Genial nyhed fra Rudolph Care

Posted In: Anmeldelse | Krop | Reklame

Der er kommet en genial nyhed fra Rudolph Care ind ad døren, som jeg vil skynde mig at dele. For det er lige præcis NU, at den er god at få fingrene i. Det er nemlig en kombineret selvbruner og solcreme i ét. Nemlig Pre Sun Self Tanning Sun Body Lotion med spf 30 fra danske Rudolph Care. (Produktet er sendt til mig som en presseprøve.)

Rudolph Care, Pre Sun, Selvbruner, solcreme, 2 i 1

Brug den før du går i solen!

Jeg har alle dage været glad for selvbruner. Og når foråret kommer og man står der med sine blege ben, så er det en kærkommen hjælp med lidt farve. 😀 Det er også som om sommerkjolerne lige bliver lidt pænere, når huden har lidt glød. Pre Sun Self Tanning Sun Body Lotion har en indbygget selvbruner og en spf 30. Så du slår to fluer med ét smæk og får også høj UV beskyttelse, mens du er i solen. Som navnet antyder (Pre Sun), så skal den smøres på 30 minutter før du tager afsted. Du skal bruge den som en selvbruner, dvs du eksfolierer huden inden og vasker hænder bagefter. Konsistensen er meget lækker, cremet, nem at fordele og klistrer heller ikke. Jeg havde forventet en selvbrunerduft, men den er der ikke. Til gengæld dufter den noget så dejlig af sommer og sol! Ahhh…!Rudolph Care, Pre Sun, Selvbruner, solcreme, 2 i 1

Naturlig og fin selvbrunereffekt

Rudolph Care anbefaler, at du smører dig ind to gange inden du går ud i solen. Det har jeg (helt ærligt) ikke gjort, men jeg har følt mig fuldt ud beskyttet i solen med dens spf 30. Det smarte er jo, at man også får lidt glød til huden. Farven er meget naturlig og minder mig mest om en bodylotion med indbygget selvbruner i. Med dette mener jeg den måde farven kan bygges op på, så det er også dejlig nemt for nybegyndere. Der er ikke nogen guidefarve i, så du skal være omhyggelig med at smøre dig ind overalt. Omvendt så er farven ikke så kraftig og bygges langsomt op over nogle gange. 🙂 Rudolph Care, Pre Sun, Selvbruner, solcreme, 2 i 1

Beroligende og fugtende

Udover at beskytte dig i solen og give en naturlig glød kan Pre-Sun Selv Tanning Sun Body Lotion lidt mere. Den indeholder Vitamin C fra havtornolie, beroligende agurk, samt fugtende og kølende aloe vera.  Alt i alt et genialt og gennemtænkt produkt fra Rudolph Care , som jeg synes vi har manglet på markedet. 🙂 Så nyd solen, sommeren og varmen, mens du får en lækker og naturlig tan af denne velduftende creme. 🙂

Læs også mit tidligere indlæg om de smarte selvbruner dråber fra Rudolph Care her. 

  Add Comment

  Mine 5 hårfavoritter lige nu
  Derfor flytter vi ikke sammen

  Vind gavekort til mine favoritter fra Cocopanda

  Glædelig 2.søndag i advent, hvor jeg udlodder et gavekort til mine favoritter fra Cocopanda til en værdi af 1.800 kr. Da jeg selv har shoppet en del derinde, har jeg fundet nogle af mine favoritter og det er dem du kan vinde. :)  For at du ved hvad det er for nogle produkter og hvad de kan, kan du læse mere nedenfor. Hvis du er på instagram, kan du også høre lidt mere om dem derinde. :) Mine favoritter fra Cocopanda Blandt mine egne favoritter er der flere gengangere, fordi det er produkter der bare fungerer og s[...]

  Eksklusiv hudpleje til moden hud fra Elizabeth Arden

  Posted In: Hudpleje | Konkurrence | Reklame
  Så blev det den 1.søndag i advent, hvor du kan deltage i konkurrencen om en yderst eksklusiv hudplejepakke fra Elizabeth Arden. Værdi 3.400 kr. Jeg har besluttet, at fremfor mange små gaver, så er der store eksklusive præmier de fire søndage i advent i stedet for. Og i dag er det altså de lækre hudplejeprodukter fra Elizabeth Arden, der venligst har sponsoreret produkterne.  Eksklusiv hudpleje til morgen og aften Med denne komplette pakke har du alt hvad du skal bruge for at holde din hud toptunet. Pakken er samm[...]

  Makeup du skal kende, en uundværlig shampoo og en sexet duft

  Posted In: Anmeldelse | Hår | Makeup | parfume | Reklame
  Jeg elsker at opdage og kunne anbefale ny makeup, der bare duer.  I dag handler det bl.a. om den perfekte blush til blege kinder, den er nemlig svær at finde. Men du skal også se den mest glamourøse øjenskyggepalette, en mega sexet parfume og en shampoo der giver lækkert luftigt hår. Altsammen fås med store rabatter hos Cocopanda, men det kommer jeg tilbage til senere. :) Paletten til alle I plejer at stole på mig, når det kommer til mine anbefalinger og i dag har jeg 6 lækre produkter, jeg virkelig synes I skal[...]