Få gang i din hårvækst

Posted In: Anmeldelse | Hår | Reklame

Min hårvækst har aldrig været prangende og derfor tester jeg altid gerne nye produkter til håret, som kan få det til at vokse mere. Mit hår er fint i strukturen og stopper som regel med at vokse, når det når skuldrene. Til tider bruger jeg extensions for at opnå mere fylde, men hen over sommeren har jeg holdt en pause med dem.

Så imellem tiden sørger jeg for at give mit hår et ekstra boost med både vitaminer og produkter, der kan booste min hårvækst og gøre det stærkere. Nu med en ny hårserie, som du faktisk også selv har mulighed for at vinde. 🙂 Mere om det senere.

Test af ny hårserie med kantarel

Jeg er lige gået i gang med at teste GROW hårserien fra Mádara. Serien er nem og overskuelig og består kun af tre produkter.  Den er baseret på kraften fra kantarelsvampen, som er en god kilde til vitaminer, antioxidanter og mineraler, der alle sørger for at gøre håret sundt og stærkt hår. I det hele taget er svampe en meget populær ingrediens at bruge i skønhedsprodukter og jeg har allerede set det i flere gode hudplejeprodukter.

GROW, Madara, hårpleje, hårvækst, hårvitaminer, hårAlle tre produkter dufter skønt og ikke spor af svampe eller jordslået, hvis man skulle være bekymret for det. (Det tænkte jeg nemlig selv et øjeblik).

Sådan bruger du produkterne

Det er virkelig nemt og det eneste du skal huske er, at du skal starte lidt omvendt. Det vil sige, at FØR du vasker håret skal du fordele 3 Min Growth-Boost Scalp Treatment (225 kr) i hovedbunden. Den har en lang, tynd spids, som gør det supernemt at fordele nogle dråber rundt omkring i hovedbunden. Massér kort boosteren ind i hovedbunden og lad den virker i de tre anbefalede minutter. Jeg laver lige en kop kaffe, mens det virker og så i bad bagefter.

GROW, Madara, hårpleje, hårvækst, hårvitaminer, hårBoosteren skal du bruge et par gange om ugen, men du kan vaske håret med shampoo og conditioner hver dag, hvis du ønsker. Jeg vasker selv hver anden dag for at skåne håret lidt.

Kraftfulde vitaminer til hår og hovedbund

Boosteren tilfører dit hår og hårrødderne en masse energigivende, aktive ingredienser, som med tiden gør håret fyldigere og stærkere. Den indeholder blandt andet koffein, der stimulerer blodcirkulationen og din hårvækst. Øger blodcirkulationen i hovedbunden, hvilket fremmer sunde hårfollikler. Derudover indeholder den zink, aminosyrer, vækstvitaminet Niacin (bedre kendt som B3 vitaminet) og Vitamin B5 fra kantarelsvampen.

GROW, Madara, hårpleje, hårvækst, hårvitaminer, hår

Den daglige pleje

Du skal se på Grow shampoo og conditioner fra Mádara som din daglige hårpleje. Det er altså ikke tænkt som en kur, men produkter du kan bruge løbende. Lidt ligesom du (måske som jeg) tager en vitaminpille hver dag. 🙂 Serien styrker dit hår og stimulerer din hårvækst, så det vokser bedre.

GROW, Madara, hårpleje, hårvækst, hårvitaminer, hårDen lækre  GROW Volume Shampoo (175 kr) er en rigtig god hverdagsshampoo, som renser håret blidt og gør det blødt, glat og alligevel fyldigt. Det elsker jeg virkelig, netop fordi mit hår er fint i det. Den indeholder, som boosteren, koffein, zink og svampeekstrakt, der stimulerer hovedbunden.

