Genial nyhed fra Rudolph Care

Posted In: Anmeldelse | Krop | Reklame

Der er kommet en genial nyhed fra Rudolph Care ind ad døren, som jeg vil skynde mig at dele. For det er lige præcis NU, at den er god at få fingrene i. Det er nemlig en kombineret selvbruner og solcreme i ét. Nemlig Pre Sun Self Tanning Sun Body Lotion med spf 30 fra danske Rudolph Care. (Produktet er sendt til mig som en presseprøve.)

Rudolph Care, Pre Sun, Selvbruner, solcreme, 2 i 1

Brug den før du går i solen!

Jeg har alle dage været glad for selvbruner. Og når foråret kommer og man står der med sine blege ben, så er det en kærkommen hjælp med lidt farve. 😀 Det er også som om sommerkjolerne lige bliver lidt pænere, når huden har lidt glød. Pre Sun Self Tanning Sun Body Lotion har en indbygget selvbruner og en spf 30. Så du slår to fluer med ét smæk og får også høj UV beskyttelse, mens du er i solen. Som navnet antyder (Pre Sun), så skal den smøres på 30 minutter før du tager afsted. Du skal bruge den som en selvbruner, dvs du eksfolierer huden inden og vasker hænder bagefter. Konsistensen er meget lækker, cremet, nem at fordele og klistrer heller ikke. Jeg havde forventet en selvbrunerduft, men den er der ikke. Til gengæld dufter den noget så dejlig af sommer og sol! Ahhh…!Rudolph Care, Pre Sun, Selvbruner, solcreme, 2 i 1

Naturlig og fin selvbrunereffekt

Rudolph Care anbefaler, at du smører dig ind to gange inden du går ud i solen. Det har jeg (helt ærligt) ikke gjort, men jeg har følt mig fuldt ud beskyttet i solen med dens spf 30. Det smarte er jo, at man også får lidt glød til huden. Farven er meget naturlig og minder mig mest om en bodylotion med indbygget selvbruner i. Med dette mener jeg den måde farven kan bygges op på, så det er også dejlig nemt for nybegyndere. Der er ikke nogen guidefarve i, så du skal være omhyggelig med at smøre dig ind overalt. Omvendt så er farven ikke så kraftig og bygges langsomt op over nogle gange. 🙂 Rudolph Care, Pre Sun, Selvbruner, solcreme, 2 i 1

Beroligende og fugtende

Udover at beskytte dig i solen og give en naturlig glød kan Pre-Sun Selv Tanning Sun Body Lotion lidt mere. Den indeholder Vitamin C fra havtornolie, beroligende agurk, samt fugtende og kølende aloe vera.  Alt i alt et genialt og gennemtænkt produkt fra Rudolph Care , som jeg synes vi har manglet på markedet. 🙂 Så nyd solen, sommeren og varmen, mens du får en lækker og naturlig tan af denne velduftende creme. 🙂

Læs også mit tidligere indlæg om de smarte selvbruner dråber fra Rudolph Care her. 

  Add Comment

  Mine 5 hårfavoritter lige nu
  Derfor flytter vi ikke sammen

  Vind gold styler fra ghd i ny farve

  Posted In: Hår | Konkurrence | Reklame
  Har du nogensinde undret dig over, om gold styler fra ghd er pengene værd? I så fald kan jeg personligt bekræfte, at det er den i dén grad. Faktisk er det sådan, at hver gang jeg prøver et andet glattejern, så kan jeg mærke hvor god kvalitet ghd er. Og i dag har jeg fået lov til at udlodde den lækre ghd gold styler til en værdi af 1.629 kr. :) Nye farver til gold styler fra ghd Faktisk er ghd gold® styler den bedst sælgende styler hos ghd og den kommer nu i to mega flotte nye farver.[...]

  5 sommerdufte jeg kan li’!

  Lige nu vælter det ind med de fineste sommerdufte og jeg har sniffet mig frem til 5 styks, som jeg vil give en lille anmeldelse hver. Duftene kommer fra både Italien, USA og Danmark og alle er kendetegnet ved at være blide og sommerlige. Og uanset om du er til det blomstrede, aromatiske, friske eller mere pudrede, er der en duft til alle her. I hvert fald hvis du spørger mig. :)  Ren og blid Clean er kommet med den lækreste sommerudgave af Clean Classic, bare med et lille tvist. Den hedder Clean Classic Flower Fresh[...]

  Bedre hud med CBD

  CBD er efterhånden en udbredt ingrediens i hudplejeprodukter grundet en masse gode egenskaber. Et af de seneste skud på beautystammen er den økologiske hudplejeserie med CBD og hampolie fra Hemphilia. Udover at den er spækket med gode ingredienser, er der også tænkt på miljøvenlig emballage. Og du kan faktisk vinde den fine serie til både dig selv og en anden. Mere om det senere, først lidt mere om CBD. :) Hvad er CBD? Den helt simple forklaring kommer her. CBD er en forkortelse for cannabidiol, der kommer fra ca[...]