Mine favorit selvbrunere

Posted In: Guide | Krop | Reklame | Silkes favoritter

Personligt er jeg meget glad for selvbrunere, og helst nemme selvbrunere, der giver en fin og naturlig farve. 🙂 Den glæde ved at den grønhvide hud pludselig ser fin og gylden ud er så dejlig. Tøjet ser pænere ud, makeuppen er bedre og det er lige før, at håret pludselig også sidder godt. 😀 Jaja, det er lidt overdrevet, men jeg bliver altså glad af at få en lidt sundere kulør. Her er mine to favoritter, som er gode og nemme –  også til nybegyndere. 🙂

Det er nu du skal prøve det

Jeg hører stadigvæk om mange, der ikke tør prøve selvbrunere. Mest af skræk for at blive enten orange eller stribet, og så er der dem der bare ikke orker besværet. Men det er nu du har tid og mulighed for at teste det af. 🙂 Selv er jeg super kritisk med selvbrunere og har testet utallige gennem mine mange år som skønhedsredaktør. For mig er de to vigtigste kriterier for gode selvbrunere, at de ikke må lugte for meget og at resultatet skal være naturligt. Og selvfølgelig skal det være nemt, hvilket bringer mig til den første selvbruner.

Til den forsigtige type

Hører du til nybegynderen indenfor selvbruner kan du ikke gå galt i byen med Gradual Lotion fra Vita Liberata. Det er en bodylotion med en meget mild selvbrunereffekt, som kan bygges op. Jeg kan ikke tænke på en bedre selvbruner at starte ud med. Den her bruger jeg mest om vinteren, fordi farven er så fin og blid.

Vita Liberata, Ten Minute Tan, selvbrunere, guide, Gradual Tan

Den giver masser af fugt og en meget let farve til huden, så den er også velegnet til de helt lyse hudtyper. Det gode er, at du ikke  får nogen ubehagelig overraskelse med farven, men du kan følge med dag for dag i din nye sommerglød. 🙂 Farven udvikler sig over 4 – 8 timer og holder en lille uges tid. Den er også god, hvis du har været på ferie og bare gerne vil vedligeholde den sommerkulør. 165 kr.

Brun på 10 minutter

Vita Liberata, Ten Minute Tan, selvbrunere, guide, Gradual Tan

De brune farve gør det nemt at se hvor du smører henne.

Den selvbruner, som er min absolutte favorit er Ten Minute Tan, den er fuldstændig genial. 🙂 Det er ikke en nyhed, men den er simplethen så god og nem.  Navnet 10 Minute Tan kommer sig af, at den skal sidde på huden i 10 minutter og så skal den skylles af under bruseren. Færdig! Vita Liberata, Ten Minute Tan, selvbrunere, guide, Gradual TanDet betyder ikke, at den udvikler sig på de kun 10 minutter. Farven udvikler sig over de efterfølgende 4-6 timer. Vita Liberata, Ten Minute Tan, selvbrunere, guide, Gradual TanSelve gelecremen er brun, så du kan se hvor du smører selvbruneren på henne. Jeg vil anbefale dig at bruge en selvbrunerhandske, som den på billedet. Så slipper du for brune håndflader og handsken gør det også nemmere at fordele farven jævnt. (Den kan i øvrigt smides i vaskemaskinen på 30 grader.)Vita Liberata, Ten Minute Tan, selvbrunere, guide, Gradual TanBrug cirklende bevægelser, når du smører selvbruneren på og så skal du bare vente de 10 minutter. Du kan også have den på i 15-20 minutter for en dybere farve, det gør jeg selv. Og resultatet er stadigvæk naturligt.Vita Liberata, Ten Minute Tan, selvbrunere, guide, Gradual Tan

Efter de 10 minutter

Efter de 10 minutters virketid skal du skylle dig under bruseren, det er nærmest min favoritdel. 😀 Du må kun vaske dig let og duppe huden tør bagefter. Du skal hverken bruge bodylotion før eller efter, men skal blot hoppe i tøjet. Så nemt og hurtigt klaret og jeg er vild med, at jeg lige kan tage et bad før jeg hopper i tøjet igen. Ikke noget, der klistrer eller smitter af.

