Stærkere hår og negle

Der er kommet et nyt, spændende kosttilskud på markedet, som er specielt beregnet til at styrke hår og negle. Det hedder Biotin Strong og indeholder et ekstra højt indhold af Biotin, som er udviklet til hår og negle. Og det vil jeg selvfølgelig gerne teste af over de næste otte uger. Men jeg kunne også godt tænke mig at finde tre testere mere, som har lyst til at teste det sammen med mig. 🙂 Mere om det senere, nu først lidt om det nye Biotin Strong. 🙂

Biotin Strong, stærkere hår og negle, kosttilskud, test, negle, hår,

Der findes jo allerede en del kosttilskud til hår og negle på markedet og du tænker måske, hvorfor skulle det være bedre end de andre? Det ved jeg heller ikke endnu, MEN kigger jeg på ingredienslisten så ser det ud som om der er noget godt i vente.  🙂 Der er nemlig langt mere Biotin i dette kosttilskud end i lignende produkter på markedet. Og Biotin er den ingrediens, som bedst styrker håret og øger neglens vækst indefra. I øvrigt kaldes Biotin  også Vitamin B7 og er kendt og veldokumenteret for sin effekt på hår og negle.

Biotin Strong, stærkere hår og negle, kosttilskud, test, negle, hår,

Spaltede vinternegle og hår, der knækker

Mine negle vokser altid rigtig godt om sommeren, men om vinteren bliver de sprøde med tendens til at spalte i spidserne. Det vil sige, at det spalter i lag, så jeg kan skubbe et lag af neglene – og jeg har svært ved at lade være med at gøre det! Det gør, at neglene føles tyndere og blødere i spidserne. Neglelakken ligger dårligere og neglene er generelt mere skrøbelige. Så jeg kan godt se, at de har brug for lidt ekstra hjælp.

Biotin Strong, stærkere hår og negle, kosttilskud, test, negle, hår,

Jeg har tidligere med stor succes testet forskellige kosttilskud til håret. Så jeg håber, at jeg med dette kosttilskud igen kan få styrket mit hår. Biotin aktiverer nemlig produktionen af keratin i hårsækkene  og i neglene, så jeg håber at kunne mærke en forskel efter de to måneder.

Hvad er der i Biotin Strong?

Udover stjerneingrediensen Biotin indeholder tabletterne zink, om er noget vi i forvejen har naturligt i kroppen. Mangler du zink i kroppen, kan du blandt andet opleve hårtab og skrøbelige negle. Og endelig indeholder den methionin, som indeholder svovl. Svovl og zink er vigtige for at kroppen kan danne keratin. Så kombinationen af disse tre ingredienser er en styrkende cocktail til hår og negle.

Biotin Strong, stærkere hår og negle, kosttilskud, test, negle, hår,

Vidste du, at…

 • vi har omkring 100.000 – 150.000 hår på hovedet.
 • vores hår vokser ca. 0,5 mm om dagen eller ca. 12-14 cm om året.
 • håret vokser hurtigere om sommeren end om vinteren.
 • håret vokser i 3-7 år og så falder det af.
 • vi taber 50-100 hår om dagen.

og at….

• Neglene vokser 0,1 mm om dagen.
• Ligesom håret vokser neglene hurtigere om sommeren end om vinteren.
• Neglene vokser hurtigere hos børn og unge, og langsommere hos ældre.
• Neglene vokser hurtigere på langfingeren og langsommere på tommelfingeren.
• Fingerneglene vokser dobbelt så hurtigt som tånegle.

Har du lyst til at teste Biotin Strong sammen med mig?

Jeg søger tre personer, som har lyst til at teste Biotin Strong i otte uger sammen med mig. Det du skal gøre er, at skrive et par ord til mig om hvad din udfordring er og hvorfor du kunne tænke dig at teste Biotin Strong. Jeg kontakter dig mht din adresse og får sendt produktet afsted til dig. 🙂

Jeg vil gerne sætte testen i gang hurtigst muligt, så skriv herinde senest/inden onsdag, d. 28.november, hvis du vil lægge et lod et puljen som tester. Jeg kontakter de tre testere, så har du ikke hørt noget, blev det ikke dig i denne omgang.

Du skal tage en tablet dagligt i otte uger, hvorefter jeg kontakter dig og hører om din oplevelse og dine resultater med Biotin Strong. Jeg deler det her på bloggen med dit fornavn, din alder og hvilken by du bor i. Du kan læse det hele her til februar.

