Mine 5 hårfavoritter lige nu

Der er kommet SÅ mange geniale produkter til håret på det sidste. Så nu har jeg samlet nogle af mine hårfavoritter her, for der er virkelig produkter som du skal kende. De kan alle noget forskelligt, men er effektive på hver deres måde. Så jeg kaster mig bare ud i det med det samme. 🙂

hårfavoritter, saltvansspray, håreddike, hårserum, hårpleje, hårtørrer,

Mine hårfavoritter. 🙂 Kosmetik taske og pung er fra By Malene Birger og venligst udlånt til foto af butik Bonheur i Charlottenlund.

Struktur til det fine hår

Jeg har et fint, ret glat (og flat) hår, hvis jeg ikke putter et eller andet i. Det skal helst give fylde og ikke blive for stift, så jeg testede denne nye saltvandsspray Monoï Beach Effect Hair Spray fra Yves Rocher. Jeg er i forvejen ret vild med en del af deres produkter, fordi de ikke koster meget og gør have de lover.hårfavoritter, saltvansspray, håreddike, hårserum, hårpleje, hårtørrer, For det første dufter den helt fantastisk af sommer og sol med en snert af kokos. Flasken er tilpas lille, så den sagtens kan komme med på ferie. Saltvandssprayen skal bruges i det tørre hår og er helt genial, når håret er blevet lidt kedeligt og flat. Det giver med det samme en naturlig struktur og fylde, mens håret bare dufter SÅ dejligt. 125 ml, 89 kr.

Hårserum der får håret til at vokse

Det samme firma, som har lavet vippeserummet M2 har udviklet et hårserum til. Og helt efter samme princip fremmer dette hårserum Hair Activating Serum fra M2 Beauté på vækst og tykkelse. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg først er gået i gang med at teste det nu.hårfavoritter, saltvansspray, håreddike, hårserum, hårpleje, hårtørrer,Men jeg har allerede læst på instagram hos kosmetolog Anita Falslund, at det virker. Og jeg har stor tiltro til produktet, da jeg kender deres vippeserum. Og den virker i hvert fald også! 🙂 Serummet skal bruges én gange dagligt på hele hovedbunden og masseres ind. derefter styler du håret som normalt.  Effekten skulle vise sig efter 6 til 8 uger. Så nu er jeg i gang!

Samler spaltede spidser

Denne beskyttende stylingcreme Advanced Split Ends Therrapy fra ghd er ikke ny, men den har seriøst reddet mig i coronatiden. Den kan nemlig virkelig få samlet og plejet ens spidser, så det kan ses. Så for mig et uundværligt produkt, når håret lige skal se lidt ekstra lækkert ud. hårfavoritter, saltvansspray, håreddike, hårserum, hårpleje, hårtørrer,Advanced Split End Therapy reparerer og samler de spaltede spidser og lægger sig som en beskyttende “regnfrakke” om håret. Den virker ikke uden varme, så den skal aktiveres med et glattejern og du skal undgå balsam inden brug for bedst resultat. Jeg ved ikke hvorfor det ikke virker med balsam, men jeg bruger den som foreskrevet. 🙂

Mere glans og lethed med håreddike

En af mine hårfavoritter er også denne fantastiske, og måske lidt oversete, håreddike Brilliance Rinsing Vinegar fra Yves Rocher.  (Jeg så lige, at den er sat ned til halvpris lige nu, des kun 129 kr). Den har jeg faktisk skrevet om for læææænge siden, men den fortjener mere omtale. 🙂 Den er nu kommet i en større størrelse på 400 ml, hvilket er jeg er vild med. For man bruger den jo alligevel jævnligt, når først man opdager den gode effekt den har på håret. hårfavoritter, saltvansspray, håreddike, hårserum, hårpleje, hårtørrer,For udover giver glans og lethed til håret, gør den også håret blødt og luftigt. Brug den i stedet for en balsam og mærk selv effekten. Og iøvrigt er der ingen grim eddikelugt her, men er frisk hindbærduft, som forsvinder ret hurtigt. Du kan også læse mit indlæg “Derfor skal du bruge håreddike”. 