Lugter den?

Jeg er super hys med selvbrunerlugten og ja, den dufter en anelse af selvbruner. Men det er meget lidt i forhold til andre! Jeg bruger den også nogle gange før sengetid, hvilket gør at jeg slet ikke bemærker lugten når jeg sover. Næste morgen går jeg så i bad og kan smøre mig ind i en dejlig bodylotion. Husk i øvrigt at eksfoliere huden dagen før du bruger en selvbruner, så du er sikret en jævn farve.

Se i øvrigt også mine andre favoritter fra Vita Liberata, blandt deres instagramfilter på tube. Den er også med i konkurrencen nedenfor. 😉 Læs om den her. 

Konkurrence – vind den lækreste pakke fra Vita Liberata!

Vil du prøve Vita Libaratas fantastiske selvbrunere af? Så har du muligheden for at vinde hele denne pakke til en værdi af 2.100 kr. :

 • Ten Minute Tan
 • Gradual Lotion
 • Self Tanning Anti Age Serum
 • Body Blur Latte (uden selvbruner)
 • Sunless Glow Body Blur Latte (med selvbruner)
 • Invisi Foaming Tan Water Light/medium
 • Påføringshandske
 • Phenomenal Mousse Dark

For at deltage i konkurrencen skal du (på instagram) følge mig og Vita Liberata. Like billedet og skrive en lille hilsen om hvem du evt ville dele pakken med. Deltager du her på Facebook, skal du skrive en lille hilsen om hvem du evt. ville dele denne kæmpe pakke med. Vinderen bliver trukket på mandag, d. 27.april og offentliggjort her under indlægget og på Instagram. Held & lykke!

Vinderen af denne konkurrence blev Gitte Søndergaard, som jeg trak her på bloggen. Hun har fået direkte besked. 🙂

 • Christina UlRikka Solveig
  april 24, 2020

  Sikken en skøn pakke, kan dog også være bekymret for striber, men vil mægtigt gerne prøve☀️ Jeg hører nu ikke til dem der får mest farve om sommeren, så det kunne være dejligt at snyde sig til at være bare lidt brun😁 jeg vil dele herligheden med søde lisette🥰 ønsker dig en herlig forårs weekenden

  • Helle
   Christina UlRikka Solveig
   april 24, 2020

   Jeg har Gradual Lotion og er ret så begejstret for den. Men vil gerne prøve de andre produkter de også har.

   • Sascha
    Helle
    april 24, 2020

    Lækreste give away👏😍 Jeg vil dele med min bedsteveninde, hun fortjener så meget forkælelse, fordi hun er en fantastisk veninde❤️

   • Lene jappe
    Helle
    april 26, 2020

    Aldrig været super heldig med selvbruner forsøg. Så gad godt prøve 🙏🏼🍀🤞🏼❤️

  • Pernille Stougaard Pontoppidan
   Christina UlRikka Solveig
   april 24, 2020

   Hej😊, jeg er absolut novice inden for tanning, men vil vildt gerne prøve….især fordi jeg muligvis har fået lidt soleksem, så det med at ligge og stege for længe i solen, skal jeg passe på med🥴. Jeg ville dele med min skønne søster og, muligvis også med min nye søde svigerdatter , hvis hun har lyst😍

 • Helle lillelund
  april 24, 2020

  Wow! Fed gave. Vil helt sikkert dele med min elskede lillesøster Heidi i København. ❤️

 • Charlotte
  april 24, 2020

  Waaaauuu jeg elsker deres produkter så det kunne være så skønt at vinde🤞🤞 jeg ville dele med min søde datter, hun trænger til lidt farve efter 20 ugers graviditets opkast 😱

 • Lotte Abildgaard
  april 24, 2020

  Vita liberata er et af mine favorit mærker. Så nemt at bruge. Beauty blur til ansigtet er min favorit

