Sådan gik min tredje scanning med Oslo Skin Lab

Posted In: Hudpleje | Reklame

I fredags fik jeg min  tredje scanning af huden for at se, om kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab kunne gøre yderligere for min hud. Scanningen foregik igen hos den svenske skønhedsklinik Emelie Ekstrand Skincare i Helsingborg, da hun er den der er tættest på København med Visia scanneren. Så den er altså ikke ejet af Oslo Skin Lab, hvilket giver vished om, at resultaterne er helt ægte og troværdige. 🙂

Oslo Skin Lab, 3.scanning, hudstruktur, rynker, kollagen, The Solution, kollagenpulver

Emelie Ekstrand Skin Care ligger i Helsingborg.

Scanningen i oktober

Emelie scannede mig også tilbage i oktober (2018), på daværende tidspunkt havde jeg taget kollagenpulveret i 8 uger. Der fik jeg nogle ret vilde resultater, som gav mig blod på tanden til at fortsætte med dette kosttilskud. Jeg havde nemlig en reduktion af mine rynker på hele 51 procent. Min hudalder gik fra 47 år til 41 år. 🙂 Det var ret sindsygt, specielt med tanke på hvor god jeg er til at pleje min hud. Hvis du lige vil se billederne fra den scanning, kan du klikke her.

Oslo Skin Lab, 3.scanning, hudstruktur, rynker, kollagen, The Solution, kollagenpulver

Øjenområdet ser friskere ud

Det er altså 3 måneder siden jeg blev scannet og jeg har taget kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab lige siden. Selvom jeg var spændt, så havde jeg ikke de store forventinger denne gang. Men jeg håbede selvfølgelig på en lille forbedring alligevel.

Oslo Skin Lab, 3.scanning, hudstruktur, rynker, kollagen, The Solution, kollagenpulver

Allermest er der sket omkring mine øjne. De lange, lidt dybere rynker er tydeligt blevet visket ud, mens mange af de små fine linjer er væk. Der er selvfølgelig stadigvæk rynker og det må der også gerne være. 🙂 Men helhedsbilledet ved øjnene får mig bare til at se mere udhvilet og frisk ud. I maskinens udregning er der sket en formindskning af rynkerne fra 21 procent til 84 procent Altså fra slut august 2018 til start februar 2019. Det er da alligevel rimelig vildt og på ingen måde noget jeg havde forventet.

Oslo Skin Lab, 3.scanning, hudstruktur, rynker, kollagen, The Solution, kollagenpulver

De små forbedringer

Der var lidt mindre at se i panden, dog var en af de større tværgående linjer også tydeligt blevet mindre synlig. Der er også steder i ansigtet, som maskinen slet ikke måler, men hvor Emilie påpegede forbedringerne. Det var blandt andet på siden af min mund og lidt på kinden, hvor nogle små rynker var blevet udglattet en del. Det kunne ses med det blotte øje! Og endelig var hele hudtrukturen forbedret med mindre porer og glattere hudoverfladen.

Oslo Skin Lab, 3.scanning, hudstruktur, rynker, kollagen, The Solution, kollagenpulver

Det er de nederste tal i bokse, der viser hvor stor en formindskning rynkerne har fået.

Så selvom det var små forandringer, så er der da sket meget mere end jeg selv havde turdet håbe på. Så jeg er glad og tilfreds og vil stadigvæk fortsætte med The Solution for at vedligeholde min hud. 🙂

Oslo Skin Lab, 3.scanning, hudstruktur, rynker, kollagen, The Solution, kollagenpulver

Her ser du hvordan hudens struktur generelt er blevet forbedret ved at tage The Solution kollagenpulveret.

STADIGVÆK SKEPTISK? SÅ PRØV SELV!

Du kan som følger hos mig få The Solution – Anti-Wrinkle Collagen med hele 60% rabat! Ved at bruge linket her får du automatisk rabat på 60% på første bestilling på medlemskab til en pris på kun 199 DKK på første pakke og herefter 349 DKK pr. måned.

På medlemskab får du endda også leveret The Solution med gratis porto til din postkasse hver måned, og der er absolut ingen binding eller opsigelsesperiode – nemmere bliver det faktisk ikke.

Bruger du ikke linket kan du også selv gå ind på hjemmesiden og blot bruge rabatkoden SILKE60.

