Konkurrence, Dermalogica, hudpleje, vinterhud, irritationer, redning, beroliger, Calm Water Gel, Barrier Defense Booster, Precleanse Balm, hud
Konkurrence, Reklame

Dermalogica konkurrence – vind lækre produkter!

Dermalogica blev så glade for at læse, hvor glad jeg selv er for deres produkter, at jeg har fået lov til at udlodde tre hele sæt af de tre produkter, jeg havde med i mit indlæg i går fredag. 🙂 Jubiii, så er der altså tre heldige, som selv kan opleve og prøve disse produkter på egen hud i denne Dermalogica konkurrence.

Dermalogica konkurrence, Dermalogica, hudpleje, vinterhud, irritationer, redning, beroliger, Calm Water Gel, Barrier Defense Booster, Precleanse Balm, hud

De to af produkterne er, som jeg skrev i det tidligere indlæg, nye og kommer i butikkerne til 1.februar. Precleanse Balm er der allerede, så skulle du ikke blive en af de heldige, så kan du om ikke andet selv få fat i produkterne meget snart. 🙂 Men skynd dig at deltage, for der er jo trods alt hele tre sæt på spil, så chancerne er større. Den samlede værdi af de tre produkter er 1.535 kr.

Sådan deltager du i min Dermalogica konkurrence

For at deltage i konkurrencen, skal du følge Dermalogica Danmark og mig på instragram og like billedet til selve Dermalogica konkurrencen. Du må meget gerne nævne nogle andre af dine veninder, som du synes skal deltage i konkurrencen. Og hvis du ellers har lyst, så skriv gerne en lille hilsen her under indlægget, hvorfor DU lige præcis skal vinde disse tre skønne produkter. Jeg læser dem alle og glæder mig til at høre lidt mere fra dig.

De tre heldige vindere bliver offentliggjort på instagram mandag, d. 29.janaur efter kl.18.00 Held & lykke!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

62 Comments

 • Reply Heidi Ankersen januar 27, 2018 at 8:05 am

  Læste din anmeldelse igår og tænkte “de passer lige til mig, dem må jeg prøve en dag” -skøn anmeldelse. Meget grundig og informativ – tak Silke og god lørdag

 • Reply Christina ulrikka jensen januar 27, 2018 at 8:06 am

  Læste godt det om produkterne i går, tænker min hud vil blive glad for det, den driller tit her om vinteren da den bliver lidt rød og tør?? ja er midt i 40’erne og min hud har ændret sig fra jeg var ung, så det kunne være dejligt at prøve??

 • Reply Miatilda A januar 27, 2018 at 8:14 am

  Dermalogica er rigtig godt. God anmeldelse. Ja tak.
  God weekend..
  Mia

 • Reply Eva Vangsgaard Andersen januar 27, 2018 at 8:15 am

  Jeg elsker i forvejen Dermalogicas produkter, som jeg har brugt on/off i mange år.. Det er deres produkter, jeg altid vender tilbage til, når jeg har “været utro” med andre mærker, fordi jeg ved, at de er gode for min hud, som kan være liiiidt tung at danse med..
  Så krydser fingre for, at jeg bliver en af de heldige.. ☺️???

 • Reply Camilla m januar 27, 2018 at 8:15 am

  Jeg renser min hud med ultracalming cleanser og den har virkelig hjulpet min hud mod kulden. I dit indlæg lød det lige som produkter til min vinterhud 🙂 god weekend nu skal der lyttes til Mads og monopolet ☕️ PS den precleanse Balm har længe stået på ønskelisten, men jeg er ved ved at bruge mine lækre produkter op inden køb af nye 🙂

 • Reply Susanne januar 27, 2018 at 8:18 am

  Uhhh … det ku’ være rigtig fedt at vinde de lækre produkter fra Dermalogica … elsker i forvejen flere produkter derfra ???

 • Reply Tilde januar 27, 2018 at 8:21 am

  Jeg har selv rigtig irriteret hud og håber denne serie ville kunne hjælpe mig ???

