Genial nyhed fra Rudolph Care

Posted In: Anmeldelse | Krop | Reklame

Der er kommet en genial nyhed fra Rudolph Care ind ad døren, som jeg vil skynde mig at dele. For det er lige præcis NU, at den er god at få fingrene i. Det er nemlig en kombineret selvbruner og solcreme i ét. Nemlig Pre Sun Self Tanning Sun Body Lotion med spf 30 fra danske Rudolph Care. (Produktet er sendt til mig som en presseprøve.)

Rudolph Care, Pre Sun, Selvbruner, solcreme, 2 i 1

Brug den før du går i solen!

Jeg har alle dage været glad for selvbruner. Og når foråret kommer og man står der med sine blege ben, så er det en kærkommen hjælp med lidt farve. 😀 Det er også som om sommerkjolerne lige bliver lidt pænere, når huden har lidt glød. Pre Sun Self Tanning Sun Body Lotion har en indbygget selvbruner og en spf 30. Så du slår to fluer med ét smæk og får også høj UV beskyttelse, mens du er i solen. Som navnet antyder (Pre Sun), så skal den smøres på 30 minutter før du tager afsted. Du skal bruge den som en selvbruner, dvs du eksfolierer huden inden og vasker hænder bagefter. Konsistensen er meget lækker, cremet, nem at fordele og klistrer heller ikke. Jeg havde forventet en selvbrunerduft, men den er der ikke. Til gengæld dufter den noget så dejlig af sommer og sol! Ahhh…!Rudolph Care, Pre Sun, Selvbruner, solcreme, 2 i 1

Naturlig og fin selvbrunereffekt

Rudolph Care anbefaler, at du smører dig ind to gange inden du går ud i solen. Det har jeg (helt ærligt) ikke gjort, men jeg har følt mig fuldt ud beskyttet i solen med dens spf 30. Det smarte er jo, at man også får lidt glød til huden. Farven er meget naturlig og minder mig mest om en bodylotion med indbygget selvbruner i. Med dette mener jeg den måde farven kan bygges op på, så det er også dejlig nemt for nybegyndere. Der er ikke nogen guidefarve i, så du skal være omhyggelig med at smøre dig ind overalt. Omvendt så er farven ikke så kraftig og bygges langsomt op over nogle gange. 🙂 Rudolph Care, Pre Sun, Selvbruner, solcreme, 2 i 1

Beroligende og fugtende

Udover at beskytte dig i solen og give en naturlig glød kan Pre-Sun Selv Tanning Sun Body Lotion lidt mere. Den indeholder Vitamin C fra havtornolie, beroligende agurk, samt fugtende og kølende aloe vera.  Alt i alt et genialt og gennemtænkt produkt fra Rudolph Care , som jeg synes vi har manglet på markedet. 🙂 Så nyd solen, sommeren og varmen, mens du får en lækker og naturlig tan af denne velduftende creme. 🙂

Læs også mit tidligere indlæg om de smarte selvbruner dråber fra Rudolph Care her. 

  Add Comment

  Mine 5 hårfavoritter lige nu
  Derfor flytter vi ikke sammen

  Min top 3 favorit foundations lige nu

  I dag skal det handle om mine favorit foundations, så jeg har udvalgt de tre jeg bruger allermest lige nu. Bortset fra mascara er foundation nok det makeupprodukt, som jeg går mest op i bare skal fungere. Og det lader til, at I gør det samme, for spørgsmålet om en god foundation kommer igen og igen i min indbakke.  Så here it goes. :) Hvad skal en god foundation kunne? For mig skal en god foundation have følgende kvaliteter. Den skal være nem at smøre ud, virke udglattende, ikke sætte sig i porer og linjer, dæk[...]

  Blød smokey eyes og lækkert hår

  Jeg har en mega nem måde at lave en blød mini smokey eyes makeup på.  Til det bruger jeg kun fire produkter, som jeg alle har købt hos Cocopanda. Jeg har lavet en lille trin for trin billedeguide, hvor jeg viser hvor nemt det er. Og så skal du også lige høre om en hårstyler jeg har prøvet, som jeg er helt skudt i. :) Nem mini smokey eye I min optik skal makeup ikke være et kompliceret projekt, men nemt og uden at skulle bruge 79 forskellige produkter. Min mini smokey eyes makeup er lavet med kun 4 produkter. Nem[...]

  Veganske skønhedsprodukter når de er bedst!

  Posted In: Anmeldelse | Hudpleje | Reklame
  Jeg har længe gået og luret på nogle veganske skønhedsprodukter fra Sanzi Beauty. Det var specifikt 3 produkter, som havde fanget min interesse. Nu fik jeg dem endelig prøvet! Og netop disse 3 har du og en veninde mulighed for at vinde i en konkurrence her på bloggen. Men først lidt mere om disse 3 skønne, veganske skønhedsprodukter. :) Effektive, veganske skønhedsprodukter Jeg har prøvet min del af skønhedsprodukter gennem de sidste 25 år som skønhedsredaktør. Jeg er hurtig til at spotte om det blot er det[...]