 • Tanja
  april 24, 2020

  Åh, sikke en fantastisk pakke! Jeg vil dele med min veninde Christine ♥️

 • Kirsten V
  april 24, 2020

  Jeg ville smile om kap med solen, hvis jer er SÅ heldig at vinde. 😊☀️ Jeg ville blive MEGET glad og yderst taknemmelig for at vinde.🙏🍀🤞 Jeg vil dele med min kære svigerinde og niece. 😍❤

 • Ghazal
  april 24, 2020

  Ohhh ville gerne dele med min svigerinde som er ligeså bleg som mig 😂😂

 • H Jensen
  april 24, 2020

  Jeg håber meget, at jeg er heldig at vinde og ville nyde at dele med min kære .😍❤🤞🙏🍀
  Rigtig god weekend.☀️

 • Pia Jørgensen
  april 24, 2020

  Jeg vil dele den med min datter

 • Heidi
  april 24, 2020

  Sikken en fin pakke. Jeg elsker også selvbrunere, men har endnu ikke fundet mit yndlingsmærke 🙂

 • Stina Foller
  april 24, 2020

  🤸‍♀‍ sender forårsglade hilsner, håber alle er ved godt mod og helbred ☀️ og krydser fingre for, at heldet smiler til mig 🍀 Deler med @josephinepreuthun

  • Merethe Fedder
   Stina Foller
   april 24, 2020

   Waaau!! Så lækkert og tiltrængt 😍☀️💕 Skal tilbage til det virkelige liv efter barsel om kort tid og det ville være perfekt at starte ud well-tanned med disse produkter 🤩 Ville dele med min søster, som ofte forkæler mig 💕

   • Birthe
    Merethe Fedder
    april 26, 2020

    Sikke en lækker Give Away 🤗
    Jeg har tidligere fået striber af selvbruner, så det ville være så skønt, at vinde det sammen med min datter Nanna ❤️🤞🍀😃☀️💫

 • Birna Lambaa
  april 24, 2020

  Jeg ville dele med min lillesøster – vi er nogle blegfise, begge to😅😍🍀

 • Stine
  april 24, 2020

  Uh lækker præmie -kender allerede mærket, så jeg krydser fingre 😍

 • Elisabet S.
  april 24, 2020

  Jeg ville dele med min datter❤️☘️

 • Maria Jørgensen
  april 24, 2020

  Lækker giveaway. Vil dele med Bettina Viborg ❤️

 • Nina
  april 24, 2020

  Så fin giveaway ❤️ Jeg vil helt klart dele med min søster!

 • Tina Zacho
  april 24, 2020

  Waau for en lækker giveaway 🤩 den kunne min løbemakker Mie og jeg godt bruge til vores blege kroppe i løbethights🙈😅🌸🏃🏽‍♀️☀️ Super lækre produkter👌🏼

 • Susan
  april 24, 2020

  Jeg vil da så gerne vinde denne disse lækre produkter🌼 Har ikke brugt “selvbruner ” siden jeg var teenager🌼
  Jeg vil dele med min steddatter Mathilde Timm Sørensen ❤

 • Pia S.
  april 24, 2020

  Vil elske at prøve deres produkter, har hørt så meget godt om dem👍
  Vil dele med min veninde Tina Sand, så kan vi sammenligne farve😉

 • Anette Waaben
  april 24, 2020

  Jeg tåler desværre ikke solen fordi jeg har haft masser af forstadier til hudkræft, så jeg er afhængig af selv bruner og vil rigtig gerne vinde den flotte pakke 🍀🌿
  Jeg vil dele med min søster

 • Kit
  april 24, 2020

  Lige hvad jeg kan bruge. Deler med Anne

 • Jeanne corinth
  april 24, 2020

  Jeg vil dele med mine tøser😊😊

 • Karina Bregendahl
  april 24, 2020

  Wow en lækker præmie 🌸 Jeg vil dele med min svigerinde, som er gravid, så det vil passe perfekt til hende 💗 Så håber jeg kan overraske hende med sådan en barselsgave 🍀

 • Helle
  april 24, 2020

  En fantastisk forårspræmie! Hvis jeg er den heldige, og dermed lykkelige vinder, skal den deles med min veninde Kristine 💜

 • Birgitte Andersen
  april 24, 2020

  Det er en super lækker præmie. Jeg vil rigtig gerne vil dele med min veninde, som ikke har tålmodighed til at “slikke” sol 🌞og jeg har selv prøvet nogle forskellige produkter uden den store succes.