 • Reply Kirsten V januar 27, 2018 at 8:21 am

  Jeg læste med stor interesse indlægget igår og tænkte de skønne produkter fra Dermalogica, kunne jeg vist hurtig blive afhængig af, når de først er prøvet. ?
  Jeg følger med stor interesse din blog og Insta og Dermalogica på Instagram.
  Tusind tak for en meget inspirerende og lærerig blog Sike. ?

 • Reply Pia T. januar 27, 2018 at 8:25 am

  Vil så gerne prøve produkterne fra Dermalogica, min hud “driller” her i vinter…. Vil gerne have den i balance igen og slippe for rødme, tørhed og irritation 🙂

 • Reply natja baun januar 27, 2018 at 8:31 am

  Vil rigtig gerne vinde produkterne da jeg mangler noget nyt og lækkert til min hud! ?

 • Reply Maria Jørgensen januar 27, 2018 at 8:31 am

  Jeg ville elske at prøve disse lækre produkter ?

 • Reply Bonnie januar 27, 2018 at 8:31 am

  Læste om produkterne i går og tænkte med det samme: “Dem gad jeg virkelig godt prøve – det lyder som om, de måske kunne hjælpe på mon rosacea i en kold tid hvor der ikk rigtig er noget, der virker.” Så jeg krydser alt, der krydses kan ????

 • Reply Gry januar 27, 2018 at 8:33 am

  Jeg har samme problem som dig med tør hud der nogen gange “brænder”. Det er ikke lykkedes mig at finde de rigtige produkter endnu, så jeg vil meget gerne vinde disse produkter fra Dermalogica?

 • Reply Maria januar 27, 2018 at 8:33 am

  Kender ikke produkterne fra Dermalogica, men vil sp gerne prøve dem efter at have læst din anmeldelse i går. Min hud er nemlig ekstremt tør, rød og har smårifter på kinderne. Har snart prøvet alt for at komme det til livs.

 • Reply Lotte januar 27, 2018 at 8:37 am

  Dermalogica er kvalitet. Har brugt mærket de sidste to år efter at jeg blev introduceret til det! Er vild med mærket

 • Reply Anette Ninon januar 27, 2018 at 8:39 am

  Får i den grad lyst til at prøve produkterne???

 • Reply Pernille Hølgaard januar 27, 2018 at 8:40 am

  Kære Silke. Jeg følger dig næste hvor end du går ?og jeg læste dit indlæg igår med stor interesse. Selv er jeg på vej i overgangsalder og min hud opfører sig derfor også anderledes. Jeg ville være så lykkelig for at få muligheden for at se om de tre vidundere kan hjælpe mig, som de har hjulpet dig. Mh Pernille

 • Reply Mathilde Thomassen januar 27, 2018 at 8:45 am

  Hej Silke

  Har netop fundet din blog Instagram og tak fordi du tager et emne op som tør hud og rosacea. Lider selv af mild rosacea og tør hud, især om vinteren, samtidig med min hud er ekstrem sensitiv. Har prøvet en milliard produkter og behandlinger uden noget rigtig har virket og det er bare så frustrerende. Så tak for din anmeldelse af disse nye produkter og dejligt at høre hvor godt de har virket for dig. Tænker de skal prøves. God dag. Mvh Mathilde (Instagram @mathildewt).

 • Reply Henriette Pedersen januar 27, 2018 at 9:00 am

  ? Det kunne være spændende at prøve, måske det kunne hjælpe min sensitive hud, hvor rødmen driller ekstra meget her om vinteren. ?

 • Reply Christine Heby januar 27, 2018 at 9:07 am

  Jeg ville bare elske at vinde dette sæt❤️

 • Reply Ditte Helge januar 27, 2018 at 9:16 am

  Åh jeg gad heelt vildt godt og prøve dette sæt!! Min hud er så tør, at den føles ru om aftenen og også, når jeg vågner om morgenen. Trods god rense- og pleje rutine til natten … det er frustrerende. Håber disse produkter kan afhjælpe min knastørre hud!

 • Reply Marie-Louise Jønsson januar 27, 2018 at 9:24 am

  Jeg synes det lyder som noget min hud ville blive rigtig glad for ?