Og så er der selvfølgelig den tilhørende conditioner GROW Volume Conditioner (175 kr), som giver masser af fugt, glans, styrke og blødgører håret. Igen uden at tynge håret, så det forbliver let og luftigt.GROW, Madara, hårpleje, hårvækst, hårvitaminer, hår

Derfor virker det

Kender du det med at læse om ingredienser, som du måske  har hørt om før. Men så ved du alligevel ikke helt hvad de gør? Da der både zink, koffein og mikrokreatin i GROW produkterne, vil jeg helt kort highlighte hvad de gør for håret.  Svampen har du jo allerede læst om længere oppe. 🙂

 • KOFFEIN – arbejder mod hårtab, da koffein stimulerer blodcirkulationen. Det giver hurtigere vækst, mere længde og en sund hovedbund og sunde follikler.
 • ZINK – kontrollerer en fedtet hovedbund, anti-hårtab. Og giver på den måde også et løft til det fine hår. Zink er supervigtigt for en sund hovedbund og hårvækst.
 • MIKROKERATIN – også kendt som hydrolyseret keratin. Det reparerer og styrker håret, så det ikke knækker så nemt.

Vind Grow hårserien fra Mádara

Igen har jeg fået mulighed for at forkæle dig med en konkurrence om denne skønne hårserie fra Mádara. 🙂 Du har nemlig mulighed for at vinde alle tre GROW produkter, som får dit hår til at blive sundere, stærkere – og vokse bedre! Du kan deltage i konkurrencen ved at skrive en lille hilsen om hvorfor du skal vinde denne fine hårserie. Det kan også være, at du kender en som skal have have denne serie i stedet for dig. 🙂 Jeg trækker vinderen på søndag, d.8.september kl.20.00. Held & lykke!GROW, Madara, hårpleje, hårvækst, hårvitaminer, hår

Vil du i øvrigt læse mere om mine extensions kan du klikke her. 

Og vinderen blev:

Malene Nielsen, som har deltaget i konkurrencen her på bloggen! Stort tillykke til hende. 🙂

 • Anette Waaben
  september 5, 2019

  Jeg har lidt af hårtab efter en større operation og mit hår er tyndt og fint, så jeg ville elske at afprøve denne serie og se om den kan hjælpe mig.

  • Janne olsen
   Anette Waaben
   september 6, 2019

   Jeg har altid tab meget hår 😢😢 prøvet rigtig meget men synes ikke rigtig det har haft den store virkning desværre

   • Henriette Guldborg
    Janne olsen
    september 8, 2019

    Jeg ønsker få langt hår igen, men det er ikke lykkes. Krydser finger

 • Maria Jørgensen
  september 5, 2019

  Det lyder som en lækker serie, den vil jeg da gerne vinde 🙂

  • Annette
   Maria Jørgensen
   september 5, 2019

   Det gad jeg rigtig godt at prøve 👍. Så ja tak til det og så vinder jeg bare aldrig noget🙃

 • Pernille
  september 5, 2019

  Efter en uprofessionel frisør kostede mig en kemisk klipning, har jeg et stort ønske om at få mit hår tilbage.
  Og drømmen er langt og sundt hår, men mit vokser heller aldrig længere end til skuldrene. Håber dette produkt kan hjælpe mig 🤞🏽🍀

  • KarIna Normann
   Pernille
   september 7, 2019

   Skøn præmie 👏🏻
   Mit hår kunne trænge til et godt boost har fået meget i lange perioder.

 • Lotte Abildgaard
  september 5, 2019

  Sommeren er altid hård ved mit fine hår. Denne sommer er ingen undtagelse. Jeg drømmer om stærkt hår som ikke fælder.

  • Anja
   Lotte Abildgaard
   september 8, 2019

   Krydser fingre for at mit fine/tynde skandinaviske hår, kunne blive forkælet med sådanne nogle lækre hårprodukter, så det kunne blive stærkt og lækkert. 🤞🍀

  • Janne
   Lotte Abildgaard
   september 8, 2019

   Åh det ville gerne vinde, har ikke noget hår🙏🏻

 • Stine
  september 5, 2019

  Jeg har, som dig, tyndt og fint hår, så det vil jeg VILDT gerne prøve 😀🤞

 • Lone
  september 5, 2019

  Fordi mit hår har brug for at blive stærkere, vokse mere og generelt styrket

 • Sveta Broch
  september 5, 2019

  Min 3. Graviditet har simpelt hen ødelagt mit hår – nu er det 6 år siden og det er ikke blevet bedre. Fra et kæææmpe manke til tynd, fint hårpragt… Ja det er svært at vende sig til. Så kan måske dette hjælpe??? Jeg er med på at prøve den😉

 • GittemoR
  september 5, 2019

  Åhhh… taber mit hår helt vildt pga stofskifte problemer og er grædefærdig over hvor tyndt det er blevet. Jeg ville elske at vinde og se om det kunne få håret til at gro igen… eller bare stoppe med ar falde af🙏🏼😘

 • Kaja
  september 5, 2019

  Kunne være skønt at prøve i mit fine hår.