Hurtig og præcis tørring

Skal du investere i en ny hårtørrer, så tjek lige denne mega fede Helios føntørrer fra ghd i neo-mint ud. Den dækker alt det jeg synes en føntørrer skal kunne! Den har det, der hedder en “aeroprecise TM teknologi” der gør, at håret bliver tørret med præcis kontrol. Der er virkelig smæk på blæsestyrken, der er på 120 km i timen. Det gør, at det går lynhurtigt med at få tørret håret. 🙂hårfavoritter, saltvansspray, håreddike, hårserum, hårpleje, hårtørrer,Der er en god, lang ledning, to varme- og to blæseindstillinger, samt en koldluftsknap. Fønnæbbet er ret smalt i det og det gør netop, at du kan kontrollere hvor du vil føntørre henne på håret. Og så er den bare SÅ cool i den mintgrønne farve.

Det var mine hårfavoritter for denne gang. Håber det kunne inspirere dig til at prøve nogle produkter, som du måske ikke kendte i forvejen!

Kærlig hilsen,

Silke

 • Lene
  juni 10, 2020

  Når nu det hår eddike er på tilbud er der vidst ingen undskyld for ikke at få det testet. Har tænkt jævnligt på det siden sidst du skrev om det, så nu er det bestilt. Glæder mig til at se resultatet 😍

  • Silke
   Lene
   juni 10, 2020

   Yes, den bliver du glad for! Jeg har også lige brugt den her til morgen og mit hår har det bare så dejligt. Skriv endelig en tilbagemelding, hvis du orker og har lyst. Kh, Silke

  • Susanne
   Lene
   november 2, 2020

   Kære Lene. Hvordan var resultatet af dit forsøg med eddiken?

 • SAmra
  juni 30, 2020

  Kære Silke, tusind tak fordi du deler. Jeg har nu prøvet håredikke, og har aldrig før oplevet mit hår være så let, blødt og flot at se på. Har to flasker på lager 😊

  • Silke
   SAmra
   juli 24, 2020

   Hvor er det godt at høre!!! 🙂 Tak for at du deler det her. Kh, Silke

Add Comment

9 fede produkter fra Cocopanda, som jeg ikke har prøvet før!
Genial nyhed fra Rudolph Care

Min top 3 favorit foundations lige nu

I dag skal det handle om mine favorit foundations, så jeg har udvalgt de tre jeg bruger allermest lige nu. Bortset fra mascara er foundation nok det makeupprodukt, som jeg går mest op i bare skal fungere. Og det lader til, at I gør det samme, for spørgsmålet om en god foundation kommer igen og igen i min indbakke.  Så here it goes. :) Hvad skal en god foundation kunne? For mig skal en god foundation have følgende kvaliteter. Den skal være nem at smøre ud, virke udglattende, ikke sætte sig i porer og linjer, dæk[...]

Blød smokey eyes og lækkert hår

Jeg har en mega nem måde at lave en blød mini smokey eyes makeup på.  Til det bruger jeg kun fire produkter, som jeg alle har købt hos Cocopanda. Jeg har lavet en lille trin for trin billedeguide, hvor jeg viser hvor nemt det er. Og så skal du også lige høre om en hårstyler jeg har prøvet, som jeg er helt skudt i. :) Nem mini smokey eye I min optik skal makeup ikke være et kompliceret projekt, men nemt og uden at skulle bruge 79 forskellige produkter. Min mini smokey eyes makeup er lavet med kun 4 produkter. Nem[...]

Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
Jeg har længe gået og luret på nogle veganske skønhedsprodukter fra Sanzi Beauty. Det var specifikt 3 produkter, som havde fanget min interesse. Nu fik jeg dem endelig prøvet! Og netop disse 3 har du og en veninde mulighed for at vinde i en konkurrence her på bloggen. Men først lidt mere om disse 3 skønne, veganske skønhedsprodukter. :) Effektive, veganske skønhedsprodukter Jeg har prøvet min del af skønhedsprodukter gennem de sidste 25 år som skønhedsredaktør. Jeg er hurtig til at spotte om det blot er det[...]