Biotin Strong, stærkere hår og negle, kosttilskud, test, negle, hår,

Kender du andre, som du synes skal teste Biotin Strong, så ved jeg at Vitabalans (firmaet bag) leder efter flere testere. Du kan læse mere og tilmelde ved at klikke her. 

 • Anna A.
  november 24, 2018

  Efter min graviditet er mit hår blevet SÅ trist! Fælder helt vildt og mine ender ser simpelthen så sørgelige ud, selvom jeg får dem studset ca. hver 6 uge… Så vil meget gerne teste!
  Krydser fingre! Dejlig aften herfra 🙂

  • Karina Normann
   Anna A.
   november 26, 2018

   Kære Silke,
   Vil meget gerne være tester af det nye produkt til håret og negle.
   Jeg syntes her om vinteren har neglene flosser og spalter og man kan også mærke at håret mangler noget ekstra, det bliver også ligesom tyndere med alderen.
   Jeg fylder snart 47.
   Håber at komme i betragtning og hvis der er andet du mangler “ model “ til er jeg på ☺️
   Sorry hvis det ikke er her jeg må skrive.

   Hilsner
   Karina Normann.

   • Silke
    Karina Normann
    november 30, 2018

    Hej Karina, der er stadigvæk et par ledige pladser til test hos Vitabalans, hvis du vil være med der? 🙂 Du skal bare klikke på linket i indlægget, så kan du tilmelde dig der. Kh, Silke

 • Tina
  november 24, 2018

  God aften Silke,
  det lyder meget spændende med de piller og indholdet.
  Rigtig gode facts om hår og negle du har listet, ikke alle kendte jeg til.
  Jeg vil meget gerne melde mig som tester. Jeg er midt 50 og efter overgangsalderen er mit hår faldet af i store totter og mine negle knækker helt ned og gør ondt.
  Jeg har prøvet forskellige piller, men intet har virket ok indtil videre, måske pillerne ikke har biotin mv. nok i sig.
  Jeg er ellers god til at passe på mig selv er blot ked af at tabe håret og knække neglene.
  Hilsner og en god resten weekend til du og dine:-)

 • Iben
  november 25, 2018

  Jeg vil meget gerne prøve. Mine negle knækker og spalter vildt om vinteren. Og mit hår trænger til en vitamin indsprøjtning 😁

 • Susanne
  november 25, 2018

  Hej Silke
  Min udfordring er, at mit hår spalter og knækker så jeg har svært ved at få det længere end til skulderne! Jeg fælder også rigtig meget – ofte mere i perioder.
  Jeg har prøvet forskellige produkter på markedet, men ikke fundet præcis det der hjælper – så jeg er klar til at teste disse piller 🙂

  Ha’ en skøn dag!!

  Kh Susanne

 • Camilla
  november 25, 2018

  Jeg vil virkelig gerne teste Biotin Strong sammen med dig 😊
  Jeg fælder helt vildt – det er så mine kolleger kommenterer på det og har jeg sort tøj på, er jeg nødt til at gå ud midt på dagen og fjerne hår fra bagsiden af skjorten hvis jeg har løst hår. Så jeg har sjældent løst hår på arbejdet…
  Hjemme ligger der hår alle steder!
  Og mine negle er jeg nødt til at holde helt korte – især om vinteren – så de ikke knækker og spalter.
  Har engang taget biotin og det hjalp, men det blev taget af markedet i Danmark! Og så skulle lægen udskrive specielt og det kostede en formue!
  Så hvis jeg er heldig at blive valgt, så vil jeg virkelig kunne se en forskal hvis det virker 😊
  God søndag ☀️

 • Susanne
  november 25, 2018

  Jeg vil rigtig gerne være med til at teste🤞
  Min udfordring er, at jeg efter et kræftforløb har mistet rigtig meget af mit hår (ingen kemo – sikkert “bare” en stressreaktion) hvilket har resulteret i, at jeg nu har klippet det helt kort.
  Jeg vil rigtig gerne ha’ lækkert og fyldigt hår igen❤️

 • Trine Lodberg
  november 25, 2018

  Hej Silke,
  Jeg vil gerne teste sammen med dig, har de sidste 3 år taget hair volume kosttilskudspræparartet, har ikke turdet stoppe, men føler ikke det har effekt længere. Men mit hår bliver stadig så musset og mangler glans, og det bliver ikke rigtig længere!!
  Men er frisk på at prøve det andet, måske det er det der skal til – ren bonus med neglene 👌🏼👌🏼
  Bedste hilsner

  Trine Lodberg

 • Lone H
  november 25, 2018

  Det lyder som en spændende test. Jeg er 45 år og døjer også med negle der spalter og knækker. Har faktisk aldrig tænkt over at et par piller måske kunne hjælpe.