 • Ida Nielsen
  september 5, 2019

  Jeg ville elske at få gang i hårvæksten med disse GROW produkter.
  Har siden teenagealderen haft meget fint pjevset hår der vokser meget langsomt og ingen fylde har🍀🍀🍀

 • Charlotte
  september 5, 2019

  Mit hår er blevet lidt tyndere med alderen (49 år!😆) og gider ligesom dit Silke bare ikke rigtig at vokse længere end skuldrene – da jeg var yngre havde jeg langt, tykt hår, så ihhh tænk engang hvis jeg kunne komme lidt tilbage til dengang 🤞🙏🍀

 • Eva
  september 5, 2019

  Endelig – et hårprodukt til os med fint, skandinavisk og skrøbeligt hår, der er ustyrligt om sommeren og klasker alle andre måneder i DK!
  Og så kæmper jeg desværre stadig med at få mit stressramte hår tilbage til noget, der ligner en sammenhængende frisure.
  For er år siden skiftede jeg til en ny stilling og dermed også til et massivt arbejdspres, og pludselig knækkede mit hår af – ikke faldt af – men knækkede af ca. 5-7 cm fra hovedbunden: jamen goddaw bundesliga-frisure! Øv! Ikke lige dét selvtilliden har brug for, når man i forvejen er presset.
  Nu er de korte længde ved at nå ned til hestehale-elastikken, men med det barske vintervejr forude ville det have godt af et lækkert og effektivt boost!

  Krydsede fingre fra de tjavsede lokkers ejer-kvinde!

 • Maria
  september 5, 2019

  Efter tre graviditeter i rap, og en stresset hverdag generelt, er mit hår blevet totalt mærkeligt og jeg fælder en del. Derfor vil jeg meget gerne vinde den nye lækre Grow hårserie 🙏🏻😊

 • Kirsten Nielsen
  september 5, 2019

  Kunne være skønt at prøve.😍 Mit hår er desværre blevet tyndere med årene. Håber meget jeg er heldig.🍀🙏🤞

 • Fru striib
  september 5, 2019

  Ville elske at prøve😀🙏🏼

 • Kristin
  september 5, 2019

  Den vil jeg gerne vinde og give til en dygtig veninde som har vundet over kræften men vil så gerne få gang í hårvæksten 🙂

 • Elisabet S.
  september 5, 2019

  Kunne være skønt at prøve 🙏

 • GRy
  september 5, 2019

  Lyder som nogle helt og aldeles skønne produkter til fint hår☺️ Jeg har langt hår, og synes det med alderen bliver lidt tyndere i toppen. Ville elske at prøve nogle lækre produkter, som forhåbentlig kan booste håret✨

 • Dorte Beyer
  september 5, 2019

  Vil jeg krydse fingre for jer vinder🍀❤🍀

 • Trine
  september 5, 2019

  Jeg vil glæde min kæreste med produkterne som over det sidste år er blevet noget tyndhåret 🙏🏻

 • Mette Elise Busk
  september 5, 2019

  Jeg fælder temmelig meget efter sommeren, som har været hård ved mit hår ☀️☀️☀️ Det ville være fantastisk at prøve GROW, så jeg ikke behøver ty til saksen ✂️🙈

 • Anita Jepsen
  september 5, 2019

  Fordi alderen er ved at snuppe mit hår og det vil jeg ikke finde mig i…!

