Genial nyhed fra Rudolph Care

Posted In: Anmeldelse | Krop | Reklame

Der er kommet en genial nyhed fra Rudolph Care ind ad døren, som jeg vil skynde mig at dele. For det er lige præcis NU, at den er god at få fingrene i. Det er nemlig en kombineret selvbruner og solcreme i ét. Nemlig Pre Sun Self Tanning Sun Body Lotion med spf 30 fra danske Rudolph Care. (Produktet er sendt til mig som en presseprøve.)

Rudolph Care, Pre Sun, Selvbruner, solcreme, 2 i 1

Brug den før du går i solen!

Jeg har alle dage været glad for selvbruner. Og når foråret kommer og man står der med sine blege ben, så er det en kærkommen hjælp med lidt farve. 😀 Det er også som om sommerkjolerne lige bliver lidt pænere, når huden har lidt glød. Pre Sun Self Tanning Sun Body Lotion har en indbygget selvbruner og en spf 30. Så du slår to fluer med ét smæk og får også høj UV beskyttelse, mens du er i solen. Som navnet antyder (Pre Sun), så skal den smøres på 30 minutter før du tager afsted. Du skal bruge den som en selvbruner, dvs du eksfolierer huden inden og vasker hænder bagefter. Konsistensen er meget lækker, cremet, nem at fordele og klistrer heller ikke. Jeg havde forventet en selvbrunerduft, men den er der ikke. Til gengæld dufter den noget så dejlig af sommer og sol! Ahhh…!Rudolph Care, Pre Sun, Selvbruner, solcreme, 2 i 1

Naturlig og fin selvbrunereffekt

Rudolph Care anbefaler, at du smører dig ind to gange inden du går ud i solen. Det har jeg (helt ærligt) ikke gjort, men jeg har følt mig fuldt ud beskyttet i solen med dens spf 30. Det smarte er jo, at man også får lidt glød til huden. Farven er meget naturlig og minder mig mest om en bodylotion med indbygget selvbruner i. Med dette mener jeg den måde farven kan bygges op på, så det er også dejlig nemt for nybegyndere. Der er ikke nogen guidefarve i, så du skal være omhyggelig med at smøre dig ind overalt. Omvendt så er farven ikke så kraftig og bygges langsomt op over nogle gange. 🙂 Rudolph Care, Pre Sun, Selvbruner, solcreme, 2 i 1

Beroligende og fugtende

Udover at beskytte dig i solen og give en naturlig glød kan Pre-Sun Selv Tanning Sun Body Lotion lidt mere. Den indeholder Vitamin C fra havtornolie, beroligende agurk, samt fugtende og kølende aloe vera.  Alt i alt et genialt og gennemtænkt produkt fra Rudolph Care , som jeg synes vi har manglet på markedet. 🙂 Så nyd solen, sommeren og varmen, mens du får en lækker og naturlig tan af denne velduftende creme. 🙂

Læs også mit tidligere indlæg om de smarte selvbruner dråber fra Rudolph Care her. 

    Add Comment

    Mine 5 hårfavoritter lige nu
    Mine bedste tips til tørshampoo