 • Lotte Abildgaard
  november 25, 2018

  Jeg har prøvet andre produkter til hår og negle uden den ønskede effekt. Særligt mit fine skandinaviske hår vil jeg gerne styrke. Efter en lang periode med stresset dagligdage fælder mit hår alt for meget og jeg taber langt mere end normalt. Det vil derfor være en gave for mig at finde et produkt som faktisk virker.

 • Maria Hjorth Christiansen
  november 25, 2018

  Jeg vil rigtig gerne være testperson😁 Mine negle spalter konstant og er så tynde. Jeg har prøvet forskellige produkter gennem tiden, men intet har virket. Derudover fælder jeg meget og mit hår er bare skandinavisk tyndt, så Biotin lyder bestemt som et produkt der er værd at prøve😍

 • Anne schelde
  november 25, 2018

  Jeg vil meget meget gerne prøve det. Jeg er 28.
  Jeg har endelig fået langt hår, men det knækket og jeg taber meget hår. Min højre side foran er helt knækket af, det så virkelig underligt ud. Den side er virkelig også tynd og det føles som om det er tyndt oppe i toppen ved hovedbunden. Jeg har i mange år afbleget mit hår, men det er jeg stoppet med. Eller. Jeg får lidt lyse striber i bunden, men kun i bunden. Jeg er nødt til at passe på længderne😅

  Mine negle knækker og spalter helt vildt, så det er umuligt for mig at få lidt længde på neglene. Og ville så gerne have lidt længde, så jeg kan bruge neglelak. For synes bare det er pænere når der er længde på neglen..
  Så håber virkelig jeg bliver valgt, for både hår og negle trænger til noget kærlighed!

 • Jette Kristensen
  november 25, 2018

  Melder mig gerne som tester. Som 50+ og i overgangsalderen, har jeg mistet en del af min ellers så dejlige og kraftige hårpragt. Det ville være fantastisk hvis der kunne sættes lidt skub i hårvæksten. Jeg bøvler desuden også med spaltede negle her i vinterhalvåret. Så tænker jeg vil være et godt testobjekt. 🤞🏻🍀😊

 • Susanne D.
  november 25, 2018

  Kære silke,
  Med mine 47 år , så sker der altså et eller andet hormonelt. Det sidste halve år, har jeg simpelthen tabt så meget hår. Efter en hårvask kan jeg samle en ret så stor portion af hår 😔. Ikke sjovt når jeg normalt har haft tykt langt kraftig hår. Så jeg vil da SÅ gerne være testperson, og håber på at dette er mirakelproduktet til mig 4🙏. Dejlig søndag til dig.

 • Malene
  november 25, 2018

  Hejsa 😀
  Det lyder spændende med dit nye projekt. Hvis du stadig mangler testpersoner, så vil jeg meget gerne. Kunne være sjovt at se om det virkelig ville hjælpe på vinter hår og vinter negle.
  Håber du har det godt!😊

  • Silke
   Malene
   november 30, 2018

   Hej Malene, jeg ved at de stadigvæk har et par pladser tilbage til i deres testpanel, så gå ind og skriv til dem med det samme. 🙂 Kh, Silke

 • Malene
  november 25, 2018

  Hejsa 😀
  Det lyder spændende med dit nye projekt. Hvis du stadig mangler testpersoner, så vil jeg meget gerne. Kunne være sjovt at se om det virkelig ville hjælpe på vinter hår og vinter negle.
  Håber du har det godt!😊❤️

 • Camilla
  november 25, 2018

  Jeg har altid haft det sundestenog mest glatte hår uden at skulle gøre noget for det. Men de sidste par uger er mit hår begyndt at knække og jeg har så mange knækkede strittende totter nu. Det er virkelig æv!! Derfor vil jeg gerne teste det her produkt ☺️

 • Mette sigby-Holmberg
  november 25, 2018

  Hej. Jeg kunne godt tænke mig at være test person. Jeg er 45 år, med typisk tynd skandinavisk hår, og knækker ofte og på virkes af det kolde vejr. Mine negle er tørre og knækker konstant😳🤞🏽. God dag kh Mette fra Østerbro ❤️🧡

 • Ditte
  november 25, 2018

  Kære Silke.