 • Annelise K
  september 5, 2019

  Det ville være skønt – og den er sikkert også rigtig god til mit korte hår 😁

 • Sus
  september 5, 2019

  Jeg prøver at få en længere manke (går dog noget langsomt) 😝 så måske denne serie vil hjælpe?
  Tak for en god og brugbar blog 🙂 Vh Sus

 • Anne SKAUENBORG
  september 5, 2019

  Det lyder som nogle rigtig spændende produkter – særligt for os med fint hår. Jeg har problemer men en hovedbund der er lettere irriteret og hurtigt fedter og har lidt af lettere hårtab i flere år, så det ville være skønt at prøve dette af 🙂

 • Annette
  september 5, 2019

  Jeg lider af hårtab så ville være fantastisk at vinde🍀🤞

 • Vibeke JP
  september 5, 2019

  Det lyder som en aldeles skøn og forhåbentlig virkningsfuld serie, der ville passe mit fine hår rigtig godt 🌟

  Jeg har desværre fældet en del her over sommeren – måske pga flytning til den anden ende af landet. Når man i forvejen har fint hår, er det ikke lige ekstra fældning, man drømmer om… Håber at vinde serien, så mit hår kan få et tiltrængt boost! 🤞

 • Malene Nielsen
  september 5, 2019

  Det er lige mig de produkter dér.. Er autoimmun stofskiftesyg og har mistet omkring en tredjedel af min oprindelige hårpragt under sygdom. Noget er begyndt at komme tilbage efter måneder med store doser biotin og aminosyrer i kosten, men mangler den sidste faktor..i og med at min hovedbund virker tør og stresset, tænker jeg at det meget vel kunne komme fra

 • Malene Nielsen
  september 5, 2019

  UPS.. produkter som disse 😁

 • Jeanne corinth
  september 5, 2019

  Den hårserier vil mit fine hår elske🙏

 • Jeanette Bjørnlund
  september 5, 2019

  Det gad jeg virkelig godt vinde, mit hår er inde i en periode hvor det knækker så trænger til pleje 🤞🏻

 • Nanna
  september 5, 2019

  Håber jeg vinder da jeg gerne vil gro mit hår længere efter en dårlig klipning..

 • Kristina
  september 5, 2019

  Aij hvor lyder de produkter spændende 🤩 mit hår kunne godt bruge lidt kærlighed 🍀🥰🍀

 • YM
  september 5, 2019

  Mit hår er blevet væsentligt tyndere med alderen, og det spalter og bliver meget hurtigere slidt end tidligere. Så jeg tænker, det kunne have godt af et boost 🙂

 • Runa
  september 5, 2019

  Det lyder godt til at reparere sommerhåret☀️

 • Bodil
  september 5, 2019

  Spændende produkter som vil være en glæde at prøve

 • Charlotte KreuTzer
  september 5, 2019

  Sikke nogle spændende produkter fra Madara. Jeg kunne godt tænke mig at vinde produkterne da jeg har været gennem et længere sygdomsforløb med medicin som har givet hårtab i mit i forvejen fine skandinaviske hår🍀🍀

 • Christina ulrikka solveig
  september 5, 2019

  Er i overgangsalder og synes godt nok at jeg taber hår for tiden, så er da noget nervøs for om jeg bliver skaldet😁 nej det bliver jeg nok ikke, men vil mægtigt gerne prøve, plus at jeg snart skal have fjernet fedtknuder i hovedbunden, så bliver nok lidt plettet✨✨✨🥰

 • Tenna Hou Hansen
  september 5, 2019

  Jeg håber at dette produkt kan give et mere fydigt hår… føler der ryger mange af når jeg er i bad, og kan se når jeg støvsuger, at der bliver også smidt meget fylde den vej 😲😲😲

 • Joan østeRgaard
  september 5, 2019

  Det lyder simpelthen så spændende, og lige som noget for mig.
  Jeg har egentlig haft rigtig tykt hår, indtil midten af teenageårene, der skete et eller andet, og år for år er mit hår bare blevet noget tyndt sjask 😫

 • L.N
  september 5, 2019

  Min mor kunne godt bruge sådan en gang hårpleje. Fælder meget og har tynde pletter. Så et lod i puljen til hende.

 • MEtte LR
  september 5, 2019

  Hej Silke

  Har prøvet ALT til at mindske hårtab men ikke denne. Ville være så dejligt at vinde. Tak for en skøn blog og insta, du gør det så godt!
  Kh Mette

 • Rikke Langkow
  september 5, 2019

  Mit hår er tyndt og slidt efter en dejlig sommer ,med masser af saltvand og sol.
  Så jeg vil elske at vinde den skønne hårserie

 • Maria seidelin
  september 5, 2019

  Fordi mine lokker trænger til omsorg og pleje.