 • Reply Camilla Vedsted januar 27, 2018 at 9:28 am

  Min hud er tæt i vinterperioden og trænger til at blive plejet med de lækreste produkter fra Dermologica 🙂

 • Reply Mia januar 27, 2018 at 9:31 am

  Læste din anmeldelse i går og tænkte at det kunne jeg godt tænke mig at prøve da jeg har rosacea, tør og sensitiv hud. jeg passer meget på hvad jeg kommer på huden men alligevel forbliver den tør og rød. Håber at vinde så jeg kan prøve Dermalogica, som jeg før har hørt rigtig godt om.
  Mange hilsner fra Mia

 • Reply Anne Andersen januar 27, 2018 at 10:01 am

  Rigtig god anmeldelse! Tænkte med det samme at de produkter ville passe perfekt til min hud da den altid ændre sig med årstiderne og især her i vinteren er den så træls. Den er tør og rød og klør som bare pokker.. Elsker at følge din blog ?

 • Reply Rie Dyrnes januar 27, 2018 at 10:08 am

  Du får altid skrevet om nye produkter, på en måde så jeg tænker…. De skal prøves, så at vinde dem vil jo være helt fantastisk.

 • Reply Malou Olesen januar 27, 2018 at 10:35 am

  Det virker simpelthen for godt til at være sandt – eller det ved jeg jo det ikke er, når du siger det! – men det ville dælme være dejligt at prøve sådan en omgang til min sultne og tørre vinterhud ??

 • Reply Sasha januar 27, 2018 at 10:41 am

  Jeg har rigtig svært ved at finde produkter, min hud tåler. Jeg har hørt en del godt om Dermalogicas produkter og krydser fingre for at vinde den skønne præmie.

  Kh og god weekend

 • Reply Charlotte AS januar 27, 2018 at 10:42 am

  Ih det ville være super gave at vinde?I denne tid . Leder efter nogle nye produkter da min hud er blevet meget sart og lidt ødelagt efter at havde købt nogle nye produkter jeg åbenbart ikke kunne tåle, om det er rensen eller cream jeg ikke kunne tåle er jeg lidt i tvivl om, men dagen efter jeg havde brugt det , var jeg rød og det brændte i huden . Efterfølgende har jeg haft tørre pletter ,rødme og svien i huden både på hals og ansigt så har kun kunne rense med lunken vand og en mild cream fra A Derma det har været ok men er nu på jagt efter en serie jeg kan bruge, men er i tvivl om hvilket mærke , har sart hud og synes jeg har prøvet en del efterhånden , så hvis heldig ville det være super dejligt. måske den serieville være godt for min hud??så krydser for held og god Weekend. Og hov…. fik lige skrevet det her indlæg ved et andet indlæg fra dig????

 • Reply Helle Diness januar 27, 2018 at 11:09 am

  Vil meget gerne prøve Dermalogicas produkter – har hørt og læst meget godt om dem. Fantastisk præmie ???

 • Reply Lone H januar 27, 2018 at 11:30 am

  Blev så glad da jeg læste dit indlæg i går om dermalogica for det mærke kan bare noget. Jeg har selv fundet ro i dermalogicas produkter og Elsker? precleanse balm med den fikse handske selvom precleanse olien også er skøn. Ser frem til de nye venner fra dermalogica snart ser dagens lys da de vil være skønne at komme på min hud.

 • Reply Pia Rotbøl januar 27, 2018 at 11:33 am

  Min vintertrætte hud vil virkelig gerne prøve de lækre produkter, så xxx fingre for mit held??

 • Reply Tasja Hedengran januar 27, 2018 at 12:38 pm

  Det er lige præcis det jeg har brug for var min tanke efter dit tidligere indlæg.

 • Reply Helle Rick januar 27, 2018 at 12:42 pm

  Jeg ser ganske enkelt farlig ud for tiden. Jeg døjer også irritationspletter, og min hud er altid så tørstig om vinteren. Pletterne er ikke nemme at skjule på en naturlig måde. Hvis produkterne her er løsningen på mit problem, så skal de denne vej. De er et oplagt emne til nye produkter jeg skal have fingrene i. Prøver lykken.

 • Reply Winnie januar 27, 2018 at 12:49 pm

  WAUUUW!! ????