  Jeg vil gerne være testperson!
  Jeg er 31 år og bor i Århus.
  For et års tid siden tabte jeg meget hår pga stress, det begynder lige så stille at komme igen, men er meget fint. Mine negle flækker i lag og kunne også godt bruge lidt ekstra styrke.
  /Ditte

 • Eva
  november 25, 2018

  Mit hår er tørt og spalter nemt. Derudover fælder jeg som en Golden Retriever.. 🐶🤷🏼‍♀️🙄 .. så ville elske lidt førstehjælp til håret..

 • Louise EP
  november 25, 2018

  Da jeg var i 20’erne havde jeg tykt og blankt hår, men ny hvor jeg er tæt på de 40 år er mit hår desværre blevet tyndere og ikke så skinnende og mere Frizzy. Og jeg fælder også helt vildt meget på trods af god, sund og økologisk kost og livsstil.

 • Louise Lau Justesen
  november 25, 2018

  Hej Silke
  Jeg melder mig også mægtig gerne som tester, da jeg i denne periode samler en håndfuld hår sammen efter hver hårvask og har negle, der flækker så langt nede, at jeg får ondt og har lagt en mindre formue i familiens bandekasse. Jeg er 39 år, har tabt meget hår gennem begge mine graviditeter, men har ellers normalt en ret okay manke. I øjeblikket knap så meget.
  Håber at komme i betragtning. Rigtig god aften!

 • Christina
  november 25, 2018

  Både mine negle og mit hår spalter. Mit hår knækker nemt og jeg fælder mere end hvad der er normalt. Det resulterer i maaange forskellige hårlængder, hvilket ser helt tosset ud! Især fordi jeg har naturkrøl og let kruset hår 🙈

 • Carina Johansen
  november 25, 2018

  Hej Silke
  Jeg er 38 (snart 29) og har det typiske nordiske hår. Fint og fladt. Jeg lavede så den store fejl at få det affarvet og havde det gråt i næsten 1 år og det endte selvfølgelig galt, da mit hår simpelthen knækkede af flere steder og var 5 cm langt. Derfor måtte jeg klippe mig helt kort og kæmper nu en kamp med meget!!!!! langsomt voksende hår. Jeg vil super gerne have længere hår end til ørene når min søster skal giftes om 10 mdr og ville elske hvis dette er produktet der viser sig at være det rette.

  Desuden er jeg den heldige indehaver af negle, der ligesom dine, skaller af i lag og jeg kan simpelthen næsten heller ikke lade være at pille i det.
  Desuden bøljer mine negle på tværs af fingeren lige så snart der er det mindste længde på og når de så bliver bare lidt lange, så knækker de ved det mindste, fordi de buler op og ned.

  Så håber jeg kan få lov at prøve disse sammen med dig og forhåbentlig opleve en succeshistorie sammen med dig og de 2 andre heldige testere.

  • Carina Johansen
   Carina Johansen
   november 25, 2018

   Snart 39 og ikke 29. Med mindre dette produkt indeholder skjulte kræfter i form af foryngelse. Lol

  • Silke
   Carina Johansen
   november 30, 2018

   Hej Carina, jeg ved at der stadigvæk er et par ledige pladser til test hos Vitabalans, så skriv gerne til dem, hvis du vil være med. 🙂 Jeg har linket til det på bloggen, så det er nemt at finde. 🙂 God weekend, når du kommer så langt. Kh, Silke

 • Cecilie
  november 26, 2018

  Tyndt, tørt, hurtigt fedtet, elektrisk, fælder, spalter for et godt ord og en stor filtret masse efter badet. Det er mit hår og en daglig kilde til ærgelse her om vinteren. Jeg passer ellers godt på det med jævnlig klipning, milde produkter, massere af hårkur og så lidt varmebehandling som muligt. Men lige lidt hjælper det.

  Så her er virklig mulighed for positive resultater, og jeg vil så gerne prøve det af!

 • Pia T.
  november 26, 2018

  Hej Silke 😊

  Ups…. jeg var så ivrig efter at deltage at jeg kom til at sende det hele til firmaet først…. 🙂

  Det kunne være fantastisk at være testperson på Biotin Strong.

  Jeg er 46 år, og har efter en periode med stress oplevet at mit hår er blevet anderledes. Det virker mere skrøbeligt og tyndere. Jeg har forsøgt et andet produkt uden den store succes, så håber så meget på, at jeres kunne gøre underværker for mit hår.
  Vedr. mine negle, så har de altid været meget fine og robuste, men efter en gang shellak virker de tyndere og spalter meget nemmere.