 • Liv JacobsEn
  september 5, 2019

  Uuuuh, mit hår trænger til gødning . Jeg
  🤞🏻🍂🍁👩🏼‍🦱✨

 • Ketty Therkildsen
  september 5, 2019

  Fordi mit fine hår kunne trænge😊🍀

 • Astrid
  september 5, 2019

  Mit hår er blevet forsømt og trænger til forkælelse

 • Helle jensen
  september 5, 2019

  Det vil jeg så gerne vinde 🙏🏻🥰

 • Lone Romby
  september 5, 2019

  Jeg har haft en lang periode med stress, og det kan jeg mærke på mit hår. Det trænger derfor til en masse opmærksomhed, og den her serie lyder rigtig spændende. Så jeg ser om jeg bliver den heldige, der kan se hvad det kan gøre for mit hår 🙂

 • Lisbeth brünings
  september 5, 2019

  Nej hvor gad jeg godt at vinde denne serie. Måske den vil hjælpe på mit tynde hår som ikke vil vokse

 • Berit Lyed
  september 5, 2019

  Min mor med sit tynde hår skal vinde🙏🏼

 • Maibrith Henneberg Poulsen
  september 5, 2019

  Efter jeg er blevet 40 år, er jeg begyndt, at tabe mit hår. Mine trøjer er fyldt med tabt hår. Det knækker også nemt og der er store totter i børsten, efter jeg har redt hår. Det påvirker mig meget, for jeg har altid haft tykt og stærkt hår.

 • Anette
  september 5, 2019

  Mit hår gror simpelt hen så langsomt. Det ville være fantastisk, hvis der kunne komme mere længde på det🙏🏻

 • Lone H
  september 5, 2019

  Spændende nye produkter ☺️
  Både jeg og min søn på 21 år, har tyndt hår.
  Vi vil med glæde modtage denne nye serie og vi kan forhåbentlig se frem til nye hår 🙏🏻🍀💆🏼‍♀️

 • Vivi R.
  september 6, 2019

  Det ville være skønt at prøve noget nyt til mit tynde fine hår, håber jo altid på mirakler 😉🍀

 • Birna Lambaa
  september 6, 2019

  Jeg fælder virkelig meget, og mit hår er tyndt og livløst…
  så er jeg også i en fase i mit liv, hvor jeg skal starte fra scratch, med både karriere, kærlighed og fysisk genoptræning, og tænker, at lækkert hår ABSOLUT ville være godt at have på rejsen🍀😍

 • Julie r
  september 6, 2019

  Synes ikke mit hår er så friskt og livligt som det har været, og jeg vil have mit lange hår tilbage! Og det lyder de her produkter til at kunne hjælpe med 🤩👏🏼🤞🏼😍

 • Anette Ninon
  september 6, 2019

  💇🏼Det lyder som nogle meget fine produkter, lig hvad mit pjussedehår trænger til.💇🏼

 • Mia flannov
  september 6, 2019

  Jeg vil gerne vinde det da jeg har meget tyndt og stresset hår….det ville være så skønt og teste om der er noget der kunne hjælpe det lidt på vej…kæmpe knus fra mig og tak for alle dine skønne indlæg.

 • Salli
  september 6, 2019

  Pyh det gad jeg godt prøve med mit slatne overgangsalder hår 🙈🤪

 • SusaNne
  september 6, 2019

  Mit hår kan bare ikke blive langt – det kommer aldrig længere end til skulderen. Det er tyndt og lidt kedeligt at se på … det kunne godt bruge en hjælpende hånd… tænk hvis det virkede … så ville jeg blive så glad ❤️🙏🏻

 • Vera mou kleffel
  september 6, 2019

  Du er slet ikke i tvivl om, at jeg skal vinde, når du ser mit hår. Det trænger virkelig til pleje og at blive styrket ☺️

 • Bianca Grejsen Larsen
  september 6, 2019

  Synes mit hår er blevet tyndere og det kunne godt trænge til lidt pleje da jeg har fået lavet lyse striber lavet i over 20 år…… 🤞👩‍🦳