 • Lisbeth lindberg
  april 24, 2020

  Yes❤️ mega lækker konkurrence til den blege forårskrop☺️☀️ Vil dele den med min skønne veninde Caroline, fordi vi altid rejser til solen sammen, men det kan vi ikke lige nu…

 • Susanne
  april 24, 2020

  Hvor skøn en præmie 🙂 Jeg vil dele med min veninde Dorte, som fortjener noget lækkert i denne Corona tid 🙂

 • Pia T.
  april 24, 2020

  Fuldstændig fantastisk gave – mine “blåmarmorede” ben vil elske lidt lækker farve ❤️🌞🍀😊😊
  Jeg vil dele med min søde søster. Krydser fingre.
  God weekend 😊😊

 • Tine
  april 24, 2020

  Elsker Vita Liberata Body Blur. Genialt produkt.
  Ville dele med min niece. ❤️

 • Margit Hedelund
  april 24, 2020

  Skøn give away – jeg glæder mig især til handsken 😉 Jeg vil dele med min søster Inger 😀

 • Line
  april 24, 2020

  Deler med min veninde der som jeg, heller ikke tåler solen ret godt ☀️

 • Anette
  april 24, 2020

  Hold nu op, en lækker giveaway👌🏻Jeg er meget lys og kan ikke blive brun. Skulle jeg mod forventning vinde (jeg vinder simpelthen aldrig🤷🏼‍♀️), så vil jeg dele med min datter❤️

 • Trine K
  april 24, 2020

  Så lækker pakke, vil dele med min veninde 🙏🏻💚😊

 • Helle CB
  april 24, 2020

  Lækker giveaway, lige noget jeg kan bruge til mine evige blege ben ;P

 • Marianne Zehler
  april 24, 2020

  Wauuw – det ser spændende ud! Kender allerede den skønne Body Blur og ville rigtig gerne prøve de andre produkter også – og dele med min søde søster 🙂

 • Maibrith H. Poulsen
  april 24, 2020

  Hverken min kæreste eller jeg kan tåle solen, så vi er blege😊 Vi kunne begge godt tåle, at få lidt kulør på vores kroppe😄

 • eva
  april 24, 2020

  Kunne være skønt med en positiv oplevelse med selvbruner. Har overhovedet igen tålmodighed i solen. Elsker skygge men vil jo gerne se sommerlækker ud. Jeg vil dele med min bedste veninde gennem 54 år, Janine 🙂

 • INGER HILT THEVIK
  april 25, 2020

  Hej Silke. Først vil jeg bare sige at jeg håber du og ALLE DINE er sunde og raske. STAY SAFE … En skøn GIVE AWAY, som altid og som nok ikke finder vejen til mig, men så har jeg fået en del info om disse skønne selvbrunere, som jeg dog ikke har prøvet… endnu…

 • Louise
  april 25, 2020

  Jeg vil dele med min søster. Har ikke prøvet produktet, men fået det anbefalet flere gange.

 • Lisbeth Krogh
  april 25, 2020

  For vild en præmie 😉🙌🍀🎁 Deler gerne med min dejlige datter Christina 💗🌸🌾

 • Susanne
  april 25, 2020

  Skøn præmie, vil dele med min svigerdatter som føde om 3 uger.

 • Helle Rick
  april 25, 2020

  Ja tak, den flotte pakke vil jeg dele med Anette Kock. Vi er temmelig blege og kunne godt bruge en flot solbrun farve.

