Vind den fineste julekalender fra Decléor

Posted In: Konkurrence | Reklame | Skønhed

Hvis du ikke allerede har prøvet nogle af produkterne fra Decléor, så vil jeg vædde med, at du i det mindste har hørt navnet før. Helt kort, så blev Decléor etableret i Paris tilbage i 1974 og blev det første skønhedsmærke, som brugte planteoliernes gode egenskaber i aromaterapi og skønhedsbehandlinger.

Men er du måske allerede fan eller måske slet ikke kender produkterne fra det franske mærke, så er der nu mulighed for at vinde den fineste julekalender med 24 af deres bestsælgende produkter. ( Jeg har læst flere steder, at denne kalender sidste år blev solgt hver ottende sekund, så det er en populær fætter!)

Decleor, julekalender, december, pakker, 2017, konkurrence

Julekalenderen hedder Hello December, Surpise Me! og indeholder både den populære Hydra Floral creme, tre full size produkter og resten er deluxe rejsestørrelser. Værdien af denne pakkekalender er på 2.780 kr og kan også købes i Magasin og hos andre Decléor forhandlere for 695 kr.

Decleor, julekalender, december, pakker, 2017, konkurrence

Sådan deltager du i konkurrencen

Vil du have muligheden for at vinde denne skønne gavekalender, så skal du tilmelde dig min blog, samt like billedet på instagram og skrive en lille kommentar om, hvor lige præcis DU skal vinde den fine kalender. Fredag, d.17. november efter kl.17.00 trækker jeg vinderen, som jeg offentliggør på instagram. Held & lykke! 🙂

 • Teresa
  november 14, 2017

  jeg vil så meget gerne vinde! Har lidt ondt af mig selv, da min søn rejser væk til USA mellem jul og nytår

 • Anette Ninon
  november 14, 2017

  Jeg elsker at blive forkælet, trænger.???

 • Miatilda A
  november 14, 2017

  Fordi jeg deler med andre. Og fordi jeg de sidste 4 år har lavet pakkekalender til mine to (voksne) søstre og de (åbenbart?) ikke mener at jeg fortjener en igen. Nu forsøger jeg igen i år at lave en til del, og krydser fingre. Aldrig gå ned på håb. ❤️
  Miatilda

 • Helle
  november 14, 2017

  Har ikke haft min egen julekalender siden min barndom så kunne være fantastisk med en lækker een fra Decleor med masser af overraskelser ❤️?✨??

 • Sara
  november 14, 2017

  Jeg trænger til selvforkælelse. ❣️

 • Mai O.
  november 14, 2017

  Mm. Vi har ligesom aflyst voksengaverne i år, både fordi el-regninger, men OGSÅ fordi vi gerne vil til Italien i et par måneder næste år med vores tre små børn. Så skal vi arbejde på sådan et vældigt holistisk, fint, økoflippersted, VÆK fra hamsterhjulet og ind i nærheden. Nåmen, selvom jeg GLÆDER mig, kan jeg stadig godt li’ at få gaver. Men min mand får jo heller ikke nogen… Kan jeg dele den med ham, hvis jeg vinder?

 • Mia
  november 15, 2017

  Elsker Decleor og ville elske at blive lidt forkælet ?

 • Dorthe Bille
  november 15, 2017

  Lige hvad min vintertrætte hud har brug for

 • Helle Rick
  november 15, 2017

  Desværre kender jeg ikke selv produkterne, men har læst så meget godt om dem. Jeg vil meget gerne bare én gang i livet prøve produkterne på egen hud, for selv at bedømme effekten af dem. For det andet så elsker jeg julen og har ingen der forkæler mig, andet end mig selv. Du må meget gerne forkæle mig med en lækker julekalender. Har tilmeldt mig nyhedsbrev og INSTA håber det er hvad der skal til for at deltage.

 • Tina KH
  november 15, 2017

  Virkelig dejlig julekalender, jeg har aldrig prøvet en beauty kalender før og det er et af mine store ønsker:-)

 • caroline
  november 15, 2017

  Det ville simpelthen være årets julegave 🙂

 • Caroline M
  november 15, 2017

  Det er lige hvad min vinter-ramte hud har brug for!

 • Birna Lambaa
  november 16, 2017

  Denne julekalender lyder til at være specialdesignet til min stressramte, triste og uregerlige hud/generelle udseende, og hvem elsker ikke forkælelse??❤️?

 • Louise
  november 16, 2017

  Synes ikke der sker meget positivt i mit liv pt. så det kunne være rart at slutte året af med lidt selvforkælelse og se det som en bedre start på et 2018.

 • Eva Fürst
  november 30, 2017

  ejj, hvor lækkert! Det kunne jo nærmest ikke passe bedre med rejsestørrelser, når jeg tager til San Diego hen over julen :)))

Add Comment

Det kan én ansigtsbehandling gøre!
Hårtørrer test: Den vildeste hårtørrer jeg har prøvet

Vind gold styler fra ghd i ny farve

Posted In: Hår | Konkurrence | Reklame
Har du nogensinde undret dig over, om gold styler fra ghd er pengene værd? I så fald kan jeg personligt bekræfte, at det er den i dén grad. Faktisk er det sådan, at hver gang jeg prøver et andet glattejern, så kan jeg mærke hvor god kvalitet ghd er. Og i dag har jeg fået lov til at udlodde den lækre ghd gold styler til en værdi af 1.629 kr. :) Nye farver til gold styler fra ghd Faktisk er ghd gold® styler den bedst sælgende styler hos ghd og den kommer nu i to mega flotte nye farver.[...]

5 sommerdufte jeg kan li’!

Lige nu vælter det ind med de fineste sommerdufte og jeg har sniffet mig frem til 5 styks, som jeg vil give en lille anmeldelse hver. Duftene kommer fra både Italien, USA og Danmark og alle er kendetegnet ved at være blide og sommerlige. Og uanset om du er til det blomstrede, aromatiske, friske eller mere pudrede, er der en duft til alle her. I hvert fald hvis du spørger mig. :)  Ren og blid Clean er kommet med den lækreste sommerudgave af Clean Classic, bare med et lille tvist. Den hedder Clean Classic Flower Fresh[...]

Bedre hud med CBD

CBD er efterhånden en udbredt ingrediens i hudplejeprodukter grundet en masse gode egenskaber. Et af de seneste skud på beautystammen er den økologiske hudplejeserie med CBD og hampolie fra Hemphilia. Udover at den er spækket med gode ingredienser, er der også tænkt på miljøvenlig emballage. Og du kan faktisk vinde den fine serie til både dig selv og en anden. Mere om det senere, først lidt mere om CBD. :) Hvad er CBD? Den helt simple forklaring kommer her. CBD er en forkortelse for cannabidiol, der kommer fra ca[...]