 • Helle Rick
  september 6, 2019

  Åh, ja tak det er lige hvad jeg kan bruge. Jeg har meget fint hår og også begyndt at blive lidt tynd i toppen. Jeg har rigtig gode erfaringer med Mádara, så jeg sætter stor lid til at håret får samme gode pleje og virkning som fra deres hudpleje-serie. Rigtig god weekend

 • Ann Marie
  september 6, 2019

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde denne serie, da jeg også gerne vil have at mit hår kan gro lidt længere. Det knækker eller spalter som regel, når det når skuldrene.

 • Mai O.
  september 6, 2019

  Altså, mit hår og mit forhold til mit hår er virkelig en farce. Jeg har faktisk lidt ondt af det, håret altså, for jeg har aldrig rigtig været sådan ægte glad for det. Det siger nok i virkeligheden mere om mig end om mit hår, jeg har ikke tålmodigheden til at tage mig ordentligt AF det. Det er sådan noget HØ-hår, det bliver hurtigt vældigt tørt, og så har det naturlige krøller, men ikke de der smukke smooth krøller, men sådan nogle helt uregerlige nogen, der tenderer til fald, så jeg bruger dem ikke rigtig. Jeg har to gange i afmagt barberet mig skaldet. Lige nu HAR jeg dog hår, og jeg tror, det ville blive glad for lidt kærlighed – nu hvor det skal trækkes med mig som indehaver 😉

  Ha’ en dejlig weekend!

 • Annette
  september 6, 2019

  Mit hår er blevet lidt tyndere, så jeg ville elske at vinde disse lækre produkter. 🙏🏻🤞🤩😍

 • Tina
  september 6, 2019

  Det lyder som en effektiv behandling, at der både skal noget indenbords, udenbords og noget til at styrke 🙂
  Efter overgangsalderen har jeg mistet meget hår, så jeg vil rigtig gerne prøve Mádara serien:-)
  Ønsker dig et smukt efterår 🙂

 • amaja
  september 6, 2019

  det kunne jeg godt tænke mig

 • Marianne Vibe
  september 6, 2019

  Den serie tror jeg ville gøre noget godt for mit hår, da det har ændret sig og mangler noget, trods jeg har fodret det indefra med vitaminer osv. 💁🏻‍♀️🌸😀

 • Anne
  september 6, 2019

  Jeg er altid på udkig efter simple produkter der kan styrke håret og kan mindske den tyndere og tyndere hårpragt der er kommet gennem årene. Jeg vllle elske at prøve GROW-serien 😀

 • Bibi
  september 6, 2019

  Efter 2 gange balayage og en masse penge fattigere- er halvdelen mit hår knækket af.! 🥴🥴
  Vi derfor meget gerne prøve de 3 fine produktet🌸

 • Maria L
  september 6, 2019

  Jamen, jeg kunne tænke mig at vinde fordi jeg har brugt produkter i et par år nu og langsomt kan jeg se, at der sker noget, jeg har fået et par totter der vokser længere og længere. Jeg tænker at denne serie kunne speede processen op!

 • Pia Hansen
  september 6, 2019

  ej, hvor er det lækkert at der endelig er opfundet noget som kan få hår til at vokse, det har jeg drømt om hele mit liv, at få et langt hår, men mit hår er så tyndt og har så fine hårstrå at samler jeg alt mit hår i en helstehale skal jeg bruge baby elastikker da jeg har så fint og tyndt hår, og det når ej heller så langt, det knækker simpelthen af ingenting,

  jeg har igennem flere år haft ekstensions for at få følelsen af at have hår på hoved. men det er efterhånden blevet alt få dyrt så det er jeg stoppet med ….

  jeg vil blive lykke for at prøve GROW for at se om det kan hjælpe mig …. min drøm har altid og stadig en drøm at få et langt hår og et hår jeg kan sætte op i frisyre 😀

  venter så spændt på den store udtrækning . der er jo mange om buddet og mulighederne er små for at vinde denne konkurrence og mulighed for at prøve GROW, men jeg håber og ligger et lod i puljen og krydser fingere 😀

 • Birgitte Andersen
  september 6, 2019

  Har efterhånden prøvet en masse forskellige produkter til mit tynde og fine hår. Disse nye produkter virker nemme at bruge og hvis det virker kan jeg måske få råd til at forsætte bagefter.

