså bare. Virkelig! 🙂

 • Louise Andersen
  maj 8, 2018

  Jeg ønsker at forkæle min seje mor, da hun forkæler mig hver evig eneste dag på trods af hårdt sygdomsforløb igennem 20 år. Det ville være så skønt at kunne glæde hende.

 • Vibeke JP
  maj 8, 2018

  Min mor er skøn! Hun er et af de eneste mennesker, der kan sætte sig ind i de udfordringer, som jeg kan have i forhold til til smerter. Desuden er hun god til at holde sammen på familien.

  Min mor er til gengæld ikke så god til det med solcreme, så en lækker dagcreme med solfaktor ville være godt til hende ?

 • Pernille Skov Thorsted
  maj 8, 2018

  ??Super lækker give-away ??
  Jeg er selv mor til 3, i alderen 9-19 år.
  Og synes i den grad jeg trænger til forkælelse. Så der er Krydsede fingre og tæer herfra. ????

 • Majaloisie Sofie stens Reenberg
  maj 8, 2018

  Ville være lækkert til min dejlige mor Karen Reenberg?❤️

 • Louise o
  maj 8, 2018

  Jeg vil elske at vinde dette sæt da jeg har lyst til at forkæle min mor.

 • Kristinekp
  maj 8, 2018

  Hvor vil det være skønt at forære min mor dette fine sæt. Har kun hørt godt om deres produkter. Tak for en dejlig blog?

 • Mia Andersen
  maj 8, 2018

  Min søde søn ville helt sikkert elske at forkæle mig med de lækre produkter. Han er så glad for mig, for som han siger : du har det hurtigste wifi.
  Det er store ord fra en 16 årig gamer..
  ❤️

 • Kirsten V
  maj 13, 2018

  Hvor ser man de heldige vindere på bloggen Silke?
  På forhånd tak.

  • Silke
   Kirsten V
   maj 13, 2018

   Kære Kirsten, jeg har faktisk ike skrevet dem nogle steder på bloggen, vindere fik direkte besked. Men du har ret, jeg tror jeg skal lave en eller anden ordning, hvor man kan se vinderne henne fremover. 🙂 KH, Silke

Add Comment

Yogurt til kroppen og et par andre ting du skal se!
Min bedste ven mod pigmentpletter