  Det er jo den aller fineste præmie… Hvor ville det bare være fantastisk at blive den meget heldige, – min vintertørre hud vil elske at blive forkælet med de lækre produkter ??

  Jeg krydser i hvert fald fingrene ALT hvad jeg kan og håber på en masse held ???

 • Reply Maria Ørum januar 27, 2018 at 12:57 pm

  Jeg har hørt/læst så meget godt om dermalogica, men har endnu ikke fået prøvet det ig med nyt arbejde i blomsterbutik, hvor der er koldt og fugtigt, har min hud brug for ekstra pleje.
  Så jeg krydser fingre ??

 • Reply Lene januar 27, 2018 at 3:59 pm

  Skøn præmie ??
  Dermalogica er de eneste produkter min sarte hud kan tåle, så ville være rigtig skønt at vinde ??

 • Reply Dorthe eriksen januar 27, 2018 at 4:48 pm

  Hej Silke. Skøn præmie at få lov at uddele. Jeg er en pige på 48 år, og har fået nogle dybe rynker ved munden og øjne. Tror jeg har været hård ved min hud pga. Mange og forkerte produkter jeg har prøvet mig frem med. Nu er huden rød og irreterende, samt den skaller og er øm.Har hørt meget godt om produkterne. Har bare ikke haft købt det pga. Jeg ikke ved om det er godt for min hud og der spiller prisen så også en del ind. Jeg har stædigvæk ikke fundet det rigtige hudpleje som virker for min hud. Det er irreterende og dyrt. Så at vinde disse produkter og prøve dem, og kunne være heldig at min hud kan lide dem. Vil det kunne gøre mig glad og prismæssigt vil det også være billigere i længden. jeg har i skrivende stund besluttet mig at købe produkterne hvis jeg vinder og min hud kan lide det. Tak for en god blog, elsker at læses og følge med. Det skal være min venindes datter der skal have en gave. Da hun var så sød at udlåne hendes seng til os nytårsnat.god weekend.

 • Reply Rikke Langkow januar 27, 2018 at 5:31 pm

  Lækker give away ❤️ Krydser så meget ??

 • Reply SofieA januar 27, 2018 at 7:01 pm

  Jeg havde egentlig skrevet på din Instagram, men du får også en begrundelse her ?
  Jeg har selv problemer med rødme, og jeg blev meget imponeret over dine resultater med Dermologica. Især den der booster lyder fantastisk ?
  Jeg krydser fingre for ar vinde, så kan jeg nemlig også låne lidt til min søde kæreste og hans sentisive hud?? Han er en typisk mand, som ikke mener, han har brug for produkter, men han er glad for at låne mine ?

 • Reply Camilla januar 27, 2018 at 7:20 pm

  Min hud går amok i øjeblikket med tøre pletter og rødme og små knopper!! Og har slet ikke råd til at afprøve nye cremer:-(

 • Reply Ditte januar 27, 2018 at 7:52 pm

  Kunne være dejligt at prøve nogle nye af deres lækre produkter ???

 • Reply Vibeke Hvid januar 27, 2018 at 8:24 pm

  Jeg har bare hørt så meget godt om dermalogica, så det må testes ❤️

 • Reply Sidsel januar 27, 2018 at 9:17 pm

  Ud fra din beskrivelse af dine vinter-hud-issues og produkterne i indlægget i går, er det vist lige hvad jeg har brug for! Min hud er også ekstra sart, irritabel og tør for tiden. Jeg prøver lidt forskelligt for at redde den, men Dermologicas lækre produkter er desværre i en prisklasse hvor jeg ikke bare lige kan eksperimentere med dem – så det ville være helt fantastisk at vinde den powertrio her! ?

 • Reply Tine la cour januar 27, 2018 at 9:49 pm

  Min økonomi er desværre slet ikke til så dyre cremer, så de ville være fantastiske at vinde! Så kan den kolde vinter bare komme an.

 • Reply Gitte Søndergaard januar 28, 2018 at 6:44 am

  Lækker start på 2018?
  Har før haft rigtig gode resultater med dermalogica? super lækre produkter, der rigtig gerne må flytte ind på mit badeværelse igen.