 • Miriam
  september 6, 2019

  Jeg fisker så meget hår ud af robotstøvsugeren for tiden, at det kan undre, at der overhovedet er noget tilbage på hovedet 😉 Mit hår trænger gevaldigt til et efterårsboost, så jeg krydser fingre 🤞🤞

 • Tina Rindom Svejgård
  september 6, 2019

  Mit hår er blevet tyndere efter jeg for fem år siden fik en blodprop i venstre side af hjernen. Samtidig fælder jeg helt vildt. Måske manden også kunne bruge det – da der er ved at være noget tyndt hist og pist 😉
  Vi krydser alt, hvad der krydses kan 🤞🏻🍀🙏🏻

 • Lone mortensen
  september 6, 2019

  Det vil jeg gerne vinde til min datter på 18 år, som bare gerne vil have meeeega langt hår

 • Helle
  september 7, 2019

  Jeg er gravid og oplever hårtab i den forbindelse, så jeg ville elske at forkæle mit hår med denne plejede serie ❤️🙏🏻🍀

 • Sanne Damm
  september 7, 2019

  Det er den bedste gave til min datter Emily, som er træt af sit hår. Hun drømmer om extensions, men sure gamle mor her vil ikke give lov 😉

 • Anja haugstrup nordbeck
  september 7, 2019

  Jeg har tabt over halvdelen af mit lange hår efter min skilsmisse, har altid haft det tykkeste hår, nu har jeg et tyndt hår som kræver føn hver morgen for at se så nogenlunde ud. Mit hår er en stor del af min personlighed da det er langt og rødt… så ville elske at vinde de produkter for at se, om de kan hjælpe mig på vej til det tykke hår igen 👩🏻‍🦰✨

 • Rikke TS
  september 7, 2019

  Jeg har et fint halvlangt pjuskehår 😔 som virkelig kunne trænge til et boost… så jeg vil forkæle mig selv og mit hår med nogle lækre produkter 🍀🍀

 • Anne
  september 7, 2019

  Jeg har fået de der tynde hormon-tindinger og er i det hele taget blevet lidt tynd i toppen ifm overgangsalder. Det kunne være skønt at opdage om Grow Kan løse et så almindeligt problem for mange kvinder

 • Marie jäger
  september 7, 2019

  det skal min svigerinde Maria, der efter at have fået tvillinger har tabt rigtig meget hår, som gør at hun ikke længere bryder sig om at sætte det op som hun plejer. At hun samtidig er verdens bedste mor gør kun at hun fortjener det endnu mere❤️

 • Lis Muusmann
  september 7, 2019

  Er desperat efter hjælp til mit hår. Hvad jeg end prøver, så er det tørt, kruset og både knækker og falder af. Ville vildt gerne prøve det!🤞🤞

 • Elise Ledet Wiberg
  september 7, 2019

  Jeg har altid haft et meget fint, og flyvsk, hår, men efter min graviditet er det blevet yderligere forstærket af et større hårtab. Så mit hår trænger i den grad til et boost!

 • Pernille
  september 7, 2019

  Synes mit hår ser så livløst og tørt ud og fælder helt gevaldigt i øjeblikket. Så ville være dejligt at vinde og kunne afprøve produkterne 🤗

 • Emily
  september 7, 2019

  Åårh ville være en drøm at vinde!<3

 • Pia T
  september 8, 2019

  Drømmer SÅ meget om at vinde det lækre sæt. Mit hår er for tiden som en “død fuglerede” uden liv, luft og fylde … En lidt stresset tid, overgangsalder og saltvand har gjort det umuligt at sætte. Så jeg ønsker mig charme, selvtillid og lækkert hår 🙂 🙂 🙂

 • IlY
  september 8, 2019

  Har prøvet alverdens shampoo og vitaminer – og denne lyder da lovende 🙂 Dem vil jeg gerne vinde!

