Redningen til irriteret vinterhud

Kender du også til en tør eller irriteret vinterhud? Det har jeg lige nu og så får jeg røde irritationsprikker og mine kinder bliver knastørre og føles som om de brænder lidt. Der er også en begyndende rosacea indblandet i det, men sådan har jeg haft det de seneste uger og derfor testet disse særligt beroligende produkter til sensitiv hud. Start februar kommer disse to nye produkter i UltraCalming serien, som er en Barrier Defense Booster og en Calm Water Gel. Og så vil jeg vove at påstå, at disse to produkter seriøst er alt hvad du skal bruge, hvis du har irriteret, tør vinterhud.

Lad mig starte med den nye Barrier Defense Booster.

Dermalogica, hudpleje, irritationer, redning, beroliger, Calm Water Gel, Barrier Defense Booster, Precleanse Balm, hud

Det er en koncentreret olie-booster, som jeg har brugt cirka 6 dråber af på en ren, nyrenset hud. Jeg har forsigtigt duppet den på huden med flade hænder. Olien indeholder nærende squalane, beroligende havrekerneolie og et triple defense complex, som lindrer tørhed og styrker huden. Den føles simplethen så dejlig, når man har helt tørre, brændende kinder og jeg fik med det samme den der lindrende, beroligende fornemmelse i huden.

Dermalogica, hudpleje, irritationer, redning, beroliger, Calm Water Gel, Barrier Defense Booster, Precleanse Balm, hud

Der er en lille åbning foroven hos Barrier Defense Booster og ved at trykke i bunden af beholderen kan man nemt styre antal dråber af den gode olie. 30 ml, 645 kr.

Dermalogica, hudpleje, irritationer, redning, beroliger, Calm Water Gel, Barrier Defense Booster, Precleanse Balm, hud

Ovenpå olien har jeg så brugt Calm Water Gel, som er nærmest geleagtig i konsistensen og omdannes til en silkeblød, lidt vandet konsistens på huden. Den køler en smule, fugter rigtig meget, samt beroliger og blødgører huden fuldstændig. Den indeholder æbleekstrakt og glycerin, som fugter og beskytter mod tørhed, hyaluronsyre og aloe vera saft, som begge er kendte for deres ekstremt fugtende egenskaber, og figenkaktus-stængelekstrakt, der modvirker sarthed og binder fugten i huden. Jeg troede ikke, at Calm water Gel ville give nok til min tørre hud, men sammen med olie, var det faktisk her perfekt. Gelen dufter meget mildt og har en delikat duft af beroligende lavendel. 50 ml, 495 kr.

Jeg har brugt disse to produkter morgen og aften i to dage og allerede efter det første døgn havde min hud beroliget sig så meget, at den næsten så normal ud igen. Ret vildt! Efter to hele dage var min hud tilbage i topform, så jeg kommer ikke til at slippe disse produkter igen – det er HELT sikkert!

Og så lige et sidste produkt, som ikke hører til UltraCalming serien, men som jeg brugte sammen med de to ovennævnte. Til gengæld kan du allerede få den nu, mens du lige skal vente til næste uge med de to andre produkter.

Dermalogica, hudpleje, irritationer, redning, beroliger, Calm Water Gel, Barrier Defense Booster, Precleanse Balm, hud

Det er Precleanse Balm, som er en rensebalm der skal masseres ind på tør hud og ved at tilføre en smule vand efterfølgende, emulgerer du den op til en olieagtig konsistens, der skal skylles af med vand. Huden bliver superblød bagefter og føles både ren og gennemfugtet. Jeg har ikke brugt andre renseprodukter bagefter, da jeg godt kunne lide den bløde følelse min tørre vinterhud fik. Men ellers skal du anvende dit normale renseprodukt efter Precleanse Balm, som passer bedste til normal og tør hud. 395 kr. (handsken følger med i prisen).

Dermalogica, hudpleje, irritationer, redning, beroliger, Calm Water Gel, Barrier Defense Booster, Precleanse Balm, hud

Jeg er meget imponeret over disse tre produkter, som lynhurtigt fik styr på min hud igen og jeg kan ikke anbefale dem nok, hvis du også døjer med irritationer, tørhed eller bare har meget sensitiv hud. 🙂

 • SofieA
  januar 26, 2018

  Hej Silke. Hvilke tegn skal man kigge efter, hvis man har begyndende rosacea? 🙂

 • Helle Andersen
  januar 26, 2018

  Hej Silke
  Nu du taler tør hud, jeg mærker især på mine ben, hvor hård og udtørrede denne tid er for vores hud. Jeg brugte i et par år Trines Wardrobes Hydrator på fugtig hud efterfulgt at en god olie. Men Hydratoren er jo desværre udgået og jeg MANGLER at finde en afløser, kender du til et søde Silke?

 • Anette
  januar 26, 2018

  Hej
  Jeg har desværre selv rosacea med rødmen, gudskelov uden papler. Jeg får altid at vide, at jeg aldrig må bruge olie på rosacea-hud, så er det første produkt du præsenterer nu osse en god ide.
  Jeg vil da gerne læse mere om, hvad du gør for din rosacea-hud. Jeg har fx rigtig svært ved at få en foundation til at holde.
  Hilsner Anette

 • CharlotteAS
  januar 27, 2018

  Ih det ville være super gave at vinde?I denne tid . Leder efter nogle nye produkter da min hud er blevet meget sart og lidt ødelagt efter at havde købt nogle nye produkter jeg åbenbart ikke kunne tåle, om det er rensen eller cream jeg ikke kunne tåle er jeg lidt i tvivl om, men dagen efter jeg havde brugt det , var jeg rød og det brændte i huden . Efterfølgende har jeg haft tørre pletter ,rødme og svien i huden både på hals og ansigt så har kun kunne rense med lunken vand og en mild cream fra A Derma det har været ok men er nu på jagt efter en serie jeg kan bruge, men er i tvivl om hvilket mærke , har sart hud og synes jeg har prøvet en del efterhånden , så hvis heldig ville det være super dejligt. måske den serieville være godt for min hud??så krydser for held og god weekend herfra?

 • Dorte
  januar 27, 2018

  Er ikke så dristig når det skal prøves nye produkter ?meeen disse produkter lyder nu ret lovende?Ikke være dejligt at vinde ?

  • Dorte
   Dorte
   januar 27, 2018

   Tror da mit tastatur gik amok ? ville være dejligt at vinde skulle der stå ?

 • Mia L.
  januar 27, 2018

  Åhh. Det vil jeg gerne vinde. Min hud er bare så sart at jeg aldrig tør prøve nye produkter. Derfor har jeg nu de sidste mange år brugt de billige produkter fra apoteket og de er altså ikke vildt effektive. Så krydser alt hvad jeg kan gå at blive at af de heldige ???

Add Comment

New York Style Guide
Dermalogica konkurrence – vind lækre produkter!