  • Silke
   Pia T.
   november 30, 2018

   Det er så fint Pia, du er kommet på deres liste. 🙂 Kh, Silke

 • Stine
  november 26, 2018

  Kære Silke
  Det lyder spændende. Efter jeg har fået børn er mit hår generelt blevet stadig tyndere og jeg frustreres dagligt over det. Jeg har længe været på jagt efter et godt kosttilskud og vil meget gerne prøve.

  Vh
  Stine

 • Liv
  november 26, 2018

  Hej Silke. Det lyder spændende med kosttilskudet – det vil jeg meget gerne være medtester på.

  Mine udfordringer er, at min hår er gror langsomt og har tendenser til at spalte og være tørt, især efter en periode med stress. Jeg vil virkelig gerne have langt hår, men min fine, skandinaviske hår makker ikke ret. Min frisør har sagt, at biotintilskud kunne gøre underværker for at få mit stærke og sunde hår tilbage i en ny og bedre version.

  Kh Liv

 • Nicoline
  november 26, 2018

  Hej Silke
  Jeg lider desværre både af tørt hår og svage negle der har tendens til at knække i kulden… derfor vil jeg meget gerne være medtester! Jeg er 15, hvis det skulle betyde noget…

 • Sara
  november 26, 2018

  Jeg tænker at det snart må være på tide at gøre noget godt for mig selv. Efter min graviditet har alt min fokus været på min lille dreng og jeg kan nu se at mit hår og negle virkelig har brug for en kærlig hånd 🙏🏻 Kunne godt tænke mig at se, om dette produkt kunne redde resterne 😂

 • Amina
  november 27, 2018

  Hej Silke, jeg kunne rigtig godt tænke mig at blive en af testerne af biotin strong. Jeg har altid i haft svage, bølgede negle, der knækker hvis de bare formår at gro et par millimeter. Jeg er 22 år gammel, og lever en travl hverdag med et krævende studie og studiejob, og det er muligvis begyndt at påvirke mit hår. Det fælder helt ekstremt, og jeg tror nærmest jeg har mistet halvdelen af mit hår siden april 😥 jeg har siden april prøvet både at bruge hairgummies, silica, tilføje zink og vitamin B, men mit hår bliver stadig kun tyndere og tyndere…

 • Christina ulrikka jensen
  november 27, 2018

  Hejsa, jeg har lige været i Spanien i hele 3 uger, ja det var skønt, men synes godt nok at jeg tabte en del hår, ja meget mere end jeg plejer. Jeg skal giftes til marts og vil derfor gerne have en flot tykkere hår, da det skal kunne sættes op, så viillllll så gerne teste:-)

 • Helene
  november 28, 2018

  Jeg melder mig meget gerne som tester! Jeg er 48 år ung og har desværre oplevet det sidste halve år at miste en del hår, har ellers normalt langt, smukt hår. Jeg ved at dette skyldes stress pga. travlhed på mit job og dødsfald i familien. Jeg oplever også at mine negle flækker, i det hele taget har jeg ikke taget mig godt af mig selv længe. Dette skal slutte nu! Her vil Biotin være et redskab til at finde kærligheden til mig selv frem igen, jeg trænger til at kunne kende mig selv i spejlet igen, så jeg er klar på at teste, det kan kun gå fremad 😊

 • Tina
  februar 11, 2019

  Hvordan er det gået med, at afprøve Biotin strong ?
  Jeg skal selv til at finde noget, så jeg ikke mister flere hår, da jeg er blevet gastric sleeve opereret og en af bivirkningerne kan være at tabe håret og det vil jeg gerne komme i forkøbet, da jeg er tyndhåret i forvejen, så hvis i har succes med det, vil det jo være værd at prøve.

 • Tina
  februar 11, 2019

  Hvordan er det gået med, at afprøve Biotin strong ?
  Jeg skal selv til at finde noget, så jeg ikke mister flere hår, da jeg er blevet gastric sleeve opereret og en af bivirkningerne kan være at tabe håret og det vil jeg gerne komme i forkøbet, da jeg er tyndhåret i forvejen, så hvis i har succes med det, vil det jo være værd at prøve.

  • Silke
   Tina
   februar 12, 2019

   Kære Tina, vi er fire der er i fuld sving med at teste. 🙂 Jeg skal kontakte de tre andre her efter vinterferien og så skal uge nok dele resultatet, kan du tro. Kan godt forstå, at du gerne vil komme det i forkøbet. Ønsker dig en dejlig dag! Kh, Silke

Add Comment

Superlækker makeup til få penge
1. Vind en Boss Hårtørrer Gold fra HH Simonsen