 • Katrine B
  september 8, 2019

  Sommerens eksamensperiode gik ud over mit hår – så det kunne godt trænge til lidt kærlighed 🙂

 • Nathalie EriksEn
  september 8, 2019

  Skandinavisk hår…behøver jeg at sige mere? Taber frygtelig mange hår året rundt. Intet har virket, så er meget nysgerrig på produkterne her.

 • Anja
  september 8, 2019

  Krydser fingre for at mit fine/tynde skandinaviske hår, kunne blive forkælet med sådanne nogle lækre hårprodukter, så det kunne blive stærkt og lækkert. 🤞🍀

 • Susanne Zunic
  september 8, 2019

  Super fin præmie 🥰 den gad jeg virkelig godt vinde 🙏 så jeg kan få lidt fylde til mit tørre og slidte hår ❤️🙏

 • Trine
  september 8, 2019

  Jeg har rundet de 45 og mit hår er langt fra så kraftigt som tidligere (især før børn), hvilket jeg savner, så kunne rigtig godt tænke mig at afprøve serien 🙏🏻🦋🧡

 • Marie-LOuise HAld
  september 8, 2019

  Jeg vil gerne vinde det til min smukke mor, der på sine snart 70 år klager lidt over tynde lokker. Hun fortjener forkælelse og lidt mere fylde ♥️

  X

 • Karina
  september 8, 2019

  Alle os med fint hår (læs tyndt hår), må prøve alt hvad der bedre hårkvaliteten… Derfor krydser jeg fingre 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🍀

 • Connie moisen
  september 8, 2019

  Det vil jeg gerne prøve
  Har prøvet mange ting men endnu ikke fundet noget der dur 😊

 • Christine Heby
  september 8, 2019

  I forbindelse med hvad jeg tro er hormonelle forandringer taber jeg i perioder store dele af mit hår. Så jeg ville elske at vinde denne fantastisk præmie og booste mit tynde hår💖💖💖

 • Anne
  september 8, 2019

  Mit tynde, fine, skøre hår har brug for førstehjælp ⛑. Jeg krydser fingre 🍀🤞🏻😊

 • VictOria
  september 8, 2019

  Har rigtig spaltet hår, og ville gerne have bedre hårvækst, krydser mine fingre for at få fat i den serie❤️🌸🌸🌸🌸🌺💫

 • Lone
  september 8, 2019

  Det ville være fantastisk at vinde så lækre produkter – håber de kan gøre noget for mit fine hår, der har lidt under travlhed, hormoner og alder 🙏🤗

 • Margit
  september 8, 2019

  Det ville mit hår ELSKE! Har tabt rigtig meget hår pga lav blod procent og det endte med at jeg måtte lade det klippe kort, da det simpelthen var så tyndt at jeg ikke kunne have en hestehale.

 • Tina
  september 8, 2019

  Det ville jeg virkelig gerne prøve, jeg har prøvet ALT, for at få fylde i mit tynde hår, men har endnu ikke fundet produkter, som virker. Krydser fingrer for, at jeg er den heldige, som får lov at prøve dette🌸🌸

 • Mathilde
  september 8, 2019

  Kunne være det perfekte boost til mit hår som er blevet godt slidt efter hårfarvning, sol, badning og brug af glattejern.

 • Betina Lykke
  september 8, 2019

  Mit hår ville elske det, og nu hvor sommeren har været lidt hård ved lokkerne, så trænger det virkelig til pleje. Jeg har fint hår, så mit hår kræver virkelig pleje🙏

 • Helle
  september 8, 2019

  Ujj, du har noget super brugbart på højkant her, Silke. 🍀
  Efter en længere periode med sygdom, er mit ellers meget tykke og naturkrøllede hår blevet foruroligende tyndt og (næsten) tjavset 🙈 Jeg håber.

 • KristEl
  september 19, 2019

  Jeg har efter jeg fødte tredje barn tabt rigtig meget af mit hår. Jeg ville elske at vinde denne serie og få gang i væksten igen. Mit hår er en stor del af mig og det betyder rigtig meget for mig at det er pænt og fyldigt ♥️🙏🏼

Add Comment

Mine 8 skønhedsfavoritter, når jeg skal shoppe online!
Det kan hampolie gøre for din hud!