Mine 5 hårfavoritter lige nu

Der er kommet SÅ mange geniale produkter til håret på det sidste. Så nu har jeg samlet nogle af mine hårfavoritter her, for der er virkelig produkter som du skal kende. De kan alle noget forskelligt, men er effektive på hver deres måde. Så jeg kaster mig bare ud i det med det samme. 🙂

hårfavoritter, saltvansspray, håreddike, hårserum, hårpleje, hårtørrer,

Mine hårfavoritter. 🙂 Kosmetik taske og pung er fra By Malene Birger og venligst udlånt til foto af butik Bonheur i Charlottenlund.

Struktur til det fine hår

Jeg har et fint, ret glat (og flat) hår, hvis jeg ikke putter et eller andet i. Det skal helst give fylde og ikke blive for stift, så jeg testede denne nye saltvandsspray Monoï Beach Effect Hair Spray fra Yves Rocher. Jeg er i forvejen ret vild med en del af deres produkter, fordi de ikke koster meget og gør have de lover.hårfavoritter, saltvansspray, håreddike, hårserum, hårpleje, hårtørrer, For det første dufter den helt fantastisk af sommer og sol med en snert af kokos. Flasken er tilpas lille, så den sagtens kan komme med på ferie. Saltvandssprayen skal bruges i det tørre hår og er helt genial, når håret er blevet lidt kedeligt og flat. Det giver med det samme en naturlig struktur og fylde, mens håret bare dufter SÅ dejligt. 125 ml, 89 kr.

Hårserum der får håret til at vokse

Det samme firma, som har lavet vippeserummet M2 har udviklet et hårserum til. Og helt efter samme princip fremmer dette hårserum Hair Activating Serum fra M2 Beauté på vækst og tykkelse. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg først er gået i gang med at teste det nu.hårfavoritter, saltvansspray, håreddike, hårserum, hårpleje, hårtørrer,Men jeg har allerede læst på instagram hos kosmetolog Anita Falslund, at det virker. Og jeg har stor tiltro til produktet, da jeg kender deres vippeserum. Og den virker i hvert fald også! 🙂 Serummet skal bruges én gange dagligt på hele hovedbunden og masseres ind. derefter styler du håret som normalt.  Effekten skulle vise sig efter 6 til 8 uger. Så nu er jeg i gang!

Samler spaltede spidser

Denne beskyttende stylingcreme Advanced Split Ends Therrapy fra ghd er ikke ny, men den har seriøst reddet mig i coronatiden. Den kan nemlig virkelig få samlet og plejet ens spidser, så det kan ses. Så for mig et uundværligt produkt, når håret lige skal se lidt ekstra lækkert ud. hårfavoritter, saltvansspray, håreddike, hårserum, hårpleje, hårtørrer,Advanced Split End Therapy reparerer og samler de spaltede spidser og lægger sig som en beskyttende “regnfrakke” om håret. Den virker ikke uden varme, så den skal aktiveres med et glattejern og du skal undgå balsam inden brug for bedst resultat. Jeg ved ikke hvorfor det ikke virker med balsam, men jeg bruger den som foreskrevet. 🙂

Mere glans og lethed med håreddike

En af mine hårfavoritter er også denne fantastiske, og måske lidt oversete, håreddike Brilliance Rinsing Vinegar fra Yves Rocher.  (Jeg så lige, at den er sat ned til halvpris lige nu, des kun 129 kr). Den har jeg faktisk skrevet om for læææænge siden, men den fortjener mere omtale. 🙂 Den er nu kommet i en større størrelse på 400 ml, hvilket er jeg er vild med. For man bruger den jo alligevel jævnligt, når først man opdager den gode effekt den har på håret. hårfavoritter, saltvansspray, håreddike, hårserum, hårpleje, hårtørrer,For udover giver glans og lethed til håret, gør den også håret blødt og luftigt. Brug den i stedet for en balsam og mærk selv effekten. Og iøvrigt er der ingen grim eddikelugt her, men er frisk hindbærduft, som forsvinder ret hurtigt. Du kan også læse mit indlæg “Derfor skal du bruge håreddike”. 

