Naturlig fylde med extensions

Posted In: Hår

Jeg har alle dage kæmpet for at få mere naturlig fylde i mit hår og sidste år i september tog jeg springet ud i extensions. Første gang føltes det nærmest som om jeg var med i en “Because I’m Worth it”reklame, mit hår var pludselig cirka 8-10 centimeter længere og havde godt med fylde. Og den slags kan man altså blive afhængig af! 😀 Du kan se mit første indlæg og min før- og efter billeder her. 

extensions, Nordic Hair Concept, fylde, udgroning, hår, Hairtalk

Læg mærke til hvor tyndt mit hår er i spidserne til højre før jeg fik sat nye extensions på. Det mangler også fylde og tæthed i siderne.

Extension skåner håret

Ja, du læste rigtigt. Modsat alle fordomme kan extensions skåne dit hår. Mine extensions fra Hairtalk er sat på med en særlig skånsom tape, der er beregnet til håret. Det ødelægger håret på ingen måde, som er et stort plus.

extensions, Nordic Hair Concept, fylde, udgroning, hår, Hairtalk

Her er jeg uden extension, håret er lige blevet lysnet i toppen. Og nu er jeg klar til et fyldigere hår.

Med alderen mister mange den naturlig fylde i håret og så kan man stå med et hav af produkter og føntørre i timesvis. Det har jeg selv gjort. Og har af samme årsag også vasket håret hver eneste dag, hvilket jo i den grad slider på det. Men man må ikke vaske extensions hver dag, hvilket har hjulpet mig ud af den dårlige vane. Nu vasker jeg det hver anden dag, fordi jeg med min extensions stadigvæk har fylden. Og det betyder også, at jeg bruger langt mindre tid på at sætte det.

Derudover skåner det også ens eget hår, som ligger imellem disse extensions, så et bliver beskyttet lidt mere for slid. Så fra at have et meget medtaget, slidt hår har mit hår fået lov til at vokse indenunder. Det er så heller ikke blevet klippet siden september, kun pandehåret er blevet klippet lidt til.

extensions, Nordic Hair Concept, fylde, udgroning, hår, Hairtalk

Her er det færdig resultat og jeg er vild med det meget naturlige resultat. 🙂

En indbygget udgroning

I mandags var jeg så igen hos min frisør Dianna fra Nordic Hair Concept. Dianna er experten i disse extensions, som kommer fra mærket Hairtalk. Det er ægte hår, som kan vaskes og styles som ens eget hår. Dianna har arbejdet hårdt på at få mit hår til at blive sundere og stærkere. Hun har blandt andet valgt en mildere blegning til mit eget hår og så arebdjer vi på, at få min egen hårfarve med ud i det lyse. Det giver mere spil og så slipper jeg for den der tydelige udgroning. Men hold nu op, det tager tid at lade det vokse ud!

Derfor fik Dianna fat i nogle Hairtalk extenions med en indbygget udgroning. Og farven matcher præcis min egen kolde leverpostej. (Dog har den ikke de grå hår). 😀 Det er jo SÅ smart, for nu får jeg nogle extension, som giver mere spil til hårfarven og så ligner det min egen udgroning.

extensions, Nordic Hair Concept, fylde, udgroning, hår, Hairtalk

Jeg har disse to farver i mine extensions. Den med den store udgroning bliver lagt under det helt lyse. for at give mere spil til håret.Lyset snyder lidt på dette billede, der er altså intet rødt i hårfarverne.

Hurra, mit eget hår er blevet langt!

Jeg var temmelig overrasket over, hvor langt mit eget hår var blevet under mine extensions. Men jeg kan desværre ikke få naturlig fylde uden dem. Især i siderne vil det bare ikke vokse og blive stærkt. Og selvom håret er blevet langt, så er det bare stadigvæk temmelig tyndt. Så derfor jeg er totalt glad for denne løsning både når det gælder fylde og udgroningen. 🙂

extensions, Nordic Hair Concept, fylde, udgroning, hår, Hairtalk

Jeg var vildt overrasket over, hvor langt mit eget hår var blevet. Men det ser nu lidt mere fyldigt og tæt ud med Extensions. Ville du have gættet, at jeg havde Extensions på her? 🙂

 • Annelise Jørgensen
  februar 20, 2019

  Det er så flot 👍💓💓😘

  • Silke
   Annelise Jørgensen
   februar 21, 2019

   Tak Annelise, du har jo set det i virkeligheden flere gange. 🙂 Knus og kram <3

 • Lise/walkinrunout
  februar 21, 2019

  Hvor er det pænt – og netop det, at det slet ikke kan ses, at det er extensions er virkelig et plus synes jeg 🙂

  • Silke
   Lise/walkinrunout
   februar 21, 2019

   Ja, jeg er ikke så vild med extensions, som er alt for lange og tunge i enderne. Det var vigtigt for mig at det så naturligt og ægte ud. Og det lykkedes rigtig godt, takket være frisøren Dianna. 🙂 Kh, Silke

 • Tina
  februar 21, 2019

  Hvor er det smukt 🙂
  Når de kommer i håret, hvor længe holde de så?
  Hvor ofte skal der nyt i?
  Hvad er prisen pr. gang ?
  Efter sygdom har jeg tabt meget hår, knækket negle osv. så jeg overvejer virkeligt hårextensions.
  En smuk dag til dig 🙂

  • Silke
   Tina
   februar 21, 2019

   Hej Tina, jeg skrev et tidligere indlæg med priser, det har jeg linket til i dette indlæg også, hvis jeg kan lokke dig til at kigge derind igen. 🙂 Dertil skal siges, at det også kommer an på hvilke længde og hvor mange pakker du skal bruge i dit hår.
   Men disse extensions sidder jo fast på håret og vokser med ud, så de skal flyttes op igen efter cirka 6-8 uger. Frisøren tager dem af, sætter nyt tape på og så på igen. Selve håret holder i 8 måneder før du skal købe noget nyt, men man kan pleje det rigtig ot og så kan det måske holde lidt længere.
   Dejlig dag til dig også! Knus, Silke

 • Hanne Powers
  februar 21, 2019

  SÅ flot Silke!!

  • Silke
   Hanne Powers
   februar 24, 2019

   Taaaak søde Hanne. Håber du har det godt. <3 knus til dig

 • Anja
  oktober 18, 2021

  Hvor mange pakker har du i?

Add Comment

Vind 4 ugers peeling fra Elizabeth Arden
10 gode og dårlige ting ved at arbejde som blogger