 • Tina Rindom Svejgård
  april 25, 2020

  Det må jeg prøve sammen med min datter, Lea🤎🍀🤞🏻💰

 • Maria Garsing
  april 25, 2020

  Sikke en fine give away 🤎🤎🤎
  Jeg vil dele med min datter Francisca 🥰

 • birgit sk
  april 25, 2020

  flot præmie, jeg vil gerne dele med både søster og datter, der burde være rigeligt med farve til alle 🙂

 • C. Kreutzer
  april 25, 2020

  Jeg har prøvet selvbruner et par gange og har aldrig haft den store succes med det. Min datter og jeg var på ferie og efter et bad smurte vi os ind i bodylotion. Troede vi😂. Vi blev meget brune med masser af striber og hænder vi måtte skjule resten af ferien😂😂. Og efter et par gange i poolen så det endnu værre ud. Siden da har jeg ikke prøvet selvbruner😂. Men hvis jeg vandt skulle jeg helt sikket dele og prøve præmien med min søde datter.

 • Victoria
  april 25, 2020

  Virkelig en skøn konkurrence at vinde, Har længe gerne villet prøve det af, vil prøve det af med min søster hvis jeg vinder. Krydser fingre🤞🏻🌷🎊😍

  • ChaRlotte
   Victoria
   april 27, 2020

   Hvis jeg er den heldige vinder vil jeg dele med min datter Camilla❤️Vi trænge til lidt farve 😃🍀🍀🍀🍀

 • Gitte Søndergaard
  april 25, 2020

  Om jeg vil eller ej😊 deler jeg med mine døtre, da vi alle er vilde med naturlige selvbrunere🥳
  Vi har prøvet en mousse og body blur⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ SÅ lækre produkter

 • Louisa
  april 25, 2020

  Fantastisk gavepakke 😃
  Jeg ville dele den med min søde veninde, som vidt aldrig har prøvet selvbrunere og så er denne da den helt rigtige at starte med 😃

 • Fru striib
  april 26, 2020

  Deler med min datter Sofie ❤️ Krydser fingre og tror på heldet.

 • Emilia Bresser
  april 26, 2020

  Jeg ville elske at få lidt sommerglød på den sunde måde og dele med min lidt blege søster hehe.

 • Betina
  april 26, 2020

  Wauw… de produkter vil jeg gerne prøve. Er så absolut også hys med selvbruner og deres lugt, men denne lyder perfekt😍
  Vil dele med min datter, Lærke❤️

 • Lisbeth Mortensen
  april 26, 2020

  dejlige produkter , det vil være skønt med kulør på benene de er altid meget hvide, vil dele med min veninde ..kaster hermed et glad og optimistisk lykke lod i puljen 🙂

 • Charlotte Anna
  april 26, 2020

  Sikke en lækker give away🍀Jeg vil dele med min søster, hun fortjener så meget forkælelse❤️

 • LottE gårn gulstad
  april 26, 2020

  Sikke en lækker GAW☀️ Ville være fantastisk at vinde🍀💜💫🤞🏻 Jeg er vinterbleg og trænger i den grad til lidt farve🙏🏻 Så føler jeg mig altså lidt mere sund og lækker at se på☺️Deler med min datter Katrine på 21❤️

 • Mathilde Thomassen
  april 26, 2020

  Kunne være lækkert med en ekstra fødselsdagsgave og lidt pleje til min blege vinterhud 🙏 Vil dele med min skønne veninde gennem 31 år.

 • Pia Rotbøl
  april 27, 2020

  Wauw hvor lækkert 🥰🥰 Jeg vil dele med min søde søster ❤️

 • Susanne Zunic
  april 27, 2020

  Kunne være så lækkert at prøve disse skønne produkter 🙏💗 jeg vil dele med min søde søster ❤️

 • Emma Klinkgaard
  maj 24, 2021

  Lige et spørgsmål. Jeg kan læse på deres hjemmeside at man skal vaske lotionen af i bad Ca efter 4-8 timer? SKAL man det? Eller kan den sagtens sidde på til jeg tager bad igen (jeg går i bad hver morgen)?

Add Comment

Aloe Propolis Creme – den mest elskede creme fra Forever Living
Bedre hud med CBD