Hurtig og præcis tørring

Skal du investere i en ny hårtørrer, så tjek lige denne mega fede Helios føntørrer fra ghd i neo-mint ud. Den dækker alt det jeg synes en føntørrer skal kunne! Den har det, der hedder en “aeroprecise TM teknologi” der gør, at håret bliver tørret med præcis kontrol. Der er virkelig smæk på blæsestyrken, der er på 120 km i timen. Det gør, at det går lynhurtigt med at få tørret håret. 🙂hårfavoritter, saltvansspray, håreddike, hårserum, hårpleje, hårtørrer,Der er en god, lang ledning, to varme- og to blæseindstillinger, samt en koldluftsknap. Fønnæbbet er ret smalt i det og det gør netop, at du kan kontrollere hvor du vil føntørre henne på håret. Og så er den bare SÅ cool i den mintgrønne farve.

Det var mine hårfavoritter for denne gang. Håber det kunne inspirere dig til at prøve nogle produkter, som du måske ikke kendte i forvejen!

Kærlig hilsen,

Silke

 • Lene
  juni 10, 2020

  Når nu det hår eddike er på tilbud er der vidst ingen undskyld for ikke at få det testet. Har tænkt jævnligt på det siden sidst du skrev om det, så nu er det bestilt. Glæder mig til at se resultatet 😍

  • Silke
   Lene
   juni 10, 2020

   Yes, den bliver du glad for! Jeg har også lige brugt den her til morgen og mit hår har det bare så dejligt. Skriv endelig en tilbagemelding, hvis du orker og har lyst. Kh, Silke

 • SAmra
  juni 30, 2020

  Kære Silke, tusind tak fordi du deler. Jeg har nu prøvet håredikke, og har aldrig før oplevet mit hår være så let, blødt og flot at se på. Har to flasker på lager 😊

  • Silke
   SAmra
   juli 24, 2020

   Hvor er det godt at høre!!! 🙂 Tak for at du deler det her. Kh, Silke

Add Comment

9 fede produkter fra Cocopanda, som jeg ikke har prøvet før!
Genial nyhed fra Rudolph Care

Vind gold styler fra ghd i ny farve

Posted In: Hår | Konkurrence | Reklame
Har du nogensinde undret dig over, om gold styler fra ghd er pengene værd? I så fald kan jeg personligt bekræfte, at det er den i dén grad. Faktisk er det sådan, at hver gang jeg prøver et andet glattejern, så kan jeg mærke hvor god kvalitet ghd er. Og i dag har jeg fået lov til at udlodde den lækre ghd gold styler til en værdi af 1.629 kr. :) Nye farver til gold styler fra ghd Faktisk er ghd gold® styler den bedst sælgende styler hos ghd og den kommer nu i to mega flotte nye farver.[...]

5 sommerdufte jeg kan li’!

Lige nu vælter det ind med de fineste sommerdufte og jeg har sniffet mig frem til 5 styks, som jeg vil give en lille anmeldelse hver. Duftene kommer fra både Italien, USA og Danmark og alle er kendetegnet ved at være blide og sommerlige. Og uanset om du er til det blomstrede, aromatiske, friske eller mere pudrede, er der en duft til alle her. I hvert fald hvis du spørger mig. :)  Ren og blid Clean er kommet med den lækreste sommerudgave af Clean Classic, bare med et lille tvist. Den hedder Clean Classic Flower Fresh[...]

Bedre hud med CBD

CBD er efterhånden en udbredt ingrediens i hudplejeprodukter grundet en masse gode egenskaber. Et af de seneste skud på beautystammen er den økologiske hudplejeserie med CBD og hampolie fra Hemphilia. Udover at den er spækket med gode ingredienser, er der også tænkt på miljøvenlig emballage. Og du kan faktisk vinde den fine serie til både dig selv og en anden. Mere om det senere, først lidt mere om CBD. :) Hvad er CBD? Den helt simple forklaring kommer her. CBD er en forkortelse for cannabidiol, der kommer fra ca[...]