 • Reply Majbritt B. januar 28, 2018 at 6:47 am

  Sikke da nogle skønne produkter, dem vil jeg vildt gerne prøve ? Så jeg vil blive særdeles glad for dem, synes faktisk jeg snart trænger til at blive forkælet lidt, af den grund synes jeg, at jeg fortjener at vinde ? Jeg smider et lod i puljen, og håber, det er min tur til forkælelse – Det er så tiltrængt ?❤️

 • Reply Tina Raasted januar 28, 2018 at 7:34 am

  Spændende indlæg. Vil forære produkterne til min mand som er ramt af rosacea. Han er ikke selv så aktiv i fht at finde nye og bedre produkter? Håber at blive den heldige?

 • Reply nanna f januar 28, 2018 at 7:53 am

  Hvor flot konkurrence 🙂 <3 Prøver lykken.. 🙂

 • Reply Julie Brandhøj januar 28, 2018 at 1:46 pm

  Jeg har en søster, der netop døjer med sensitiv hud og irritationer – derfor håber jeg, at kunne vinde disse lækkerier, så de forhåbentligt også kan imponere hende og gøre en forskel. Hun fortjener en lækker, plejende hudplejerutine!

  De bedste hilsner
  Julie (@juliebrandhoej)

 • Reply Helle Kanding Fluegel januar 28, 2018 at 2:19 pm

  ✨? Din skønne beskrivelse af de fortryllende produkter har gjort, at jeg er forelsket og fuldstændig overbevist om, at det er lige præcis den forkælelse min vinter-belastede hud og jeg trænger til ?✨

 • Reply karin petersen januar 28, 2018 at 5:33 pm

  De skønne creme,er hvad jeg forkæler min hud med.

 • Reply Malene H B januar 28, 2018 at 7:53 pm

  Lyder som nogle lækre produkter, som min hud godt kunne trænge til. Følger dig selvfølgelig allerede. God søndag 🙂

 • Reply Marianne Juncker januar 28, 2018 at 8:36 pm

  Fantastiske produkter ?? Min hud elsker dem ❤️

 • Reply Rikke Bisgård Sørensen januar 28, 2018 at 9:01 pm

  Ren og skær forkælelse til min trætte og halvstressede vinterhud ? Jeg er fluks med.
  Kh Rikke

 • Reply Mia T. januar 29, 2018 at 7:47 am

  Vil så gerne prøve produkterne fra Dermalogica, min hud er ret udfordret her i vinter…. Vil gerne have den i balance igen og slippe for tørhed og irritation ?

 • Reply Rasmus D. S. januar 29, 2018 at 7:48 am

  Sikke da nogle skønne produkter, dem vil jeg vildt gerne prøve ?

 • Reply Hanne L. januar 29, 2018 at 7:50 am

  Jeg har bare hørt så meget godt om dermalogica, så det må testes.

 • Reply Christine Laurberg januar 29, 2018 at 7:53 am

  Har sværget til Dermalogica i snart 15 år og ved at deres produkter passer godt til mig. Så X’er ??for at jeg måske kan være så heldig at vinde…

 • Reply Dorthe Bille januar 29, 2018 at 9:37 am

  Har læst din anmeldelse af produkterne og det lyder lige som noget for mig. Min hud er i den grad vintertræt og trænger til lidt kærlighed

 • Reply Cecilie Gasque januar 29, 2018 at 9:59 am

  Hej Silke ?
  Dejligt at læse dit indlæg! Jeg bruger selv dermalogica da min er problematisk pga af perioral dermatittis (derfor skal jeg bruge produkter som ikke irriterer min hud) og meget tørhed. Jeg er glad for at hører at produkterne har hjulpet dig ? for der er ikke noget værre end at føle sig lukket ind i sin egen hud, jeg beskriver det som en snært af klaustrofobi ? det er ikke sjovt! Så jeg håber selvfølgelig at de produkter kan hjælpe mig lige så meget ?

  Jeg håber at jeg er den heldige vinder ?
  Ha en fantastisk dag silke ?

 • Reply Camilla Nyegaard januar 31, 2018 at 2:12 pm

  Sindsygt lækkert altså!!

 • Leave a Reply