 • Tina
  februar 9, 2019

  God sen aften Silke,
  det er fantastisk som udviklingen er sket på hudfronten 🙂
  Det kunne være jeg også skulle prøve pulveret og se, om jeg kan opnå smukke resultater.
  Det har været spændende at følge dit projekt og se scanningerne 🙂
  Ønsker dig en god resten weekend !

  • Silke
   Tina
   februar 10, 2019

   Kære Tina, ja jeg er virkelig også både glad og positivt overrasket over, at der. rent faktisk kunne ske mere. 🙂 Så hvis du har mod på det, er der jo et link med rabat nederst i mit indlæg. 😉 Ønkser dig en dejlig aften. Kh, Silke

 • CathriNe GuldberG
  februar 10, 2019

  Kære Silke🌸
  Sikke fine resultater 👍🏻🙏🏻
  Jeg er også startet på Oslo skin lab og er rigtig glad for det.
  Hvor længe vil du fortsætte? Altid ? Og hvad tror du det sker når man stopper ?
  Bedste hilsner
  Cathrine Guldberg

  • Silke
   CathriNe GuldberG
   februar 10, 2019

   Kære Cathrine, tak for din søde besked. 🙂 Ja, jeg er også virkelig positivt overrasket over, at der kunne ske yderligereforbedringer. Det havde jeg ikke helt regnet med, for at være helt ærlig. Jeg vil bare fortsætte nu, for nu ser jeg det som en vedligeholdelse af min hud og som at pleje den indefra. (Der skal jo lidt mere til jo ældre man bliver). 😀 Og hvis man stopper, så aftager mængden af kollagen jo også i huden, så effekten vil lige så stille mindskes igen. 🙂 Håber du også bliver glad for det og kan se og fornemme de gode resultater snart. Kh, Silke

 • Mia
  februar 11, 2019

  Vilde resultater 😊 Er selv stor tilhænger af kollagentilskud. Men kan det ikke også skyldes behandlingerne ved Nage du tidligere har skrevet om? Mvh. Mia

  • Silke
   Mia
   februar 12, 2019

   Kære Mia, det er faktisk et rigtig godt og reelt spørgsmål. 🙂 Jeg fik mine behandlinger hos N’age slut april 2018, dvs FØR min allerførste scanning. Vi ventede faktisk med vilje med at scanne mig helt til august første gang, for at være sikker på at botoxen var væk igen. Det holder nemlig kun i en 3-4 måneder. Og vi ville jo helst heller ikke ende op med dårligere resultater til nr.2 scanning. 😀
   Så egentlig burde min hud omkring brynene nu være med flere rynker efter botoxen var helt forsvundet, men jeg har ikke fået flere behandlinger der siden april. Jeg fik iøvrigt også Skinbooster i kinderne dengang, men der måler maskinen ikke, så de behandlinger kan ikke have påvirket min scanning positivt. Håber det giver mening? Kh, Silke

 • Susanne
  februar 14, 2019

  Jeg er startet på dette produkt, men har dog ikke mulighed for en scanning, og det er drøn ærgeligt for jeg ville så gerne følge udviklingen, da jeg virkelig har brug for at få gjort noget ved min hud, da huden for nogles vedkommende ændre sig når man er stofskiftepatient. Men må stole på mit spejl 😉

 • Malene
  marts 12, 2019

  Hej 😉
  Simpelthen så spændende at læse om, og sikke et flot resultat.
  Har du oplevet at din hud skulle vænne sig til tilskuddet? Jeg har lidt sensitiv hud, (reagerer på vejrskifte, solcremer, stress osv)så er lidt bange for om min hud vil få lidt udbrud.
  Bedste hilsner
  Malene

 • Helle LilleLund
  juni 16, 2019

  Åh hvor er jeg nysgerrig på det produkt, har læst så meget godt om det. Når jeg tænker over det, har jeg intet negativt hørt endnu? Jeg krydser alt, for jeg tror jeg vil have godt af det på flere måder ❤️🤞🏽

  • Silke
   Helle LilleLund
   juni 16, 2019

   Ja, der e også rigtig gode anmeldelser på Trustpilot af andre forbrugere. Og det gør ig jo lidt glad, for det ER virkelig et godt produkt. 😀 Kh, Silke

Add Comment

Et år ældre og hvordan jeg fik styr på overgangsalderen
Vind 4 ugers peeling fra Elizabeth Arden